GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy baromira köszke!!!!
Te faty az 1. aki nem kapott agyvérzést az 1000 kérdésemtõl!!!
KÖSZKE!!!!
Te faty az 1. aki nem kapott agyvérzést az 1000 kérdésemtõl!!!
KÖSZKE!!!!
Az újból felrakás már segített valakin ezen az egész nyomorult kibaszott fos istennélküli buzi életben?
Köszke naon télleg!!
Má minden meg van!
DE A JÓBUDOS KURVA ÉDES PROSTITUÁLT FASZ ANYÁT!!!!!!!!!!! HOGY A TEHÉN SZOPJA LE!!!!A(z) GTA_SA.EXE hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.HÁT PERSZE!!!!!!!
Má minden meg van!
te figyelj feltetted az SA-t? vagy csak csináltál egy GTA SA mappát és most van benne egy exe,meg egy dll?😄D
hogy ne egyesével kelljen küldözgetni,így itt van minden ami a játék mappájában van!
hogy ne egyesével kelljen küldözgetni,így itt van minden ami a játék mappájában van!
Mert mikor csak simán a játék ikonnyára kattintok ez jön ki!:
No disc inserted!
Please insert the CD/DVD
No disc inserted!
Please insert the CD/DVD
nem te kérdezted
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
"amit leszedtél azt kicsomagolod,majd a file gtasa.exe kijelölöd (rákattintasz leginkább), majd Ctrl+C megnyom!
megnyitod a játék mappáját,ahol találsz egy ugyanolyan gtasa.exe nevezetû filet! megnyomod a ctrl+v -t,rákérdez,hogy fellakarod-e írni! IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kész" Na ezt megcsináltam!!!!
De utána Mikor ezeket megcsináltam kijön 1 ikon szinte 1 ugyan olyan mint a GTA SAN ANDREAS-nak is van!!!
De amikor rákattintok ez jön ki!
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!
megnyitod a játék mappáját,ahol találsz egy ugyanolyan gtasa.exe nevezetû filet! megnyomod a ctrl+v -t,rákérdez,hogy fellakarod-e írni! IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kész" Na ezt megcsináltam!!!!
De utána Mikor ezeket megcsináltam kijön 1 ikon szinte 1 ugyan olyan mint a GTA SAN ANDREAS-nak is van!!!
De amikor rákattintok ez jön ki!
Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas-és nyugodj meg!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Na pill!
1.Letöltöttem azt a R....adt CRACK-et!
2.Mikor letöltöttem ott van az asztalin RAR archívumban !
3.Mikor kinyitom ott van 3 ikon: 1.GTA_SA.EXE(1 olyan fehér kis képernyõ ikon formájában) 2.HLM-INTR.EXE(az is ilyen ikonban) 3.HOODLUM.NFO
4.Ha az 1. re kattintok (a GTA_SA.EXE-re) ez jelenik meg!: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!
5.Ha a GTA_SA.EXE-t kibontom az asztalra 1 olyan ikon jelenik meg hogy GTA_SA a Play GTA San Andreas helyett!
Na amikor azt a GTA_SA ikonra rákattintok és CTRL+C és a Play GTA San Andreas ikonra meg hogy CTRL+V akkor ott lesz még 1 ikon hogy másolat GTA_SA na most ha arra kattintok ez jön ki!:Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!Szal nekem nem kérdezte hogy Fellakarod-e írni!
1.Letöltöttem azt a R....adt CRACK-et!
2.Mikor letöltöttem ott van az asztalin RAR archívumban !
3.Mikor kinyitom ott van 3 ikon: 1.GTA_SA.EXE(1 olyan fehér kis képernyõ ikon formájában) 2.HLM-INTR.EXE(az is ilyen ikonban) 3.HOODLUM.NFO
4.Ha az 1. re kattintok (a GTA_SA.EXE-re) ez jelenik meg!: Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!
5.Ha a GTA_SA.EXE-t kibontom az asztalra 1 olyan ikon jelenik meg hogy GTA_SA a Play GTA San Andreas helyett!
Na amikor azt a GTA_SA ikonra rákattintok és CTRL+C és a Play GTA San Andreas ikonra meg hogy CTRL+V akkor ott lesz még 1 ikon hogy másolat GTA_SA na most ha arra kattintok ez jön ki!:Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert vorbisfile.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát!Szal nekem nem kérdezte hogy Fellakarod-e írni!
