GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én egyedül jöttem rá hogy kell kicserélni az autokat IMG Tool-lal még at sem tudtam hogy melyik mapában keresgéljek de kb 30 perc alatt mindenre rájöttem egyededül
egyetértek,lehet, hogy bennem van a hiba(biztos) de nemértem mit nem lehet ezen megérteni :S
GGMM az jó progi, bár kocsit még nem cseréltem vele, arra ott van az IMG Tool
GGMM az jó progi, bár kocsit még nem cseréltem vele, arra ott van az IMG Tool
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
akkor probáld GGMM-el !
ahogy lesem, alapvetõ fogalmakkal nem vagy tisztában (ikon), szal mind1. a faq-nál egyszerûbben, szájbarágósabban már nem lehet elmondani.
Na most ha letöltök 1 kocsit akkor az ott van 1 ikonban!
Magyarul csak kicserélem a játékban ami van kocsi a letöltött kocsimmal???
Azt értem de úgy hogy kiveszem a játékból PL.: a banshee ikonját és berakom hejette a letöltött kocsi ikonját ???(így az egyszerûbb nem?)
De gondolom van ennek hosszadalmassabb módja!!
És ezt kérdezném hogy hogyan?
csak 1 rövid 1szerû kis választ szeretnék!
érteeeed?
Magyarul csak kicserélem a játékban ami van kocsi a letöltött kocsimmal???
Azt értem de úgy hogy kiveszem a játékból PL.: a banshee ikonját és berakom hejette a letöltött kocsi ikonját ???(így az egyszerûbb nem?)
De gondolom van ennek hosszadalmassabb módja!!
És ezt kérdezném hogy hogyan?
csak 1 rövid 1szerû kis választ szeretnék!
érteeeed?
Na figyuzza elmagyarázom!
"05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerûen a*.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!"
Ebben ezeket nem értem!: "a*.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!" Na most a dff kiterjesztésût a dff re mentsem el? A txd-t meg a txd-re?
VAGY MIIIIIIII???<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
EZT VALAKI KONKRÉTAN LÉGYSZII!
DE MÁR ELMONDTAM A VÉGLEGES KÉRDÉSEM A 63386-os HSZ-ban!!!!!
"05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerûen a*.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!"
Ebben ezeket nem értem!: "a*.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!" Na most a dff kiterjesztésût a dff re mentsem el? A txd-t meg a txd-re?
VAGY MIIIIIIII???<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
EZT VALAKI KONKRÉTAN LÉGYSZII!
DE MÁR ELMONDTAM A VÉGLEGES KÉRDÉSEM A 63386-os HSZ-ban!!!!!
Nah. Magyarul amit kérdezni szeretnék!
Hogy lehet PL.:a HUMMER H2 auto mod-ot a játékba rakni?
Magyarul!
Nem FAQ alapján!
Nem másoltan!
Konkrétan!
Csak ezt kérdezem UTOLJÁRA aztán lekopok!
Hogy lehet PL.:a HUMMER H2 auto mod-ot a játékba rakni?
Magyarul!
Nem FAQ alapján!
Nem másoltan!
Konkrétan!
Csak ezt kérdezem UTOLJÁRA aztán lekopok!
<#hehe>#hehe><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
jééé megjavult <#idiota>#idiota>
Elvittem a srácokat kirándulni <#vigyor3>#vigyor3>
legalább láttak mást is Los Santos-on kívül.. <#smile>#smile>
legalább láttak mást is Los Santos-on kívül.. <#smile>#smile>
ok elmondom!
Hogyan tudom az autó modelleket, skineket lecserélni a játékban?
Figyelem!
MIELÖTT BÁRMIHEZ IS KEZDENÉL CÉLSZERÛ BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KÉSZÍTENI A GTA3.IMG FILE -ROL!
AMENNYIBEN NINCS ELEGENDÕ LEMEZTERÜLETED A MÛVELETHEZ KÉRLEK FOKOZOTTAN FIGYELJ A 4. PONTBAN LEÍRTAKRA!
Elõszóban csak annyit, hogy a lépések megkönnyítése végett a Banshee névre keresztelt autót vettem alapul.A leírásban egy skin cserét írok le, de a modelleket is ugyan így kell.
