GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ YAYO
De amúgy baromira köszke!!!!
Te faty az 1. aki nem kapott agyvérzést az 1000 kérdésemtõl!!!
Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon-Naon-naon-naon-naon-naon-naon-naon KÖSZKE!!!!

DJ Skyline
igen

DJ YAYO
Az újból felrakás már segített valakin ezen az egész nyomorult kibaszott fos istennélküli buziéletben?

DJ Skyline
:SAD😄SADA_:SSDA:ASD
ezt már nem tudom! szerintem tedd fel újból az egészet!

DJ YAYO
Na ezt a gennyet hogy lehet leálítani?
Hogy ne észleljen hibát a GTA-nál?

DJ YAYO
Köszke naon télleg!!
Má minden meg van!
DE A JÓBUDOS KURVA ÉDES PROSTITUÁLT FASZ ANYÁT!!!!!!!!!!! HOGY A TEHÉN SZOPJA LE!!!!A(z) GTA_SA.EXE hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.HÁT PERSZE!!!!!!!

DJ Skyline
te figyelj feltetted az SA-t? vagy csak csináltál egy GTA SA mappát és most van benne egy exe,meg egy dll?😄D
hogy ne egyesével kelljen küldözgetni,így itt van minden ami a játék mappájában van!

DJ YAYO
De legalább haladunk!!!

DJ YAYO
AAAAA K....va annyát!
Most meg OGG.DLL kell!

DJ Skyline
másold be oda,ahova a gtasa.exe-t is betetted! aztán start!

DJ YAYO
Ok és most?

DJ Skyline
DJ YAYO
nincs

bazs1
ja tényleg

DJ YAYO
Mert mikor csak simán a játék ikonnyára kattintok ez jön ki!:
No disc inserted!
Please insert the CD/DVD

Akos 001
nem te kérdezted

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
vorbisFile.dll ugyanott van,ahova a gtasa.exe-t másoltad! van ott olyan .dll?

DJ YAYO
"amit leszedtél azt kicsomagolod,majd a file gtasa.exe kijelölöd (rákattintasz leginkább), majd Ctrl+C megnyom!
megnyitod a játék mappáját,ahol találsz egy ugyanolyan gtasa.exe nevezetû filet! megnyomod a ctrl+v -t,rákérdez,hogy fellakarod-e írni! IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kész" Na ezt megcsináltam!!!!
De utána Mikor ezeket megcsináltam kijön 1 ikon szinte 1 ugyan olyan mint a GTA SAN ANDREAS-nak is van!!!
De amikor rákattintok ez jön ki!

Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!

bazs1
nekem nem ott van😛

Akos 001
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas-és nyugodj meg!

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
bazmeg...te tudod hova tetted fel,ne fárassz már

DJ YAYO
Hooool vavavavaaan aaaa mmmaappájja??

DJ YAYO
A minden programnál?û

DJ Skyline
"megnyitod a játék mappáját,"...hogy kerül ide asztal?

DJ YAYO
BOOCS csak <#lama> vok hozzá!
Tanícs mester!<#worship>

DJ YAYO
Na pill!
1.Letöltöttem azt a R....adt CRACK-et!
2.Mikor letöltöttem ott van az asztalin RAR archívumban !
3.Mikor kinyitom ott van 3 ikon: 1.GTA_SA.EXE(1 olyan fehér kis képernyõ ikon formájában) 2.HLM-INTR.EXE(az is ilyen ikonban) 3.HOODLUM.NFO
4.Ha az 1. re kattintok (a GTA_SA.EXE-re) ez jelenik meg!: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!
5.Ha a GTA_SA.EXE-t kibontom az asztalra 1 olyan ikon jelenik meg hogy GTA_SA a Play GTA San Andreas helyett!
Na amikor azt a GTA_SA ikonra rákattintok és CTRL+C és a Play GTA San Andreas ikonra meg hogy CTRL+V akkor ott lesz még 1 ikon hogy másolat GTA_SA na most ha arra kattintok ez jön ki!:Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!Szal nekem nem kérdezte hogy Fellakarod-e írni!

