GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ritkán elõfordul, hogy randi közben megjelenik egy másik,
féltékeny barátnõ, ha észrevesz, akkor baj van...
Az egyik barátnõvel nem randizhatsz többet, eltûnik a piros szív
a térképrõl.
Töltsd be a korábbi játékhelyzetet és onnan folytasd.

Vagy használd a
"GTA SA+151 Crazy Trainer" programot
vagy a "GTA SA+126 Trainer" programmot,
abban 100%-os kapcsolatot állíthatsz be név szerint, bármelyik barátnõvel.
Aztán a barátnõ házának közelében járva, meg fog jelenni egy felirat,
hogy a barátnõd megajándékozott.
A ruhát a szekrényedben találod.

Trainer letöltési oldala :
http://www.gta3.net

<#smile>

Tölts le egy 100%-os játékhelyzetet.
Azt töltsd be a játékban.
CJ házában a ruhásszekrényben próbáld fel az
összes ruhát.
Amikor megtaláltad amit kerestél, akkor tudni fogod,
hogy melyik ruhaboltban és milyen néven tudud megvenni.
Töltsd be a saját játékhelyzetedet és vedd meg azt a ruhát.

100%-os helyzet letöltési oldala :
http://www.gta3.net
<#smile>

Fido4life
Sammi változás sajna, de azért köszi hogy írtál..

látszi segítsetek ... mit csinálja denisel vagy hohívják a csajt.. jön a barátnõje és mindíg elküldenek a búsba és eltûnik a piros szivecske ... pedig elvielg csaknálalehet megszerezni a gim,p suitot .. .. :'( ...

Lehet, hogy a furgon alá kerültek... az egyik bandaháborúnál én is ráálltam az egyikre, de nem akart meghalni, csak feküdt a gépem alatt... úgy kellett rárobbantani! 😊

Hangprobléma: dxdiag-hang-alap gyorsítás

Fido4life
Tényleg nem tudtok segíteni, a hangproblémámban ?

csabush
hasmagagasságot úgy értettem h egy bizonyos autó alap hasmagasságát. Pl mint ahogy a kerékméretet lehet a vehicles.ide-ben

Videe
Sziasztok! A Zöld sabre küldetésnél vagyok: elmegyek a sweethez ott lelövöm akit kell és jönn az erõsítés. Ez két furgont jelen, mindkettõböl kiszál 2 csávó akit le lehet szedni de mind a kettõnél van 1 piros nyíl ami elméletileg egy csávóra mutatna de azok láthatatlanok, de lõnek én meg nem tudom leszedni õket és nem tudom teljesíteni a feladatot.
Valaki segítsen! Elõre is köszi.

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

honnan lehet leszedni ?

Kit--Kat
de pontosan hol van a tréler, mert sehol sem találom

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Na jó, de ez nem fatelep😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

DJ Skyline
KHM...banner/faq

san andreashoz cracket honnan lehetne letölteni?
Bocsi, és köszi😊
zoli_x
talán még a menetstabilitásnak is jót tesz, persze felsõ állásban pont ellenkezõleg hat 😊

zoli_x
hasmagasságot a tuningolásnál a hidraulic lejjebb dobja némileg

Szerencséd van, én is agyontunoingoltam a játékot, errõl pont volt egy biztonsági másolat az egyik backup CD-men...

csabush
ezer hála!😊

Megtaláltam, küldöm.

csabush
Légyszi vki szánjon meg😊
elküldené vki nekem mailben: [email protected]?

csabush
Sziasztok!

Valaki feltudna nekem dobni valahova egy orig carcols.dat-ot?

Másik kérdés: Hasmagasságot hol tudom állítani?(ha egyátalán tudom)

bazs1
nem lesz annyira amcsis a környezet az épületek miatt

DJ Skyline
nem kispályás mod...nem egy szimpla lecserélek 5 autót,és kész az F&F mod kaliberû dolog lesz ez! kíváncsi vagyok rá,mégha nem is illik szerintem nagyon Lada,Kamaz,stb egy amcsi beütésû környezetbe

DJ Skyline
nem tudom,hogy melyik ruha hol van,sry

DJ Skyline
egy ruszki mod van készülõben! nem is mondok semmit,nézzétek meg a Map / Vehicles galériákat...meg az About our mod-ot is olvassátok el,hogy tudjátok mirõl van szó

Barney Tech
Nyá?

