GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki látta ezeket?
letöltöttem a drift kocsit,ami készült a játékhoz,kicsit átbütyköltem a handlinget amit írtak hozzá és teljesen jót lehet driftelni! mindjárt csinálok múvit!😄
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Töltsük le az internetet!
lenne egy olyan problémám, hogy amikor elinditom a játékot, ki irja a támogatókat, stb, kijön ez a san andreas kép és amikor le megym, elsötétül a kép, és kilép a játékból, tudna valaki segiteni?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Jah és saját zenét hogyan raghatok be a GTA-ba?? 😄 😄
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
BD(Bus Driver) 4ever Ikarus E94 a kényelmes,elegáns,és megbízható busz. Volánbusz 4ever
Az MTA-ban és így a Rumbleban......sem mûködnek a csalások.Nem tudod aktiválni õket,és a CONSOLE sem fogadja el.Igaz hogy lehet bele írni bizonyos parancsokat,de egyikkel sem lehet visszaélni.
Ha valakit kivág a szerver akkor az a szerver hibája.
A széttört kocsi nem csalás,csak valami mod.Legtöbben handling editort használnak.Átírják a kocsi sebességét,hogy gyorsabbak legyenek.Még van rengeteg ilyen cucc,de nem nagyon lehet kiszûrni.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
de at fx5200 tényleg kevés hozzá nekem fx 5600al futott egészen jól
velem más vót'
Ha jól értettem fagy neki a modern mod (lehet hogy csak fog) és azt akarta megtudni ,hogy hogyan lehet ezen segíteni. Én segítettem neki amit tudtam ennyi. Modelleket sem tud berakni a játékba.
(nem akarok megsérteni vele senkit konkrétan Attilát nem)