GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az Claude Speed a GTA3-as fõhõs.
a GTA 1, London, 2 meg letölthetõ a Rockstar-tól ingyen.
a GTA3 CD-vel megy (vagy képfájlból indítod), térkép még nincs benne csak radar
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
http://kg21.extra.hu/index.html
nem tom miért írja ezt ki az installnál
ERROR 401
The Local file specified in the script is missing or does not exit:
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\at400.dff
Please make sure the mod you're installing has all off it's necessary file. To avoid corrupting your game, the mod will
NOT be installed.
valaki segítsen már ebben.
nézzétek meg légyszi.
elõre is köszi
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
kérdés: radeon 8500-zal el-eltünnek részek néha a játékból..gondolom me gyenge hozzá a videókari..de esetleg van rá vmi mód, hogy ne legyen ilyen ? evileg legújabb driver van fent, bár ebbe nem vok biztos..ha esetleg vki ugyanilyen videókarival tolja és nem volt ilyen problémája, az megmondhatná, hogy hányas driver van fent neki...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Már megvan az: 1, 2, 3, VC, SA(, PS2-re a LCS, ami lehet, hogy okt.-ben kijön PC-re is 😄).
Már csak a London kéne <#finom>#finom><#szomoru1>#szomoru1>
A heavy cost. I pay it gladly.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
1. A GTA 3-nak van térképe? (mármint, hogy lássam az egész területét a játéknak)
2. Erre már rájötte, erre nem kell válaszolni.
A GTA 1 cd-vel megy, vagy nem kell hozzá?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
a mappersök* állandóan néger couragoursokat* térképeznek fel van és az abscence-ömben* bekövetkezõ változásban lesz kellene õ lenni eddig nálam lesz a porjectsek* új feje felad itt hamarosan tudok. ha bárki kíván chip a skinnign* ott emberen, akit ti mind Kel alakba tudtok beszélni, van a másik fórum õ az egyetlen azokkal a naprakész fájlokkal, amiknek mûködniük kellene de szûkölködik miközben vedlik... maga Kell látszik egy erõ túl elfoglalt kapni a skinnignt* elvégzett most. ha több kibocsátást akarsz, könyörgök a rajongóknak ki tud ..take tett parancsot tudok folytatni.
a másik jó hírek én vagyok vagyok több összpontosított. amíg nem tettem túl sokat azokkal a bétákkal, amikre nekünk szükségünk van, elvégzett ez a listámon van és én almsot* vagyok doen* egy titkos másik modellel az tetõn van az t 2 tank én finsihing* voltam (melyik almsot* elvégzett és fõiskola alatt köszönetet mond az új modellezésemre. és mikor én a visszatérés, amit meg fogok mutatni neked, csodálkozik látatlan GTA-ban vagy az úti harcosban modelign*ötleteket szerzett valami radikálisnak az a yeildnek* eredményeket kellene felülmúlnia.
annyira röviden a végemen a projekt halott a vízben most de nem holtan totaly*. bárki wishign* segíteni modellekkel vagy másikkal a fájlok vagyis [email protected] küldték õket a fõ fájlom megcímez olyan tartó nagy modelleknek, akiket kapni fogok, mi tudok, amikor tudok de most modelleket tudok megkapni vagy tudom küldeni õket én am. azoknak a rajongóknak köszönhetõen, akik megszálltak nálunk ezekért az évekért, amiket megtartottál nekünk miközben mentél, vissza fogunk jönni. milyen ganjica* indított el ,we'll véget. "
kapott egy kevés rossz rossz hírt dühös maximumrajongók. az idõ, ami a projekt a kezeimben, üzemen kívül van további közlemény. somethignt* hagytak le a biztonságom és Amy a legjobb erõfeszítések, hogy leállítsák a soemthign* terjesztését, cserbenhagyták az interentömet*, amit a protal* laptop hdje* kapott, satruated* curruptionnel* ez holtan olvasatlan rátermett unbootable* és igazságos síkság volt.
