GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok

Akos 001
legközelebb 800x600-as képet rakj be

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bazz az a kék folt nincs a kocsin , feltõltés kõzben romlik a kép ??

<#hehe>

eightmiles
nem játékhoz lesz, ezt úgy rendelte egy gyerkõc, szal pénzes meló ^^

#62834: kösz, reméltem is 😊

mien játékhoz csinálod ?

<#eljen> tudsz modelezni <#nevetes1>

eightmiles
én azt mondom, hogy tudok modelezni, de ezt mindenki döntse el maga, segítségként itt a kocsi, amin most melózok:
katt

Fido4life
<#nevetes2>

Fido4life
Most meg kékképernyõvel kikapcsolt..<#vigyor5>

<#nevetes1>

egy SKODA OCTAVIA rendõrre akartunk magyar skint tenni de nem sikerûlt 😞

Fido4life
Most amúgy tök jó, lecseréltem a SA-s eax.dll-t, a Max Payne 2-es eax.dll-re, és már csak recseg a hang, de nem tûnik el !<#taps>

Fido4life
Te tudsz modellezni ?

és még sok más szerkezet

Akos 001
lol😄
reinstall SA.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Akos 001
keress egy magyar szervert,és ott kérheted,vagy ha megvan az angol tudás akkor bárhol kérheted az admin jogot-de elõtte nem árt 2-3 hetet eltölteni a szerveren

bazz a linket nem írta ki 😞
2.VH-s jármûvek !

Akos 001
tûzfalat,letöltést....kikapcsolni,vagy fizess elõ jobb netre:Ð

2 vh. az sa ban !! tank-ok , Jeep-ek , repülõk , helikopter-ek , harckocsi-k stb stb 😊

hi all!

Lenne egy olyan kérdésem itt gamel vki SA-MP-vel (multiplayer mod).Olyan problémám van h ha bemek a tuning mûhelybe crashel a game de nem a gammel meg a kliensel van a gond mert tesom is gamel és neki nem pedig a gép is rosszabb :S vkinek vmilyen 5lete van?

zoli_x
éjszaka nem müxik a féklámpám 😞
nappal ok-s de éjszaka nem müxik
vki észlelt már ilyen horror-t a játékban?
körülmények:
minden maxon a beállításokban, videokaresz driver alapban ahogy feltelepült, semmi tuning vagy ilyesmi, és egyébként minden ok csak ez a fránya féklámpa, és az is csak éjszaka...
inno gef 6600gt, ForceWare v91.31B van fenn, win xp

PíszLávJuniti
nem tudjátok hova tûnt az iso a gépemrõl ? <#vigyor2>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

eightmiles
ha nem, hát nem. én megkérdeztem...

lamase
format.exe

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

szasztok az a problémám hogy a IMGToolal nem tom berakni az autokat!!!!valaki tud másik prodramot ajánlani

Ebben nem tok segíteni sry

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

ko köszi és arra nemtud valaki valamit hogy hogyan lehetnék admin mert rengeteg helyen totál elvan eontva az egész PL.:repülés közbe mutatja meg h van versenymod meg szövegeket írkáll a képernyõre (az annyira nem is zavar) Meg mindenhonnan hiányolom az hogy legyenek tuning vertsenyek szoval ha valaki tudna segíteni abba hogy adin legyek akkor meghálálom valahogy légyszí ebben nagyon kéne segíteni
Legaláb ha nemmegy akkor ehet leg valamien emailt ahol engedélyt lehet kérni vkitöl Kösz!!

Sehogy az a te netedtõl és a szervertõl függ, hogy milyen a pinged persze nem ajánlatos töltögetni játék alatt.<kukorica> A ping elvileg az, hogy te milyen gyorsan küldessz jelet a szervernek, bár nem tom biztosan.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

mi az a ping?

Csá!

csá azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet a pinget csökenteni?

Rauli
Köcce ákos

12346
nah ja. még szépnek sem mondanám😊 viszont ez a gto annyira nem eröltetett. ha az aszfalt szintje alá lenne ültetve, fossá szpojlerezve, + még rendõr is lenne, akkor már lenne kivetni valóm erõsen😊 így még belefér. vannak elvetemültebb cumók is:C
de a mondandód többi részével egyet kell, hogy értsek.

Akos 001
akkor amikor úgy gondolja hogy visszamehetsz
kultúráltan kell viselkedni ott is.

Rauli
Nem tudja vlaki ,h mikór múlik el a BANN?Mert az a ... Cyberyus kiBANNolta CMM szerverrõl!

Rauli
hi all!!<#vigyor>

lamase
az szerintem egy sima hangfájl

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

DJ Skyline
mivel a játék hangjai egyenlõre nem lecserélhetõk,így még nincsen!

Nekem megy nem tudom hogy neked mi lehet a bajod de mindenkinek más más problémája van próbálkozni kell én is azt tettem

"Kenny, ne azt mondd, hogy tyu-tyu-tyu, mondd azt, hogy bumm-bumm."

Egyébként sajnos nem ismerek ilyet...

hi all,
jó sok GTA SA-s oldalt végig böngésztem ,de nem találtam seholse olyan addon-t ami pl a fegyverhangokat cseréli le. létezik ilyen 1általán?

Tulajdonképp ez minek? Beteszed az user track Playerbe a saját mp3-aidat, úgy nem jó?

(most csináltam meg a kisrepülõvel-kövesd-a-nagyot-és-ugorj-rá küldetést. Másodszorra ment.)

Akos 001
F8--kick nuxa
ennyi,de mivel nem hiszem hogy admin vagy,ezért próbálkoznod is kár.

Szia. Letöltöttem a GTA SA-hoz, egy GTA MUSIC EXTRAKTOR. segítsetek.
nem tudom át szerkeszteni a számokat ami játék közbe megy. már probáltam Audiocity-vel átkonvertalni már mindent, és nem megy.

Csá!

Nuxa
na akkor tudja valaki hogy hogy kell kickelni a Multiplayerben?????????

Because cheese...

BIZ tudom hogy 15 másodpercet kell várni de a töltés közbe megáll nem tudnád esetleg emailba elküldeni? [email protected]

na bazz sry 😉