82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Taylor10
    milyen multit töltsek le???már régen multiztam:D
  • Taylor10
    van multi?????????????????????????????
  • Szabi1991
    hmm,nálam nem volt lépcső csak a supra o.0
  • zeli
    Szabi, itt van a lépcsős bug, amit mondtam. :D
  • RTmz88
    valaki tudja hogy hol tudom letölteni az Andromada módot ? Aki tudja írja má meg .
  • ntex
    Valaki tud valami jó mod packot ami az autókat lecseréli a játékban esetleg új dolgokat ad hozzá és stabil is marad tőle a játék ? :D

köszi előre is
  • szekolo
    azt tudja valaki hogy VIPER Mod 0.1a.-ban hol lehet szerezni dodgeviper rt 10 hard top ot.
  • sambauer
    Nana, Role Play szervert reklámozni nem bűn, nagyon ritka de fasza kis játékmód bár nem hiszem hogy a Los Santos Roleplayen kívül bárhol sokan lennének...
  • ik0N
    Hát max. azt tudom elképzelni, hogy csak low poly modelleket használt, vagy ilyesmi, a játék motort nem hiszem, hogy "megpiszkálta"....
  • Fresh Duke
    Első találat a Googlen.
  • szekolo
    tudja valaki honnan lehet letölteni a VIPER Mod 0.1b.
  • Fresh Duke
    Csak azért regeltél, hogy ezt a * reklámozd? Ban, plz...

* A jó izlés keretein belül nem tudtam volna oda semmit se írni.

UI: Kérlek, tanulj meg írni!
  • Slupy
    Seerpg csatlakozz te is!
    A szerver rengeteg egyedi, vagy más szervertől eltérően jobban kidolgozott elemet tartalmaz Pl:Sok -féle egyedi biznisz,egyház stb
    Mindent meg találhatsz it mint a VALÓSÁGBAN!!!Hisz igyekszünk a legvalósághűbb dolgokat létre hozni
    Néhány információ a szerverről:

A leaderes munkák:
    -Legális szervezetek:
    – -LSPD-Los Santos Police Department – Rendőrség:a polgárok védelme és ellenörzése a céljuk
    – -FBI-Federal Bureau of Investigation - Nemzetközi Nyomozó Iroda:egy nyomozó csapat sűrűn épülnek be és buktatnak le bűnözőket
    – -Katonaság:Az a fajta kemény fegyverzetű emberek csapata...a legnagyobb veszélybe jönnek készenlétbe
    – -SAMD-San Andreas Medical Department – Mentőszolgálat,az emberek életének meg mentése segítése a céljuk
    – -Tűzoltóság:bárhol tűzakad ők oda sietnek és cselekednek
    -San News- Riporter,híreket közöl a halgatősággal,közvetít
    – -Taxisofőr:pénzért szállít A-bőlb -be igényeseb mint a busz és akkár házhoz vissz
    – -Önkormányzat:A “nép” szavára halgatva válaszák a tagokat,banda tagok szeretet cél pontjaik,

Illegális Szervezetek:
    -MS-13:Egy elét banda a leg komolyab bűnözök szervezete
    -Yakuza:Kina-i család,hiresek az ember rablásaikról
    -Sacra Corona Unita [SCU]:Egy Orosz család,sűrűn rabol bankkot rendkvíül össze tartők
    -Bérgyílkosok:pénzért öl ő terminátor félék meg se tudod külömböztetni de már meg is ölt...
    -Groov Street:Egy utcában elő banda,ne meny a területükre...

És hát persze egy-két script nélküli frakció...
    De térjünk a munkákra nálunk ugyanis akár 2 munkád is lehet a leaderes mellet!