Szükséges programok:
IMG Tool v2.0
Jegyzettömb (Windows része)
Skincsere lépései:
01. IMG Tool elindítása
02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás
03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).
Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)
Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)
04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)
és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.
05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!
06. A skin lecserélésével vegeztünk.
(A következõ lépésekben is a Banshee névre keresztelt autót veszem alapul!)
Többé-kevésbé mellékelnek az autókhoz testre illetve skin -re szabott beállításokat amiket a játék a VEHICLES.IDE -ben tárol. Most ennek a sornak a lecserélése következik.
Ez álltalában a readme.txt -ben talalható meg (archivumonként változó).
Az readme.txt keresendõ sor egy része (példa): 429, banshee, banshee, car, BANSHEE, BANSHEE...
Beállítások lépései:
01. Jegyzettömb megnyitása
02. A VEHICLES.IDE megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem irásvedett -e a file!)
03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.
(A legvégén is a Banshee névre keresztelt autó az alap...)
Lehetséges, hogy nem csak a skin -hez tartozik egy beállító sor hanem magához az autóhoz is. Ez a file pedig a HANDLING.CFG
A readme.txt -ben keresendõ sor egy része (példa): BANSHEE 1400.0 3000.0 2.0 0.0 0.0 -0.20 70 0.75 0.89 0.50 5 200.0 33.0 10.0 R P
Ha találunk ilyen sort, vagy ezzel külsõre megegyezõt akkor a következõ a dolgunk.
02. A HANDLING.CFG megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem írásvédett -e a file!)
03. Megkeressük a kérdéses sort, majd lecseréljük a readme.txt -ben leírtak alapján.
Sok sikert!
Üdv,
PeeTeR
Hogyan tudom az autó modelleket, skineket lecserélni a játékban?
Figyelem!
MIELÖTT BÁRMIHEZ IS KEZDENÉL CÉLSZERÛ BIZTONSÁGI MÁSOLATOT KÉSZÍTENI A GTA3.IMG FILE -ROL!
AMENNYIBEN NINCS ELEGENDÕ LEMEZTERÜLETED A MÛVELETHEZ KÉRLEK FOKOZOTTAN FIGYELJ A 4. PONTBAN LEÍRTAKRA!
Elõszóban csak annyit, hogy a lépések megkönnyítése végett a Banshee névre keresztelt autót vettem alapul.A leírásban egy skin cserét írok le, de a modelleket is ugyan így kell.
Szükséges programok:
IMG Tool v2.0
Jegyzettömb (Windows része)
Skincsere lépései:
01. IMG Tool elindítása
02. File/Open (CTRL+L) Megkeresni a GTA3.IMG file -t (helye: GTA San Andreas\models) majd megnyitás
03. A filelistából kikeressük a két file -t amire szükségünk van Edit/Find (F2).
Pl.: Amennyiben a Banshee nevü autón szeretnél skin -t cserélni, úgy a következõ két file -ra lesz szükség: 'banshee.txd' valamint 'banshee.dff' (aposztróf nélkül)
Értelemszerûen annak az autónak a nevére keresel rá, amelyiken a skin -t szeretnéd módosítani! (monster, cheetah...)
04. Most pedig biztonsági másolatot készítünk a két file -rol (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) a következõképpen. Kijelöljük a célfile -t (pl.: banshee.dff) majd COMMANDS/EXTRACT (CTRL+E)
és megadjuk neki, hogy hova szeretnénk a filet exportálni.
05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L)
Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!
06. A skin lecserélésével vegeztünk.
(A következõ lépésekben is a Banshee névre keresztelt autót veszem alapul!)
Többé-kevésbé mellékelnek az autókhoz testre illetve skin -re szabott beállításokat amiket a játék a VEHICLES.IDE -ben tárol. Most ennek a sornak a lecserélése következik.
Ez álltalában a readme.txt -ben talalható meg (archivumonként változó).
Az readme.txt keresendõ sor egy része (példa): 429, banshee, banshee, car, BANSHEE, BANSHEE...
Beállítások lépései:
02. A VEHICLES.IDE megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem irásvedett -e a file!)
(A legvégén is a Banshee névre keresztelt autó az alap...)
