GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan kérdésem hogy leszedtem egy ( saCamHack )nevû programot ami álltal több kameranézet válik elérhetõvé köztük autókban a belsõ nézet, de nekem nem sikerült használnom , ha valakinek igen az segítsen már létszives.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
neked is csak annyit tudok mondani,hogy directx / videó kártya driver frissítés,esetleg szedd le a hoodlumos cracket! FAQban találod!
Mit tegyek?<#wilting>#wilting>
Pedig még 1x nyomhatnál reinstall-t.
Mentés megmarad,és 90%,hogy a game is fog menni.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
elolvastam afakkot mev keresgéltem de nemtalaltam megoldast,szal irok. Delraktam a gamet.Alap semmi skin vagy bármi.Ment.Elutaztam
Most amikor beakarok lepni az introk utan hibaüzi aztan byebye.Probaltam a FAQban irt Lépj fel ide.
Szedd le ezt: GTA: San Andreas v1.0
Aztán ezt: GTA: San Andreas v1.0
Írd felül az eredetit azzal ami ebben van: GTA: San Andreas v1.0
Aztán másold be ebbõl: GTA: San Andreas v1.0
Futtasd a patch fx-et.
Játsz!
de igy sem megy. Reinstall mar volt egyszer ugyanez miatt de nem szeretném minden jatek utan reistallozni. Tudtok vmit? Köszi
Because cheese...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Because cheese...
Igaz 17 nap kellett hozzá, hogy vegyék a fáradtságot a közzétételre.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Burn tire, not your soul!
Ez egy weblap?
Tanárnéni szórná tele sok kis-nagy javítással.
Helyesírás?
Magatokra hoztok szégyent vaze, ha még helyesen sem tudtok írni...<#ijedt>#ijedt><#wilting>#wilting>
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
- a cheat használata elrontja a többi játékos szórakozását;
- a saját szórakozásodat is, mivel sokkal nagyobb öröm becsületesen kikapni, mint aljas módon nyerni;
- az újracsatlakozással csak szorgalmi feladatot adsz a szerver üzemeltetõjének, ugyanis nagy valószínûséggel az új névvel is bannolva leszel, ha cheatelsz;
- végül azt éred el, hogy leállítják, korlátozzák a szervert, amivel szintén sokak szórakozását rontod el.
Vannak cheat-szerverek is. Miért nem azok egyikén próbálkozol? Ha már mindenki csal, akkor az már nem is jó? 😊
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A vehicles.ide-be kell bemásolni az autó readme.txt-jébõl azt a két sort, felülírva a régit.
arrol van szo hogy kellene egy crack, mert egy oldalrol szedtem le a játékot deamon tools-os file-ban és nincs benne hogy a játék cd nélkül is elinduljon ezért kéne!plt segítsetek!!! az e-mail címem: [email protected]
Itt van a kocsirol kép de a hibárol nincs (még)lehet h megmutatom.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Csak most az lenne a gondom hogy hogyan lehet feltennni az adminx-et.???<#szomoru1>#szomoru1>
Burn tire, not your soul!