GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
valaki aki pro angolos,az megsasolná a #61473-t? htx!<#smile>

DJ Skyline
-nem lehet átugrani a repülõs iskolát,mert része a sztorinak,tehát ez nem olyan mint Zero boltja,amit nem kötelezõ megvenni...meg kell csinálni,de nem olyan nehéz

Kösz a helyreigazítást, elírtam.

Igen, erre a meglepesésre gondoltam.

rendõrösnél 150 páncél <#hawaii>
PIMP-nél csak azt kapod hogy a prostik fizetnek neked és nem fordítva, nem? vagy milyen meglepire gondolsz?<#kerdes>
1. Azon kívül, mindegyiktõl kapsz valami extrát. a legtöbbet nem tudod másutt beszerezni a játékban. rendõrruha, különleges autó, ingyen javítás, ingyen gyógyítás, stb.
2. Persze, hogy jók, egrészt pénz jár érte, másrészt mentõknél 150% élet, rendõröknél 150% pénz, tûzoltóknál Rammstein mód, azaz immunis leszel a tûzre. Innentõl, ha körbevesznek, csak földhöz kell vágnod egy molotovot...
Általában 12. szintig kell eljutni, a vége felé egyre nehezedik.
Ajánlom még figyelmedbe a pimp küldetéseket, ahol olyan lányokat kell furikázni, a végén kapsz egy meglepit. 😊 Ehhez keress egy Broadwayt. (50-es évekbeli kabrió)
Átugorni nem tudom, hogy kell, de tudom, hogy lehet megcsinálni 😊

További infókat találsz fent, a Gyakori kérdések-válaszokban!

Hali!

Ne haragudjatok, de nincs kedvem végig nyálazni az összes hozzászólást.

Tud abban segíteni valaki, hogy:
- Mire jó(k) a barátnõk?(azon kivül 😊 )
- Jó- e valamire ha megcsinálom a tûzoltó, mentõ, rendõr küldetéseket.
- És hányat kell csinálni?
- Repülös tanfolyamnál akadtam el, átlehet valahogy ugorni?

Köszi: Gábor

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

milyen progi?

írd be neki hogy get lost asshole! <#smile> azt biztos megérti.. <#vigyor3>

Jöjjön már valaki a magyar szerverre! Tök üres.
Plusz ne hagyjuk már, hogy mindenféle külhoni cheater
(aki még a "menj a picsába"-t sem érti) bepofátlankodjon! 😊

Akos 001
ja,igen,"rossz rossz" hír.....szal várhatsz még

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
mondjuk elég lassan,nyögvenyelõsen haladtak vele,tehát 1 év alatt sikerült átkonvertálni 4 autót,1 motort a VC-bõl,legyártani 1 autót,meg egy stukkert...volt sok kép,hogy hol tartanak,szinte már minden megvolt,erre most tolják el a dolgot!<#wilting>

DJ Skyline
nem,pont ellenkezõleg...én azt szûrtem le,hogy a csókának valami baja van a gépével (nem tudom mi),és szüneteltetik az amúgy sem gyorsan haladó modot...csak megerõsítést akarok valakitõl aki tud angolul,hogy mirõl is szól a dolog...

Akos 001
szal kész a mod?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
ezt valaki tudná értelmezni/fordítani? elég a lényeget,nem kell "szórul szóra"! 😊 thx

"got some bad bad news mad max fans. for the time being the project in my hands is out of service till further notice.

somethign got passed my security and amy best efforts to stop the spread of soemthign failed my interent protal laptop's hd got satruated with curruption till it was unread able unbootable and just plain dead.

good news of it...all the full files are on my clean un tained gaming and modeling rig(see having two computers is not so dumb after all.). bad news i have no computer on which to get online as of now so doing files online and talking to project fans and helpers is no more till i can get something newer to use as a internet only portal.

my plan...get one of this 399.00 basic laptops all i need is a place to store files,an ethernet card and decent speed to intrepret pages faster then my old pc's and that's it. i actualy got alomsot that much saved back so i can be back at sometime soon but still goign to be a balck out period.

mappers please keep mapping soul couragours is and will be in change in my abscence should he be up to it i'll have the new head of porjects post here soon as i can. if anyone wishes to chip in on skinnign there is on man you all can talk to kel form the other forum he's the only one with the up-to-date files that should work but need skinning... kell himself seems a might too busy to get the skinnign done now. if you want more releases i implore the fans who can ..take action till i can resume command.

the other good news is i'm more focused. while i haven't done too much with the betas we need done it's on my list and i'm almsot doen with a secret other model that's on top of the t2 tank i was finsihing (which is almsot done and under poly thanks to my new modeling. and when i return i will show you marvels unseen in gta or road warrior got some radical modelign ideas that should yeild better results.

so in short on my end the project is dead in the water for now but not dead totaly. anyone wishign to pitch in with models or other files sent them to [email protected] that's my main file address for holding big models i'll get what i can when i can but for now i can send or recieve models as i am.

thanks to the fans who stayed with us for these years you have kept us going we will be back. "what ganjica started ,we'll finish." "

Akos 001
"Az LVS módosítás lényege, hogy a San Andreas-ba beteszi Vice City-t és Liberty City-t is. Sokan tudjátok, hogy sok korlát van a játékban. Azonban voltak olyan pontok ahol nem tudták kiküszöbölni a korlátokat a készítõk, emiatt nem haladtak. Kicserélték az alig használt dolgokat San Andreasban, azonban az nem mûködött. Michael a mod egyik készítõje megállapította, hogy a modot a játék nem fogadja el. Emiatt a mod fejlesztése sajnálatos módon véget ért."

