82991
-
USAMEN POWER #81228 Olyan 15 - 20 másodperc elég ahhoz hogy újra támadóképes legyél, habár aki rádszáll, az ellen nincs mit tenni. (saját példámból) -
#81227 aki ráér, felnézhetne , mindjárt sztem megyünk gamelni. :) -
#81226 Nálunk úgy műxik, hogy spawnolástól számított 40 másodpercben ha megölsz vkit egy időintervallumon belül 3x, akkor bevág jailbe.
sok ez a 40, majd lejjebb viszem, de legaláb védi a spawnolt játékosokat. -
#81225 Jah. Mondjuk sose értettem, hogy mások miért lelik örömüket abban, ha a többiek játékát elrontják. :/ -
USAMEN POWER #81224 Az egyik Hydrás szerón egy cheater rám szállt spawnkill céllal, figyelte mikor döglök meg, és egy Apacs helikopterrel mindig a spawn helyemen várt, hogy én ne jussak vadász géphez, és mikor még gyalog vagyok deaktiváljon...
Persze volt mikor elcsalltam, hogy máshol nyírjon ki, majd respawn, és megtudtam lógni, de sokat nem ért ellene, mert a rakéták nem fogtak a helikopterén, ő meg egy két lövésre leterített, és kezdődött minden előlről.
Egyszer meg egy Burger Shopba becsalltam, ott meg két fejlövésre leterítettem, fair playben úgy látszik egyesek nincsenek a toppon.
De egy idő után már unalmassá válik, hogy valaki ebben látja örömét, azóta nem is voltam azon a szerón... -
#81223 Igazándiból úgy vagyok vele, hogy ha nem teamkillről vagy spawnkillről van szó, akkor engem a többi nem zavar annyira. (Persze, csak ha mértékkel vannak, mert ha v.ki csak az egyiket csinálja folyamatosan, az már nagyon idegesítő. :D)
A drivebyt még néha élvezem is, mert ad egy kis izgalmat. :D -
#81222 spawnkill az genyó dolog, sehol sem kultiválják érthető mód. :) FPS-ben is eléggé irritáló, mikor spawnolsz (mondjuk TDM van), és egyből jön arcba a golyó. -
#81221 Carkill - Úgy ölöd meg a másikat, hogy elütöd.*
Helikill - A helikopter rotorjával ledarálod a másikat. (A játék még azt is helikillnek veszi, ha megállsz járművel a másikon.)*
Spawnkill - Akkor ölöd meg a másikat, amikor éppen újraéldet (spawnolt).**
Driveby - Kocsiból lősz ki, és úgy ölöd meg a másikat.
Teamkill - A csapattársadat ölöd meg.***
*Edit: Amennyiben járműben van a delikvens, akkor erre nincs túl nagy esély. :D
**Edit: Mikor éppen spawnol a játékos, akkor nem lehet járműben, szóval ez erre nem vonatkozik. :D
***Edit: A csapattárs megölése minden helyzetben tilos.
Most ahogy látom, elég lett volna a driveby-hoz odaírni, hogy engedélyezett, ha a másik járműben van. XD (Mentségemre szóljon, hogy este volt, és edzés is volt előtte, meg egy 2 órás matekdoga. :D) -
steweee #81220 carkill, helikill, spawnkill, driveby, teamkill tilos, ha az áldozat nincs járműben.
ezeket pontosan hogy kell érteni ? (még sosem multiztam...) -
#81219 Hűűűű szerintem visszapakolom a San Andreast a gépre aztán megyek, csak sajnos 18:00-kor nem tok menni pedig jó lenne kezdésnél, de majd éjszaka benézek:D -
#81218 én jönnék ha lenne jó gépem :D (bár manapság már nem lehet túl drága egy komplett gép amin jól elfut a SA) -
#81217 Még annyit, hogy ha v.kinek v.milyen kérdése lenne, akkor az e-mail címem az MSN címem is.
UI: Boldog Születésnapot SG! :D -
#81216 Végülis azért kérdeztem, mert klánunknak (League of Shadow Warriors [LSW]) elkészült a szervere, melyet pénteken (2009.10.02) "hivatalosan" is átadunk. (Lényegében most is fut, csak péntekig folynak még a javítások, meg a még be nem fejezett részek kiegészítése.)
Pár info a szerverről:
HostName: [HUN] LSW Clans Team DeathMatch @ skyhosting.hu
Address: 80.249.173.114:7555
Players: X / 50
Ping: X
Mode: San Fierro TDM + MoneyGrub
Map: San Andreas
Az átadás alkalmából mindenkit szívesen várunk egy hatalmas öldöklésre. :D A "party"-t délután 6-kor (18:00) kezdenénk.
A szerver átadásával egyidőben a tagfelvételt is elindítjuk, jelentkezni a szerveren lehet majd. (Nem tudunk semmilyen felvételi követelményt előre elmondani, de annyit elmondanék, hogy a klán fő célterülete az ölés. :D)
Pár fontos információ:
-A csalás tilos.
-A carkill, helikill, spawnkill, driveby, teamkill tilos, ha az áldozat nincs járműben.
-A flood tilos. -
Gibor #81215 megesik. -
#81214 igen pl. én :D pont most jöttem ki onnan :D
samp nevem: Gigant
és én a Parkour-DM-Stunt szerver-en játszok
ip: 80.249.173.160:8800
;D -
#81213 Vannak még itt emberek, akik SA-MP-oznak még ma is? :D (Vagy esetleg tervezik, hogy újra fognak?) -
USAMEN POWER #81212 -
#81211 a FAQ-ba... -
BBencze #81210 A magyar helyesírás szabályaiba -
mikle #81209 ki tudja hogy hová kel teni a gta san andreasba amodokat?
-
#81208 Szerintem valami kod:D -
#81207 csá mindenkinek a trabant p50-et nem tudja vki honnan lehet leszedni?
a választ előre ie köszönöm -
sznek1975 #81206 sziasztok ps2 joyom van usb vwl hogy lehet be állitai ugy hogy ne körbe mennyen? -
#81205 próbáld ki az, hogy csak a modellt meg a textúrát cseréled le, a handlinget meg az ilyeneket nem birizgálod. -
lewis95 #81204 Azért kösztök majd belerakok egy másikat. -
#81203 Énsem találkoztam még illyennel,pedig már betettem pár 100 autót -
#81202 rossz a kocsi. ha más kocsival is ezt csinálja akkor nem tudom. -
lewis95 #81201 Valaki tudja miért van az ha egy kocsit bele rakok a játékba akkor ide-oda dobálja magát és felrobban, elrepül ha hozzá ér CJ?segítenétek?
kössz -
#81200 Istenem!
Majdnem mindenünnen aniyval tölt,amenniyt a NET-ed bír
Googleba írd be és tallózz! -
ast00 #81199 Honnan a leggyorsabb? -
USAMEN POWER #81198 Vigyázni kell rá. -
Gibor #81197 Kapsz hozzá egy elég nagy térképet és elég hasznos szokott lenni :D Csak nekem már hajtásoknál szakadozik :@ -
#81196 boltból:D -
#81195 GOOGLE -
#81194 [hatalma]GOOGLE[/hatalma] -
ast00 #81193 Miért? Nincs meg. -
:DDDDDDDDDDDd -
ast00 #81191 Honnan érdemes leszedni? -
#81190 sehogy, ez a játék ilyen -
USAMEN POWER #81189 Ne lőjé mindenkit szitává, autóval ne üsd el az ártatlan gyalogosokat, stbstb... Probléma megolva.
Ilyet se halloattam még, vagy szerezz be egy "Jézus szereti az embereket" módot.