82991
-
jpwadkan #81428 Azzal használja, csak nem a beépítettel. Ez tévesztett meg engem is, amikor ugyanazt feltételeztem, mint Te, ugyanis a kettő között nincs különbség, tehát ez nem okozhatta a problémáját. -
#81427 Hali!Lenne egy két kérdésem: Feltettem megint az sa-t és leszedtem hozzá a legújabb 0.3X verziójú multi progit.Amikor connectálok az egyik szeróra elindul a game de a rendes főmenüt hozza be(Új játék...).Tudna valaki nekem pontos leírást küldeni?:) És ha a hó módot felteszem akkor is fog működni a multi?
Köszi a választ!!! -
USAMEN POWER #81426 Áruld már el hogy miért nem rendszergazda jogosultsággal használod a (saját ?) számítógépedet. Lehet hogy nekem kevés a felfogásom, de erre még nem jöttem rá... -
Bacsa09 #81425 Tess:
http://cleo.sannybuilder.com/ -
RTmz88 #81424 Császtok !
Tudja valaki honnan kell letölteni a Cleot a CLEO módokhoz ? -
#81423 Csáótok!Tudna valaki mondani egy jó magyar szerót ahol mindig vannak gémerek.Előre is kösziii! -
#81422 a francba!elkezdem elorol a kuldeteseket kodok nelkul,eljutok odaig ahol madd dog ugrik le a tetorol,es ott don-t send el kidobott. -
#81421 Nvidiam van,regebb jo volt .128 megas.honnan tudok leszedni regebbit.a regebbi nem bassza meg az ETS-t,world racing-ot? -
Gibor #81420 Fogadjunk Nvidiád van xD ha igen tegyél fel másik (régebbi) drivert... -
#81419 ennyire nehéz a magyar nyelv ? -
#81418 ha a kep nem jon be akk elmondom h nincs szinuk a karaktereknek,tehat nem laccik a ruha stb -
Miert ijen a karakterek?en is CJ is,ojan szinu altalaban amijen az egbolt.nem tudjatok mi lehet?elore is koszonom. -
#81416 Első találat a Google-n! Picit rákereshetnétek, mielőtt beírjátok! -
#81415 csátok.
Én azt szeretném kérni hogy valaki adjon egy linket ahol le tudom tölteni a GTA san andreas hoz a multiplayer módot ( ha lehet ingyen) .
Elöre is kösz. -
Bacsa09 #81414 Sziasztok!
Nem tudtok véletlenül egy olyan mod-ot,amellyel könnyebben begyűjthetem a pénzt termelő ingatlanokról a pénzt(pl. egy gombbal), és nem kell minden helyre külön elmennem? -
jpwadkan #81413 OFF
A jogosultságos dolog csak a nem rendszergizda userre vonatkozott, annál kell itt-ott állítani, mert sok helyre nincs joga.
ON
Örülök neki, ha megcáfolod, mert most készülök 7-re váltani.
Nekem xp alatt is stabil a SA, csak akkor szokott repülni, ha olyan mod van fent, ami nem tökéletes. Az egyetlen gond vele az a bizonyos rain/thunderstorm bug, amikor viharban elmegy a hang, csak a zene marad. Az viszont úgy tudom programhiba, valamelyik patch-nek javítani is kellett volna, de nálam nem tette. Ellenben több gépen is toltam és volt ahol nem jött elő. -
k roy96 #81412 Nnna azt elfelejtettem leírni hogy felraktam a patchet(európait) meg a crackjét, és nem lehet betölteni és elmenteni játékhelyzetet, meg a saját zenét se találja meg. Nekem legalábbis...:D -
k roy96 #81411 Köszi szépen. -
#81410 Hát ez esetben én win reinstallt javasolnék....
@jpwadkan:
a kompatibilitási problémát csak cáfolni tudom!
Messze stabilabban megy 7 alatt, mint Vistán!
Am. meg a jogosultságot beállítani jobb gomb alatt szoktam 1 kattintással ;), de ha már ezen állítani kell akkor szerintem ott valami más gáz van.....
viszont ez itt teljesen OFF. -
k roy96 #81409 De raktam bele cleo-sakat. Kiszedtem, de utána is csinálja. Meg am is még egy játék is csinálja, névszerint a Street Legal Racing Redline. -
jpwadkan #81408 "rákattintok tölt az egér 1mp ig azt cső... de ha átépek rendszergazdába ott megy...."
ez volna a hosszú kifejtés? és mit tölt az egér? sört? Még azt se írtad le h milyen windows-t használsz. Azt pl több helyről hallottam, hogy 7 meg pista alatt voltak problémák.