Legális:
    -Detektív:
    -fel keres bárkit bárhol,ha keresel idővel nő a skilled
    -Ügyvéd:
    -Pénzért ki hozza az ügyfelét,fel lehet bérelni,fel hívni telefonon
    -Autó szerelő:
    -Autot javít,tankol,vissz,és tunningol kocsikat
    -Testőr:
    -Feladata minden árron meg védeni A(z) Önkormányzat tagjait,xy összeg ért
    -Autó kereskedő:
    -kocsikat ad el és cserél
    -Boxoló:
    -2 Ember kellhozzá egy ringben harcolnak egymás ellen a győztes pénzt kap
    -Buszsöfőr:
    -busszal xy összeg ért szállít embereket
    -Újság kihordó:
    -ki hordja az ujjságot a meg rendelőknek
    -Úttisztító:-
    -A városban titsztíja a(z)emberek mocskát hogy minden reggel tiszta utakra ébregy

Illegális:
    -Fegyver Kereskedő:képes kézzel fegyvert csinálni és eladni másnak,pénzért persze...
    -Drogdíler:Drogot készít és ad el
    -Autótolvaj:autókat lop el és visszi egy kikötőbe ahol hajóra rakják és eladja
    -Prostituált:a sarkon ál és árulja a testét

-Persze nálunk is vannak Drog,Mati kereskedők
    -Sok -féle ház belső van...Akár MAD DOG villád is lehet vagy egy csöves ház...
    -Egyedi NPC-k Pl:Busz,repülő
    -A parancsain is egyedik... a /help-ben SZINTE mindent meg tudhatsz...
    -Nálunk az Adminok Törődnek a playerekkel Bár mikor ha lehet segítünk!(sok admin szinte nem is játszik,mert állandóan segítenie kell)
    -A Szerver már át lépet 0.3-ba így egyre kevesebb bug van...Folyamatosan fejllődik a szerver időnként meg állva bug javításra
    -Ha fel szeretnél jönni a szerverünkre egy alapos teszten kell részt venned ha ez nem menne olvasgas honlapunkonl
    -Rendelkezünk TeamSpeak[TS] szerverrel ahhol meg találod a helyed...

Elérhetőségeink:
    Honlapunk:<http://seerpg.net/>
    IP(k):A szerver címe:217.113.51.51:1234
    A TS címe:217.113.51.51:4321
    Cliensünk:SAMP 0.3 RC8-5 (letöltheted honlapunkon)

By:Balogh
    <h3l1hunter jelenleg a(z) Grand Theft Auto: San Andreas Multiplayer játékkal játszik>
  • tormaimi
    de visszaolvastam 1-2 oldalt és láttam hogy zsoberpapa nevű illető csinált egy classic módot (klasszikus járművekkel, ő is mindent kicserélt), és ott írta hogy megoldotta valahogy a textúra eltünést meg lassú betöltését, reméltem h ő tud valami megoldást. Esetleg nem lehet valahol beállítani hogy több memóriát vagy processzort esetleg videokártyát jobban kihasználja? mert azok bírnák jobban is (valami ilyesféle megoldásra gondoltam, nem tudom kivitelezhető-e)
    még mindig remélem hogy valakinek van ötlete
    thx
  • ik0N
    Sajnos ez ilyen...
    Ennyit bír a játék motorja.
    Nem érdemes mindent lecserélni, mert sajnos ez lesz tőle....
  • ZTM
    0.2X-et használok!
    De az összes servernél ezt írja ki:S
  • Gibor
    jó samp verziót használsz?
  • ZTM
    Na miután sikerült elhárítanom a problémát, immáron betölt!
    De miután betöltött ezzel az üzenettel kidob:S
    A játékban nincs 1 mód se, 1.0-ás verzió, és frissítettem a videokártya driverem is:S
    Aki tud az segítsen!
  • ZTM