DJ Skyline
úúúbazzzzzzz
szájbarágás on
amit leszedtél azt kicsomagolod,majd a file gtasa.exe kijelölöd (rákattintasz leginkább), majd Ctrl+C megnyom!
megnyitod a játék mappáját,ahol találsz egy ugyanolyan gtasa.exe nevezetû filet! megnyomod a ctrl+v -t,rákérdez,hogy fellakarod-e írni! IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kész

DJ YAYO
Booocsi, csak hogy kell felülírni??
Naon béna vok a felülírásnál!!
Nem vok 1 pc varázsló!!<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

DJ Skyline
neked a GTA SA az elsõ crackes játékod? nem kell különben

DJ Skyline
elmagyaráztam!
leszed,kicsomagol,felülír! ezen mi olyan bonyolult?

DJ YAYO
Amúgy a CD kell hozzá?
Amikor a crack-et rárakom akko kell a CD?

DJ YAYO
Na má nem értem!
Valaki elmondaná részletesen?

Többeknek jó volt. Mi a baj vele? Nem tölthetõ le, vagy nem használ?

DJ Skyline
jó,nekem is az van,nem tudok mit csinálni innentõl!

DJ YAYO
Értem de ami a FAQ-ban volt az valami HOODLUM-os crack-volt az meg nem jó!

DJ Skyline
mire is való a FAQ
"Milyen tört verziók érhetõk el jelenleg a játékból?"
nagyon egyszerû...kicsomagolod,és a gtasa.exe-t rámásolod a játék mappájában lévõ gtasa.exe-re

DJ YAYO
Fasza de crack-et nem tudnál nekem ???
+ hogy hogy kell a game-be rakni??

DJ Skyline
Eurofighter Typhoon

letöltés

DJ YAYO
Help!
Kéne 1 kis sgítség!
Mikor letelepítem a game-t és amikor meg akarom nyitni ezt írja ki: ''No disc inserted! Please insert the CD/DVD''!!!!
Na most ilyenkor krekkelni kéne csak kéne hozzá krekk!!
Valaki megdobna 1-el??
Na meg+ leírná nekem hogy kell a krekk-et a game-be rakni???<#help><#help><#guluszem1><#help><#help><#guluszem1>

Nuxa
nEMIGEn 😞

Because cheese...

Gyocsika
Hogy kell használni?

Rash87
Annál a küldetésnél én is szívtam,de én éjjel 1kor 😄 Szóval idõben kapcsoltam,és hamar sikerült <#idiota>

Glory, Glory Man. United!

Létezik olyan mod, amiben csak a tankolás van benne? Vagy esetleg még olyasmi, amiben utasként lehet beszállni az autóba? A New SA 2006 nem jó, mert abban meg minden t el lehet érni a játék elején.

Mindezt éjjel háromkor 😊 ááá, Te sem vagy megszállott 😊

nevermind😊))....másik gomb és van kerék..így most elsõre át is szálltam meg le is tettem😊)
rohadjon meg az a küldetés,amikor a bérgyilkosok repcsije mögé kell fordulni és átszállni!!!...pár próba után sikerült,végeztem...de hogy kell azt a szaros gépet letenni a placcra és hová pontosan?😄...kereket nem tudtam nyitni..annyira lassítani sem,hogy anélkül csússzak be...sehol egy jel...a sokadik kör után szartam bele és felrobbantam a "csába😊))...
Lehet, de annyival nem jobb tõle.
Javaslom, hogy egy joystikot állíts be a repüléshez, azzal sokkal jobb lesz repülni, könnyebbek lesznek a repcsis küldik.
Autóra sajnos annyit nem dob, hogy érdemes legyen beállítani egy kormányt.

Kell hozzá az "advanced controll" nevû progi is (innen leszedheted ->>> http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php?action=file&id=574 <<< ) , és onnantól veszi az adást a játék... 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Gyocsika
Lenne egy kérdésem lehet játszani kormánnyal a játékban?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

dmx
ez a legjobb szerintem:speedometer

Burn tire, not your soul!