GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
Estét ! Valaki tudna megoldásd mondani, arra hogy ne legyen "hangyás" a hang.. MErt próbáltam figyelmen kívül hagyni, de egyszerúen idegesítõ..!<#nemtudom>

Takimate
intézõ-eszközök - mappa beállításai - nézet - "ismert fájltípusok kiterj. elrejtése pipa kiszed.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

12346
gyáh... használj total commandert... <#wilting>

A BMW M3 GTR (MW)-t azt már rég megmutattam csak lassúfelfogású a gta3.net.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Akos 001
nyomod a TAB-ot

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Takimate
csak ekkor jelenik meg a mission ha ezek meg vannak ?

Takimate
hol jelzi a napokat ?!

Akos 001
csak szombaton és vasárnap van

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fido4life
A Staminádnak, a Muscle-nak maxon kell lenni, és nem lehet rajtad FAT...

Takimate
Sziasztok !
Hallottam hogy lehet biatlon versenyezni a GTA SA-ban.
Most játszottam ki a játékot(end of the line mission) de nem találom a biatlont.
Az infóm az hogy a parton a világítótoronynál, de ott nincs semmi...
HELP.plz. köszi !

Akos 001
könyörögni?lál.

BMW R1150RT Cop

download

BMW R1150RT

download

BMW M3 GTR-EA Games által készített (MW)

download

DJ Skyline
fönt van egy olyan,hogy nézet,és rámész arra,hogy részletek

Fresh Duke
1 nem ide tartozó kérdés:
Hogy kell megcsinálni, hogy a gép, kiírja a fájlok kiterjesztését?
Pl: gta-sa.rar, ne csaj azt, hogy gta-sa.
Mióta újra lett dobva a windows, azóta lett egy-két elintézni valóm a géppel<#gonosz3>

A heavy cost. I pay it gladly.

bazs1
Az öledbe esett!<#nevetes1>
Akkor nem kellett könyörögnöd!

DJ Skyline
nekem felkínálták! Amse volt a tulaj,és õ írt,hogy nem akarok e gazda lenni,mert sokat írok ide meg minden...aztán elvállaltam!

bazs1
Világos! Akkor te igényelted a házigazda szerepet!? Kicsit macerás folyamatnak tûnik ez az igénylés! De ha én át szeretném venni (nem szeretném, nem adnák, és nem vagyok annyira felelõség teljes!) ezt a szerepet akkor veled is beszélnének errõl és ha te is átengedet akor kapom meg!

bazs1
<#rinya>Régi szép idok!<#rinya>

Akos 001
visszaolvastam:"Sajnos San Andreas nem lesz, csak kacsa volt..."😄DDDDDD
zaki nem volt meggyõzõ😮

DJ Skyline
ja!<#gonosz1>

zaki
Nem én nyitottam...<#bohoc><#gonosz1><#vigyor4>

DJ Skyline
témaindító az aki nyit az sgn egy témát,és ennyi
házigazda lehet a témaindító,de lehet bárki más
ezt a témát pl Zaki nyitotta asszem,aztán volt több házigazda,és most én vagyok a gazda!😄
házigazda tudja törölni a kommenteket,és szerkeszteni a fejlécben lévõ dolgokat,pl banner,linkek,stb
de itt levan írva a "A házigazdai jogok kiosztásának elvei" részben minden
eredetileg most én vagyok a témaindító,mert ha bemész az infómba,akkor látod,hogy én nyitottam a témát,de nem én nyitottam,mert akkor még nem is voltam itt az sgn mikor ez a topik nyílt!😄
ha meg más lesz a házigazda,akkor meg õ lesz a témaindító

DJ Skyline
FAQ a bannerban

Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem letöltöttem egy kocsit és azt, hogy lehet rátenni a játékba, hogy mûködjön?

kössz szépen, majd próbálkozom...
bazs1
Mi a külömbség a témaindító és a házigazda között? Akkor ha ennek házigazdája van, akkor nincs témaindítója?

bazs1
Elhiszem, de azért rakd be!

Fido4life
Tök fasza tetkót csináltam, az emberem hátára !

Fresh Duke
THX

KILLER2
Minek kell az neked?

Töltsük le az internetet!

Airon
Na killer2, akkor a gta_sa.exe, vagy micsodát át tudnád küldeni ?

DJ Skyline
start menü/futtatás/beírod oda,hogy cmd,majd ok/felugró ablakba beírod,hogy ipconfig...elvileg így

Fresh Duke
Egy kérdés(nem ide tartozik):
Hogy kell a gép IP címét megnézni?

KILLER2
Megfeletkeztél a római számokról???????<#eplus2>

Ezeken a számokon felesleges vitatkozni. A GTA3 volt utoljára számozva.
A következõnek is csak annyi lesz a neve, hogy : GTA XY.

KILLER2
Errõl szerintem seniki sem tud semmit legfeljebb a készítõje. Véleményem szerint nem lesz mostmár nöbb NSA2006 pedig je lenne egy fõleg ha nem kéne új játékot kezdeni hozzá bár ez lehetetlen.

KILLER2
A modern mod szinte mindenkinél fagy néha bár nálam most szerencsére nem. Ha sokat fagy akkor nézd meg, hogy nincs-e valami olyan a gta3.img-ben ami nem kéne oda mivel és felraktem egy fegyver packot és véletlen a weapons.dat-ot is beleraktam és ezért fagyott. Az hogy néha fagy szerintem természetes, de ha zavar lehet, hogy egy újratelepítés megoldaná vagy ha elég néhány új jármû akkor tett újra a játékot és csak a kedvencjármûveidet tegyed be.

Nem tudjátok mikorra várható a Neww san andreas mod 2006 1.02-es verziója?
Emberek!!!!
Végre elkészült a gtaonline.hu oldala.

Mondjunk egy hajrát, hogy végre elkészült kb. 2 hónap alatt.
ha egy is idõ után megfagy a modern mod az normális vagy csak nálam fordul ilyen elõ? ha igen akkor meg lehet vhogy oldani?
sztem nem szükségez a pizzatr, ha sok pénzt akarsz... elég könnyen nagyon sok pénzhez lehet jutni... az egyetlen hátrány az, hogy sok idõt vesz igénybe, viszont még hasznos is... én úgy csináltam, hogy végigvittem a mentõs és tûzoltós küldiket, majd elmentem a fogadóirodába és addig játszottam, amíg annyi pénzem lett, ami sosem fog elfogyni...
akkor le kell szednem... azért kössz...
KILLER2
Sehogy scak ha készítettél biztonsági másolatot a gta3.img-rõl meg a data mappáról.

Vki tudja hogyan lehet eltávolítani a Modern mod-t úgy, hogy az alapjátékot ne kelljen leszedni? Kössz.
KILLER2
Sajnálom, de olyan file nincs legfeljebb a GTA 1ben. A SAnak gta-sa.exe az indítófájlja. De mindek az neked? Van cracked nem?

Launcher
Csak sajna elég sûrûn kifagy pizza train-nel. <#szomoru1>

Airon
[email protected] küldje aki küldi

Airon
Valaki el tudná küldeni nekem a gta.exe file-át ?

OK ha végképp senki nem tudja akkor a Kruton 9000-et Michelle csajotok garázsában találjátok.<#smile>

de megtalálható ugyanúgy a Vice City-ben és a GTA3-ban is

Launcher
Na, így egész jól lehet játszani, magyarítással, modern mod-dal, és pizza train-nel.

DJ Skyline
nem,mert ha így nézzük akkor a GTA5 lenne az SA,mert a VC jön a sorban elõbb...de nem GTA 4 SA ként adták ki hanem GTA SA ként