Dudu Tekh
Valaki könyörgöm.
<#rinya>

TDU:[HUN]dudutech

Én a codenamegta-t javaslom...
Meik a jobb ?
ez vagy [url="http://codenamegta.hu/sa/downloads.php?file=1&file_id=1099"]ez[/url ?

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

Kit--Kat
nem találtam fatelepet😞

Kit--Kat
Áhhh köszi, rögtön utánanézek😊
Meg mindenkinek akir reagált rá!😊

Barney Tech
Valki segiccsén már plz kurvára kéne ez a motors ruha beraktam a ,hogyan kell. Minden uzletet végigjártam de csak a sisakot és a cipot találtam. valaki !!!4
Help pls!!!<#help>
Ja és a kesztyut se találtam.

DaemoonHunter
Hello! Valaki látott már benne buszmegállót? Pár új buszt akarok bele rakni. És meg akarom nézni, hogy milyen amikor pl.: utast vesz fel. Ha mondanátok egy helyet ahol van naon megköszönném.

DJ Skyline
igen,paint,vagy photoshop,vagy más képszerkesztõ program
banner / faq,hogyan készítsünk skint vagy milyen leírás alatt megtalálod

Van-e tetkó készítõ (tattoo editor) progi?
anagyi18
Ki tudja hogy kell beálítani a multyplayer-t az sa-ban?Mert nem akar a helyi hálózatra kapcsolódni!

Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!

Nemrég ellátogattam a reptérre, csórtam egy baggage-t (azt hiszem, ez a neve), és megpróbáltam minél több utánfutót ráakasztani. A lépcsõvel nem volt szerencsém, beakadt az épület alá, és jó nagyot robbant 😊

DJ Skyline
a ruhás szekrényedben a specials vagy nem tudom mi alatt...de amíg a rendõrcsajjal a kapcsolatod nem 100%,addig keresheted

de hol lehet megtalálni a rendõr rucit?

DJ Skyline
nem írom le ímélben,mert akkor minek a fórum!
eredetileg a játékban akkor kapsz ruhát,ha 100%-os a kapcsolatod a rendõr csajjal,de az nem az LV kosztûm,hanem a nem tudom melyik! hogy LV ruha legyen,ahoz átkell textúráznod CJ rendõr ruháját...textúrázás leírást,meg file csere leírást a banner / FAQ részében találsz

zvaragabor
Hali! Hogy lehet azt megoldani hogy CJ ojan ruhát viseljen mint pl a las venturasi gyalogos rendõrök? Vagy van már ijen mod? Ha van vagy megoldható, akkor valaki leírná mailben hogy hogy kell meg csinálni? [email protected] Köszi!

Chaos Anno Domini

bazs1
milyen módra gondolsz?

úgy ertem van módod hozzá?

neked van valami mód?

bazs1
nincs

hy
van valami k**va jó mód?
addig is thx

sima robogót lehet szerezni a Las Venturas-i Burger Shot mellett, igaz olyankor elindul a futár küldi..
Robogók: A játék elején(amikor még csak LS van) , pizzafutárosak és fent Madd Dogg kérója körül szoktak lenni.

Fûnyíró: Madd Dogg háza feletti Rejtekhely felemenet van egy nagy kanyar, ott egy ház, a kertben pedig a fûnyíró.

A Kombájn: Rohadt jó, azt mindenki próbálja ki, mert ha átmész vele egy emberen, akkor darabokban jön ki hátül, vérfelhõvel együt. Nagyon sok helyen van<#idiota>
Ez a kombájn elején levõ kasza, nekem még nem sikerült alkalmazni, viszont nincs kizárva, hogy valakinek sikerül... 😊

A fûnyíró, és a kasza együtt megtalálható azon a farmon, ahová Truth küldött el minket egy küldiben kombájnért.
A fûnyíró a kaputól balra levõ épületnél van valahol, eléggé bent.

Meg egyszer találtam az ügyvéd csajnál is, a farmján, de azóta sem.

A legfölsõbõl szokott lenni a FallenTree-i fatelepen, valamint néha a Flint County-ban, a flint csomópontnál levõ benzinkútnál.
Traktorral is el lehet vontatni, igazából az utilty illik elé.