82991
-
PSP 007 #67688 -
tzsoltika #67687 -
#67686 -
tzsoltika #67685 haha! 5. küldiig aki csitel, az igazán gyenge játékos, szerencse hogy már tudok egy pár trukköt, mert ismerem a várost meg a küldiket, de mikor először megkaptam a SA-t akkor igazán szerencsétlen voltam minden küldinél, és bevallom akkor csíteltem, de azután még 2x végigvittem és sajnos soha nem tudom azt megállni, hogy a halhatatlanságot és a soha nem köröznek a rendőrök csítet be nem tettem volna. De most megpróbálom, de nem biztos hogy meg tudom csinálni...
Reménykedek hogy csít nélkül végigjátszom... és gondolom sikerülni fog, ha nem akkor marad a -
BIZ0906 #67684 Jó persze lehet, hogy nem hibásak de azért rájöhetett volna a környezete a srácnak, hogy milyen agyi elborúltságban szenved. -
BIZ0906 #67683 Az ilyeneket kell
Aki ekkora gyökér hogy ilyen virtuális játékra bekattan az huzzon a pi..
Hol vannak a szülők? -
#67682 Sok sikert, de majd akkor szólj, ha már eljutottál az 5. küldiig.
(Apropó, én úgy jutottam el a 94,12%-ig, hogy nem is kértem meg másokat, hogy csinálják meg nekem ezt meg azt a küldit. ) -
#67681 Na akarj szervert csinálni, mert így is van több1000. (Magyarból is van kb 20.)
Épp elég, hogy minden magyar ember más szerverre megy. :/
Annó alig volt MAX 5 (magyar) szerver, és ezáltal kevésbé oszlott meg a tömeg.
(Annó jóval kevesebben játszottak, még is többen voltak egy szerveren, mint most 5ön. :/)
Jah, és már elég sok olcsó szar lagger szerver van, nem kell mégtöbb.
Ez az én véleményem. Amúgy nemtom hogy kell csinálni, de nem is érdekel túlzottan.
UI: Ha már a régi szép időkről beszélünk:
Annó még annyit birtam jobban, hogy nem voltak cheaterek. (Mármint ha láttunk 1 cheatert, az olyan volt, mintha a valós világban láttunk volna elhúzni mellettünk 5 mercedest és 5 ferrarit egymás után 200km/h-val. És azt is csak egyszer kellett bannolni, azt soha többé nem láttuk.)
Remélem a SA:MP 0.2-ben már nem fog menni a kibebaszott sobeit és a vogelz. (Meg a többi ilyen szarság.) -
#67680 -
matti12 #67679 hi.csináltam egy servert sa-mp-be de nemtok scripteket irni (nemtom h hogy kell csinálni olyat)vki tudna küldeni egy 100%-os scriptet 4 adminnal? -
tzsoltika #67678 Akkor most újrakezdem a játékot csít nélkül, és megmutatom hogy nem vagyok -
#67677 újra elkelet kezdenem -
matti12 #67676 akkor egy jobb
hogy tok sa-mp-hez servert csinálni? -
Seten #67675
Innen
kb 232 Mb
-
PSP 007 #67674 -
#67673 -
PSP 007 #67672 2.? -
#67671 egyébként nem az első külditől csíteltem végig, mer az már télleg gáz -
#67670 én csak azért csalok, mert nem igazán érdekel 1 játék se, nem vagyok játékmániás, akinek az életcélja, h végigvigyen 1 játékot "normálisan".
a másik, meg ugy vagyok vele, h a magam dolgát könnyítem
semmi kedvem 30szor újrakezdeni egy küldit, mikor elsőre v másodjára is megcsinálhatom. minek idegesítsem magam fölöslegesen? ha ilyen lennék, elfogadnám amit mondasz, de "első sor"
amugy nem azt akarom mondani, h éljenek a cheatek. az én szemszögemből mondtam el a dolgokat.
-
#67669 a srác 14 éves kora óta cannabis függő, paranoid skizofrén és amcsi... ( xD )
és persze, hogy a GTA a hibás xP -
#67668 egy paranoid skizofrén gyereknek miért adnak ilyen játékot a kezébe? :| -
#67667 lehet, hogy OFF, de ez már nagyon lol :/
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=27046&poz=0 -
#67666 pls v.ki adjon linket honnan lehet ezt a vice cityis módot letölteni és hogy hány mega
plsplsplsplsplsplspls -
#67665 Képzeld nem csíteltem.
Ha te olyan láma vagy, hogy csít nélkül nem jutsz el a 2. küldiig az a te bajod.
#67644 <--Ez csak a multis csitereknek szólt, nagy ívben leszarom, hogy csalsz-e a singelben.
CSAK A LÁMÁK CSITELNEK! (Ez most mindenkire vonatkozik.)
Jah, és ha gondolod oda adom a mentésem. 94,12%-nál tartol jelenleg.
Na hagyjuk, lámákkal nem vitatkozom... (Jelenleg csak zsotikának szólt, de ő 6ökör.) -
Seten #67664
Duke a cheatelést a SAMP-re értette!
Single-ben lényegtelen, az a te dolgod, de ha multizol és csalsz, azzal a többieket szivatod meg és így az egész játéknak nem lesz semmi értelme!!!
-
Seten #67663
Ezek a mod-ok sajnos néha fagynak. Semmit nem tudsz ellene tenni. Csak a készítő javíthat a mod hibáin.
-
vmisi94 #67662 letöltöttem egy olyan módot, h berakja a játékba Vice Cityt és még 2 szigetet,de valamiért a betöltés megáll nem tudja vki miért?és lefagy a gép utána -
vmisi94 #67661 odadajam a mentésem? -
vmisi94 #67660 és olyan 70%-osan vok kiakasztva -
vmisi94 #67659 nem, megcsináltam az összes küldetést -
PSP 007 #67658 gta-worldmods.de röl nem tok semmit tölteni.. valaki nemtudja mi a baj? vagy msának se jo? :D -
PSP 007 #67657 elsö küldetés -
tzsoltika #67656 :D hol tartasz? -
vmisi94 #67655 én még egy kódot sem használtam
ha kell odaadom a mentésem -
tzsoltika #67654 na nehogy azt mond hogy singleplayer-ben te nem csíteltél, mert nem hiszem el, és nem csak én nem hiszem el hanem mások is itt a fórumon -
vmisi94 #67653 én egyszemélyes játékba akarom berakni -
#67652 jah, hát ott én se csítelnék. ha menne az a szar progi -
PSP 007 #67651 -
Seten #67650
Vagy mi megyünk oda szétverni! :)
-
Seten #67649
Persze, single-ben azt csinál mindenki amit akar, azért van.
De SAMP-ben rohadjon meg az összes!!!!!!!!!