GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudod hogy kell pl. a NFSMW bõl , vagy UG2-bõl autót konvertálni az sa ba ?
vagy a worldracing 1-2 bõl ?

A lényeg, hogy beleszállj a körbe, ami lentvan a reptér közepén, minél közelebb érkezel a közepéhez annál több pontot(%-ot) kapsz. Zuhanás közben nyomd az elõre gombot, mert akkor gyorsabban megy le(és közbe elõre). Az ejtõernyõt, az akciógombal(lõvés-sel) nyitod ki.
És ne nyisd ki olyan hamar az ernyõt, mert akkor roh*dt sok idõ mire földetér.
DJ Skyline
azt csak a moderátor tud,én csak terelgetem a topikot!😄

Akos 001
igaz,hogy sokan írták már,de mind hajszál pontosan volt.
jobban nem lehet leírni,próbálkozz.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Fido4life
JAh és hogy a Frame Lmiter mit befolyásol ?

Fido4life
Valaki tudna mondani GeForce 4 MX-hez egy jó konfigot, amin nem szaggat a gém ? 😊

soma62
Hali mindenkinek.A repülõs sulinál az ejtöernyös feladatnál nemtudok tovvábjutni tudom már sokan irták hogyan kell de nemjött össze vki hajszálpontosan elmagyarázná? elöre is köszi gta 4ever

www.flickr.com/photos/soma62sco

Bannold õket azt jóvan<#idiota>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
na jól van már,megmondtam,hogy vírusírtózzatok a vírusírtós topikban

De melyiken jelzett nálad a NOD32 ?
Az UW.HU (ultraweb) vagy az EXTRA.HU honlapon ?
Vagy mind a kettõn ?

Mert az EXTRA.HU szerverein 2 hétig karbantartás volt,
akadhatott egy kis kavarodás ott, az elmúlt 2 hétben.
Írj 1-2 példát, hogy te mit akartál onnan letölteni,
amelynél nálad jelzett a NOD32.

Köszi. 😊
adios
Nemtudom lehet hogy az...

Videe
Olvastam de az sem segített. De azért köszi!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

anagyi18
biztos tönkrement a dvd.

Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!

adios
hello!
telepítésnél mér van data2 adathiba?
Vki tudja a választ?
már egyszer fönt volt a game..

Szerintem hanyagoljuk a témát itt...

Videe: mintha már válaszoltam volna...

exTrem
lol

a bandatagok is rágóznak
anagyi18
Látta már vki hogy az öszes rendõr rágózik?Akár autós akár motoros de még a gyalogos is!

Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!

Videe
ok! az lesz. Köszi szépen!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

sztam valami bug lehet
rakj fel újabb videokártya drivert (vagy régebbit)
végsõ esetben telepítsd újra a játékot, de elõtte a savegame-t másold át egy másik mappába majd vissza

Videe
Sziasztok! A Zöld sabre küldetésnél vagyok: elmegyek a sweethez ott lelövöm akit kell és jönn az erõsítés. Ez két furgont jelen, mindkettõböl kiszál 2 csávó akit le lehet szedni de mind a kettõnél van 1 piros nyíl ami elméletileg egy csávóra mutatna de azok láthatatlanok, de lõnek én meg nem tudom leszedni õket és nem tudom teljesíteni a feladatot.
Valaki segítsen! Elõre is köszi.

Tényleg nagyon fontos lenne! Már sok mindent próbáltam de várom az ötleteket!

Most találtam meg Vlala egyik kommentjét a vírusrtással és a huntutiról érkezõ keyloggerrel kapcsolatban.
Mielõtt újfent támadás ér engem, kérnék mindenkit, hogy alaposan olvassa át az elõzõ pár nap eseményeit aug 01-tõl.
Az idézet:
"No flame, inkább peace and respect, de ha valaki (ez esetben én) kijönne egy ilyen "ugye a barátnõ?" kérdéssel, persze, hogy nem azt vágnám rá, hogy "nem, SG-s nickeket és jelszavakat akarok lopni arra az esetre, ha az enyémet kibannolják"
Lehet, hogy Daxan csak ötletgazdfa volt, lehet, hogy tényleg a barátnõjét akarta figyelni (ez már tényleg nem tartozik ide, de ha már ilyen módszerekre van szükség, régen lõttek a kapcsolatnak...), de megnéztem én is, a NOD32 ugyanúgy jelzett, hogy trójai jön... és az nem a trainer volt."

A kiemelés tõlem.
Köszönöm a figyelmet.

