82991
-
Jack02 #81348 A 100%-os kijátszáshoz megkell csinálni a "Kotyogó Kakas" küldetést? -
DIESEL DOG #81347 Na ezt én sem tudom biztosan. Valamelyik site-on láttam egy leírást ezekhez. Ott fel volt tüntetve hogy melyik tetoválás hány százalékkal növeli a Sex Appeal-t, vagyis a vonzerőt.
De elvileg a legdrágább több vonzerőt ad CJ-nek... -
Jack02 #81346 A tetoválásnál is a legdrágább viszi a vonzerőt? -
#81345 Sziasztok!
Beraktam ezt a mercit a játékba,és valamiért a hátsó lámpa ilyen béna,pedig amúgy minden más stimmel rajta..lehet ezt valahogy javítani? Egyébként Mod installer progival tettem be,szóval elvileg nem ott van a gubanc
-
Jack02 #81344 Oké köszi! -
DIESEL DOG #81343 Drága ruhák, ékszerek vásárlása, viselése, autó, lakás vásárlás.
Lehet esetleg egy kis zsír is CJ-n. Ne legyen annyira kigyúrt^^ -
Jack02 #81342 Hali! Vonzerőt hogy lehet növelni? -
Szabi1991 #81341 lol :DD -
-
Jack02 #81339 Értem, köszönöm! -
Szabi1991 #81338 :)) -
-
DIESEL DOG #81336 Üdv!
Las Venturas-ban van a szfinx hotel, Woozie kaszinójától nem messze. Az alatt található. -
#81335 Itt nézz utána szerintem. -
Jack02 #81334 Helló! Valaki megtudná mondani, hogy merre találok EUROS nevű autót? -
#81333 car park Cleo script-el megoldható, de ha egy modell csere problémát okoz, nem ajánlom......
Bővebb info itt (német). -
#81332 Nos már csak kétt kérdésem lenne:D
Hátha valaki tudja a megoldást, mondjuk lehet, hogy nincs is.
Na szóval az elsö, megoldható-e hogy a cj- háza körül legyenek álandoan a buszok, szóval ott parkoljanak.És az, hogy nincs-e véletlen credo busz a játékhoz.
(lehet kicsit furán hangzanak a kérdések, de kiváncsi vagyok.)
Kösziszépen elöre is mindenkinek! -
#81331 Aha, értem kösziszépen! -
#81330 a file nevekből pedig egyértelmüen kiderül.....
pl. petro.dff, txd
Am. több mint valószinű, hogy valamelyik kamiont cseréli le....
Ha nagyon nem találod akkor GGMM-el végig tudod nézni a jármű modelleket, aztán valamilyen spawn progival be tudod tenni a játékba. -
#81329 Sziasztok!Vastanában nem jártam erre, de még mindig a csuklos ikarusokal van gondom, az elején meg találom, mert az közlekedik, de a hátulját seholsem találom:S Nem tudjátok véletlen, hogy merre van?Vagy, hogy merre keresem?Azt sem tudom, hogy melyik modelt cserélile..
innen lehet öket letölteni, köszönöm a válaszokat! -
#81328 Valaki a "régiek" közűl nem emlékszik arra a teljes modra, ami az egész térképet lecserélte egy nagy szigetre?
Ha jól emlékszen nem volt rajta semmi, csak egy versenypálya, meg egy városrész, növényzet, meg minden volt rajta, nagyon igényesen össze volt rakva.Elég nagy volt, és talán valamelyik francia oldalon volt, de ebben már nem vagyok biztos.....
Itt is ki lett tárgyalva, de szerintem már legalább egy éve....
Előre is köszi! -
decoy #81327 egyébk. csak kíváncsiságból.mitörténne ha én mondjuk valamelyik autó irányítását áttírnám mondjuk a vadászgépére?hibát észlelne:D? -
decoy #81326 cs all.valaki írta kicsit régebben h nincs színe a kocsinak.nos ez nekem is volt proléma egy olyan autónál aminek nagyon szép festése volt alapból de ugye fehér volt egész.nálam megoldotta az a problémát hogy átneveztem az új autót egy nagyjábol ugyan olyan kategóriájúéra mint aminek a helyére eredetileg be kéne tenni.(pl. banshee.txd amit letöltöttél és azt atnevezed turismo.txd re és a turismo helyére rakod.csak mondam valamit(példa volt)és nekem így lett színe.de üygelj hogy ha így átnevezed akkor 2 ajtós az maradjon 2 ajtós autó. -
jpwadkan #81325 nem kell garázsba rakni, a crazy trainer kispawnolja az orrod elé (ha nem hibás)
jah és az img tool helyett is javasolnám a crazy img editort, sokkal kényelmesebb -
kri555 #81324 Amit letöltöttél azzal írj felül IMG tool-al egy másik autót és valamilyen programmal rakd be a garázsodba, és ott lesz. -
RTmz88 #81323 Sziasztok ! Ha valaki tud segítsen . Amikor az IMG TOOL 2.0-vel beraktam az autót utána elíndítottam a játékot sehol nem láttam azt az autót. Nem tudja valaki miért nem rakta be azt az autót ? Ja, és utána az eredeti kocsi se volt már benne . Valaki tud nekem segíteni ? Előre köszönöm !
