GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
HOODLUMék törték fel,nem vírusos

mila69en
nem kiabálj légyszíves-.- thx

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
Loooool<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

TÉNYLEG AZT JELENTI HOGY VÍRUSOS?!?!?!?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

komoly?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

hogy vírusos

Szevasztok most töltöm le a sa -t és a név végén az van hogy hoodlum (Grand.Theft.Auto.San.Andreas-HOODLUM) ez mit jelent?

Sziasztok,

Ma feldobtam a gépemre a játékot, valamint az 1.04-es magyarosítást, és van egy kis problémám. Idõnként a játék megfagy (a kép megál, a hang megakad), vár fél percet, majd megy tovább, és ez így ismétlõdik. A faq-ban olvasott. A faq-ban tanácsolt crash fix sem oldotta meg a problémát.

Valaki találkozott ilyennel?

istenostora03
Msn-en vagy E-mail ben: [email protected] Msn-E-mail.

mila69en
nem tom az van e pc verzióban is😊 PS2 verzióban van olyan

Kata
Ha konkrét linket beraksz, hogy csak egy gombot kelljen nyomni, felszavazzuk, a másikat meg le, nem gond. Csak írd a linkek mellé, hol mit szavazzunk. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

istenostora03
Valaki eltudja küldeni a: main.scm és a script.img-t?PLZ

mooo
Igazság szerint az elején is csak magamnak nehezítettem meg,mert csak ki kellett volna repülni a pálya szélére és ott elnavigálni.
mooo
Nahh kész van,de a pálya ötletadója biztos csuklik...
mooo
Amikor nem lehet radarszint fölé menni és idõre megy.Legutóbb már a majdnem hazaértem mikor lelöttek..
bazs1
az meik is?

mooo
Én még egy ilyen szar szemétláda nyomorék küldetést nem láttam,mint ez a N.O.E. Lassan nem lesz billentyûzetem,mert széttöröm az idegtõl.Tudnám mért kellett ilyen szarokat belerakni.
DJ Skyline
errõl beszéltem,hogy mindent leszavaznak! szabi autója épphogy eléri a 4,5-s átlagot! ezzel szemben az alatta levõ,ami szarabb,az meg 5,5

DJ Skyline
FNF Tokio Drift Mod Trailer...nem tudom,nem egy nagy cucc...sõt, nem olyan jó szerintem

A Duke Nukem óta kedvelem a játékokban a billiárdot, abban be is lehetett rugdosni a golyókat. 😊

Akos 001
szedd ki az MP-t/reinstall

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Érdekes módon, mióta a SA-MP multit nyomatom, az alapjátékban eltûnt a jobb felsõ kijelzõcsoport.
Se élet, se fegyver, se csillagok, se semmi nincs ott.
Csak a radar a bal alsóban...

Megoldás?

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

DJ Skyline
<#nemtudom>

Barney Tech
És én és én?

DJ Skyline
mindenkinél belassul felvételkor egy kicsit! de ez teljesen gépfüggõ,és hogy milyen beállításokkal játszol! ha minden fullon van,minden kis szar bevan kapcsolva,akkor érthetõ! vedd lejjebb a beállításokat,videó felvételkor nem kell minden kis szirszar efektet bekapcsolni! 😊 pl anti allising vagy hogy írják az mehet 0-ra,felbontás 800*600-ra,stb

Akos 001
caps lock OFF!
ha lehet akkor állítsd kissebbre a videó felbontását.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

bazs1
a Movies fülnél állítsd át half-sizera. nekem akkor jó lett!

Barney Tech
<#integet2>
Halihó valaki meg tudná mondani honnan szedhetem le azt a modot ,amikor egy gépen ketten játszhatunk?
Itt keresgéltem de nem találtam.

Aquir
szaggat, de végülis fel tudsz vele venni, nem? =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

dmx
AKKOR MONDANA VKI EGY PROGIT AMIVEL VIDEÓT TUDOK CSINÁLNI A GAMEBÕL
NAGYON FONTOS LENNE VAGY MONDANA EGY FORUMOT VAGY FAQ-OT
PPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSEEEEE

Burn tire, not your soul!

Mert marha nagy a gépigénye

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

dmx
Nem tudja vki miért szaggat ha frapsal videózok?plz nagyon fontos

Burn tire, not your soul!

zvaragabor
Aha, értem. Thx! És amúgy át lehet állni egy másik bandához a játék folyamán vagy késõbb? És ha igen, hogy? Kösz elõre!

Chaos Anno Domini

mooo
köszi
Fido4life
jah, azt már én is próbáltam 😄

hát az nem nagyon mert abban a megyei rendõrök a fõszereplõk, sheriff meg a SA-ban ált. vidéken mászkál csak, de akiket üldöznek azok már inkább illenek SA-ba.

szerintem ilyen film nincs hogy mind3 város benne van, de LA-ben játszódó lövöldözõs, bandaháborús akad egy pár
zvaragabor
Hali! Tudna valaki egy ojan filmet/sorozatot mondani ami stílusában hasonló a San Andreasra? Ami a 3 nagy városban játszódhat, bandák, akció, fegyverek, stb... Talán a 10-8 Veszélyes Õrjárat lehet ijen. Szal valami hasonló stílusú film/sorozat. Thx!

Chaos Anno Domini

Próbáljátok ki a biliárdot fegyverrel. Simán be lehet lõni a golyókat és elõfordul néhány érdekes dolog is, távcsövesnél majd el szállnak a golyók.. <#idiota>
ok. no problemo <#vigyor>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
én nem tudok modellezni,sry
amúgy elfogalmaztam,sry mert elõszõr azt hittem nem tudsz beszállni,csak elfelejtettem átírni azt a sort!😄

Be lehet szálni. Csak a utolsó 2 ajtónak nincsen sérülés modelje.
Azt tudsz vagy tud valaki késziteni?

DJ Skyline
odamész a táblához,ahova kivoltak írva az autók,és elvileg ott

mooo
Már leszálítottam az összes autót a hajóra és olvastam,hogy lehet venni is.De azt nem tudom hol\hogyan.Valaki help thx! 😊
DJ Skyline
nem néztem meg,de van egy tippem mi lehet az ok,hogy nem lehet beszálni!
egyszerûen nincsen lemodellezve neki sérülésmodell

Õ bocs a hácsó 2-õ ajtón be lehet szálni, csak nem sérûl.
Abban kérem a segítséget, hogy az is sérüljön. thx

Valaki megtudná csinálni a 2 hácsó ajtót hogy belehesen szálni oda is?
EZ ! lenne az

DJ Skyline
nem tudom ismered-e,de találtam egy ilyet
a Тачки вне мода,és a Тачки мода alatt vannak az autók

Sebességmérõ és nézetváltó (CamHack) magyarul is,
innen letölthetõ.

A magyar nyelvû változat használatával minden egyértelmû lesz.<#smile>

csá tudtok valamien weboldalt ahol a gta sa-hoz marilyn manson karaktert lehet letölteni?

Akos 001
valami letöltéshez való linket adhatnál:c