GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazs1
Na az engem is érdekel

Tarts egy kis oldaltávolságot a vonattól, különben az a pancser Smoke a vonatot lövi... Néhányszor újrapróbálod, sikerülni fog.

és hova fértél be vele?
bertino
na ma véééégre sikerült nyerges vontatóval meg utánfutóval beállni egy garázsba X_X

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Nuxa
A brutál vér mod linkjét valaki meg tudná adni? Tudjátok amiben a vér textúrája életszerûrödik! Elõre is Tenksz!

Because cheese...

MP van a neten...

http://lajtman.uw.hu alatt van egy olyan hogy linkek és hogy GTA SA LanServer
arra katt rá és minen le van írva...ott kell letölteni a progit is, telepíted, majd beállítod nevedet és a netserveren keresztül katt egy szerverre és már megy is be, csak mindig új játékot kell kezdeni

remélem tzdtam segíteni
Hello mindenkinek!

É elkezdtem játszani a SA-al de elakadtam...Segítsetek!!!

Van egy küldetés amikor a kövér fickóval egy vonat mellet kell menni és õ lelövi másik banda tagjait. De nem igazán lövile, már volt olyan hogy már csak egy maradt de valahogy soha nem lõtte le....én vagyok ilyen béna, vagy valami trükköt kell csinálni...jelzem volt hogy végig a vonat mellett mentem de nem döglöttek meg a nyavajások...mit tegyek???...vagy nekem is kell lõni....várom részletes válaszotokat mert ez így nem jó hogy egy ilyen vagány játékban ilyen csúnyán elakadtam....Thanks lajtman...ha más nem írjatok e-mail.... [email protected]
Amikor rangrejtve kell meglátogatnod egy helyet.
Nem tom a címét, az a lényege, hogy ne lássák meg, hogy ki ül a kocsiban.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Speedbreaker
Lehet hülye kérdés lesz, meg volt már, de kerestem rá, és nem sokat tált. Hogy kell használni az SA:MP v0.1b-t?
Rákeresek a szerverekre, rákattintok 1-re, és kér rcon pass-t. Azt én honnét tudjam? Vagy: Nem írok be semmit, katt: ok, bejön a játék, és a játék. Semmien multi. Ott van hogy, start game, options, cancel. Ilyen hülye vok? 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

xotyi
affene, arra tettem be eggy jó kis kocsit..:S melyik küldiben van? én márt nem emlékszem 😄

Trance&Friends nothing more..

DJ Skyline
nem,alapból benne van...nem tom így fejbõl melyik boltban,majd megnézem

bazs1
Jó ez az ing, kiegészítõ?

DJ Skyline
nem nagy cucc,de LV-ben nem messze a barátnõ házától (de még közelebb a golf klubbhoz😄 ) van 3 pálmafa,amire fellehet mászni (csak 2-t teszteltem a 3.dikat nem néztem)

IMG Tool progival válaszd ki a gta3.img fájlt, és akciózd a rebuild pontot.
Ha akkor sem jön össze, akkor valamelyik textúra nem az, aminek mondja magát.
Az esetek 95%-ban segít a rebuild archive.

Egy rancher, fekete üvegekkel, egy küldiben szerepel, és soha többet nem látod.
Ezért én le sem cseréltem... 😊

Ezt törõlni lehet #61611
Egyébként az gta.gamigo.de-n ez az orbitális kerék van azt nem álítgattam. De nekem így jobban tetszik a textúrája <#vigyor5>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

xotyi
rnchlure<<-- ez melyik verda? az autó readme juében igy van beleírva de istennekse találom seholsem..

Nuxa
A brutál vér mod linkjét valaki meg tudná adni? Tudjátok amiben a vér textúrája életszerûrödik. Elõre is Tenksz!

Because cheese...

Valami olyasmi. Képtelenség bevenni vele az idõ alatt azt a fordulót. Majd tuningolom a vehicles.ide-t és a handling.cfg-t.

DJ Skyline
felborultál!? 😊

Leírom, hogy jártam.
Betettem annak idején a trabit, most már végre mûködik (Mini még minbdig nincs, nem tudom, miért), aztán eljutottam addig a pontig, ahol egy Blistával kézifékest kellene csnálni. Nos, most a Blista helyett egy Trabi van... a többit találátok ki. 😊

DJ Skyline
elég nagy traktor kerék van alatta!😊

Thx<#nevetes1>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Speedbreaker
jaja. Akkor fasza

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Szerintem ez kicsit gagyi

Aha meg van rajta csillogás de csak módjával és kicsit erõsebb a kék

Speedbreaker
Ja, mert az világosabb. Nem?

A gta.gamigo.de oldalrol szedtem le és kicsit a textúráját állítgattam.<#vigyor5>

Speedbreaker
ezen mi van modolva? :S

Milyen ?

DJ Skyline
rögtön az elsõ kommentben "Driverek"

lamase
SB Live! hoz honnan lehet leszedni a legújabb drivert? Ahol megtaláltam ott a fájl nem elérhetõ.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

gyorsan tekersz felfelé fent meg elõre dõlsz és meg lesz
Ismét szeretném megkérdezni, hogy van-e valami tuti tipp a BMX pontgyûjtõnél a félcsõ tetején lévõ karika megszerzéséhez?
Olvastam, hogy elõre-hátra kell gurulni, majd fent elugratni hátrafelé. De nekem mindig visszaesik a csõ aljára.

Akos 001
azért van itt élet...😄0

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
töltsd le a legújabb verziót,nézd meg úgy

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fresh Duke
1 kérdés:
A gépem miért írja ki a SA-MP-nél, ha rámegyek egy szerverre:
"YOU'RE USING AN INCORRECT VERSION!"??????????????????

A heavy cost. I pay it gladly.

Nekem az audio nem fagyasztotta, csak egy idõ után megnémult a játék.

thx

<#nevetes1>

MaxPayne
<#nevetes1>nemhiszitek el de már nem fagy meg a játék 😄 most már nem indul újra a gép, csak annyit kellett csinálni hogy felraktam 1 frissebb audio drivert.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

DJ Skyline
én a heteset,és asszem a CS2 a legújabb

Te melyik Photoshop-ot használod ?
És melyik a legújabb ?

nézed a radart, ha négyzet lesz a célpont akkor vagy vele egyszintbe, ha látod hogy jön szemben a shamal akkor rögtön fordulj meg és emelkedj kicsit magasabbra, ha alád ér húzd rá a dodo-t
Nincs vmi tippetek h lehetne megcsinálni azt a küldit amikor a sétarepülõrõl át kéne menni az utasszállítóra?<#nemtudom><#help>
<#wow1>

xotyi
Beraktam néhány autót SA-ba és most a groove streetes bandatagok miind TUG-al (repülõtéri kis fehér vontanó) mennek?<#idiota> csak érdekelne h ezt miér csinálja: D

thx

bazs1
Szép!!! Nagyon szép!! grat!!

és , milyen a heli ? (4 órám volt kb a textura 😄)