GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Because cheese...
http://lajtman.uw.hu alatt van egy olyan hogy linkek és hogy GTA SA LanServer
arra katt rá és minen le van írva...ott kell letölteni a progit is, telepíted, majd beállítod nevedet és a netserveren keresztül katt egy szerverre és már megy is be, csak mindig új játékot kell kezdeni
remélem tzdtam segíteni
É elkezdtem játszani a SA-al de elakadtam...Segítsetek!!!
Van egy küldetés amikor a kövér fickóval egy vonat mellet kell menni és õ lelövi másik banda tagjait. De nem igazán lövile, már volt olyan hogy már csak egy maradt de valahogy soha nem lõtte le....én vagyok ilyen béna, vagy valami trükköt kell csinálni...jelzem volt hogy végig a vonat mellett mentem de nem döglöttek meg a nyavajások...mit tegyek???...vagy nekem is kell lõni....várom részletes válaszotokat mert ez így nem jó hogy egy ilyen vagány játékban ilyen csúnyán elakadtam....Thanks lajtman...ha más nem írjatok e-mail.... [email protected]
Nem tom a címét, az a lényege, hogy ne lássák meg, hogy ki ül a kocsiban.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Rákeresek a szerverekre, rákattintok 1-re, és kér rcon pass-t. Azt én honnét tudjam? Vagy: Nem írok be semmit, katt: ok, bejön a játék, és a játék. Semmien multi. Ott van hogy, start game, options, cancel. Ilyen hülye vok? 😄
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Trance&Friends nothing more..
Ha akkor sem jön össze, akkor valamelyik textúra nem az, aminek mondja magát.
Az esetek 95%-ban segít a rebuild archive.
Ezért én le sem cseréltem... 😊
Egyébként az gta.gamigo.de-n ez az orbitális kerék van azt nem álítgattam. De nekem így jobban tetszik a textúrája <#vigyor5>#vigyor5>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Because cheese...
Betettem annak idején a trabit, most már végre mûködik (Mini még minbdig nincs, nem tudom, miért), aztán eljutottam addig a pontig, ahol egy Blistával kézifékest kellene csnálni. Nos, most a Blista helyett egy Trabi van... a többit találátok ki. 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Szerintem ez kicsit gagyi
Milyen ?
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Olvastam, hogy elõre-hátra kell gurulni, majd fent elugratni hátrafelé. De nekem mindig visszaesik a csõ aljára.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A gépem miért írja ki a SA-MP-nél, ha rámegyek egy szerverre:
"YOU'RE USING AN INCORRECT VERSION!"??????????????????
A heavy cost. I pay it gladly.
Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"
Te melyik Photoshop-ot használod ?
És melyik a legújabb ?