82991
-
#81308 Sziasztok!
Amióta kijött a 0.3-as kliens, nem jó a samp! (természetesen windows 7...)
Összeomlik, amikor lépnék be egy szeróra!
Mi lehet a baj?? Valaki találkozott már ezzel a problémával? -
RTmz88 #81307 de nem jön be a játék
-
terry96 #81306 kezdtem egy uj mentést és megpróbáltam ugy berakni de ugy se jó -
#81305 Régen még én csináltam azt. Esetleg a régi mentéseddel nem jó, új játékot próbáltál kezdeni?
-
RTmz88 #81304 Sziasztok! van egy problémám a gta san andreas egyik módjával a Modern mod v2- vel. Az van hogy amikor telepítem és kész és elindítom a játékot azt írja ki hogy hibás a gta. Csak azt nem tudom hogy miért nem engedi hogy játszassak amikor a mód nem hibás ? Ha valaki tudja írja má meg a fórumba . Előre köszönöm ! -
Gibor #81303 Tetszik eza 0.3 as samp. -
terry96 #81302 lécci segitsetek bemásolom a 100-as mentés fáljáját és amikor belébek a mentésbe a játék elején kezdi tudjátok amikor felkellszállni a bicajra
lécci segitsetek
-
steweee #81301 ha otthon leszek leírom mik azok. de régiek, bár abból sztem a legjobbak. van egy ilyen modos képes térképes leírásos dvd-m, onnan telepítettem -
#81300 Értem:D -
ntex #81299 viszont ha jobbnak találod azt amit te használsz megoszthatnád őket :D -
ntex #81298 ebben is vannak új effektek (füst - robbanás - fényszórók stb.) meg rengeteg áttextúrázás mint a képen is látszik, és nem lassítja be a játékot pedig elég őskövület gépem van :)
kérdésedre a válasz : GTA SA High End Mega Converstaion Pack V2 -
steweee #81297 igen, én is használok 3 graf+pack modcsomagot, de fejből nem mondom meg melyiket. igaz, ez így már csak az új gépemen fut jól, a régebbin akadozik
te név szerint melyiket használod? kipróbőálnám azt is -
:) -
ntex #81295 Sztem sokkal egyszerűbb ha leszedsz egy packot ahogy én tettem :) az egyetlen hátránya hogy néha hajlamos kilépni a játék, de rengeteg új dolog került be. Új motorhangok (némelyik nem naagyon passzol de pl. a muscle carok hangja nagyon jó lett :) ), minden jármű új, a fegyverek is át lettek textúrázva, filmesebb hangot kaptak. Mindenhol vannak ellenséges bandatagok szóval nem nagyon van megállj mert kirángatnak az autóból :D, leszámolás mindenhol van szinte, kicsit sok is néha :)
itt van néhány ízelítő kép :
-
#81294 müködik a dolog mert müködnek az autók amiket beleteszek,csak szine nincs néhánynak..XD amugy engem nem izgat csak a fiamat,( én a gta 4 et modolom ) -
#81293 Jah tudom, hogy nehéz bele rakni, és is sokat veszötem vele...:S
De most sikerül, azt hitem már sosem lesz bent semmi, ám ha téleg nem akarsz vele veszödni szerintem akor használj egy modot:) -
#81292 ezeket raktam be...
-
ennyi -
Szabi1991 #81290 akkor passz, egy képet tudsz rakni valamelyik "színtelen"-ről ? -
#81289 nem beletettem
-
Szabi1991 #81288 sztem a txd fájlokat kihagytad :-) -
#81287 köszönöm sikerült...de miért nincs szinük az autóknak,fehérek ?nem mind -
#81286 ó köszönöm szépen kiprobálom... -
lewis95 #81285 ronso csak ennyi:
Elindítás
A letöltés után valamilyen tömörítő programmal csomagoljuk ki a .zip fájlt. Ezek után az IMGTool.exe-re kattintva elindíthatjuk a programot. Első indítás után a program okosan figyelmeztet minket, hogy a fájlokról készítsünk biztonsági mentést, mielőtt felülírnánk. Ezután megjelenik a program főablaka.
