GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
#62834: kösz, reméltem is 😊
katt

és még sok más szerkezet
reinstall SA.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
2.VH-s jármûvek !
Lenne egy olyan kérdésem itt gamel vki SA-MP-vel (multiplayer mod).Olyan problémám van h ha bemek a tuning mûhelybe crashel a game de nem a gammel meg a kliensel van a gond mert tesom is gamel és neki nem pedig a gép is rosszabb :S vkinek vmilyen 5lete van?
nappal ok-s de éjszaka nem müxik
vki észlelt már ilyen horror-t a játékban?
körülmények:
minden maxon a beállításokban, videokaresz driver alapban ahogy feltelepült, semmi tuning vagy ilyesmi, és egyébként minden ok csak ez a fránya féklámpa, és az is csak éjszaka...
inno gef 6600gt, ForceWare v91.31B van fenn, win xp
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Legaláb ha nemmegy akkor ehet leg valamien emailt ahol engedélyt lehet kérni vkitöl Kösz!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Csá!
de a mondandód többi részével egyet kell, hogy értsek.
kultúráltan kell viselkedni ott is.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Egyébként sajnos nem ismerek ilyet...
jó sok GTA SA-s oldalt végig böngésztem ,de nem találtam seholse olyan addon-t ami pl a fegyverhangokat cseréli le. létezik ilyen 1általán?
(most csináltam meg a kisrepülõvel-kövesd-a-nagyot-és-ugorj-rá küldetést. Másodszorra ment.)
ennyi,de mivel nem hiszem hogy admin vagy,ezért próbálkoznod is kár.
nem tudom át szerkeszteni a számokat ami játék közbe megy. már probáltam Audiocity-vel átkonvertalni már mindent, és nem megy.
Csá!