82991
-
RTmz88 #81388 Kell a Celo a CELO Módokhoz ? Vagy ha csak a celo módot telepítem működni fog e a mód ? Valaki tud nekem segíteni ?
-
RTmz88 #81387 de hogyan kérdezem meg ha nem magyar ?
-
#81386 F8-al ki tudod lőni!
Vagy a enbseries.ini-ben akár konfigolni is tudod.Ált. ez jobb, mert így maximálisan ki tudod használni, mi az ami még belefér, és mi az ami már nem.
Nekem az árnyék még minimumon is lehúzta, szóval kilőtem (EnableShadow=0)
Ja, meg ami még nagyon visszahúzza az F10 alatt levő efekt, ami igazából szerintem még csúnya is, szóval nekem az se megy.... -
DIESEL DOG #81385 Akkor lehet hogy nálam is az árnyék a ludas. Hasonló konfiggal rendelkezem... -
#81384 Hát, ha már bemásoltad nyomj F12-t, és kideül.....
Am. ha normálba full-on van minden, menni fog, max amelyik efekt belassítja, azt kapcsold ki.
Nálam pl. az árnyék egyből kinyirja, 3Gb ram, 512-es videókarival..... -
jpwadkan #81383 no, ezt nem láttam, pedig pont előttem írtad
úgy látszik tényleg nem viccből hordok szemüveget
sorry -
DIESEL DOG #81382 Csak simán bemásolod a játék mappájába, aztán játék közben nyomsz egy Shift+F12 billentyű kombinációt. -
mate0130 #81381 Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet berakni a játékba a grafikát javító modot/patchet? -
DIESEL DOG #81380 Lenne egy kérdésem:
Letöltöttem azt a modot ami jelentősen javítja a GTA: SA grafikáját. Az alap játék a gépemen simán elfut maximum grafikán, csak arra lennék kíváncsi hogy a mod berakása után mennyire fog növekedni a gépigénye, miután megnyomtam a Shift+F12 billentyűt.
Köszönöm a segítséget! :) -
kisbesi #81379 Köszönöm a segítséget -
ntex #81378 google első találat :)
New GTA San Andreas MOD -
kisbesi #81377 Sziasztok
Légyszíves a New GTA SA 2006 MOD hoz adjatok egy linket.
Előre is köszönöm -
Szabi1991 #81376 #81362 -
jpwadkan #81375 Hát nálam is hibás a hátsó lámpa, pedig friss telepítés van elmentve SA-ból, szóval elvileg nem akadhat semmivel. Esetleg TXD editorral meg lehet nézni, hogy a txd file-ban hogy néz ki, ha ott is rossz, akkor annyi volt, ha jó akkor meg lehet próbálni egy SA újratelepítést nulláról. -
BBencze #81374 Biztos..., kérdezd a videó feltöltőjétől. -
RTmz88 #81373 Na de láttam a you tube-én hogy valahogy be lehet vinni a gépbe. -
Szabi1991 #81372 XP SP2be nálam megy, csak én meg 800x600ba tolom, de a monitor 1280x800ba van, így most van egy fekete keretem és abban a játék picibe.. xp szépen szétnyújtotta teljes képernyőre.. :/ -
bzmot195 #81371 próbáltam úgyis, de elsötétül a kép és a tálca el halványul és kidobja -
BBencze #81370 Nekem megy, kompatibilitási módban is próbáld. -
bzmot195 #81369 és ez miért van? vki tipp esetleg megoldás? -
bzmot195 #81368 1 olyan problémám lenne h win7 alatt nem akar futni a game
1x el indult de többet sem
-
BBencze #81367 "nem lehetett a kocsikat bevinni a gépre" tanulság: nem lehet -
RTmz88 #81366 Sziasztok !
Valaki tud nekem segíteni abban hogy hogy lehet az ANDROMADÁba kocsikat berakni ? Mert amikor lenyitottam a hátulját nem lehetett a kocsikat bevinni a gépre . Ha valaki tud segítsen már ! Előre köszönöm ! -
#81365 meg még 1 kérdésem lenne ha vmit leszedek egy jármüröl mért bolondul meg a textura a txd t kell átszkineznem vagy mi a baj?
-
#81364 hy all
modellezek egy robobot de nem tom hogy kell betenni a gambe ha van valaki aki ért nagyon gta sa modolásához az írjon rám pls sok más saját modellt is betennék
-
jpwadkan #81363 lehúztam, ahogy lesz rá időm megnézem és jelentkezem -
Szabi1991 #81362 van egy vehicles.txd (ha jól emlékszem) és abban 2 textura, lámpa on/of.. azt kéne megtudni neki meik lámpa textúra van fent :-) -
#81361 ő lenne az
-
jpwadkan #81360 hmm...olyat még nem láttam, hogy másképp nézett volna ki a mod, mint eredetileg, de hát mindenre van egy első alkalom
ha adsz egy linket, megnézem a hétvégén -
#81359 De elvileg nem kéne ilyen legyen a lámpa,mert ahonnan letöltöttem ott is van róla kép,és ott teljesen jó -
jpwadkan #81358 szerintem ennyit tud a modell
txd editorral esetleg megpiszkálhatod a .txd-t (biztonsági mentés után persze), ha valahol találsz jobb lámpa textúrát arra le lehet cserélni -
DIESEL DOG #81357 GTA SA modokhoz annyira nem értek ugyan, de én azt mondom hogy textúrázási hiba. -
#81356 #81345 valaki? -
DIESEL DOG #81355 Tudtommal nem szükséges. -
gakel #81354 Áááh, az egyik kedvenc játékom! Isteni...
Ha véletlenül kezdenétek megunni, akkor ajánlom a moddolási lehetőségeket: nekem minden garázsomban áll egy Lamborghini, Ferrari vagy VW Phaeton -
USAMEN POWER #81353 Én inkább megfordítanám az állást.
Habár részemről egyik se a világ legjobb játéka, de ha döntenem kéne melyik a jobb, akkor a SA. -
gabor9 #81352 A világ 2. legjobb játéka. Az 1. a GTA IV!!:) -
Jack02 #81351 Az iskolákat aranyra kell megcsinálni? -
DIESEL DOG #81350 Mindent megkell. Ezenfelül össze kell gyűjteni az összes patkót, osztrigát, meg le kell festened az összes graffitit Los Santosban. -
Jack02 #81349 Találtam egy oldalt ahol írja hogy mi viszi a vonzerőt: http://hpesgta.gportal.hu/gindex.php?pg=16494074