GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, erre a meglepesésre gondoltam.
PIMP-nél csak azt kapod hogy a prostik fizetnek neked és nem fordítva, nem? vagy milyen meglepire gondolsz?<#kerdes>#kerdes>
2. Persze, hogy jók, egrészt pénz jár érte, másrészt mentõknél 150% élet, rendõröknél 150% pénz, tûzoltóknál Rammstein mód, azaz immunis leszel a tûzre. Innentõl, ha körbevesznek, csak földhöz kell vágnod egy molotovot...
Általában 12. szintig kell eljutni, a vége felé egyre nehezedik.
Ajánlom még figyelmedbe a pimp küldetéseket, ahol olyan lányokat kell furikázni, a végén kapsz egy meglepit. 😊 Ehhez keress egy Broadwayt. (50-es évekbeli kabrió)
Átugorni nem tudom, hogy kell, de tudom, hogy lehet megcsinálni 😊
További infókat találsz fent, a Gyakori kérdések-válaszokban!
Ne haragudjatok, de nincs kedvem végig nyálazni az összes hozzászólást.
Tud abban segíteni valaki, hogy:
- Mire jó(k) a barátnõk?(azon kivül 😊 )
- Jó- e valamire ha megcsinálom a tûzoltó, mentõ, rendõr küldetéseket.
- És hányat kell csinálni?
- Repülös tanfolyamnál akadtam el, átlehet valahogy ugorni?
Köszi: Gábor
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
írd be neki hogy get lost asshole! <#smile>#smile> azt biztos megérti.. <#vigyor3>#vigyor3>
Jöjjön már valaki a magyar szerverre! Tök üres.
Plusz ne hagyjuk már, hogy mindenféle külhoni cheater
(aki még a "menj a picsába"-t sem érti) bepofátlankodjon! 😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
"got some bad bad news mad max fans. for the time being the project in my hands is out of service till further notice.
somethign got passed my security and amy best efforts to stop the spread of soemthign failed my interent protal laptop's hd got satruated with curruption till it was unread able unbootable and just plain dead.
good news of it...all the full files are on my clean un tained gaming and modeling rig(see having two computers is not so dumb after all.). bad news i have no computer on which to get online as of now so doing files online and talking to project fans and helpers is no more till i can get something newer to use as a internet only portal.
my plan...get one of this 399.00 basic laptops all i need is a place to store files,an ethernet card and decent speed to intrepret pages faster then my old pc's and that's it. i actualy got alomsot that much saved back so i can be back at sometime soon but still goign to be a balck out period.
mappers please keep mapping soul couragours is and will be in change in my abscence should he be up to it i'll have the new head of porjects post here soon as i can. if anyone wishes to chip in on skinnign there is on man you all can talk to kel form the other forum he's the only one with the up-to-date files that should work but need skinning... kell himself seems a might too busy to get the skinnign done now. if you want more releases i implore the fans who can ..take action till i can resume command.
the other good news is i'm more focused. while i haven't done too much with the betas we need done it's on my list and i'm almsot doen with a secret other model that's on top of the t2 tank i was finsihing (which is almsot done and under poly thanks to my new modeling. and when i return i will show you marvels unseen in gta or road warrior got some radical modelign ideas that should yeild better results.
so in short on my end the project is dead in the water for now but not dead totaly. anyone wishign to pitch in with models or other files sent them to [email protected] that's my main file address for holding big models i'll get what i can when i can but for now i can send or recieve models as i am.
thanks to the fans who stayed with us for these years you have kept us going we will be back. "what ganjica started ,we'll finish." "
A játék újratelepítésével próbálkoztál már?
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
már middle van!😄
amúgy kíváncsi vagyok,hogy mekkora lesz a játék mérete,mert az SA alapból 5GB,ha még rájönnek a GTA3 + VC cuccai is...huh...lassan egy külön partíció kell a GTA-nak <#idiota>#idiota>
Tényleg nincs valami mód, amely lentebb veszi a gépek reagálási érzékenységét, vagy akár mi is beállíthatnánk a tengelyek érzékenységét.
(nem megy vissza mindig középre, kicsit finomabban lehet fordítani a gépet, etc...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tegnap beállítottam Denise-hez három Groove-ossal, lazán kiszálltak...
Igazából úgy célszerû, hogy mikor felszállsz, azonnal elkezded emelni az orrát és fokozatosan elérni a maximális magaságot (amit még tud a gép).
Aztán ráfordulni a jet-re és zuhanórepülésben lecsapni.
A gép mögött van egy szabvány célkarika, azt kellene valahogy eltalálni, onnantól "spoiler", tehát nem, mondok semmit.
Próbáld azt, hogy jóval magasabbra mész a bérgyilkosok gépénél, és amikor megjelenik a gép a radaron (tehát nem a peremén) akkor beleviszed a gépet egy fordulóba, és ereszkedni kezdesz, a géped jóval gyorsabb süllyedésnél. Így már nem olyan nehéz.
Because cheese...
Because cheese...
Tudna segíteni valaki, elakadtam az egyik küldetésnél! Pontosabban nem elekadtam csak valami tipp kellene hogy hogyan lehetne megcsinálni! Az egyik kaszinóban adják a küldetést hogy menjek el a repülõért jön egy bérgyilkos és annak a gépét kellene távoltartani a várostól! El si jutok a gépig csak amikor már elõttem van a gép kiírja hogy kerüljek mögé, de amikorra megfordulokeltávolodik tõlem és nem tudom utólérni! Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
nem lehetett összehozni
Annó, még a (akkor) fullos GTA3 és Vice City idején kijött egy módi, amely a Vice City map mellé odabiggyesztette a GTA3 pályáját is. A két játéktér között autópályán lehetett közlekedni. Esetleg nem tudtok véletlenül egy olyan módról, ami egy légtérbe (és egy gémbe) hozza a GTA3, Vice City, és San Andreas pályáját? <#finom>#finom>
De PS2-re, ma jelenik meg az USA-ban. Persze Európában csak 23-án.
A heavy cost. I pay it gladly.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II