A winreinstallt, esetleg elsõ körben a DirectX-reinstallt ajánlanám én is.
A játék újratelepítésével próbálkoztál már?

DJ Skyline
sajna ezek egyedi problémák,nem álltalánosak...erre max annyit lehet mondani,hogy format c,win reinstall,meg ilyenek...

MaxPayne
Csak a GTA:SA és nem multizok

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Sajna nem tudok mit mondani. Egyedül játszol, vagy multiban? Más játékoknál is elõfordul?

MaxPayne
Most még 1x beírom a prolémám: elkezdek játszani és ki idõ múlva ujraindul a gépem.Nem tudom mi okból de játék közben újraindul.

MaxPayne
Emberek én sokszor kértem segítséget tõletek de nem segített senki 😞 és ez kicsit lehangolt.

A traktorokat egyszer sorba kötöttem a vonóhoroggal, egymás után hetet, a végére meg egy fûnyírót, és megnéztem, mennyit tudok velük menni. Az elsõ kanyarig ment, aztán kicsúszott a vége...

Két új városrész az SA-ban

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Na végre valami amit érdemes lesz kipróbálni<#hehe>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

de ez mi lesz???

DJ Skyline
"coming sometime in early 2006"
már middle van!😄

amúgy kíváncsi vagyok,hogy mekkora lesz a játék mérete,mert az SA alapból 5GB,ha még rájönnek a GTA3 + VC cuccai is...huh...lassan egy külön partíció kell a GTA-nak <#idiota>

Jaja. A repülõirányítás nem egy Flight Simulator. Meg miazmán' hogy egy vitorlázópilcsi nem boldogul egy játékban a repülõkkel. <#violent>

Tényleg nincs valami mód, amely lentebb veszi a gépek reagálási érzékenységét, vagy akár mi is beállíthatnánk a tengelyek érzékenységét.

joebacsi
nincs valami mod, amiben normálisabb a repülõirányítás joyal?
(nem megy vissza mindig középre, kicsit finomabban lehet fordítani a gépet, etc...)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

DJ Skyline
én egyszer helikopterrel állítottam be! 😄
repülõvel még nem próbáltam

joebacsi
én traktorral próbálkoztam, de sajna az csak 1személyes 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Vittetek már utcalányt a randira a barátnõtök háza elé? 😊
Tegnap beállítottam Denise-hez három Groove-ossal, lazán kiszálltak...

Igazából úgy célszerû, hogy mikor felszállsz, azonnal elkezded emelni az orrát és fokozatosan elérni a maximális magaságot (amit még tud a gép).
Aztán ráfordulni a jet-re és zuhanórepülésben lecsapni.

Tudom, de a kérdezõ pont itt akadt el. Ezek szerint Õ még nem vitte tovább, ezért nem lövöldözöm le a poént.

DJ Skyline
itt nem kell már spoilerezni! 😊) 1 év alatt már mindenki végig vitte a játékot itt a topikban...havonta 1x jön valaki,hogy mit kell itt csinálni,de...mind1,szal lehet mondani bármit a missönökkel kapcs. spoiler nélkül!😊

Az egy szép küldetés. Jettel jönnek, persze, hogy nem tud vele lépést tartani a kisgép.
A gép mögött van egy szabvány célkarika, azt kellene valahogy eltalálni, onnantól "spoiler", tehát nem, mondok semmit.

Próbáld azt, hogy jóval magasabbra mész a bérgyilkosok gépénél, és amikor megjelenik a gép a radaron (tehát nem a peremén) akkor beleviszed a gépet egy fordulóba, és ereszkedni kezdesz, a géped jóval gyorsabb süllyedésnél. Így már nem olyan nehéz.

Lunki88
Már volt.
Nuxa
Az acces violationos idegesítõen sokas hibaüzenetekre itt a gyógyír<#hawaii>

Because cheese...

Nuxa
de újrakezdték, valami fanclubbosok, úgytom GTA: Ultra névre fog hallgatni<#mf1><#hawaii>

Because cheese...

DJ Skyline
készült,de lefújták a projectet,mert bugzott,fagyott,stb (asszem)

hello

Tudna segíteni valaki, elakadtam az egyik küldetésnél! Pontosabban nem elekadtam csak valami tipp kellene hogy hogyan lehetne megcsinálni! Az egyik kaszinóban adják a küldetést hogy menjek el a repülõért jön egy bérgyilkos és annak a gépét kellene távoltartani a várostól! El si jutok a gépig csak amikor már elõttem van a gép kiírja hogy kerüljek mögé, de amikorra megfordulokeltávolodik tõlem és nem tudom utólérni! Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
bazs1
honnan tod???

Akos 001
nincs,és nem is lesz
nem lehetett összehozni

bazs1
Én nem tok róla! Sztem nincs!

Sziasztok!

Annó, még a (akkor) fullos GTA3 és Vice City idején kijött egy módi, amely a Vice City map mellé odabiggyesztette a GTA3 pályáját is. A két játéktér között autópályán lehetett közlekedni. Esetleg nem tudtok véletlenül egy olyan módról, ami egy légtérbe (és egy gémbe) hozza a GTA3, Vice City, és San Andreas pályáját? <#finom>

Fresh Duke
Ezt én is kérdeztem már....
De PS2-re, ma jelenik meg az USA-ban. Persze Európában csak 23-án.

A heavy cost. I pay it gladly.

palesz191
Mi az hogy proci??? AMD 3000+ procija van

www.free-warez.try.hu A kedvenc ingyenes oldalam!

A Liberty City Stories-t PC-re nem fogják KIADNI!!!

SZABI mikor lesz kész??? Lécci csináldd már meg!!! Naon fontos lenne!!! Elöre is kössz!

és mi az extra a New San Andreas 2006-ban?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II