GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért ? átnevezted ?
de az hotring 😊 nem uranus
a Cj benyókút , vagy a tuningbolt ?
???
mien autó ez ?
ja jó nem szoltam 😊 azthittem az rx8 asommal van a baj , de azt még felse tõltõttem 😉
a Tuning Parts mappa tartalmát is betetted a gta3.img-be ?
tõk mind 1 a vehicles.ide fájlban van 😉
az uranus az a RX8-asom ? 😊
nekem érdekes múdon sikerült:c
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
ez má sehol nem nyílik<#falbav>#falbav>,én hülye még régebben nem felülírtam hanem töröltem, és gy már nem lessz jó,ezt jól elcsesztem<#zavart2>#zavart2>
de ha vki tud adjon még vmi tippet
de ha vki tud adjon még vmi tippet
Nem.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
uranust asszem a wheel archangelben vagy mi a túróban tudod tuningolni...próbáld meg a másikban a transfendersben,ott mûködnie kell
Császtok! Nekem fel van telepítve a gta-hoz a hot cafee mód.Most érkeztem el ahhoz a küldetéshez amikor a csajt követni kell a lakásáig majd megszerezni a kaszinó kódjait.A mód miatt ugye nekem kellene ostorral elfenekelni õt 😄 ki is irja hogy nyomjak shift gombot amikor az erõ vonal megtellik de hiába,mert egyszerûen nem reagál rá és bukom a küldetést:S Járt valaki más is igy? légyszi aki tud segiteni irjon,köszi
segítsetek plíz
be van téve jó sorrendbe a uranus.dff,uranus.txd,uranus1.txd... de amikor oda megyek a tuninghoz akkor nem enged be,valaki megtudja mondani h tudom megcsinálni h be engedjen???még régen nem úgy csináltam sajna h felulírtam hanem kitöröltem sajna,de nem lehet megcsinálni???
be van téve jó sorrendbe a uranus.dff,uranus.txd,uranus1.txd... de amikor oda megyek a tuninghoz akkor nem enged be,valaki megtudja mondani h tudom megcsinálni h be engedjen???még régen nem úgy csináltam sajna h felulírtam hanem kitöröltem sajna,de nem lehet megcsinálni???
az hol van?
elmondhatnád vagy térképen bejelölhetnéd!
elmondhatnád vagy térképen bejelölhetnéd!
hátha 😊 írtam 2 német oldalnak is de nem válaszoltak 😞
elküldtem lamase-nek a Rx8-ast , hátha ki teszi 😊
ezt írtam én is 😛
sajna nem tom +csinálni az rx7-est , mivel nincs hasonló autó 😞
sry csak 1x akartam 😊
Wheel Arch 😉
Wheel Arch 😉
😉 amugy kész az rx8 as is 😛 még letesztelem , képeket csinálok és tõltõm fel!
estére hátha elkészûl az rx8 😊
Ahh,köszi! Jó tudni,már 70%-át elfoglaltam 😄
Akkor feleslegesen 😊 No mindegy!
Akkor feleslegesen 😊 No mindegy!
Glory, Glory Man. United!
kõszi <#awink>#awink>
ha a játék elején vagy még felesleges mindet elfoglalni, mert ha elmész LS-ból a Grove átmenetileg megszûnik, és kezdheted majd elõlrõl..
a lényege az, hogy ha az összeset elfoglalod akkor meg fogod tudni hol van Big Smoke és a Ganton-i házadnál a $-jel lesz és ennél sok pénz fog gyûlni
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Cj benzinkút garázs 😊
a két bal oldalin a festést én csináltam (IMG tool,txd editor,paint😉
és a tuning boltba lehet rárakni 😉
a két bal oldalin a festést én csináltam (IMG tool,txd editor,paint😉
és a tuning boltba lehet rárakni 😉