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

szerintem rohadt jó a Multi...
Már több hónapja játszom vele és még mindig tetszik <#smile>
Fido4life
<#nyes>

zoli_x
persze ettõl függetlenül buli 😊

zoli_x
vicces a multi, tízõl 9-en haxolnak, azaz 9-re 1 levadászható csóringer jut 😊

Fido4life
<#eljen> Kössz a bõ választ 😊! Amúgy most eléggé felhúztam magam, ugyanis megcsináltam majdnem az összes San Fiero-s verseny-t, és az utolsónál lefagyott..<#szomoru1>

Diodi
Mip-mapping:
Egy sokszöghöz nem elég egy textúra, mert ha közelebb kerülünk a háromszöghöz,
a pixelesedés teljes kizárása érdekében egy finomabb felbontású textúrára van szükség.
Tehát egy sokszögnek több textúrája is van, melyeket a távolság függvényében cserélgetni kell.

Per-pixel mip-mapping:
A térben egymás mellett álló textúrák közti rések eltüntetésére szolgál.
A folyamatos átmenet érdekében képpontonként változtatják a textúrát.

Trilinear texture filtering:
Ez a technika a mip mapping és a bilinear texture filtering algoritmus egyidejû használatát
jelenti. A mip mapping a távoli poligonokra textúrájuk kicsinyített változatát feszíti, amint
azonban a poligon a nézõponthoz közel ér, a kis textúra helyett annak normál változatát
használja. Mivel a kis textúra felbontása is kisebb, ezért a nagyobb, jobb felbontásúra
történõ váltáskor, feltûnõ és zavaró textúraminõségváltozás ézékelhetõ. Ezt a hatást
kiküszöbölendõ a trilinear texture filtering nemcsak az adott textúra egymással szomszédos
képpontjait mossa össze, hanem a textúra kisebb vagy nagyobb méretû változatának a képpontjait
is figyelembe veszi. Így a poligonok közötti váltást követõen gyakorlatilag
észrevehetetlen marad a különbözõ méretû textúrák közötti váltás.

Csak azért írtam ilyen részletesen, hátha érdekel.

Összefoglalva: szebb lesz a látvány!
Tehát jobb, ha bekapcsolod a képi beállításoknál. 😊

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

adios
Hali!
Help kéne,mert vmiért nem akar menni a game.Azt írja ki hogy vmi adathiba van a data2.cab-ban.Nem értem mért csinálja mert már egyszer fönntvolt a játék és crackkel simán futott.Mi lehet a probléma?

Fido4life
A Mip Mappinget bekapcsolva vagy kikapcsolva érdemes hagyni, végül is mit befolyásol ?

faq

hogy lehet az img tool használni?

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

köszi szépen ...

*a felsó az a pro laps ban lentrõl fõlfelé a 3. felsõ (szabadidõruha)

PRO-LAPS ban az utólsó felsõ ,és az utólsó nadrág!
de itt megnézheted te is :
...Rockstar Games\GTA San Andreas\data\shopping.dat

tõltsd le ezta skint,ha ez se megy akkor pasz

hát csináltam egy mazda rx8 tokyo drift skin , ha arra gondolsz , akkor igen 😊

Barney Tech
Pontosan innen.
Ebben a mappában vannak a ruhák.
Jaah amugy tiéd a Mazda RX8?

Barney Tech
Na lenne egy kérdésem.
Na a Nissan Silvianak azaz Uranusnak 3db txd fileja van ez a 3a a festés na én a 3 át akartam cserélni de nem sikerült a txd worksopban kiexportáltam és átmásitottam photoshopban ott TGA-ban mentettem 32,24bitben eggyik sem müködott.Visszarakta imgtoolal elmentem a tuningboltba és semmi csak megjavitja az autot.
Help!!

de honnan lehet leszedni ? ha elmondod letõltõm , és max 5 perc és mondom mi hol van ....

Barney Tech
Ok thx!

Fido4life
de ezt asszem az egyik bari nõ adja..

Barney Tech
PF
Az menny idõ lenne 😄

Fido4life
ez mien kérdés már..<#zavart2><#gonosz3>

az lett volna az egyetlen tippem 😄
amugy rengetek gta 3 , és gtavc-s dolog maradt benne a SA-ban 😄
de még a gta2 bõl a gyûjthetõ GTA2 felírat is benne van egy mappában 😄D

John Cena
azaz!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

bazs1
GTA III fõszereplõje

ez ki ?

Fido4life

tõle a PIMP öltönyt kapod, a Gimp suit a Key to her heart küldi után lesz a tied.

bár nekem is lenne egyszer ilyen hogy rajtakap egy másik csaj.. xD