Lehetséges, hogy nem csak a skin -hez tartozik egy beállító sor hanem magához az autóhoz is. Ez a file pedig a HANDLING.CFG
A readme.txt -ben keresendõ sor egy része (példa): BANSHEE 1400.0 3000.0 2.0 0.0 0.0 -0.20 70 0.75 0.89 0.50 5 200.0 33.0 10.0 R P
Ha találunk ilyen sort, vagy ezzel külsõre megegyezõt akkor a következõ a dolgunk.
02. A HANDLING.CFG megnyitása (helye: GTA San Andreas\data) (érdemes ellenõrizni, hogy nem írásvédett -e a file!)
Sok sikert!
Üdv,
PeeTeR
Na mind1!
Hogy lehet azt megcsinálni hogy letöltök 1 mercedes benz-t és a gta sa...-ba akarom tenni!
NEM FAQ TI MONDJÁTOK EL!
Hogy lehet azt megcsinálni hogy letöltök 1 mercedes benz-t és a gta sa...-ba akarom tenni!
NEM FAQ TI MONDJÁTOK EL!
Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!"
na most ezt magyarul magyarázza el valaki!
Értelemszerûen a *.dff kiterjesztésû filera a *.dff -et a *.txd kiterjesztésû filera pedig a *.txd -t!"
na most ezt magyarul magyarázza el valaki!
szerintem tedd fel a Modern Mod-ot 😊
Nah!
Most akkor ott tartok hogy a 05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L).
Na most, Ott van a dff fájlom kijelölöm aztán COMMANDS/REPLACE de aztán kijön 1kis ablakés ott van hogy kijelölöm a dff-et és a dff-et a dff-re másolom vagy mi, így?
Vagy a dff-et a txd-re?
Most akkor ott tartok hogy a 05. A skin lecserélése következik. Ezt mind a két (pl.: banshee.txd illetve banshee.dff) file -nal meg kell csinálni. mégpedig így: kijelölés után (pl.: banshee.dff) COMMANDS/REPLACE (CTRL+L).
Na most, Ott van a dff fájlom kijelölöm aztán COMMANDS/REPLACE de aztán kijön 1kis ablakés ott van hogy kijelölöm a dff-et és a dff-et a dff-re másolom vagy mi, így?
Vagy a dff-et a txd-re?
A lényeget már megtaláltad.
TEhát, F2-vel elõjön a keresési ablak, oda beírod, hogy "Banshee", idézõjelek nélkül. Valószínûleg két fájlt ad ki, az egyik a Banshee.dff, a másik a banshee.txd. Fontos, hogy a dff helyére a saját autód df fájlját, a txd helyére a saját .txd-t kell másolni, felcserélve nem mûködik, és megborítja a játékot.
TEhát, F2-vel elõjön a keresési ablak, oda beírod, hogy "Banshee", idézõjelek nélkül. Valószínûleg két fájlt ad ki, az egyik a Banshee.dff, a másik a banshee.txd. Fontos, hogy a dff helyére a saját autód df fájlját, a txd helyére a saját .txd-t kell másolni, felcserélve nem mûködik, és megborítja a játékot.
De amikor keresem a BANSHEE.DFF-et akkor megnyomom hogy "következõ keresése" de semmi!
csak 1 BANSHEE.DFF van akkor miért keresel másikat ? 😊
van 1 txd egy dff !
csak 1 BANSHEE.DFF van akkor miért keresel másikat ? 😊
van 1 txd egy dff !
Nah haladok!
Most ott tartok ahol azt kell csinájni hogy OPEN CTRL+L!!!
Na meg van a gta sa... ott meg hogy models!
De amikor a models re megyek akkor ezek jönnek ki!
Ezek mappa ikonban:
COLL
GENERIC
GRASS
TXD
De amikor ezekre a mappákra rámegyek akkor olyan ikonok jelennek meg hogy amikor rákattolok akko figyelmeztetés jön ki hogy: ezeket az operációs rendszer használja és ha ba....od rajta akko gáz van!!!
(IMG fájltípusú ikonban meg)
CUTSCENE
GTA3
GTA3_int
PLAYER
na most amikor a gta3 ra megyek rá akkor kijön a kisablakban vagy 1000 fájl!
