GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SHADOWEYES7
<#szomoru1>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

WazheadBoci
jaj de hát haggyuk a színvonalát bizonyos "embereknek"

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

DJ Skyline
a gumiszobában elvieslik az ilyet,én itt nem! ellehet mondani szerintem úgy is valamit,hogy nem csinálok 3 kilóméter hosszú futó szöveget 10 féle színben!

WazheadBoci
jóó csak érdekel na mind1

WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/

nem is tudod , ki lett tõrõlve 😛

WazheadBoci
mi is a gind?? nincs kedvem végig olvasni...

DJ YAYO
Nem értem minek kell kitörölni!
Atttól még jó volt nem?
Semmi baj sem volt vele!
Nem tetszett a szín vagy mi?

WazheadBoci
ha telón felhínak és úgy kell utánna menni akkor csak zúzd(menny neki) a kocsit maj' leesik a lóvé és fel kell szedni(lehet jármûvel is)

OK MEGVAN ^^

fiuk lányok van az akülni hogy falami küldöncöt kel levadászni aki a grove streetrõl szállít valamit.. de azt hogyík apjam el ... már vagy 100tárat kilõtemrá de megesem érzi ... az ajataja meg bevan zárva 😮.

úgy hogy az elgyen a neve emi az igazié ...

DJ Skyline
jó akkor kijelentem!
ha egy mód van rá,akkor kerüljük a makró bemutatót,plakát nagyságú képeket,káromkodást,kötekedést,agresszivitást a topikban!
YAYO neked meg leírtuk vagy 10x,hogy hogyan kell kicserélni a dolgokat,a FAQ is belett linkelve vagy 5x...olvasd át többször amit írtunk,és próbáld azt követni ami levan írva!

Akos 001
jelentsd ki hogy:ez volt az utolsó eset....
talán majd egy-két pontocska helyrerakja

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
nem izgat,ez nem bemutató terem,hogy ki mit tud a makrókkal kezdeni!

DJ YAYO
Na de hogy KELL az igazi banshee helyére beraknom?<#ticking>

DJ YAYO
<#wilting>

<#hehe>

DJ YAYO
Hééé én csináltam olyan mozgó színes írásokat !!!!
Tudod mennyi makrók-at raktam bele?
És nem másoltam le!

DJ Skyline
mi a picsámat csináltok már!? delete

elég bonyolultan hangzik de eszméletlenül könyû,, ugyan az mnit a mappa felülírogatás meg a biztonságimentegetés ...

ahham .. csak az a lényeg hogy a merci annak a kocsinakahelyére fog bekerülni aminek átnevezed.. hogyha banshee nek nevezed el akkor a banshe helyét foglalja el ... de általában a ha letöltesz egy kocsit mnidíg írja vagy már alabol az a neve a fileoknak amik kocsi helyére be KELL raknod ... az eredetit meg azért jó átnevezni mert ugyan azt nem fogja használni (mert azt használja ami alapbol bevan álítva tehát név alapján navigál a játék) de hogyha baj van még mnidíg visza lehet rakni ...

EGysdzóvel: Eredetit nevez át valamio mássá a mercit meg rakd be valami helyére ... de úgy is írja meik kocsi helyére és annak ak kocsinak az eredeti nevének kel leni e a merci fileainak ...

DJ YAYO
Tehát mondjuk beimportálok 1 merci-t TXD-ben meg DFF-ben!
Aztán a merci név helyett a banshee.dff-et adom a txd merci-nek meg a banshee.txd-t! Aztán a valódi banshee.dff meg txd-nek meg mondjuk kocsi.dff meg kocsi.txd!

Így?<#szomoru1>

Vagy még az igazi txd meg dff banshee-t kitöröljem?

Rash87
Arra valaki tudna magyarázatot adni,miért van az,hogy repülök jó magasan,kiurgrok a preülõbõl,zuhanok,kinyitom az ejtõernyõmet,és ugyanúgy zuhan tovább? Igaz kicsit lassabban,de jön a beton,és placcs xD

Glory, Glory Man. United!

közel s távol az az egyetlen pocsolya ..de sikerült az öregnek .. lehet hogy még növeli is majd ^^.. 😄D...

nekem a Vice City egy billentyûzetbe került ...😄..úgy kell hogy miát ketétörtél 5 tányért elmész meginni egy jo hideg kolát és siekrülni fog ...

Mellesleg észrevettem hogy a küldetésekben meg úgy az egész yátékb .. San Andreas ViceCity stb ... a sikernek a kulcsa a pontosság és a szabályok ... ez gúy értem hogy akár idõre megy egy küldetés akár nem vagy akármi történik .. próbáljátok fõleg a közlekedésben betartani a jobbkéz szabályt ... persze bizonyos kereteken belül tesék szabályoskodni ...

VAlamint fontos dolog még vidéken angyfokú vezetések folyamán rakjatok be qurva jo pörgõs zenét( Manson : Golden AGe tökéltetes 😄 )pontosabb leszel tõle, leglább is én azvoltam ...

