GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valakinek sikerült már megcsinálni az aurós suli 100%-ra?
mert most nekem sikerült de annyit ..ptam vele hogy nem igaz 😊
dea végén csak sikerült (fõleg az az öt körös volt kurva nehéz)

dmx
AHA ÉS FONTOS LENNE !!!!NAON

Burn tire, not your soul!

dmx
AHA ÉS FONTOS LENNE !!!!NAON

bazs1
videót csinálsz?

dmx
Nem tud valaki egy nézetváltó progit a camhackon kívül?
vagy láthatatlan ember cheat? ilyesmi az lenne a lényeg hogy ne látszódjon az
ember

Nemcso
ez például : http://gta.gamigo.de/news.php

Barney Tech
ÖööÖöÖööÖöÖööö van egy Gta Sa honlap valami német gecie és elg jo vagyis a legjobbak között van valaki meg tudná adni a linkját.<#wow3>

hm s az szerintetek miért lehet hogy (jolva elhanyagoltam a nõt) de viszamentem a getóbe a csajnak udvarolni hogy adjon gimp suitot erre azmondta hogy húzzak el és még a szivecske ikon is eltûnt... s ezt meg lehet valahogy gátolni vagy meg lehet még máshonnan szerezni azt a cucccot😮... ?

HAYES,

Köszi az ötletet, megnézem.

Ja tényleg össze kevertem a két ruhát

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Ja tényleg össze kevertem a két ruhát

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

HAYES
Arra válaszoltam, de ez csak egy ötlet volt a hiba megoldására.
Ha ezek után is fennáll a hiba akkor sajnos nem tudom a megoldást.

Bocsi, elírtam, a 63646-ról lenne szó. 😊

HAYES
Helló!

Írtad hogy nvidia drivered van. Abban van olyan opció hogy "vpu recovery" ?
Mert nekem is volt ilyen problémám, viszont nekem ati kártyám van és akkor omega driverem volt. Nekem mindíg állt vagy egy fél pecet a játék aztán letette a tálcára és kiírt vmi hibát.
Ha van vpu recovery akkor azt kell kikapcsolni, ha nincs akkor is szerintem valamit a driveren kell állítani.

Bocs, az a Pimp suit. A Gimp suit a betmenruha, amelyet Las Venturasban szerzel meg, abban a küldetésben, amikor a rózsaszín autós csajt kell követned. Ha ez a küldetés megvan, akkor a gardróbból elõ tudod szedni, a special menü alatt.

tyû asszem megyek csajozni ^^... köszi ...

Gimp Suit-ot Los Santosban a barátnõ adja ha eléred vele a 100%

nah én megoldottam ... (játékhiba volt) nem adta be a következõ küldit és kénytelen voltam vagy 10-12 küldit ujracsinálni mert csak ott votl mentésem .. és egy nagycsomo idõ kárbaveszett:'( ...

Viszont ha ezt tudjátok az a bizonyos Gimp Suit- az hol beszerezhetõ akkor megoszthatnátok velem az infot htx...

DJ Skyline
nem cset!<#gonosz3>

ezt probáltad már?

http://gta.gamigo.de/download.php?do=comments&cat=127&start=7&id=5304&orderBy=

ha mûködik írd meg légyszi
nagy szerü

bazs1
ez remek

KILLER2
OFF:
De rég jártam én erre!

Töltsük le az internetet!

Látom, már kész van, én is sokat szívtam vele. A lényege annyi, hogy körbe kell menni, nem a hegyek között-völgyek között zakatolni a repülõvel. A 10 percbe simán belefér egy kis óceánnézõ sétarepülés, kimész keletre a víz fölé, lemész a célig, ledobod, aztán ugyxanezen az úton vissza. Esélyük sincs, hogy kiszúrjanak.

bazs1
én se

ja hát igen én még akkor nem voltam

bazs1

2005. jún. 30. 15:11 | Privát | Válasz | #36646

sikerult a freefall , thx a videoért!!!!! ááá 7x erre sikerult hmm épphogycsak belementem a körbe 😊) thx

Gut, besser, PeeVee!!!! 😉

és a #36646 ban mi volt?

bazs1
#36646 az már jó régen volt

A 36646-ra nincs ötlet? Újból installáltam directx-et, meg nvidia drivert, de nincs változás.

Hát ez így kicsit zavaros. melyik küldetést csináltad utoljára?

tyû..valaki tudna segíteni?? ... most voltam azon ak üldin hogy jizzy-t ki kelet kapalálni ... llényeg hogy elvettem a teloját és valami történt, majd "küldetés teljesítve ... nah most a kiirat után 5 mp-vel kb maghalltam ... nah és a korház után meg csináltam még pár küldit ... és most elvielg kelene egy küldinek lennie a parton egy ház tetérõl kelene vadásdzni sniperrel .. namost ez a küldi nekem gyarkolatileg nics ... de semmi más sincs .. és most mit tegyek?? .. mert gyakrolatileg megállt az élet 😮 ..

Most már le is elõzte

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

hát, sajnos nemtom...
istenostora03

bazs1
ja akkor azér van nekem is?

DJ Skyline
én csak leghostolnám a gépet,és kész!😄 volt,nincs

XD XD XD... én akkor asszem kivágnám a gépet az ablakon
Kata
Igen, és ha elindítod barbis hátteret rak a vindózra, balázspalis skint a winampra és egyéb finomságok. Ja igen, a vindóz minden belépéskor szandi jódlizását fogja játszani, és nem lehet kikapcsolni.

[/cserf][/fülünyúl]

istenostora03
Nekem is az van és tökéletes

😊

á nem 😊 sõt, asszem nekem is ez a hoodlum-féle van.
már meg ijedtem hogy szart töltötek már egy napja

köszi

ez egy cracker csapat...(vagy mi a szösz 😊)
DJ Skyline

dehogy, csak ugratnak
akkor álitsam le a letöltést és töröljem?

IGEN, ezzel külön megjelölik hogy ne töltsék le. Ahová feltölötték már megfertõzõdött azért nem tudják eltávolítani.
😞