GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint, hogy ne tünjön el.
Amúgy, az mitõl lehet, hogy a Blade-emet, és a Remington-omat beraktam a garázsba, full tuningban, azt mentettem, azt egyszerüen nincs rajtuk festék!???<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A heavy cost. I pay it gladly.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Egy kérdés moddolással kapcsolatban: a freq (autó gyakorisága) 1-nél kicsi, 10-nél nagy, vagy teljesen más rendszereben mûködik?
a küldött leveledre 14 napon belül megpróbálok válaszolni
blabla (többi most nem fontos számunkra)
most jön a lényeg
ha az email címem meghülyül,akkor nem tudok válaszolni,ez azért lehet mert a rendszer a leveledet spam mailnak titulálta,ha ez bekövetkezne,akkor írj a saját címemre,de csak akkor ha fontos!:\
E30 4ever
ha nem,akkor írjunk a privát címére,de csak akkor ha fontos!
mert most pl belenyúltam san andreasba,vmelyiket elszúrhattam mert egyik pillanatról a másikra úgy kifagyott h restart segített már csak...:/
E30 4ever
E30 4ever
E30 4ever
E30 4ever