Nem jó:( rákattolok a connectre akármelyik szerveren és olyan mintha nem is kattintottam volna, valamit dolgozik aztán kész, mintha nem akarná a san andreast indítani, de nem ír ki semmiféle hibaüzenetet csak nem csinál semmit:/
  • decoy
    kitöröltem az user filest de úgy se jó...
  • tormaimi
    sziasztok!
    volt egy tervem miszerint minden négykerekű és 2 kerekű járművet kicserélek a játékban. Ez mostanra sikerült is (kivéve néhany járművet amit nem is lehet igazán helyettesíteni mással), de lenne egy kis probléma. Mielött egyáltalán modoltam volna bármit, a játék teljesen fullon elfutott. Most hogy minden kivan cserélve, ahogy kilépek egy mentési házbol, minden textúra (utak, lámpaoszlop, házak, stb, kivéve járműveket) lassan jön csak be és ahogy megmozdítom az egeret eltünnek és ujra lassan jönnek be. (tehát nem igazán látszik semmi a járműveken kívül, csak néha-néha). Ezen lehet valahogyan segíteni? előre is köszönöm a válaszokat
  • ZTM
    Konkrétan nem csatlakozik, rákattintok a connectre és semmi:/
    Olyan mintha nem is kattintottam volna rá:S
  • ZTM
    Nem tudok sehova csatlakozni SAMP-ba:/
    Mindenhol RCON Paswordot ír és nem enged be:(
    Nagyon rég SAMP-oztam nemtom mit tegyek:S
  • BBencze
    Dokumentumokba töröld ki a GTA San Andreas User Files-t (mentéseket előtte elraknám)
  • decoy
    hali.nekem az lenne a problémám h elkezdtem moddingolni a sanandeast.minden ment és valamit gondolom rosszul tettem be mert betöltő képernyő negyedénél hibát észlelt leállt.újraraktam a sananreast 3 szor de még most sem indul el se a new game se a load.most a betöltőképernyő 3 negyedénél észlel hibát.mi lehet a gond?a crack nem hiszem mert ezzel a crackel jáccottam az előtt h legelőször hibát észlelt akkor semmibaja nem volt.úgyhogy ha valaki tudja mi lehet a prpbléma akkor lécci segítsen:D
  • lewis95
    Sziasztok! Nem tudjátok hogy melyik oldalon van fent Nissan Qashqai
    v egyáltalán csináltak már ilyet?
  • Fresh Duke
    Weather ID: -200654654 :D
  • Szabi1991
    hmm
  • Szabi1991
  • zeli
    Ti am. milyen streamert(vehicle) használtok ?
  • zeli
    Nem tudjátok, hogy a SA-MP miért fagy ki egyik pill-ről a másikra ?
    csináltam egy gamemodet, ha beteszek pár űj járművet, kifagy...
    azért nem értem, mert tudtommal a határ 700 jármű, most kb 300vmennyi van...és biztos, hogy emiatt kressel..mi lehet az ok ?
  • USAMEN POWER
    Ilyen velem is előfordult párszor. Lépjél ki a menübe, majd a játékba vissza. Én ezt addig csináltam, míg nem lett jó az egér.
  • Nomad89
    Sziasztok!!
    Az lenen a problémám a GTA San Anreas-sal, hogy néha nem működik az egerem! Pl.: egyik küldetésnél jó a másiknál miután elmentem nem működik! De volt olyan is hogy ha beléptem játékba és betöltöttem a mentést már akkor sem működött! Mi lehet az oka! Van a gépen valami olyan driver ami miatt ezt csinálja? Ja, és mindegyik fajtánál ezt csinálja akár melyik oldalról vagy már kiegészített verziókat töltök le!
    Ha tudtok segíteni írjatok! Köszi előre is!
    Sziasztok!
  • zeli
    jahh, igen, ki is lett bannolva. xD
  • Szabi1991
    bespawnolt egy hydrát majd minigunal kinyírta a szerveren lévő admint.. xD
  • Fresh Duke
    1. A kamion, mint említettem, néha rosszalkodik.
    2. Csitert nem látok a képen, csak egy beszélgetést. :D
    3. A TK lehet véletlen volt, csak akár egy bug is lehetett. :D
  • Szabi1991
    ha megnézed 3 érdekességet láthatsz legalább.. :)
    1. a kamion
    2. csiter
    3. tk-s.. :DD
  • lewis95
    Valaki nem tudja milyen oldalon van fent egy nissan qashqai?Nagyon kéne a kedvenc kocsim!előre is kössz
  • Fresh Duke
    Valami nem tetszik? XD
    Jó az a kamion, csak néha meg akarja erőszakolni a tartályt.
  • Szabi1991
    látom sokminden nem változott.. :D