82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Benny04
    Sziasztok!
    Amióta kijött a 0.3-as kliens, nem jó a samp! (természetesen windows 7...)
    Összeomlik, amikor lépnék be egy szeróra!
    Mi lehet a baj?? Valaki találkozott már ezzel a problémával?
  • RTmz88
    de nem jön be a játék
  • terry96
    kezdtem egy uj mentést és megpróbáltam ugy berakni de ugy se jó
  • KG21
    Régen még én csináltam azt. Esetleg a régi mentéseddel nem jó, új játékot próbáltál kezdeni?
  • RTmz88
    Sziasztok! van egy problémám a gta san andreas egyik módjával a Modern mod v2- vel. Az van hogy amikor telepítem és kész és elindítom a játékot azt írja ki hogy hibás a gta. Csak azt nem tudom hogy miért nem engedi hogy játszassak amikor a mód nem hibás ? Ha valaki tudja írja má meg a fórumba . Előre köszönöm !
  • Gibor
    Tetszik eza 0.3 as samp.
  • terry96
    lécci segitsetek bemásolom a 100-as mentés fáljáját és amikor belébek a mentésbe a játék elején kezdi tudjátok amikor felkellszállni a bicajra
    lécci segitsetek
  • steweee
    ha otthon leszek leírom mik azok. de régiek, bár abból sztem a legjobbak. van egy ilyen modos képes térképes leírásos dvd-m, onnan telepítettem
  • krisztianp16
    Értem:D
  • ntex
    viszont ha jobbnak találod azt amit te használsz megoszthatnád őket :D
  • ntex
    ebben is vannak új effektek (füst - robbanás - fényszórók stb.) meg rengeteg áttextúrázás mint a képen is látszik, és nem lassítja be a játékot pedig elég őskövület gépem van :)

kérdésedre a válasz : GTA SA High End Mega Converstaion Pack V2
  • steweee
    igen, én is használok 3 graf+pack modcsomagot, de fejből nem mondom meg melyiket. igaz, ez így már csak az új gépemen fut jól, a régebbin akadozik

te név szerint melyiket használod? kipróbőálnám azt is
  • ronso

:)
  • ntex
    Sztem sokkal egyszerűbb ha leszedsz egy packot ahogy én tettem :) az egyetlen hátránya hogy néha hajlamos kilépni a játék, de rengeteg új dolog került be. Új motorhangok (némelyik nem naagyon passzol de pl. a muscle carok hangja nagyon jó lett :) ), minden jármű új, a fegyverek is át lettek textúrázva, filmesebb hangot kaptak. Mindenhol vannak ellenséges bandatagok szóval nem nagyon van megállj mert kirángatnak az autóból :D, leszámolás mindenhol van szinte, kicsit sok is néha :)

itt van néhány ízelítő kép :

• ronso
    müködik a dolog mert müködnek az autók amiket beleteszek,csak szine nincs néhánynak..XD amugy engem nem izgat csak a fiamat,( én a gta 4 et modolom )
  • krisztianp16
    Jah tudom, hogy nehéz bele rakni, és is sokat veszötem vele...:S
    De most sikerül, azt hitem már sosem lesz bent semmi, ám ha téleg nem akarsz vele veszödni szerintem akor használj egy modot:)
  • ronso
    ezeket raktam be...
  • ronso

ennyi
  • Szabi1991
    akkor passz, egy képet tudsz rakni valamelyik "színtelen"-ről ?
  • ronso
    nem beletettem
  • Szabi1991
    sztem a txd fájlokat kihagytad :-)
  • ronso
    köszönöm sikerült...de miért nincs szinük az autóknak,fehérek ?nem mind
  • ronso
    ó köszönöm szépen kiprobálom...
  • lewis95
    ronso csak ennyi:

Elindítás

A letöltés után valamilyen tömörítő programmal csomagoljuk ki a .zip fájlt. Ezek után az IMGTool.exe-re kattintva elindíthatjuk a programot. Első indítás után a program okosan figyelmeztet minket, hogy a fájlokról készítsünk biztonsági mentést, mielőtt felülírnánk. Ezután megjelenik a program főablaka.

