GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
az elv ugyanaz mint ahogy VC-bõl SA-ba kell konvertálni,csak visszafelé!
tehát hozzá kell adni 3 kereket,visszakell írni a hi_ tagokat,meg ilyenek!

bazs1
bannerban fent a FAQ, arra kat, és ott van

mi van??

bazs1
faq

ha letöltek egy autót akkor hogyan tudom betteni a játékba??

Fido4life
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy a VC-bõl és a SA-ból lehet autókat, modelleket a GTA 3-ba konvertálni, és ha igen mivel ? Skyline úgy tudom te ehez értesz, tudnál egy picit segíteni ?

csá valaki megtudja mondani h hol lehet letölteni a samphoz a s0beit final get 5 -öt? plz v msnnen itt az msnnem [email protected]

Akos 001
nem,de ha ha szerver kell,akkor kérdezd meg egy magyar szerveren,hogy mégis hogyan kéne.....
látod,hogy mi nem tudunk segíteni

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

dmx
senki sem talált faq-ot a szerverkészítéshez?

Burn tire, not your soul!

Jaj!!!Nehogyazt hidd hogy nem magyarosítottam meg!!!!Dehogynem.Elvégeztem minden feladatot!!!!MINDENT!!Csak tanácsokat akartam kérni!!!Na mind1 haggyuk.
kivétel mikor a küldetés állítja be az idõt. <#smile>
Diodi
Mások játékhelyzeteinek használatához :

Az internetrõl letöltött bármilyen nyelvû kimentett
játékhelyzetet ajánlott betölteni, aztán azt a
kimentést azonnal ki kell törölni és a helyére
ajánlott kimenteni azt a korábban betöltött helyzetet.
Aztán azt a helyzetet kell betölteni.

Akkor az a helyzet teljesen alkalmazkodni fog a
saját számítógéphez, és a játékban alkalmazott
saját beállításokhoz is.

Csak annyi lesz a különbség, hogy 6 óra telik el,
minden kimentés után.
A többszöri kimentésekkel tetszés szerint lehet
meghatározni azt is a legtöbb küldetés elõtt, hogy
nappal, este vagy éjszaka kezdõdjön a következõ
küldetés. <#wink>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Na ja, elég nyomorék lett. Anélkül fordították hogy egyszer is játszottak volna a játékkal, marha nagy baromságok vannak benne. Többek között ezért is kezdtem el csinálni egy normálisat.
Még 2 hónap és talán kész is lesz... <#idiota>
<#levele>

Akos 001
annak aztán van értelme<#eljen>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

DJ Skyline
erre nem tudok mit mondani,egyedi probléma...ez kb olyan,hogy elromlott az autóm,nem indul,mi a baja! nem lehet így megmondani,lehet 100 féle baja! sajna ezek nem annyira orvosolható problémák,mint hogy nincs crackem,honnan tudom leszedni az img tool-t,stb...lehet driver,diretx,lehet valami túlmelegedett,és azért nem indul a játék (videókártya,stb),nem tudom...

Morphin
Hát így meg a mentéseim nincsenek meg!! A crash fix-meg ír vmit errõl de nem értem vki???

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Morphin
Ok semmi leszedtem a crash fix-et hozzá és úgy néz ki hogy megy 😄 sorryyy.....

mit értesz versenyzés alatt ? oda mész a szigethez , felmész a hegyen és versenyzel magaddal 😊

Morphin
Hali van egy kis problémám !
Eddig gond nélkül ment a játék semmi hibával!! Most meg abszolút nem indul el, akármit is csinálok de most nincs idõm telepítgetni és ezért még nme akarom ujra rakni!! Nincs vkinek vmi 5lete?? Néha elindul de nemtudom miért 1 hete meg abszolut nem :S ...

Kata
Értem. Ettõl függetlenül nem merném letölteni és megnézni, mert valószínûleg nem volt lektorálva, és megelõlegezem, hogy tele van félrefordítással, helyesírási hibával, fogalmazási zavarokkal, írásjel hibákkal. 😄D Lehet, hogy rosszindulatúnak tûnik a feltételezés, de fõ a pesszimizmus. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
minden! a sztori vége felé bugos csak,befigyel az angol szöveg,meg hasonlók,de amúgy frankó!

Kata
A magyarítást azért nem említettem lehetõségként, mert nem ismerem, így nem tudom, hogy a küldetések szövegei is le lettek-e fordítva.

[/cserf][/fülünyúl]

DJ Skyline
az még csak haggyán' ,de van magyarítás is,ami kiböki mindenkinek a szemét (elvileg),mikor belép ide (banner teteje)

Kata
Csak egy kérdés. Miért játszol ilyen játékprogrammal, ha nem tudsz angolul, és nem érted mikor mi a feladat?

