GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

audio codekre gynaxok

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

jah-jah BMW megy meg most az összes többi is amit be tettem, csak most 1 új problem lépett fel hogy van hogy néha elmegy az autó/lövés hangja eddig ez nem volt😄:S

Akos 001
FAQ!!
Vagy keress rá!

nincs mit

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

*ujra
Szevasztok ijra raktam a gta nem tud valaki egy 100% mentést meg egy magyarositást köcce
KILLER2
Jó bocs nem tudom, hogy mennyire vagy otthon a témában. Szerintem próbáld meg más modellel pl az itt belinkelt BMW M3 GTRel

Töltsük le az internetet!

nem vaok hülye amatõr alap az faq jó elismerem hogy lehet rosszul raktam be....<#wave>

KILLER2
Egyik modelltõl sem fagy le a játék te raktad be rosszul. Nekem még nem fagyott le tõle talán amikor elõször próbáltam. Olvasd el a FAQt és csináld úgy. Fontos, hogy pl a carcols meg handling fájlokban átírd a szükséges értékeket.

vagy melyik oldalról édemes tölteni amin jó autók vannak amiktõl nem romolhat el a game:😄😛

jó értem mit mondasz,de neked nem szokott lenni?

KILLER2
Mivel nem tudjuk, hogy mit csinálsz ezért azt sem tudjuk, hogy mit rontassze el. úgy tudod megoldani, hogy mindent amit módosítottál a berakáskor azt most visszaállítod az eredetire.

Hy all mit lehet akkor tenni ha beteszek autót és bejön mikor töltené be a mentést hogy exe hiba??aolyankor mit lhet tenni anélkül hogy gta reinstall legyen vagy mit rontok el??

Fresh Duke
Oksi, amúgy már 5-szüör felnyomtam újra a gémet, azt ugyanaz a hiba😞
Meg a V6-os szótárnál is ezt a hibaüzenetet írja ki a qrva életebe!

A heavy cost. I pay it gladly.

Aquir
máskor:

linkként a legelsõt, képként a második kódot írd majd be onnan 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KILLER2
Hát ez olyan átlagos hiba. Piszkáltad a fájlokat? MEt ha igen akkor lehet, hogy attól van vagy az is lehet, hogy a gta_sa.exe-val van a hiba.

Fresh Duke
jé, sikerült😄

Fresh Duke

Fresh Duke
melyi linketírjam le a 4-bõl?

Aquir
itt nem volt ilyen

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

KILLER2
Nem nagyon értem a jelenséget, de biztosan állítom, hogy nekem nincs ilyen problémám. (képet örömmel várok a jelenségrõl)

nektek nem szokott olyan lenni hogy indításnál a game felhúzza a felbontást valami baromi nagyra? alig lehet vissza állítani mert nem látszik a fél menü

Jó mi? He he he <#vigyor5>
FAQ !

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

KILLER2
Itt senki nem olvassael ezt a rohadtul feltûnõ mondatot:
Nem gyõzöm hangsúlyozni, mielõtt kérdeznél valamit, nézz utána a FAQban, vagy a topik alján lévõ keresõben, hogy nem-e szerepelt már a kérdés! Tessék a fáradságot venni, és körbenézni!

Akos 001
FAQ!!!!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

kisfigi
Hogy lehet ezt a BMW M3-ast betenni a gémbe?(meg a motorokat és a többit ilyesmit...)

Destiny. The design is clearly ancient.

Aquir
nem arra gondolsz hogy az autók egymásba mennek és attól ugranak meg? 😄

egyébként barátságosan lefejelném azt aki megírta a jármûvek 0.3 Szekundumos sávváltását 😊)

Aquir

Fresh Duke
Hova lehet képet feltölteni?
Feltölteném a hibaüzenetet.
De idézhetem is...... Ennyit azért még letok írni.

Fido4life
Biztos meghallotta valami köcsögfejû külföldi, és megbombázta vírussal a géped !<#buck>

Launcher
Fél másodpercre mintha megállnának, aztán "ugranak" egyet elõre... mintha szaggatna.

Akos 001
nem láttam,lehet hogy csak arra gondolsz,hogy össze vissza fékelgetnek.....

