GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van 1 gondom a sa-val: elindítom a játékot, a menüig minden oké, de a menü már nem jön be, hanem kilép a játékból...<#fejvakaras>#fejvakaras><#falbav>#falbav><#conf>#conf><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
!!!HELP PLEASE!!!
Skoda Octavia II. 2005 CZ POLICE
Skoda Octavia II. 2005 Germany POLICE
Skoda Octavia II. 2005 SAPD POLICE
csak ugy ahogy a képen is volt amit linkeltem <#fejvakaras>#fejvakaras>
E30 4ever
E30 4ever
de olyat is csináltam,hogy táskabombákat raktam le az autópályán keresztül szépen sorban,aztán arrébmentem és megnyomtam azt a széép naaagy piros gombot😄DDDDD
E30 4ever
itt meg élet van,gondoltam beírom ide és gyorsabban kapok választ😛
E30 4ever
szóval a kérdés... nem tudja valaki a gta liberty city stories fõcímzenéjének a címét? mert nagyon bejön a szám és nem találom sehol a címét... a rádiók tracklistjét már megtaláltam 100 helyen,de a fõcímzene címét sehol:/
Elõre is köszi<#worship>#worship>
E30 4ever
Itt fenn, a bannerben van egy elég részletes bemutató, minden kagylót külön, játékban és térképen is megmutat. Én is szívtam a tagekkel egy darabig.
nem az, respect a készítõnek, mert tényleg sokat segít de kissé nehézkes amikor át kell kelni a fél világon a folytatáshoz😊
olyan lehet, hogy nincs kirakva egy kagyló? mert a 15-ös nincs a helyén de nem rémlik, hogy felvettem volna
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
És még mindíg ez a mániám <#mf2>#mf2>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
innen legalább 100%, hogy nem tûnik el -.-
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ez még mind semmi, de elõször alig birtam befordulni vele <#wow2>#wow2> szenvedtem vagy félórát, mire sikerült, de megérte <#eplus2>#eplus2>