GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ingyen töltök fel! 50MB-t tudok feltenni ide:
www.sendmefile.com

Figyi a videókat hova szoktad feltõlteni?
Ingyen tõltöd fel?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nagykispeter
Köszi akkor hiába lestem

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

xy21
Ember majd a játék felénél elkezd nõni a respect pérce<#buck>

BiG G
tudtamén 😄DD

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

nagykispeter
Az mitõl van hogy mikor kiírja a küld. végén hogy tisztelet+ kaptam,de a grafikonon nem mutatja a csík hogy nõtt volna.Még a játék elején vagyok,mikor a káb.szereseket kellett helyre rakni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

DJ Skyline
thx,mivel pont az a zene!😄

BiG G
nemrossz, nemrossz 😊 egészen ügyesen tolod ;D A zene kicsit hasonlít egy NFS5 (Porsche Unleashed) track-re nem? Vagy az? 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bazs1
<#rinya><#rinya><#rinya>

tudodmit? töröld az egész user mappát! <#vigyor2>
az van, de az és az almappáji üresek

DJ Skyline
C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files

hm..., nekem nincs olyan

DJ Skyline
nem,elment a kedvem!😄
nem tok improvizálni,és nem igazi drift sajnos,hiába a nagy terület a reptéren,csak 1 rész van,ahol látványos driftet lehet csinálni,az meg 1 perc max!

hé, ti desktopra kivágódósok! <#smile>
próbáltátok már kitörölni a GTA San Andreas User Files mappából, a gta_sa.set-et?
bazs1
DE csinálsz MÚVÍT! PLZ!

SZilaJMaGGoT
hááát.. A fizikáját inkább a midnight clubéhoz hasonlítanám(hiába, hát rockstar), ami irányíthatatlan... Nem azt mondom hogy teljesen szar, mert ilyen kis autókázáshoz még okés, de amúgy igazi csapatásra nem.. Hát ez van, reménykedek hogy rockstarék majd egyszer rájönnek, hogy is kell rendes fizikát csinálni..

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

KILLER2
Szerintem nincs különösebb baj a fizikáva. Igaz nem sok köze van a valósághoz, de szerintem nem rossza a játékban. Aztán meg ki tudja, hogy ahol San Andreas szigete van ott nincs-e gravitáció torzulás -_-??

Töltsük le az internetet!

SZilaJMaGGoT
Hidd el énse, csak ráébreszteni hogy a GTA-ban a fizika az nagyon elcseszett.. Lassú autókázáson kívül másra nem alkalmas.. Persze ettõl még nem fos a játék.. De nyugi, biztosan lesz még jobb is.. 😄 Tudom milyen amikor szeretsz egy játékot, aztán kezdesz elfogultá válni vele szemben... Én is így vagyok a street legallal, de mostanság ahogy elkezdett javulni, az elvárásaim is nõttek..

DJ Skyline
jó én kiszállok,nem akarok most vitázni!

SZilaJMaGGoT
Jajj ne csináld.. Nem errõl van szó.. Akárhogy nézzük, a fizika botrányos.. Nem kell kormány mindegyik szimhez.. RBR pl játszható billel.. Azzal egyetértek hogy LFS-t képtelenség billel tolni(de nekem van kormányom).. Én se vagyok pályaverseny rajongó, de azért szeretem azt is, fõleg ha driftrõl van szó... Ha már nem szim, akkor egy nfsu szintû "fizikát" elvárok egy játéktól...

DJ Skyline
de szeretem az autósjátékokat,de nekem nincsen kormányom,szal az ilyenek,hogy RBR,LFS,meg hasonló szimulátorok nálam kiesnek! de amúgy sem szeretem a pálya autózást,hogy megyünk körbe-körbe-körbe,néha beállok a boxba,és kész...számomra unalmas...jobban szeretem ha szabadon mozoghatok,mint pl a GTA-ban,vagy Driver elsõ részében (csak azzal játszottam)

SZilaJMaGGoT
Na igen... És nem az autózásról szól... ^^

KILLER2
MCSak érdekesség:
A játék neve: Grand Theft Auto San Andreas

SZilaJMaGGoT
Elhiszem, hogy szereted a gémet, de attól még nem kellene ennyire elfogultnak lenned vele... Vagy csak nem szereted az autósjátékokat?? Oké hogy nem az autózásról szól, de akkor is borzalmas a fizikája.. Meg ha nem arról szól akkor mért van benne pl versenyzõs küldetés?? Nem rossz játék ez csak még nagyon kifforatlan.. Én még reménykedek hogy idõvel több lehetõség lesz benne, amivel az autóidat egyedivé teheted, játékon belül növelheted a teljesítményét.., és normálisfizika, és versenyek is lesznek benne, meg persze a nûnözés... Remélem több figyelmet fordítanak majd idõvel a játék minden pontjára, és nem csak mindegyikre egy keveset..