[/cserf][/fülünyúl]

Sajnos már nincsen olyan állásom ahol a csaj még él.Még az a szerencse hogy ez egy mellék küldetés.viszont a jutalom 100.000$!!!!!Ti a Fast and Furius Tokyo driftrõl beszéltek?
Akos 001
ez szép és jó,de hogyan tudok versenyezni?

van vhol faq , azt keresem 😄

vélemények=véleményem 😊 sry elírtam , bárcsak VIP lennék 😞

DJ Skyline
1. MW nem jó tuning játék,U2-ben több lehetõség volt,csak a körítés nem volt a legjobb
3. szerintem csinálni izgalmasabb mint nézni! persze kell hozzá kissebb tudás,de senki sem váltóval és kormánnyal születik a kezében!😊

na mind1,sokat offolunk már

DJ Skyline
ugyanazt tudom mondani mint 2 kommenttel lejjebb! nem tudom! sry

(1. Sajna a Mw a legjobb tuning játék , ezért van felfujva
2. A Fnf nagyon kira , bár a 3. részben csak az a jó hogy driftelnek benne ...
3. Drift még új dolog Európában , de sokkal jobb nézni ,+gondolom csinálni is , mint egy 400 méteres uton padlogázzal menni...
Ez az én vélemények , és nem várok rá választ...)

dmx
senki ááááááááááááááá
nem igaz esetleg valami leírás valahol vagy faq vagy egy másik foruma
ahol ezzel foglalkoznak help<#wow3><#confused><#rinya>

DJ Skyline
nem tudom!

dmx
#63517 PLZ NAGYON FONTOS

Igen, de lassan minden topicban, már a Heroes-ban is driftelni akarnak, meg nitrózzák a hõs lovát... jó, én is elnézem, ahogy irányítottan csúszkálnak az autókkal, de annak is megvan a helye, és másnak is.

dmx
Leírná vki hogyan lehet szervert készíteni a sa-mp hez?
meg mire kell figyelni stb... elõre is kössz

DJ Skyline
a Driftel nincs baj,csak a többi 2-vel
szegény Japók nem tehetnek róla,hogy ennyire felfújják a driftjüket,meg a kocsijaikat

(csak én únom, hogy mindenütt MW, FnF és Drift van?)

MW ?

én eltanultam egy két trûkkõt , de sajna nincs SA-ban manuális váltó 😞 igy leginkább a MW ben veszem a bibliának hasznát 😄

mgenya911
én is végig néztem ezt a bibliát 😄 ez naon király remélem most a san andreas ban is jobban megy a drift <#idiota>

DJ Skyline
állati jó! a driftes része,és az utolsó 10 perc vegyesfelvágott része is! kapott egy ötöst!😄 <#eljen>

A csajt csak követni kell a sex shopig, ahol kapsz egy elég szörnyû ruhát. Azzal a házáig követed, lecsapod a házához igyekvõ parasztot, bevállallod a csajt, aztn egy-kétszer még "udvarolsz" neki (ajánlottt abban a szörnyû ruhában menni hozzá, nõ tõle a kapcsolati szint, mint a parlagfû), aztán odaadja a kártyát.

Nem tudsz viosszatölteni egy olyan állást, amikor még él a csaj?

(Remélem, nem baj, hogy ezt nem tettem spoilerbe... ha valakinek lelõttem volna a poént, akkor bocs!)

a többi küldetést (Woozie, Mafia) már megcsináltad?
DJ Skyline
a csajt nem kell kinyírni! az a barátnõd! ha olyan már a kapcsolatod vele,akkor csörög a csaj,hogy tied a kártya,bemehetsz a házba,ennyi

nem tudom megcsinálni a azt a küldetést sanandreasban ahol (las venturas,kaszinói küldi,woozi,caligula bankrablás elõkészületei) a csajtól megkell szerezni a mágneskártyát.Kinyírtam a csajszit mire felhívott woozi és az eszmecsere után közöltem vele hogy amint a kártyát megszerzem visszahívom.Kinyírtam megszereztem a kártyát.De nem történt semmi.Igaz lehet hogy az a baj hogy mielött megszereztem volna a kártyát rögtön csináétam a következõ caliguzla bankrablásos izé küldetést.És alehet hogy azelött kellett volna nemtudom.Igaz ez a woozis küldi nem fõküldi de kapunk 100.000 $ szóval nem akarnám kihagyni.Légyszi aggyatok tanácsokat ötleteket <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
Kösi...

<#wave><#worship>

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

A GTA SA minden játékhelyzete, magyarul
innen letölthetõ.