Importálás

A File > Open művelettel megnyithatjuk a .img kiterjesztéseket. A San Andreas moddingolásához nekünk a gta3.img fájlra van szükségünk. Jelen esetben ez, alapban az alábbi helyen található: C:Program FilesRockstar GamesGTA San Andreasmodelsgta3.img. Ezek után megnyílik a gta3.img tartalma.
    Nézzük meg a letöltött jármű két fájljának nevét (pl.: sabre.dff, sabre.txd).
    Visszatérve az IMG Tool-hoz az Edit > Find paranccsal először keressük meg, mint a példában is található sabre.dff file-ot. Utána a Commands > Rename paranccsal felülírhatjuk a file-t (a példa alapján a sabre.dff file-ot, például sabre-old.dff névre). Ezután a Commands > Add művelettel betallózhatjuk a letöltött jármű file-ját (a példában az új sabre.dff file-t). Ha mindent jól csináltunk, ezután láthatjuk a régi (átnevezett) és az új file-ot. Az IMG Tool-os moddingolás művészete ebből áll! :)
    Figyelem! A sikeres beimportláshoz a .dff és a .txd file-t is hozzá kell adni!
  • ronso
    hát az lehet...
    a gta4 be simán beteszem a verdákat..de ez a san andreas..pffff
    ha valaki esetleg ráérne és msn-en felvilágositana..azt megköszönném,fiam megbolondit ezzel az autó örülettel.
  • krisztianp16
    Szerintem valamit elrontotál...
    Probáld újra, és többször olvasd ell a readmét:)
  • zeli
    Nem tudom, én mindig a GGMM-et használtam, és jó volt.
    úgy csináld mindig, ahogy a readme.txtben írja az autó mellett. (nem csak a .txd és a .dff fájlt kell lecserélni, hanem a hanlinget, a carcolst, és van még vmi csak nem jut eszembe a neve. Aztán az is lehet, hogy hibás a modell, és kifagy tőle. Elképzelhető. Mondjuk nálam is volt btéve GGMMel kb. 6 autó, és jó volt...
    Annyit még, hogy SA-MP-ot csak az alapjátékkal ajánlom. Moddoltal elég csúnyán fagy.
  • Fresh Duke
    Nálam is volt ilyen, de attól megjavult, ha a kocsibetétel után kiszedtem a GGMM-t a játék mappájából.
  • ronso
    hát tettem be autót de exe hibával azonnal leáll...
  • ntex
    na találtam egy másikat :

"GTA San Andreas High End Mega Conversion"

ebben van egy csomó újratextúrázás, új járműhangok, új fegyverhangok, sokkal jobb / szebb lett tőle a játék, az autóük irányítása is más.

Viszont nem tudom hogy a régi mentésem használata miatt van-e de mind a 3 városban ugyanazok a járművek jönnek. Érdekesség hogy nem is ugyanott tárolja a mentéseket a mod mint az alap játék. Lehet ez miatt ?
  • ntex
    És olyan van ami Pack-ban van és nem egyesével kell bepakolgatni őket ?
    egyet találtam valami GTA Full Conversion v2.0-t a filefronton de attól elég sűrűn crashel a játék :\

ha valaki tud másikat megoszthatná :)
  • krisztianp16
    Ott van fent, hogy linkek:)
  • RTmz88
    Sziasztok ! Ti tudjátok hogy hol tudok a gta san andreas-hoz módokat keresni ?
  • ronso
    köszönöm megnézem
  • zeli
    A GGMM-el a legyegyszerűbb sztem.
    [ link ]
  • ronso
    Üdv..
    ma tettem fel a fiamnak a játékot és érdeklödnék,hogy csak ilyen bonyolultan lehet benne autókat cserélni ahogy le van irva a faq-ba?
    ez nekem nem sikerül.
  • Taylor10
    már jó lett.YEAH.
  • Taylor10
    melyiket érdemes letölteni??
  • Taylor10
    alig várom hogy multizzak:D
  • zeli
    Kétféle van:
    SA-Mp, San Andreas Multiplayer, és az MTA, Multi Theft Auto
    Googlen keress rájuk.