GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy mad max körnek! <#idiota>#idiota>
igaz asszem csak a motorosok körében, íme
de ha autóval is meglehet csinálni,akkor lényegtelen,hogy most motor ,vagy autó!😄
igaz asszem csak a motorosok körében, íme
de ha autóval is meglehet csinálni,akkor lényegtelen,hogy most motor ,vagy autó!😄
A w és s nyomásakor elkezdenek kipörögni a meghajtott kerekek, ezt csikorgás, motorhang és némi füst jelzi. Ezután nyomsz egy jobb vagy bal kormányt, és a kívánt irányban elkezd forogni a kocsi. A dolog nehézségét az adja, hogy pontosan ott kell megállítani a kocsit, ahonnan elkezdte a manõvert. Amit amúgy 360-as driftnek hív a szaknyelv, ha jól tudom, nem faroló kipörgésnek. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
És hol lehet ezt megtalálni?
Gracie Barra
én a w+s-bõl a 360-asra következtetek, de ha az akkor über szar a magyarosítása =D
az meik ? amikor taxival vagy ?
Nem tudna valaki segíteni abban hogy hogy kéne az autós iskolában faroló kipörgést csinálni?Mert én nyomom a w és az s-t
találtam egy kira Lamborghini-t egész jól lehet vele driftelni !
Kifejezetten ajánlom a Drift hegyre !
Lamborghini Gallardo MW
Kifejezetten ajánlom a Drift hegyre !
Lamborghini Gallardo MW
nagyon szépen kõszi
én se 😞 most is van egy király igazi Drift autóm (Toyota Sprinter Trueno GT), de szar a handling és a felni méret,és nem tok rá rendeset irni :'
nem tudok németül,de itt egy szótár,mazsolázd ki a szavakat!😊
ennyit értek:
Sajna valami hiba történt a ...Nézd át még1x az adatokat,majd pórbáld meg...
Valószínû...nem minden adat egyezik...valami ilyesmi,pár szót nem tudtam,nem találtam a szótárban,ahol ... van ott van valami,de nem tudom mi
ennyit értek:
Sajna valami hiba történt a ...Nézd át még1x az adatokat,majd pórbáld meg...
Valószínû...nem minden adat egyezik...valami ilyesmi,pár szót nem tudtam,nem találtam a szótárban,ahol ... van ott van valami,de nem tudom mi
Azt mivel drift gép illene egy kicsit csúsznia meg jobban pörögnie.
Amint nyomok egy kis kéziféket lelassul és eszébe nincs farolni. Én próbáltam handling editorral állítgatni de nem nagyon értem még mi mit csinál...?
Amint nyomok egy kis kéziféket lelassul és eszébe nincs farolni. Én próbáltam handling editorral állítgatni de nem nagyon értem még mi mit csinál...?
Burn tire, not your soul!
a player.img be kell tenni nem a gta3.img be 😛
#63485 ?
tudja vki hogy ez mit jelent ?
Leider hat ein Fehler den Vorgang unterbrochen. Prüf bitte nochmal alle Daten und versuch es erneut.
Anscheinend waren nicht alle anzugegebenen Daten vollständig!!
Leider hat ein Fehler den Vorgang unterbrochen. Prüf bitte nochmal alle Daten und versuch es erneut.
Anscheinend waren nicht alle anzugegebenen Daten vollständig!!
thx
mit értesz normális irányitás alatt ?
létezik de nem birja az sa és mindig kifagy 😞
#63473 : Kõszi 😉
#63476 : Igen azt irták is 😉 De sztem ennek a DJBlacknek sincs...sõt még a készitõ nevét se irta oda , én legalább feltûntettem ...
#63477 : Kõszike 😉
#63476 : Igen azt irták is 😉 De sztem ennek a DJBlacknek sincs...sõt még a készitõ nevét se irta oda , én legalább feltûntettem ...
#63477 : Kõszike 😉
Régebben láttam egy olyan modot, amiben a 3 várost össze lehet kötni (mármint Vice City, San Andreasés az 1. rész nemtommilyen nevû városa (new york)). Létezik ez a mod, vagy nem készült el?
Gracie Barra
Mazda RX8 3f3f by DJBlackPearl<#levele>#levele> Mazda rx8 3f3f by Szabi1991<#eljen>#eljen>
<#taps>#taps>
<#taps>#taps>
gondolom azért,mert nincsen engedélyed az eredeti készítõtõl,hogy áttextúrázhattad! különben nem olyan jó a gta3.net mint amilyennek látszik! sokan lefikáznak mindent,meg alacsony szavazatokat adnak rá,miközben semmi baja egy csomó cuccnak! lehet sokan úgy szavaznak,hogy ez merci akkor már szar,mert nem tetszik nekem alapból sem a merci! codenamegta jobb,lamaséknak nem kell engedély!😄
csak sajna a kecseg németek nem tették ki a verdáimat :'(
ok (sztem is 😛) ja és az enyém már rég kész van 😛 ezt meg ma tették fel...
Most nem azért mondom, de szerintem a tiéd 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Hello
Tudna valaki mentést(100%) küldeni,vagy linket adni ahonnan le lehetne tölteni?
Ha lehet olyan kellene ami magyarosítással van ,mert én is úgy nyomom.
Kosy
Tudna valaki mentést(100%) küldeni,vagy linket adni ahonnan le lehetne tölteni?
Ha lehet olyan kellene ami magyarosítással van ,mert én is úgy nyomom.
Kosy
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
ja , jól nézne ki ha egy ien Trueno-val szágoldoznék , de legfõképp sodrodnék lefelé a Drift Hegyrõl 😛
hi, így
hello hogy kell bemásolni a BMW autót a játékba?és az új matricákat vagy a festékeket ami a képeken van??
Mikor a térképen olyan kis kockászászló ikon-ok lesznek!
Akkor oda kell menni ott lessz 1kis ikon te rá mész és kiválasztod a pályát aztán halálosabb iramban!
Akkor oda kell menni ott lessz 1kis ikon te rá mész és kiválasztod a pályát aztán halálosabb iramban!
Nyisd ki a térképet és nézd LA-t! Ott legalul lessz 1 kis narancssárga kis terület na ott fan LA Beach!
hát teljesen alap.kijelöljük a pályát általába körpálya.. pl beállunk a rajt vonalra és vki középen áll és mikor a levegöbe lõ akkor rajt... ez a classikus race nekem, mta sa ban van race mód is <#idiota>#idiota>
versenyezni hogy lehet??
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
<#wow1>#wow1>eZ A drift hegy rohatt jo , az igazi az lenne ma multiba is lehetne versenyezni rajta <#eljen>#eljen>.. a vice citys MTA ban lehetett modokkal is multizni remélem megy sa ban is..D:
+van 😛 elsõ sziget , és van egy hosszú stég , na annak a végén van egy bazi nagy hegy 😊 és ott van a Japán Drift pálya 😄 a Tokyo Driftes autokkal nagyon kira 😄D
légyszi valakiiii
juj 😄 beatch=beach
nemtudja vki , hogy hol van a DRift pálya az SA-ban ? valami LA beatch de az hol van ?
(ha felteszed ezt a modotDrift pálya INITIAL D. stilusban akkor lesz az SA-ban 😊
(ha felteszed ezt a modotDrift pálya INITIAL D. stilusban akkor lesz az SA-ban 😊
Hol van az LA beach ??