De amikor keresem a BANSHEE.DFF-et akkor megnyomom hogy "következõ keresése" de semmi!
Ilyenkor mi a teendõ?
héé, de legalább haladok!!!
de még nyugottan lemehecc xanaxért
Most ott tartok ahol azt kell csinájni hogy OPEN CTRL+L!!!
Na meg van a gta sa... ott meg hogy models!
De amikor a models re megyek akkor ezek jönnek ki!
Ezek mappa ikonban:
COLL
GENERIC
GRASS
TXD
De amikor ezekre a mappákra rámegyek akkor olyan ikonok jelennek meg hogy amikor rákattolok akko figyelmeztetés jön ki hogy: ezeket az operációs rendszer használja és ha ba....od rajta akko gáz van!!!
(IMG fájltípusú ikonban meg)
CUTSCENE
GTA3
GTA3_int
PLAYER
na most amikor a gta3 ra megyek rá akkor kijön a kisablakban vagy 1000 fájl!
Ilyenkor mi a teendõ?
héé, de legalább haladok!!!
de még nyugottan lemehecc xanaxért
Jaj. Mindenki így kezdte... senki nem született egérrel a kezében.
De ennyire nem kell cifrázni.
De ennyire nem kell cifrázni.
A telepítésnél kérdezte a program, hová telepítse a játékot. Ha ilyenre nem emlékszwel, akkor Neked a C:\Program Files\Rockstar Games könyvtárban kell lennie, ezen belül van egy Models könyvtár, ebben van a GTA3.img, amely a játék számára érthetõen tartalmaz minden alakot, tárgyat, jármúvet. A moddolás azt jelenti, hogy a GTA3.img-ben lévõ fájlokat kicseréljük egy nekünk szimpatikusabbra.
asszem öltözködök és megyek egy vagon xanaxért...
minden ami a játékhoz tartozik az a GTA SA mappában van (kivéve a mentés)...nem hiszem el,hogy nem szúrja ki a szemedet az,hogy ahova bemásoltad a gtasa.exe-t ott van egy models mappa is
minden ami a játékhoz tartozik az a GTA SA mappában van (kivéve a mentés)...nem hiszem el,hogy nem szúrja ki a szemedet az,hogy ahova bemásoltad a gtasa.exe-t ott van egy models mappa is
Amikor a GTA3.IMG-t keresem a helyét nem találom!
Hol van a San andreas/models?
Mert nekem a gép a Start>minden progi>rockstar games hoz mentette!
Ott meg nincsen olyan hogy models!
Szal a san andreas/models asz hol fan?
Hol van a San andreas/models?
Mert nekem a gép a Start>minden progi>rockstar games hoz mentette!
Ott meg nincsen olyan hogy models!
Szal a san andreas/models asz hol fan?
Ezeket a kocsikat meg mondjuk a BATMOBILE-t meg a Mercedes BENZ-t amikor letöltöm hogyan tudnám a játékba rakni??
Én viszont megspóroltam a hashajtómat.
A SEGGÍTSÉG ha még kell valakinek!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
szerintem a legegyszerûbb ha kérsz kölcsön egy dvd-t és azzal telepíted
Sziasztok.
Van egy olyan problémám hogy fel akarom telepíteni a GTA SA-t, de telepítés közben kéri a CD 0-t (!) és a data5 file-t. Ami persze nincs. Valaki tud nekem segíteni?
Van egy olyan problémám hogy fel akarom telepíteni a GTA SA-t, de telepítés közben kéri a CD 0-t (!) és a data5 file-t. Ami persze nincs. Valaki tud nekem segíteni?
Latom Sky van melod! "szájbarágás on" <#nevetes1>#nevetes1>
Csaó! Volna egy olyan problémám,h nincs a gépemben dvd-olvasó viszont a játékot még nem láttam cd kiadásban sehol... Hogy lehetne ezt kiküszöbölni, mert nem tudom feldarabolni az dvd-n lévõ mappákat egy másik gépen,h ráférjenek 1-1 cd-re mert van ami majd 2 GB!! Valaki segítsen!!!!!!!!! Köszi!