Nah meg ... a játék legeleén ... volt 2 000 $ om és csiáltam belõlle 4 óra alatt 15 000 000 azaz tizenöt millát a lovin ^^😄 ... aztán meg kapásból amikor vidékre kerülünk 100 000 érte van gy kéró közptályt ... ien nagygazda kéró és melete a hegy teteén van egy permetezõ repcsi ... ez ezért joh mert ha a játék legeleén öszeszeded azaz lefested az öszes grafitit.. amit megcsináltam .. a gettoban egy végtelen ak,molotov, lefûrészetcsövû,meg géépfegyver van ... és ha kifogy a tár csak át kel repcsizni ide és öszszedni emg mentegetni ki be meni a házból és kész .. lesz egy tona harcieszközz.. aztán meg annyi hoggy a reptére kel kocsikázni és a kocsi teteérõl bemászni a reptéree adodóért vagy az elnök különgépéért a viszaúthoz ...

Kata
Nem kell annyit inni elõtte.

[/cserf][/fülünyúl]

Rash87
Tök jó ez a fórum!
Miután ide beírok,hogy elakadtam/nem tudom hogy kell továbbmenni,stb...Ezután még egyszer megpróbálom azt a küldetést,akkor egybõl sikerül <#zavart1><#idiota>

Rash87
Arra a csicska Chiliad Challenge-re tudna valaki egy tippet adni? A 3. kihívásra,mert iszonyúan nehéz,és sz@r!
Állandóan leesek arról a híd szerûségrõl,meg mindig össze-vissza megy a bicikli....<#boxer>

DJ Skyline
nem lehet sehogy!

pasz 😊 volt oan mod de nem ment

dmx
Nem tudja vki hogy hogyan lehet kicserélni a kocsik hangját?
vagy valami real mod nem segítene mert már uncsik azok a lepukkant hangok.û
gondolom szintezve van az elindulástol a csúcssebességig a hangok vagy valami ilyesmi lehet nem?
jó lenne ha valaki tudna segíteni elõre is köcce!

Burn tire, not your soul!

Imrusssss
Nincs olyan mód amivel az összes létezõ verdát lehet tuningolni??? mint pl.: rendõrautó , Monster meg ilyenek???

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

én egyébknét még mnidíg elvagyok a lefgogyos kisprobémámmal 😄D ...

de van egy tippem ... megosztaná velem valaki azt az infdormációt hogy ha a SA-nak van cd-s változata akkro meik a play cd-je ? ..

a GTa IV el kapcsolatban remélem marad ez a motor mert az a jó benen hogy hatalmaspályarészeket le tud kezelni viszonylag kicsi gépigénnyel... a wow nakis ez az egyik hihetlen nagy elõnye hogy úgy van kialkítva a grafikálya hogy gyönyörû még is egyben bár mesés nem viszi anyira a hardvert ...

amúgy kiványcsi leszek mi lesz az alcíme mert ugye az 1 résznek volt 3 városa

Liberty , Vice és San Andreas .. már a Libery Citinyél teljesen biztos volt leglább is számora ez a 3 cím és ez a 3 rész megjeneése.. hm mondjuk már hogy a 4. rész lehet hogy turbóznak egy kicsit rajta és a gta is belép a vegyünk új gépet 2 000 $ ért játékok soraiba ...

DJ Skyline
ja,Ford Transit (vagy Merci? mind1),elõtte meg Testarossa...köztudott,hogy a Roksztár nem csinál liszenszelt kocsikat

Akos 001
lehet,de szép pert kaphat a készítõ a nyakába a Rockstar jelért...ha fake

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bazs1
FAKE sztem

Imrusssss
Már megint GTA 4 kép

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Tasék itt van<#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bazs1
töltsd le netrõl, nem egyszerûbb?

mármint a rra gondolok hogy nulla küldetésed maradt! 😊))

helló mindenki tudna valaki küldeni egy végigjátszást (mentést) a gta sa-hoz!
ide: [email protected] elõre is thx annak aki el tudja külseni!

Mod Letöltés >>>

ha esetleg valak rákeres a hozászólások között mert oltári jó oldal

Johnyy
img tool gta3.imb megnyit command>>add letöltött kocsi file-jai majd az eredetit átnevezed és az eredetinek az eredeti nevét adod a már beinportált fileoknak ... aztán Endzsoj

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

DJ Skyline
hiába kédezed meg 3x,hogy hogyan kell betenni,a FAQnál jobban mi sem tudjuk elmondani! ha azt nem érted,akkor amit mi mondanánk,azt hogy fogod fel?

Johnyy
NahÕÕ volt az

Johnyy
Innen szedtem le de már nem emléxemmeikvotl az ...

Johnyy
Anyi az egész hogy a holdat cserélike nagyobb felbontásúra és ezt a file-t kelet felülírni ...nem kelet inportálni egyik img be sem ... csak úgy simán volt a file a models mappában ...

Goruck
jaa és mien modot raktál be, mert így nemtudjuk, hogy volt-e ilyenünk??

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
és átnevezted/kitörölted az eredetit??? mert két õarticle.txd nem megy együtt

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Johnyy
hali bocsesz a krédésért .. de miért van az ogy ..particle.txd nevû file namost azt én felül írtam egy másikkal mert egy mod ezt kérte delefagy tõlle a játék namost biztonsági másolat az volt és viszaraktam az eredetit deugyan úgy fagy és szabálytalan mûveletet hajt végre és leáll .. esetleg valakitalálkozott már ien problémával ?😮 ...