-
#81322 sziasztok hogy tudok a játékba autókat berakni? -
Desiro #81321 Igen, csak szombaton lesz meg a játék majd még vasárnap írok hogy milyen. Amúgy köszönöm a csegítsegeket! -
jpwadkan #81320 Nekem speciel a TRS2006 szaggatott ott ahol a GTA viszonylag szépen ment.
Főleg a surveyor része, amikor a vonatokat rakod fel a pályára.
De miért nem próbálod ki?
Szerintem az a végső megoldás :P -
Desiro #81319 És megtudtam az ajánlott gépigényét :
Rendszerkövetelmény
Processzor: Pentium 4 2,2 GHz vagy ennek megfelelő
Memória: 1 GB
Operációs rendszer: Windows XP (SP3) / Vista
Optikai meghajtó: DVD
Merevlemez: 2,55 GB
Grafika: nvidia GeForce 2 vagy ennek megfelelő
Hang: DirectX 9.0 kompatibilis hangkártya
Én szerintem a Gta is el fog futni szépen ! Szerintetek?, ha a TRS szaggatás nélkül elfut !
-
Desiro #81318 Amúgy van egy másik játékom: Trainz Railroad simulator 2006, ez nagyon szép grafikával rendelkezik és gyönyörűen fut a gépemen szaggatás nélkül, nemtudom hogy ezzel összefüggésbe lehet e hozni !
-
jpwadkan #81317 a fő kérdés itt a videokártya, a többivel elvileg nem lehet nagy gond, nekem athlon xp2000-en 512 rammal is viszonylag jól ment. az integrált kártyák, főleg amelyik osztott memóriát használ mint az intelek viszont nagyon szűk keresztmetszet tud lenni -
jpwadkan #81316 hát próbáld ki, de amit én találtam a neten listát, aszerint az eléggé határeset X3100-as intel vkártya egy hangyaf*sznyival erősebb mint a 945-ös... -
Desiro #81315 A videókártya: Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Familyide -
Szabi1991 #81314 gondolom az, ezért írtam hogy játszható kéne legyen, mert nekem vmivel erősebb a kisgépem és egész jól lehet játszogatni vele.. :D -
jpwadkan #81313 ez egy notebook?
és az a videokártya intel gma 3100 vagy 4500?
4500-on butítva elmegy (futni nem fog, max kényelmesen sétál :D)
3100 nagyon határeset, talán túlzottan is -
Szabi1991 #81312 minimum graffon játszható kéne legyen :D -
Desiro #81311 Sziasztok azt szeretném megtudni, hogy a GTA elfut-e a gépemen:
Intel(R)Core(TM)Duo CPU T2450 @ 2.00 Ghz 2.00 Ghz, 1 Gb RAM
Grafika:(ezt nem tudom lefordítani)
Intel(R) Graphics Media Accelerator Driver for Mobile Report
Report Date: 10/28/2009
Report Time[hr:mm:ss]: 15:54:08
Driver Version: 6.14.10.4543
Operating System: Windows XP* Home Edition, Szervizcsomag 3 (5.1.2600)
Default Language: Hungarian
DirectX* Version: 9.0
Physical Memory: 1014 MB
Minimum Graphics Memory: 8 MB
Maximum Graphics Memory: 128 MB
Graphics Memory in Use: 10 MB
Processor: x86 family 6 Model 14 Stepping 12
Processor Speed: 1995 MHZ
Vendor ID: 8086
Device ID: 27A2
Device Revision: 03
Előre is köszönöm!:)
-
RTmz88 #81310 Nem tud valaki a gta-hoz egy olyan módot ami csak az autókat cseréli le ? -
#81309 közben találtam gugliban egy külföldi fórumot, amiben erről írtak...
elég hülye megoldás van rá, de működik, és ez a lényeg:D
szóval csak annyit kell csinálni, hogy átnevezed a san andreas mappáját san andreas 2-re, aztán elindítod a sampot, kéri hogy állítsd be a sa mappáját, kiválasztod a san adnreas 2 nevű mappát és kész is :D
heffán xd