úúúbazzzzzzz
szájbarágás on
amit leszedtél azt kicsomagolod,majd a file gtasa.exe kijelölöd (rákattintasz leginkább), majd Ctrl+C megnyom!
kész
szájbarágás on
amit leszedtél azt kicsomagolod,majd a file gtasa.exe kijelölöd (rákattintasz leginkább), majd Ctrl+C megnyom!
kész
Booocsi, csak hogy kell felülírni??
Naon béna vok a felülírásnál!!
Nem vok 1 pc varázsló!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Naon béna vok a felülírásnál!!
Nem vok 1 pc varázsló!!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Többeknek jó volt. Mi a baj vele? Nem tölthetõ le, vagy nem használ?
mire is való a FAQ
"Milyen tört verziók érhetõk el jelenleg a játékból?"
nagyon egyszerû...kicsomagolod,és a gtasa.exe-t rámásolod a játék mappájában lévõ gtasa.exe-re
"Milyen tört verziók érhetõk el jelenleg a játékból?"
nagyon egyszerû...kicsomagolod,és a gtasa.exe-t rámásolod a játék mappájában lévõ gtasa.exe-re
Help!
Kéne 1 kis sgítség!
Mikor letelepítem a game-t és amikor meg akarom nyitni ezt írja ki: ''No disc inserted! Please insert the CD/DVD''!!!!
Na most ilyenkor krekkelni kéne csak kéne hozzá krekk!!
Valaki megdobna 1-el??
Na meg+ leírná nekem hogy kell a krekk-et a game-be rakni???<#help>#help><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1>
Kéne 1 kis sgítség!
Mikor letelepítem a game-t és amikor meg akarom nyitni ezt írja ki: ''No disc inserted! Please insert the CD/DVD''!!!!
Na most ilyenkor krekkelni kéne csak kéne hozzá krekk!!
Valaki megdobna 1-el??
Na meg+ leírná nekem hogy kell a krekk-et a game-be rakni???<#help>#help><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1><#help>#help><#help>#help><#guluszem1>#guluszem1>
Annál a küldetésnél én is szívtam,de én éjjel 1kor 😄 Szóval idõben kapcsoltam,és hamar sikerült <#idiota>#idiota>
Glory, Glory Man. United!
Létezik olyan mod, amiben csak a tankolás van benne? Vagy esetleg még olyasmi, amiben utasként lehet beszállni az autóba? A New SA 2006 nem jó, mert abban meg minden t el lehet érni a játék elején.
Mindezt éjjel háromkor 😊 ááá, Te sem vagy megszállott 😊
nevermind😊))....másik gomb és van kerék..így most elsõre át is szálltam meg le is tettem😊)
rohadjon meg az a küldetés,amikor a bérgyilkosok repcsije mögé kell fordulni és átszállni!!!...pár próba után sikerült,végeztem...de hogy kell azt a szaros gépet letenni a placcra és hová pontosan?😄...kereket nem tudtam nyitni..annyira lassítani sem,hogy anélkül csússzak be...sehol egy jel...a sokadik kör után szartam bele és felrobbantam a "csába😊))...
Lehet, de annyival nem jobb tõle.
Javaslom, hogy egy joystikot állíts be a repüléshez, azzal sokkal jobb lesz repülni, könnyebbek lesznek a repcsis küldik.
Autóra sajnos annyit nem dob, hogy érdemes legyen beállítani egy kormányt.
Kell hozzá az "advanced controll" nevû progi is (innen leszedheted ->>> http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php?action=file&id=574 <<< ) , és onnantól veszi az adást a játék... 😊
Javaslom, hogy egy joystikot állíts be a repüléshez, azzal sokkal jobb lesz repülni, könnyebbek lesznek a repcsis küldik.
Autóra sajnos annyit nem dob, hogy érdemes legyen beállítani egy kormányt.
Kell hozzá az "advanced controll" nevû progi is (innen leszedheted ->>> http://www.thegtaplace.com/pafiledb.php?action=file&id=574 <<< ) , és onnantól veszi az adást a játék... 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
ez a legjobb szerintem:speedometer
Burn tire, not your soul!