GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Ma feldobtam a gépemre a játékot, valamint az 1.04-es magyarosítást, és van egy kis problémám. Idõnként a játék megfagy (a kép megál, a hang megakad), vár fél percet, majd megy tovább, és ez így ismétlõdik. A faq-ban olvasott. A faq-ban tanácsolt crash fix sem oldotta meg a problémát.
Valaki találkozott ilyennel?
[/cserf][/fülünyúl]
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Se élet, se fegyver, se csillagok, se semmi nincs ott.
Csak a radar a bal alsóban...
Megoldás?
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
ha lehet akkor állítsd kissebbre a videó felbontását.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Halihó valaki meg tudná mondani honnan szedhetem le azt a modot ,amikor egy gépen ketten játszhatunk?
Itt keresgéltem de nem találtam.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
NAGYON FONTOS LENNE VAGY MONDANA EGY FORUMOT VAGY FAQ-OT
PPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEEAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSEEEEE
Burn tire, not your soul!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Chaos Anno Domini
szerintem ilyen film nincs hogy mind3 város benne van, de LA-ben játszódó lövöldözõs, bandaháborús akad egy pár
Chaos Anno Domini
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
amúgy elfogalmaztam,sry mert elõszõr azt hittem nem tudsz beszállni,csak elfelejtettem átírni azt a sort!😄
Azt tudsz vagy tud valaki késziteni?
egyszerûen nincsen lemodellezve neki sérülésmodell
Abban kérem a segítséget, hogy az is sérüljön. thx
EZ ! lenne az
a Тачки вне мода,és a Тачки мода alatt vannak az autók
innen letölthetõ.
A magyar nyelvû változat használatával minden egyértelmû lesz.<#smile>#smile>