Importálás
A File > Open művelettel megnyithatjuk a .img kiterjesztéseket. A San Andreas moddingolásához nekünk a gta3.img fájlra van szükségünk. Jelen esetben ez, alapban az alábbi helyen található: C:Program FilesRockstar GamesGTA San Andreasmodelsgta3.img. Ezek után megnyílik a gta3.img tartalma.
Nézzük meg a letöltött jármű két fájljának nevét (pl.: sabre.dff, sabre.txd).
Visszatérve az IMG Tool-hoz az Edit > Find paranccsal először keressük meg, mint a példában is található sabre.dff file-ot. Utána a Commands > Rename paranccsal felülírhatjuk a file-t (a példa alapján a sabre.dff file-ot, például sabre-old.dff névre). Ezután a Commands > Add művelettel betallózhatjuk a letöltött jármű file-ját (a példában az új sabre.dff file-t). Ha mindent jól csináltunk, ezután láthatjuk a régi (átnevezett) és az új file-ot. Az IMG Tool-os moddingolás művészete ebből áll! :)
Figyelem! A sikeres beimportláshoz a .dff és a .txd file-t is hozzá kell adni! -
#81284 hát az lehet...
a gta4 be simán beteszem a verdákat..de ez a san andreas..pffff
ha valaki esetleg ráérne és msn-en felvilágositana..azt megköszönném,fiam megbolondit ezzel az autó örülettel. -
#81283 Szerintem valamit elrontotál...
Probáld újra, és többször olvasd ell a readmét:) -
#81282 Nem tudom, én mindig a GGMM-et használtam, és jó volt.
úgy csináld mindig, ahogy a readme.txtben írja az autó mellett. (nem csak a .txd és a .dff fájlt kell lecserélni, hanem a hanlinget, a carcolst, és van még vmi csak nem jut eszembe a neve. Aztán az is lehet, hogy hibás a modell, és kifagy tőle. Elképzelhető. Mondjuk nálam is volt btéve GGMMel kb. 6 autó, és jó volt...
Annyit még, hogy SA-MP-ot csak az alapjátékkal ajánlom. Moddoltal elég csúnyán fagy. -
#81281 Nálam is volt ilyen, de attól megjavult, ha a kocsibetétel után kiszedtem a GGMM-t a játék mappájából. -
#81280 hát tettem be autót de exe hibával azonnal leáll... -
ntex #81279 na találtam egy másikat :
"GTA San Andreas High End Mega Conversion"
ebben van egy csomó újratextúrázás, új járműhangok, új fegyverhangok, sokkal jobb / szebb lett tőle a játék, az autóük irányítása is más.
Viszont nem tudom hogy a régi mentésem használata miatt van-e de mind a 3 városban ugyanazok a járművek jönnek. Érdekesség hogy nem is ugyanott tárolja a mentéseket a mod mint az alap játék. Lehet ez miatt ? -
ntex #81278 És olyan van ami Pack-ban van és nem egyesével kell bepakolgatni őket ?
egyet találtam valami GTA Full Conversion v2.0-t a filefronton de attól elég sűrűn crashel a játék :\
ha valaki tud másikat megoszthatná :) -
#81277 Ott van fent, hogy linkek:) -
RTmz88 #81276 Sziasztok ! Ti tudjátok hogy hol tudok a gta san andreas-hoz módokat keresni ? -
#81275 köszönöm megnézem -
#81274 A GGMM-el a legyegyszerűbb sztem.
[ link ] -
#81273 Üdv..
ma tettem fel a fiamnak a játékot és érdeklödnék,hogy csak ilyen bonyolultan lehet benne autókat cserélni ahogy le van irva a faq-ba?
ez nekem nem sikerül. -
#81272 már jó lett.YEAH. -
#81271 melyiket érdemes letölteni?? -
#81270 alig várom hogy multizzak:D
-
#81269 Kétféle van:
SA-Mp, San Andreas Multiplayer, és az MTA, Multi Theft Auto
Googlen keress rájuk.