jó hírek it...allról a teljes fájlok a tisztításomon vannak un tained*játékvilág és modellezni rig(see-t miközben van két számítógépünk, nem annyira néma végül is.). rossz hírek nem viselek számítógépet melyik online lenni jelenleg annyira online fájlokat tenni és beszélni projektrajongókkal és segítõkkel van soha többé tudok kapni valami újabbat egy internetként való felhasználásra egyetlen portál.
a plan...getem egy ez 399.00 alapvetõ laptop minden, amire nekem szükségem van, egy hely hogy intrepret*oldalakra tároljon files,an Ethernet kártyát és tisztességes sebességet, gyorsabb akkor az öreg pcem és az ez. actualy* visszavittem alomsotot*, ami nagyon spórolt, úgyhogy vissza tudok kerülni egykori hamarosan de goignt* nyugtat meg hogy idõszakon kívül legyen egy balck*
A GTA 3-ban van térkép, mert ha van, akkor hol?
Hu, a 2. nem jut eszembe, majd megírom, hogy ha eszembe jutott.
Amúgy szerintem a VC-t mindenképpen ki kell próbálni!
Töltsük le az internetet!
mindegyik rész másról szól:
GTA3-ban a segnyaló bérgyilkos szerepét játszod,aki a végén Donald Love (vagy kicsoda) kivételével mindenkit megöl szinte
VC-ben mint ahogy írtam felépíted a saját hálózatodat (Vercetti Birtok,mindenféle üzlet,ingatlan,stb),és akit kell elteszel lábalól,haverjaid lesznek (Ken,stb)
SA-ban bandázol a haverokkal eleinte,majd a korrupt rendõrök kidobnak a semmi közepébe,majd egyre "nagyobb" embereket ismersz meg (Wuzi),stb akiktõl kapsz feladatokat,majd az ügynök ember segít Sweetet kihozni a hûvösrõl,így ismét tudtok a Groove Streetért harcolni,és kész...
és az a jó,hogy mind3 rész összefügg...Vice Cityben ott van Donald Love,aki a GTA3ban oszott neked missönöket,SA-ban visszaköszön Ken,a GTA3-as fõszereplõ,Catalina,Malibu Clubos faszi (nem jut eszembe a neve) a VC-bõl...és így fellehet építeni egy idõrendi sorrendet...ugye Vice City,San Andreas,GTA3...VC-ben Donald egy kis szaros még, San Andreasban megy el Catalina,és a GTA3-as faszi Liberty Citybe...GTA3-ban játszol a csókával,majd asszem kinyírod Catalinát,és itt már Donald mint nagy fejes ismét felbukkan
A Vice City-t mindenképp próbáld ki. Gyönyörû a strand. A napos képi világ, és a Miami Vice szerû parádés sztori egyértelmûen még most is ott van a szeren. Persze vezethetõ jármûvekben, a pálya méretében, és az interakciókban természetesen elmarad a San Andreas-tól.
A GTA3 is ott van a szeren, bár már mai szemmel picit megkopott. A kocsik irányítása ebben volt a legérzékenyebb, tehát kötél idegek kellenek, ha nem akarod a billentyûzetet püfölni. Egyes küldetéseknél az óra szinte másodpercekre van kimérve, tehát az összes GTA epizód közül ez a legnehezebb és a legidegõrlõbb. A képi világa nagyon depressziós. Viszont a sztori itt is parádés. Ha lesz idõd, erõd és kedved a San Andreas és a Vice City után, akkor mindeképp próbáld ki ezt is. (Kötélidegek beszerzése ajánlott!)
Nekem az elsõ GTA játékom a SanAndreas volt, most tolom végig másodszor <#buck>#buck>
Szal a kérdés: megérné a korábbi részeket is beszereznem (GTA3, ViceCity) vagy kiábrándítóak lennének a SanAndreas után? <#help>#help>
Letöltés (143M😎
mod installerrel telepíthetõ
http://kg21.extra.hu/index.html
nem tom miért írja ezt ki az installnál
ERROR 401
The Local file specified in the script is missing or does not exit:
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\at400.dff
Please make sure the mod you're installing has all off it's necessary file. To avoid corrupting your game, the mod will
NOT be installed.
valaki segítsen már ebben.
nézzétek meg légyszi.
elõre is köszi
Nem tud vki vmit a gta liberty city stories-rõl?