GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy a worldracing 1-2 bõl ?
És ne nyisd ki olyan hamar az ernyõt, mert akkor roh*dt sok idõ mire földetér.
jobban nem lehet leírni,próbálkozz.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
www.flickr.com/photos/soma62sco
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Az UW.HU (ultraweb) vagy az EXTRA.HU honlapon ?
Vagy mind a kettõn ?
Mert az EXTRA.HU szerverein 2 hétig karbantartás volt,
akadhatott egy kis kavarodás ott, az elmúlt 2 hétben.
Írj 1-2 példát, hogy te mit akartál onnan letölteni,
amelynél nálad jelzett a NOD32.
Köszi. 😊
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
telepítésnél mér van data2 adathiba?
Vki tudja a választ?
már egyszer fönt volt a game..
Videe: mintha már válaszoltam volna...
Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
rakj fel újabb videokártya drivert (vagy régebbit)
végsõ esetben telepítsd újra a játékot, de elõtte a savegame-t másold át egy másik mappába majd vissza
Valaki segítsen! Elõre is köszi.
Tényleg nagyon fontos lenne! Már sok mindent próbáltam de várom az ötleteket!
Mielõtt újfent támadás ér engem, kérnék mindenkit, hogy alaposan olvassa át az elõzõ pár nap eseményeit aug 01-tõl.
Az idézet:
"No flame, inkább peace and respect, de ha valaki (ez esetben én) kijönne egy ilyen "ugye a barátnõ?" kérdéssel, persze, hogy nem azt vágnám rá, hogy "nem, SG-s nickeket és jelszavakat akarok lopni arra az esetre, ha az enyémet kibannolják"
Lehet, hogy Daxan csak ötletgazdfa volt, lehet, hogy tényleg a barátnõjét akarta figyelni (ez már tényleg nem tartozik ide, de ha már ilyen módszerekre van szükség, régen lõttek a kapcsolatnak...), de megnéztem én is, a NOD32 ugyanúgy jelzett, hogy trójai jön... és az nem a trainer volt."
A kiemelés tõlem.
Köszönöm a figyelmet.
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Már több hónapja játszom vele és még mindig tetszik <#smile>#smile>
Egy sokszöghöz nem elég egy textúra, mert ha közelebb kerülünk a háromszöghöz,
a pixelesedés teljes kizárása érdekében egy finomabb felbontású textúrára van szükség.
Tehát egy sokszögnek több textúrája is van, melyeket a távolság függvényében cserélgetni kell.
Per-pixel mip-mapping:
A térben egymás mellett álló textúrák közti rések eltüntetésére szolgál.
A folyamatos átmenet érdekében képpontonként változtatják a textúrát.
Trilinear texture filtering:
Ez a technika a mip mapping és a bilinear texture filtering algoritmus egyidejû használatát
jelenti. A mip mapping a távoli poligonokra textúrájuk kicsinyített változatát feszíti, amint
azonban a poligon a nézõponthoz közel ér, a kis textúra helyett annak normál változatát
használja. Mivel a kis textúra felbontása is kisebb, ezért a nagyobb, jobb felbontásúra
történõ váltáskor, feltûnõ és zavaró textúraminõségváltozás ézékelhetõ. Ezt a hatást
kiküszöbölendõ a trilinear texture filtering nemcsak az adott textúra egymással szomszédos
képpontjait mossa össze, hanem a textúra kisebb vagy nagyobb méretû változatának a képpontjait
is figyelembe veszi. Így a poligonok közötti váltást követõen gyakorlatilag
észrevehetetlen marad a különbözõ méretû textúrák közötti váltás.
Csak azért írtam ilyen részletesen, hátha érdekel.
Összefoglalva: szebb lesz a látvány!
Tehát jobb, ha bekapcsolod a képi beállításoknál. 😊
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Help kéne,mert vmiért nem akar menni a game.Azt írja ki hogy vmi adathiba van a data2.cab-ban.Nem értem mért csinálja mert már egyszer fönntvolt a játék és crackkel simán futott.Mi lehet a probléma?
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
de itt megnézheted te is :
...Rockstar Games\GTA San Andreas\data\shopping.dat
Na a Nissan Silvianak azaz Uranusnak 3db txd fileja van ez a 3a a festés na én a 3 át akartam cserélni de nem sikerült a txd worksopban kiexportáltam és átmásitottam photoshopban ott TGA-ban mentettem 32,24bitben eggyik sem müködott.Visszarakta imgtoolal elmentem a tuningboltba és semmi csak megjavitja az autot.
Help!!
amugy rengetek gta 3 , és gtavc-s dolog maradt benne a SA-ban 😄
de még a gta2 bõl a gyûjthetõ GTA2 felírat is benne van egy mappában 😄D
bár nekem is lenne egyszer ilyen hogy rajtakap egy másik csaj.. xD