82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • PSP 007
  • tzsoltika
  • King of Roads
  • tzsoltika
    haha! 5. küldiig aki csitel, az igazán gyenge játékos, szerencse hogy már tudok egy pár trukköt, mert ismerem a várost meg a küldiket, de mikor először megkaptam a SA-t akkor igazán szerencsétlen voltam minden küldinél, és bevallom akkor csíteltem, de azután még 2x végigvittem és sajnos soha nem tudom azt megállni, hogy a halhatatlanságot és a soha nem köröznek a rendőrök csítet be nem tettem volna. De most megpróbálom, de nem biztos hogy meg tudom csinálni...

Reménykedek hogy csít nélkül végigjátszom... és gondolom sikerülni fog, ha nem akkor marad a
  • BIZ0906
    Jó persze lehet, hogy nem hibásak de azért rájöhetett volna a környezete a srácnak, hogy milyen agyi elborúltságban szenved.
  • BIZ0906
    Az ilyeneket kell
    Aki ekkora gyökér hogy ilyen virtuális játékra bekattan az huzzon a pi..
    Hol vannak a szülők?
  • Fresh Duke
    Sok sikert, de majd akkor szólj, ha már eljutottál az 5. küldiig.
    (Apropó, én úgy jutottam el a 94,12%-ig, hogy nem is kértem meg másokat, hogy csinálják meg nekem ezt meg azt a küldit. )
  • Fresh Duke
    Na akarj szervert csinálni, mert így is van több1000. (Magyarból is van kb 20.)
    Épp elég, hogy minden magyar ember más szerverre megy. :/
    Annó alig volt MAX 5 (magyar) szerver, és ezáltal kevésbé oszlott meg a tömeg.
    (Annó jóval kevesebben játszottak, még is többen voltak egy szerveren, mint most 5ön. :/)
    Jah, és már elég sok olcsó szar lagger szerver van, nem kell mégtöbb.

Ez az én véleményem. Amúgy nemtom hogy kell csinálni, de nem is érdekel túlzottan.

UI: Ha már a régi szép időkről beszélünk:
    Annó még annyit birtam jobban, hogy nem voltak cheaterek. (Mármint ha láttunk 1 cheatert, az olyan volt, mintha a valós világban láttunk volna elhúzni mellettünk 5 mercedest és 5 ferrarit egymás után 200km/h-val. És azt is csak egyszer kellett bannolni, azt soha többé nem láttuk.)
    Remélem a SA:MP 0.2-ben már nem fog menni a kibebaszott sobeit és a vogelz. (Meg a többi ilyen szarság.)
  • King of Roads
  • matti12
    hi.csináltam egy servert sa-mp-be de nemtok scripteket irni (nemtom h hogy kell csinálni olyat)vki tudna küldeni egy 100%-os scriptet 4 adminnal?
  • tzsoltika
    Akkor most újrakezdem a játékot csít nélkül, és megmutatom hogy nem vagyok
  • tomas10
    újra elkelet kezdenem
  • matti12
    akkor egy jobb
    hogy tok sa-mp-hez servert csinálni?
  • Seten

Innen
    kb 232 Mb

• PSP 007
  • King of Roads
  • PSP 007
    2.?
  • King of Roads
    egyébként nem az első külditől csíteltem végig, mer az már télleg gáz
  • King of Roads
    én csak azért csalok, mert nem igazán érdekel 1 játék se, nem vagyok játékmániás, akinek az életcélja, h végigvigyen 1 játékot "normálisan".
    a másik, meg ugy vagyok vele, h a magam dolgát könnyítem
    semmi kedvem 30szor újrakezdeni egy küldit, mikor elsőre v másodjára is megcsinálhatom. minek idegesítsem magam fölöslegesen? ha ilyen lennék, elfogadnám amit mondasz, de "első sor"

amugy nem azt akarom mondani, h éljenek a cheatek. az én szemszögemből mondtam el a dolgokat.
  • kuci06
    a srác 14 éves kora óta cannabis függő, paranoid skizofrén és amcsi... ( xD )
    és persze, hogy a GTA a hibás xP
  • DJ Skyline
    egy paranoid skizofrén gyereknek miért adnak ilyen játékot a kezébe? :|
  • kuci06
    lehet, hogy OFF, de ez már nagyon lol :/
    http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=27046&poz=0
  • SrAta
    pls v.ki adjon linket honnan lehet ezt a vice cityis módot letölteni és hogy hány mega
    plsplsplsplsplsplspls
  • Fresh Duke
    Képzeld nem csíteltem.
    Ha te olyan láma vagy, hogy csít nélkül nem jutsz el a 2. küldiig az a te bajod.

#67644 <--Ez csak a multis csitereknek szólt, nagy ívben leszarom, hogy csalsz-e a singelben.
    CSAK A LÁMÁK CSITELNEK! (Ez most mindenkire vonatkozik.)

Jah, és ha gondolod oda adom a mentésem. 94,12%-nál tartol jelenleg.

Na hagyjuk, lámákkal nem vitatkozom... (Jelenleg csak zsotikának szólt, de ő 6ökör.)
  • Seten

Duke a cheatelést a SAMP-re értette!
    Single-ben lényegtelen, az a te dolgod, de ha multizol és csalsz, azzal a többieket szivatod meg és így az egész játéknak nem lesz semmi értelme!!!

• Seten

Ezek a mod-ok sajnos néha fagynak. Semmit nem tudsz ellene tenni. Csak a készítő javíthat a mod hibáin.

• vmisi94
    letöltöttem egy olyan módot, h berakja a játékba Vice Cityt és még 2 szigetet,de valamiért a betöltés megáll nem tudja vki miért?és lefagy a gép utána
  • vmisi94
    odadajam a mentésem?
  • vmisi94
    és olyan 70%-osan vok kiakasztva
  • vmisi94
    nem, megcsináltam az összes küldetést
  • PSP 007
    gta-worldmods.de röl nem tok semmit tölteni.. valaki nemtudja mi a baj? vagy msának se jo? :D
  • PSP 007
    elsö küldetés
  • tzsoltika
    :D hol tartasz?
  • vmisi94
    én még egy kódot sem használtam
    ha kell odaadom a mentésem
  • tzsoltika
    na nehogy azt mond hogy singleplayer-ben te nem csíteltél, mert nem hiszem el, és nem csak én nem hiszem el hanem mások is itt a fórumon
  • vmisi94
    én egyszemélyes játékba akarom berakni
  • King of Roads
    jah, hát ott én se csítelnék. ha menne az a szar progi
  • PSP 007
  • Seten

Vagy mi megyünk oda szétverni! :)

• Seten

Persze, single-ben azt csinál mindenki amit akar, azért van.
    De SAMP-ben rohadjon meg az összes!!!!!!!!!