GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert most nekem sikerült de annyit ..ptam vele hogy nem igaz 😊
dea végén csak sikerült (fõleg az az öt körös volt kurva nehéz)
vagy láthatatlan ember cheat? ilyesmi az lenne a lényeg hogy ne látszódjon az
ember
Burn tire, not your soul!
Köszi az ötletet, megnézem.
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Ha ezek után is fennáll a hiba akkor sajnos nem tudom a megoldást.
Írtad hogy nvidia drivered van. Abban van olyan opció hogy "vpu recovery" ?
Mert nekem is volt ilyen problémám, viszont nekem ati kártyám van és akkor omega driverem volt. Nekem mindíg állt vagy egy fél pecet a játék aztán letette a tálcára és kiírt vmi hibát.
Ha van vpu recovery akkor azt kell kikapcsolni, ha nincs akkor is szerintem valamit a driveren kell állítani.
Viszont ha ezt tudjátok az a bizonyos Gimp Suit- az hol beszerezhetõ akkor megoszthatnátok velem az infot htx...
http://gta.gamigo.de/download.php?do=comments&cat=127&start=7&id=5304&orderBy=
ha mûködik írd meg légyszi
2005. jún. 30. 15:11 | Privát | Válasz | #36646
sikerult a freefall , thx a videoért!!!!! ááá 7x erre sikerult hmm épphogycsak belementem a körbe 😊) thx
Gut, besser, PeeVee!!!! 😉
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
[/cserf][/fülünyúl]
😞