Launcher
Nektek is csinál néha olyat hogy autópályán nagy sebességnél, mikor már elmosódik a kép, kicsit mintha megugranának a kocsik?

KILLER2
Autót csak lecserélni lehet plusszba berakni nem lehet meg aztán nem elég csak imgtollal betenni. Olvasd el a FAQ-t ezt a mondatot követve: "Nem gyõzöm hangsúlyozni, mielõtt kérdeznél valamit, nézz utána a FAQban, vagy a topik alján lévõ keresõben, hogy nem-e szerepelt már a kérdés! Tessék a fáradságot venni, és körbenézni!"

sziastok hogy kell berakni autot a san andreasba meg van az IMGTOOL de bettetem az autokat és nincsenek a játékba
töröld ki te is a gta_sa.set-et <#vigyor3><#idiota>
KILLER2
Szerintem próbálj meg egy reinstallt ha úgy sem jó akkor esetleg a patchet bár az nem hinném, hogy segítene vagy esetleg új driver kéne a videókártyához, de szerintem többet tudnánk sergíteni ha beírnád a hibaüzenetet is.

Fresh Duke
Apropó! Most jut eszembe, hogy nem is mûködik a San Andreasom. 😞😞😞😞😞
V.ki nem tudja, hogy mi történhetett?:
2 hete, mélg vigan játszottam a GTA-SA-al, de újra lett dobva a Windows. Azt most mikor elindítom a gémet, akkor az NVIDIA logó után kilép, és kiír v.milyen hibaüzenetet. 😞😞😞😞😞😞😞😞😞😞
Mit tegyek? Tudom, hogy már egyszer kérdeztem, d etalán v.ki már tudja...
Elõre is kösz!

Fresh Duke
Úgy hallottam, hogy már egész jól áll a GTA-SA-MP!
Már alig várom, hogy a köcsögfejû külföldiek fejét lássam az úttest közepén heverni, a Deagle-öm lövése után!
Ti is?

Launcher
Nekem valahogy nem sikerült azokat lenyomnom (túl gyors volt).

Fresh Duke
THX ALL!!!!!!!
Még egy lépés a gyõzelem(teljes visszaállítás) felé!

ha meg ferdén van a nyíl pl. balra-fel akkor megnyomod a balt is és a felfelét is
Aquir
megy a zene alatta. Amikor például egy jobbranyíl bemegy a körbe, akkor ott pont a zene ütemére kell lenyomni a jobbra-nyilat. És így tovább. A controls-ban be lehet állítani a billentyûit a kocsidöntésnek.

a kocsiugráltatós küldit hogy kell megcsinálni. ugráltatni tudok, de egy pontot nem érek el. pedig látom hogy alul jönnek a kis nyilacskák, de nem értem mit jelentenek. hogyan kell ugratni különbözõ jelre a kocsit

és mi az a trip skip funkció?

Fido4life
háát, ha az alap konfigot akarom.😊. na mind1 megpróbálom.. amúgy érdekes hogy beraktam a vizuális szarságot közepesre, és alig szaggatott a játék, csak helyenként belassult..<#papakacsint>

próbáld ki hogy kitörlöd a mentések mellett lévõ gta_sa.set fájlt, az sokmindenre jó.. <#smile>
akkor passz. talán új hangillesztõdriver ha alaplapid van neked is. nekem az a bajon hogy csak az elsõ hangszórók mennek, de korábbi telepítésnél megoldottam, csak már nem elméxem hogyan. sajnos az sem járható út ami másütt hogy alt+tab és a vezérlõpultban visszaállítani a quadrofon beállítást, mert ez marad ott és nem állítja vissza sztereoba

Fido4life
letöltöttem az eax drivert, de semmi változás...

http://gtasafaq.uw.hu/

Fido4life
Én úgy emlékesztem, ill. olvastam egy PS2-es leírásban.. Akkor sorry, nem akartam senkir se félrevezetni !

Aquir
az érdekes, én fele muscle-val fat-okat közbe leadva biatlonoztam =)

közbe meg fat-ot leadtam, muscle-t felvittem, mindkét biatlont egy nap alatt igy megcsináltam 😊