GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ingyen tõltöd fel?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
nem tok improvizálni,és nem igazi drift sajnos,hiába a nagy terület a reptéren,csak 1 rész van,ahol látványos driftet lehet csinálni,az meg 1 perc max!
próbáltátok már kitörölni a GTA San Andreas User Files mappából, a gta_sa.set-et?
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Töltsük le az internetet!
lenne egy olyan problémám, hogy amikor elinditom a játékot, ki irja a támogatókat, stb, kijön ez a san andreas kép és amikor le megym, elsötétül a kép, és kilép a játékból, tudna valaki segiteni?
Lenne egy kérdésem..feltettem a hoodlum verziót, de most valamiért nem megy, régebben ment egy sima crackel. Megcsináltam a patches verziót, sikerült is a patch, de mikor eljutok a GTA SAN ANdreas feliratig, mielõtt lépne be a menübe, kilép a desktopra..és nemtok semmit csinálni!
Segítsetek!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
töltsd le a #59923-ben lévõ videót és meglátod,mondjuk ami a videóban van az inkább ilyen freestyle csúszkálás,de most nem fogok az MTA-ban pályát szerkeszteni !😄
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
leszeded a kocsit,mindent úgy csinálsz ahogy kell,majd a handling.cfg-ben a sort cseréld le erre