GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És nem nincs meg a kód hozzá!
Valaki nem tudná leirni nekem?
Köszi!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
BattleTag: kabel15#2672
Olvasgatom a GTA IV topikot, van aki ott is modol, pedig abban alapból gizda verdák vannak, szal nem tudok megérteni egyes embereket...
Mert ha módol az ember akkor 2000+ autókat rak bele általában és elég hülyén néz ki szerintem hogy az összes kocsi 1980+ te meg PL egy Hammer H3 feszítesz.
Van egy problémám, amit nem tudok megoldani.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Kösszi
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
problem:

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Csak mert a küldetéseket már kivittem már csak mellék küldetések vannak.
De lehet beraknék 1-2 autót de ha ebbõl bármi szövõdmény lenne akkor inkább kihagyom.
Az is zavarna ha a mentésem nem mûködne egy olyan gépen ahol nincsenek módok.
a packokba, pedig "low" autókat tesznek általában, ami nem "eszi annyira a gépet"..
Már kitoltam a gamet, egy jóideje és most csak annyi a változás hogy az autók elkezdtek az égbõl teleportálni, állok a pirosban a verdám tetejére esnek, és fogalmam sincs hogy miért van ez. Igaz hogy mióta kitoltam inkább csak multizok, nincs is sok kedvem elõlrõl kezdeni, de érdekelne hogy mindez miért van...
Köszönöm majd megpróbálom.
Bár sajna volt már hogy azt hittem az lesz sõt az is folt de ahogy beraktam a garázsba eltönt róla a védelem.
Kár hogy már kivittem a játékot :S
A golyóálló autók, különbözõ küldetésekben vannak elrejtve.
Pl EBBEN
Itt azt kell tenned, hogy mikor a temetõhöz értek,
akkor nem mászol át a falon a többiekkel, hanem mész és keresel egy vontatót vagy egy traktort. Ezzel menj be a temetõ bejáratán (a másik, párhuzamos utca felõl), ott fog állni egy (akkor még lezárt) Mercedes (legalábbis arra hasonlít).
Rontsd el a küldetést (pl lõj rá a sírnál állókra),
vontatsd el az autót valamelyik garázsodba és mentsd a játékot.
Így lesz egy (vagy ahányat akarsz) fasza, szétlõhetetlen/törhetetlen kocsid.
Csak arra vigyázz, hogy ne borulj fel vele. 😊
Egyéb küldetésekben is vannak.
Pl "Tank Commander", mikor Catalina-val a benzinkutat raboljátok ki.
Itt a kútnál áll egy Ford Mustang-szerû autó, az kell neked. Eljárás: ugyanaz mint írtam: vontatás, mentés.
Ezek szerint nekem se tökéletes az arányom<#falbav>#falbav>
Amúgy, van nekem is egy gondom:
Úgy döntöttem, hogy végigviszem a játékot, úgy, hogy egy küldetést se rontok el. De van egy kis gond az egyik OG-s küldetésnél (Házibuli – House Party).
Amikor elõször megyünk oda OG-hez, akkor azt mondja, hogy vegyünk új ruhákat, és csináljunk új frizurát. De mikor ezt mondja, akkor úgy veszi a játék, mintha elkezdtem volna egy küldetést, és elrontottam volna, ezért a statisztikámnál egyel több az elkezdett küldetés, mint a befejezetett.
Nem tudjátok, hogy hogyan kell kiküszöbölni ezt a hibát?
A heavy cost. I pay it gladly.
Próbálj meg minnél gyorsabb lenni, akkor szerintem jobb lesz az idõd.
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
Vagy ezt hogy érted?
Amúgy én a bandaháborúkat minigunnal csináltam.
Beszereztem 3-4000 lõszert oda mentem a területre felmásztam egy tetõre és onnan osztottam az olmot.
Nálam is elég hamar vége volt 😄
A második szakasz az meg a visszatérésem volt Los Santosba picit izmos anyagi háttérrel, tankal legyaláztam õket... (egy bandaháború max 1 percig tartott xD)
Amúgy most mehetnénk valahova ha van kedvetek.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Egyébként a helikopter csak a rendõr-küldetésekhez jó, bár az a tankkal is meg lehet csinálni.
Vagy még a küldetésekben vannak golyóálló autók, azokkal is jó vadulni. 😊
Szerintem menny el, várj egy kicsit és menny vissza a reptérre, talán akkor a Hunter lesz ott. (És ha már az van ott, akkor szerintem rakd be a hangárba. 😄)
Van még a stricis küldetés is. Ha megcsinálod a 10 szintet, akkor a kur... örömlányok fizetnek neked a sze... akció után.