82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Ryder7
    az erőszakosságot? úgy hogy Simsezel:D
    GTA erőszakosság nélkül értelmetlen. de mit értesz azalatt h erőszakosság?
  • ast00
    Tudom, hogy hülye kérdés, de hogy lehet kiszedni az erőszakosságot?
  • Gibor
    Köszi szépen ezt akartam, csak nem nagyon írogattam át, pedig régen tudtam :D
  • DJ Skyline
    vagy oldja meg a problémát, hogy átírja a megfelelő számokat. :))

egy példa, gyári landstal adatai a vehicles.ide fájlban:
    -1, 0.768, 0.768, 0

a 0.768 a kerék méretének a száma, mint az összes autónál a sor utolsó végén lévő számpáros (nem mindenhol ugyanaz a 2 szám, pl hotknife és bandito), ezt kell variálni és nézni, hogy mi történik a játékban.
  • Gibor
    Nem vagyok kifejezettem f40 fan, csak én úgyszeretek játszani hogy korba ilő autókat teszek be, szóval nálam enzo meg r34 es skyline stb nincs... r32 est tettem be és még porsche ből uis a régi 911 est :D ha már 92 ben játszunk akkor legyenek korszakbeli autók benne :D bár csak multizok de akkoris
  • belapeter
    Osztakkor mivan?
    Kit érdekel?
    Ha nemjó akokr dobja ki.
    Ha meg nagyon akar akkor meg tessék nagy kerékkel játszani!
  • Ryder7
    de ha F40 fan? akkor is hagyja?
  • belapeter
    Hagy az F40-eseket!
    Van milló más!
  • Gibor
    Másik f40es meg kicsi (maga a modell)
  • belapeter
    Akkor dobd ki a kocsit.
    Nem érdemes vele baszaodni.
    Nehéz átirni.
  • Gibor
    Nem tudjátok hol kell átírni hogy a kocsinak mekkora legyen a kereke? turismo helyére tettem egy f40 et ami gyárliag zr350 hez volt csinálva, én úgytudom a vehicles.ide ben kell 5,0, 0, 0, 0.70, 0.70, 0 ez a számsora ami a readme be volt de a kerék enyhén szólva kétszer akkora.
  • belapeter
    Eddig ok,de nekem szerverlistát nem hoz be!
    RÉgen behozta,kb háromnegyed éve-most megint akartam volna játszani,nem hozta be.
  • Fresh Duke
    1. Letöltöd a San Andreas - Multi Playert.
    2. Feltelepíted a San Andreas mappájába.
    3. Elindítod, és megadod neki, hogy hol van a San Andreas.
    4. Felül beírsz magadnak egy nevet. (Max 16 karakter, csak angol betűket, alul vonalat _, szögleteszárójelet [] és számokat 0-9 tartalmazhat. (A név nem kezdődhet számmal.))
    5. Rámész alul az Internet gombra. Ekkor várni kell, mert behozza a szerverlistát. Ha magyar szerverre szeretnél menni, akkor célszerű ABC szerint sorrendbe rakni a szervereket (rámész felül a HostName gombra kétszer) és megkeresni a [HUN]-nal kezdődőket.
    6. Kétszer rámész a szerver nevére, majd rámész a Connect gombra. Ekkor csatlakozik a szerverre, és ha minden oké, akkor bejön a karakterválasztó képernyő.
    7. Kiválasztod a karaktered. A balra és jobbra gombbal tudsz léptetni, és az Ugrás gombbal tudod leokézni.
    8. Hát lényegében kész is vagyunk, már csak játszanod kell. :D
  • Yoda001
    gcw oldalon találsz 1.0-ás cracket, gondolom azzal nem fog kifagyni...egy próbát megér, hameg mégis fagy, akkor ugye ott az eredeti lemezről az exe
  • underground2
    sziasztok! az a problémám, hogy még mindig ki fagy a game felraktam a javítást de akkor is! Ilyenkor mi a teendő? (Eredeti és 2.0 -s EU változat)
  • DOBERMAN1993
    Sziasztok!
    Valaki tudna nekem segiteni megcsinálni a játék multi részét mert nem tudom hogyan kellene aki segitene annak megköszöném és elküldeném priviben az msn cimem köszönöm!
    Üdv:Doberman
  • Heffi
    Jah, pixelhalmaz
  • Ryder7
    kicsi a kép, a teste jól néz ki, az arca nem látszik...
  • Fresh Duke
    #81133.
  • Heffi
    Hát ha neked ilyen a jó csaj...
  • Ryder7
    ha jól le tod optimalizálni az ENB-t, akkor kb mind1. Meg inkább vidikari igényes.
  • Fresh Duke
    Egy számítógép jól jön.
  • sambauer
    valaki válaszolna ? -.-
  • Ryder7
    na ide el kell jutni:D jó kis csaj látható az ajtón:D
  • Bigman22
    cs ha itt vagy akor mondmár meg hoghy hova kell be rakni a mentést?
  • Szabi1991
    ám nyilván az egyik átvezető videóba volt,aztán multiba nem nagy kaland odamenni :D
  • Szabi1991
    nem rémlik :O
  • zyppy
    Járt már valaki itt?
  • belapeter
    FAQ!
    De a legnagyobbak szerintem a:
    http://gtainside.com/http://gta-worldmods.t-n-network.de/phpkit/start/
  • Ricsi234
    Hy Magnum!Sziasztok annyit szeretnék mondani hogy honnan lehet modokat letölteni????
  • belapeter
    Google a barátod.
    írd be hogy dff-mint aa fájl is,és gondolom akkor lesz belőle DFF Editor!
  • xtream
    gondoltam de bővebben!
  • belapeter
    Hát biztos :)
  • xtream
    csá valaki tudja hogyan lehet autókat áttalakítani de nem a játékban persze valami progi kell?
  • Ryder7
    ha a felirat választásnál csak angol és spanyol nyelv van akkor Amcsi a gém, ha van angol, német, francia, olasz, spanyol (asszem ennyi) akkor Európai.
  • sambauer
    ???
  • underground2
    Egy kérdés, azt nem tudjátok, hogy azt hol tudom megnézni, hogy a játék az most az Európai vagy az Amcsi változate?
  • underground2
    ezt mindenkinek írtam
  • USAMEN POWER
    És ezt miért nekem írtad ?
  • underground2
    azért köszönöm mindenkinek a segítséget!