Egyébként rendszergazda jogú user és a beépített rendszergazda között nem sok különbség van, ezért merészeltem feltételezni, hogy nem rgizda hozzáféréssel nyomod, ami egyébként teljesen jól kivitelezhető, csak előtte jól be kell állítani a jogosultságokat. A 4 éves öcséd meg nyilván érti mi a bajod, mert ő ott van a helyszínen (gondolom) én meg a város (ország? kontinens?) másik feléről próbáltam kitalálni egy fél mondatból, hogy mi lehet a gondod. Hiba volt. Én kérek elnézést. -
#81407 Nem raktál esetleg a játékba valamilyen új modot?
Ha elindúl, és csak egy bizonyos idő után csinálja, akkor több, mint v. szinű attol van. -
k roy96 #81406 pls valaki #81403 -
k roy96 #81405 Megcsináltam ami levan írva a FAQ-ban és még hamarabb csinálja azt, amit az előbb leírtam :@ -
Gibor #81404 sry hogy nem tudtad megérteni hogy mit írtam... pedig elég hosszan kifejeztem... megpróbálom megint MI VOLT! már NEM, ha rákattintottam a samp ra nem jöt be semmi SEMMI nem CSINÁLT SEMMIT a gép SEMMIT! ha átálítottam a vezérlőpult/felhasználói fiókok ban hogy áttudjak lépni rendszergazdába akkor ott eltudtam indítani ott elindult de csak ott, és am te tudnál használni olyan profilt ami nem rendszergazda? menteni nem lehetne mert a korlátozott profil írása levan tiltva, ha ennyirte értesz hozzá gonolom tudod. Na mármost ugyebár ami neked gól lenne hogy átirom a profilom rendszergazdába az már most gól mert ez már winfos telepítéskor igy történt meg, namármost én meg azért nemfogok rendszergazdába lépegetni midnen winfos indításkor hogy gta zni tudjak, és mivel csak gta nál fordult elő és abban is csak a SA ban ezért gonodltam megkérdezem itt háthaaaa valakinek van bármiféle rálátása esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban... És én elsőre is elég pontosan leírtam ahoz hogy megtudja érteni egy értelmesebb ember, ha neked nem sikerült arról nem tehetek.... na mostmár remélem teljesen értitek hogy mi votl a probléma... mert ezt még a 4éves öcsém is megérti... -
k roy96 #81403 Sziasztok!
Mi lehet a gondja a gépnek/játéknak, hogyha betöltöm a mentést, és egy idő után megakad a kép meg a hang és nem lehet kilépni a játékból, csak ujra lehet indítani a számítógépet.(Amugy ezt csinálja még a SLRR, de a wow meg a tdu nem) -
#81402 Muszáj gyökérnek lenni ? -
jpwadkan #81401 Többek között ezzel foglalkozom, úgyhogy van némi rálátásom a dologra, elhiheted. Legfeljebb a pontos körülményeidet nem ismerem, mert azt nemigen tudtad értelmesen átadni.
És nem oktatlak, csak a hülye fejemmel segíteni próbáltam. Nem kell aggódni, többet nem fordul elő. -
landor00 #81400 hello valaki nemtudja h mi a baj? amikor el akarom indítani a játékot kapok egy errort és azt írja hogy nem végezhető el a következő művelet:read -
Gibor #81399 omg... ha nemértesz ehez ne oktass... -
jpwadkan #81398 Saját usert berakod a r.gizda csoportba és gól. Nem kell átlépegetni sehova. -
Gibor #81397 Mind1, megoldottam, de én másik profilt használok tudod több is van.... és rohadtul nincs kedvem átlépegetni azér hogy játszak a gta val..... event log nem irt semmit... de megcsináltam... -
ipse #81396 -
jpwadkan #81395 ha rendszergizdába megy, akkor talán jogosultságot tudok tippelni első körben, kérdés, mi a ráktól szaródhatott el (már ha az a gond)? Az, hogy windows, nem magyaráz meg mindent.
Event log-ba nem fosott valami hibát?
Egyébként mi a bajod a rendszergizdával? -
Gibor #81394 Hm.... valakinek lenne tippe arra hogy mi a faszomér nem indul el a samp meg a sima gta sem.... rákattintok tölt az egér 1mp ig azt cső... de ha átépek rendszergazdába ott megy.... mielött jönnének a high válaszok hogy játszak rendszergazdába... előre szolok nem fogok... ez am kb egyik pillanatról a másikra -.-' -
RYO21 #81393 KDST OSTjét honnan lehet letölteni? -
jpwadkan #81392 az nem cleo véletlenül? -
jpwadkan #81391 bespawnolod
a +151-es vagy hanyas crazy trainer tud spawnolni pl. -
jpwadkan #81390 How can i drive cars into the Andromeda?
vagy mittudomén hogy hivták a gépet
persze köszönj neki szépen meg hasonlók, de az gondolom azért megy :)
Aztán legfeljebb nem röfög angolt és akkor úgy jártál -
RTmz88 #81389 Ha berakok a játék ba egy autót hol fogom látni mert , nem látom a játékban .