DJ Skyline
lehet azért nem ír senki,mert nem tudunk segíteni!

DJ Skyline
hát,a GTA alapjávabéve nem az autózásról meg ilyenekrõl szól,hanem a sztoriról...tehát jól van megcsinálva a vezetés,nekem nem volt vele bajom,inkább a környezet inteligenciáján gyúrhattak volna még kicsit,de nem is kellett volna gyútni,elég ha a VC MI-jét teszik bele az SA-ba,mert a közlekedés katasztrófális!😄

de jó hogy segitetek.....

DJ Skyline
inkább nem csinálok muvit...

KILLER2
A tankal repülést mindenkinek nagyon ajánlom!

SZilaJMaGGoT
Hát nemtom.. Én minden gamet szeretek amibe lehet driftelni... 😄 De én GTA-ba eddig még vezetni se tudtam... Nekem az a bajom a GTA-val hogy túl sok mindent raknak bele, de a játék egyik része sincs rendesen megcsinálva.. Persze elõször jó vele elökörködni, de aztán rájössz hogy vezetni nem lehet normálisan, de a gyalogos rész se igazán jó.. Én egy vérbeli street racinges játékot képzelnék el így GTA-san.. Amolyan FNF szerût.. Lenne sok versenymód, komoly tuning, jó fizika, fasza törés, és akkor lennének ilyen lövöldözések.. Szal ilyen GTA-s lenne, de az autós része kellõképp kilenne dolgozva egy versenyzõs játékhoz.. Ja meg ha elkötnél egy kocsit, akár egy taxi autót is tuningolhatnál.. 😄 Beindult ám a fantáziám mint oly sokszor..

na nekem is ugyan az van mint piresnek, és énis már meg patcheltem

heló!
lenne egy olyan problémám, hogy amikor elinditom a játékot, ki irja a támogatókat, stb, kijön ez a san andreas kép és amikor le megym, elsötétül a kép, és kilép a játékból, tudna valaki segiteni?

Anthony001
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem..feltettem a hoodlum verziót, de most valamiért nem megy, régebben ment egy sima crackel. Megcsináltam a patches verziót, sikerült is a patch, de mikor eljutok a GTA SAN ANdreas feliratig, mielõtt lépne be a menübe, kilép a desktopra..és nemtok semmit csinálni!
Segítsetek!

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

xy21
Most én is elkezdtem elõlröl zúzni!!!
Naon faja!!!

DJ Skyline
én a repülõtéren csináltam,de ott annyira nem látványos mivel bazi nagy a terület,kéne valami normális kötött pálya,ahol lehetne próbálkozni,de nincsen az SA-ban!:\

SZilaJMaGGoT
Hát csodálkoztam is... Mert ha olyannyira lehetne módosítani a handlingot hogy normálisan lehessen driftelni akkor képes lennék újra felrakni a gámát..

DJ Skyline
hát valami hasónlót lehet
töltsd le a #59923-ben lévõ videót és meglátod,mondjuk ami a videóban van az inkább ilyen freestyle csúszkálás,de most nem fogok az MTA-ban pályát szerkeszteni !😄

én meg akarom mondani, de elõbb te mond meg hol van az a "falikép" vagy mi <#vigyor3>
SZilaJMaGGoT
San andreasba lehet driftelni?? :S

bazs1
SKYLINE felhagytam a MODdal! A makett elvette tõle a kedvem! Jó kitartó voltam!

nemtok haver melle beszalni a kocsiba

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

fiúk valaki helpeljen hogy lehet 2 ember 1 kocsiban aRumble modban??

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

bazs1
HAJRÁ SKYLINE!

DJ Skyline
asszem fogok csinálni egy drift videót,normálisat!😄 és elküldöm gta3.net-nek,meg lamasenak

bazs1
OK! THX!

DJ Skyline
<#gonosz1>
leszeded a kocsit,mindent úgy csinálsz ahogy kell,majd a handling.cfg-ben a sort cseréld le erre

bazs1
ÁLLATSÁG! Ezt én is ki akarom próbálni!!!

bazs1
Má töltöm!

DJ Skyline
itt van,kb 11MB