GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok, lenne egy kérdésem, hogy merre találhatom meg azt a módot ami a Grove Streeteseket Fradistává, a Ballast pedig Újpest drukkerekké alakítja át? Remélem valaki tud segíteni, kerestem már majdnem mindenhol.
nekem volt még régebben ojan amibe külön volt hogy melyik városrészbe akarom rakni és sok ház közül lehetett választani (pl. a nagy hangár) a mostaniba meg össz-vissz három ház van.Ezért kérdeztem hogy tudtok e adni linket arról.

Ryder7
ennyi házba lehet csak kocsit rakni.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Helló!
A garage editor0.1-en kívül másik verzióhoz tudtok linket adni mert ebben kevés a ház ahova lehet kocsit berakni?
Elõre is köszi

tudsz olyan linket ahol van sok vonat, busz ???
nagyon kössz 😊
Ryder7
oda ahova a dff modelleket is. csak nem .dff hanem .txd lesz.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

köszi
de lenne még egy kérdésem
a textúrát hova kell berakni???
rendszerint úgy vannak elnevezve a file-ok, ha nem, akkor a leirásban a módosítandó adatokból lehet megnézni, esetleg javasolják vmelyik jármûvet.

ha egyik se, akkor valszeg tökmindegy, csak arra kell figyelni, h hasonló jellegû járgány helyett rakd be, illetve nagyon fontos, h az ajtók száma stimmeljen (pl. ha négyajtós helyett kétajtóst raksz be, az adott esetben csúnya játékmenetbeli gebaszt tud okozni)
köszi
de tudsz nekem adni olyan linket amelyben az is le van írva hogy melyik kocsit melyikre cseréljem le???
elöre is kössz
Ryder7
.txd fájlt is be kellene tenni.

autókat de úgy hogy textúrája is legyen
Ryder7
cuccokat? pontosan meghatároztad te is...
amúgy a linkek nem véletlenül van ott.

helló mindenkinek az lenne a kérdésem hogy valak adna egy olyan linket ahol tudok letölteni cuccokat és le is van írva hogy mit mire kell cserélni ???ha valaki tudja írjon nagyon fontos lenne
elõre is köszi
tényleg
Hopsz kilõttem valakit <#buck>

Azta qrwa 😄DD

Én úgy tudom hogy azok mellék küldetések. Csináld meg õket azért, mert lehet hogy lesz valami...

de komoly 😄

hungaro
Hát még nem csináltam meg a kõfejtõs cuccost meg a kamionozást!lehet,hogy ez a baj?

Hivatás az Életért!

Kishoffi: Vágom mire gondolsz 😊 Arra úgy jó a kormány, én billentyûzethez vagyok szokva, egy GTA-t nem is tudnák mással tolni (bill, egér)

Hungaro: Háth akk ez valami bug... Nézz még körül mindenhol, hátha kimaradt valami. Nekem idáig sose volt ilyen...

hungaro
Hát nem elvettem,hanem oda adta,a házába volt!100% fel vittem már a "Szerelmet" de semmi!A kártya meg van,és feladat nélkül autókázok...<#szomoru1>

Hivatás az Életért!

Hoffi
közben engem is zavarna de és átalába GTA-val csak kocsikázni szoktam! driftelgetni meg ilyesmi!
és mivel nemrég megvettem a g25-t bill-el már nemnagyon akarok játszani😄
ha érted mire gondolok!

ÜDv

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Én úgy tudom hogy a beléptetõ kártyát nem elszedni kell még az elején. Követni kell az autóját, és meg kell párszor kúrni, meg fel kell vinni a szerelmi szintjét irántad. De hogy hány százaléknál éred el hogy neked adja a kártyát, nem tom. Amúgy a kártya a kaszinó kirablásához kell majd.

Kishoffi: Háth kormánnyal tolni a San Andreast, vagy egyébb GTA jellegû gamet, háth nem tom. Engem zavarna is hogy ott a kormány az asztalon, mikor nagy lövöldözés, vagy gyilkolászás folyik.

hungaro
üdv!Megint el kezdtem játszadozni a játékkal!És meg akadtam Las Venturasba az egyik küldetésnél!Amikor fel kell szedni egy csajt,és Caligulla Casinójába a beléptetõ kártyát "el szedni"!Nos el is szedtem a csajtól meg minden,de semmi nem történik!Valaki aki tudja mit kell csinálni legyen szíves írja le!
köszi!😊

Hivatás az Életért!

