GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Hallottam hogy lehet biatlon versenyezni a GTA SA-ban.
Most játszottam ki a játékot(end of the line mission) de nem találom a biatlont.
Az infóm az hogy a parton a világítótoronynál, de ott nincs semmi...
HELP.plz. köszi !
Hogy kell megcsinálni, hogy a gép, kiírja a fájlok kiterjesztését?
Pl: gta-sa.rar, ne csaj azt, hogy gta-sa.
Mióta újra lett dobva a windows, azóta lett egy-két elintézni valóm a géppel<#gonosz3>#gonosz3>
A heavy cost. I pay it gladly.
zaki nem volt meggyõzõ😮
házigazda lehet a témaindító,de lehet bárki más
ezt a témát pl Zaki nyitotta asszem,aztán volt több házigazda,és most én vagyok a gazda!😄
házigazda tudja törölni a kommenteket,és szerkeszteni a fejlécben lévõ dolgokat,pl banner,linkek,stb
de itt levan írva a "A házigazdai jogok kiosztásának elvei" részben minden
eredetileg most én vagyok a témaindító,mert ha bemész az infómba,akkor látod,hogy én nyitottam a témát,de nem én nyitottam,mert akkor még nem is voltam itt az sgn mikor ez a topik nyílt!😄
ha meg más lesz a házigazda,akkor meg õ lesz a témaindító
Lenne 1 kérdésem letöltöttem egy kocsit és azt, hogy lehet rátenni a játékba, hogy mûködjön?
Hogy kell a gép IP címét megnézni?
A heavy cost. I pay it gladly.
Ezeken a számokon felesleges vitatkozni. A GTA3 volt utoljára számozva.
A következõnek is csak annyi lesz a neve, hogy : GTA XY.
Töltsük le az internetet!
Végre elkészült a gtaonline.hu oldala.
Mondjunk egy hajrát, hogy végre elkészült kb. 2 hónap alatt.