Hoffi
Üdv!
azt szeretném kérdezni hogy G25-t belehet állítani ugy hogy minden irányítás maradjon ugy ahogy volt csak az autók irányítása mennyen kormánnyal? addig eljutottam hogy tudok kormányozni de a pedálokat sehogyse tudom beállítani!
lécci segítsetek fontos lenne!
Elõre is köszönöm!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Danyi95
Próbáltam már sok félét...<#falbav>.

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Ryder7
crack?

Danyi95
Sziasztok tudnátok segítenni abban nekem hogy mért nem idul el a Game ha felraktam?
Odáig megy hogy már a fõmenüt töltené be amiko Hibauzenet nélkül csak úgy kilép az asztalra!
<#help>

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

simoradik95
Igen most már játszok is.
Kösz a segítséget.<#worship><#worship><#worship>

krisztianp16
Szivesen!
A DAEMON Toolsszal probáltad?

Idioták kiméljenek!!! :)

simoradik95
Mostmár jó csak az a gomd h nem találja a CD-t pedig bennn van.

simoradik95
Köszi szépen de nem jó mert azt írja ki hogy a vorbisfile.ddl nem talál ható.És be se lép a telepítõbe.

JetiRulez
Helló!
Imeri valaki a Bounce mod-ot? Ezzel elvileg LAN-on keresztül lehet Single player-t játszani. A probléma az, hogy megcsinálom a szervert, de hiába csatlakozok, egybõl kidob egy gta_sa.exe hibát észlelt üzenetet és vége. Mindenféle beállítással próbálkoztam, mindig ugyanazzal az eredménnyel. Más se tud csatlakozni, mindegyikünknek szûz játéka van.
A SA-MP ettõl függetlenül mûködik és bármilyen más játék, amivel LAN-ozni szoktunk.

JetiRulez

krisztianp16
Hát sok mindent nem ronthatsz ell bene😄
Next-Next végig ha nem akarod, hogy máshova rakja fell,a végén meg krekeled😊És menni is fog...
Ha nem tudod, mi a krek, meg ilyenek akor írjál és segitek😊

simoradik95
Hello Vki segítene a feltelepítésben.
Nagyon megköszönném.

krisztianp16
Egy hsz lejebb meg találod a linkeket, vagy a banerban.De a googléba be írod akor is meg találod, és van bene egy readme szöveges dokumentum aban levan írva, hogyan kell berakni.

DJ Skyline

Ezeket a modokat honnan lehet letölteni?Tuning cars meg ilyenek és hogy kell õkt berakni használni?

krisztianp16
Neked kell berakni, a buszokat, én ugy tudom😊

sziasztok.
Úgy tudom hogy van hozzá busz mod ha valaki ismeri akkor belinkelné nekem?
Elöre is köszönöm.

12346
kicseréled egy lityós suzira?:c

5/5 * Valóságba kéne nekem ilyen 😄 Picit azért meg is kéne piszkálni a motorját, hogy ne fogyasszon annyit...

krisztianp16
Jó😊

Ryder7
enb series-t tudom ajánélani, meg valami textúra packot.

Bocs az elõzõ kép lemaradt..

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"

Üdv....
Chevy caprise burnout..😊
http://www.abload.de/img/gta20645.jpg

\"\"\"\"\"\"SCHRANZ 4ever\"\"\"\"\"\" The life is better over 155Bpm \"\"\"\"\"\" teknobox.de \"\"\"\"\"\"

Sziasztok!

GTA IV. nem tetszik, szeretnem újra kezdeni a San Andreas-t végigvinném megint.Felturbóznám egy kicsit a grafikát, 1-2 mód kéne amitõl jobb lesz a játékélmény és csinosít is valamennyit a küllemén.(szemem már megszokta a next-gen cucokat sajnos :S) Tudnátok segíteni ebben hogy milyen plusz módokat érdemes beszerezni, használni?

a faqban irtak után sem mûködik...

Gigabyte-P35C-DS3@F5 rev. 2.0, Core2 Duo E8400@3GHZ, 4*1024MB DDR2 1066Mhz Kingmax, MSI NX8800GT-T2D512E-OC, Samsung 2232BW