82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • PSP 007
  • Fresh Duke
    Jóvan, én csak a tényeket mondatam.
    Amúgy nem csak NY-ban lehet magasvasút, és triádok SA-ban is voltak.

Jó, én még életemben nem játszottam a GTA 3-mal (jó, bekapcsoltam hogy műxik-e, azt ennyi volt), nagyon nem tom, hogy milyen. Csak azt mondtam amit láttam...

PSP: A gta3.img filejét senki nem fogja elküldeni. (Sac / kb 1 GB)
  • ldavid
    érdekes nekem csak különböző vállalkozások jönnek ki, Portland-nek meg csak a neve azonos az Oregon államban található várossal, de ez a szó mást is jelent /magyarul talán kikötővárosnak lehet fordítani/

vagy másként megközelítve: ha nem hiszel az amerikai player-eknek akkor legalább a fejlesztőknek kéne, mert már ők is nyilatkozták többször

de elég megnézni a magasvasútat vagy a metrót, a rendőrök ruháját, a taxikat vagy a szept 11 miatt kivett kék járőr kocsikat (a helikopter kék maradt), vagy a story-ban ott a maffia, a triád, stb. de ha ez sem elég a GTA 1-ben Liberty City pontosan NYC helyén található a térképen
  • PSP 007
    fúú.. valaki elküldhetné a gta.img jét hiába teszek be akármilyen taxit ugyanugy felborul
  • Fresh Duke
    Ja, velem is volt ilyen. Kicsit zavaró.
    Nem jutottam ki a triád spawnhelyről, mert nemláttam merre kell lefordulni. XD
  • PSP 007
    hát ha van biztonsági másolatod
  • tzsoltika
    akkor csak a gta3.img-t cserélem ki és remélem jó lesz :)
  • PSP 007
    áh már belezavarodtam még is az övére :D
  • PSP 007
    loál ez nem tzsoltika üzijére ment
  • PSP 007
    tul sok dolgot tetteél a játékba... nekem is ez volt nincs más mint reinstall

tud valaki egy cabbie taxit? mert most olyan van hogy kicsit kanyarodni akarok már felborul
  • tzsoltika
    ma játszottam először a SA-MP-vel, csak textúra hibáim vannak pl: nem látok semmit csak jármúveket, más minden átlátszó és nagyon szar úgy menni a biciklivel, hogy nem tudom hogy hol megyek. Mi lehet a probléma?
  • tomas10
    kösz
  • Fresh Duke
    Az amikor Smokekal követni kell a vonatot, amin a Vagosok vannak?
    Hát az pofonegyzserű!:
    A motorral halad a vagosokkal párhuzamosan. Ne túl közel, és ne is túl távol a vonattól.
  • csipety
    Egyszerűen csak meg felelő távolságban kell maradni végig a vonattól, ha túl közel vagy azért nem találod el, ha túl távol azért. Kb egy vonatnyi távolságot hagyjál.
  • tomas10
    valaki nem tudja hogy lehet megcsinálni legkönnyebben a sínek rossz oldalán küldetést
  • Fresh Duke
    Majd elolvason, de attól, még hogy hasonlítanak a szigetek, attól még nem NYC.
  • kuci06
    Ha beleolvasol ebbe, láthatod, hogy miért mondja mindenki azt, hogy Liberty City = NY !
  • Fresh Duke
    Egyet nem értek, és szerintem nem is fogok.
    Az emberek azt mondják, hogy a GTA 3 New York Cityben játszódik. Az mondjuk biztos, hogy a GTA 4 ott fog. De honnét veszik az emberek, hogy a 3 ott játszódott?
    Szerény véleményem szerint ez nagy baromság!

Bizonytás:

Egy honlapon azt olvastam, hogy a GTA 3 szigeteinek ez a neve: Shoreside Vale, Staunton Island, és Portland.
    Ezeknek a nevét beütöttem a Google Eartba. Meg is találta őket kivéve Staunton Islandot. Az az érdekes, hogy a másik 2 város Amerika másik oldalán van. (New Yorkhoz képest.) Staunton Islandra bár nem talált várost (lehet én voltam béna) de talált hoteleket meg stb.-ket Portland és Shoreside közelében.

Szóval, én csak annyit tok mondani, hogy SZVSZ Liberty City nem New York!
  • tomas10
    ha jön akkor 2008 környéken
  • kissadamvikt
    mikor jön ki új GTA pc re??????
  • Fresh Duke
    LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
    "Ez jobb, mint a lámafarokszőr!" XD
  • DJ Skyline
    LOÁL :DD
  • Szabi1991
    (ez)
  • Szabi1991
    tom és jerrí ? :DDD
  • kobra223
    hello tudna valaki segíteni? felraktam a játékot de mindig lefagy és újraindul a gépem a faq-ot át néztem a leírás szerint csináltam meg de még mindig ugyan azt csinálja pls help!
  • Hymtozis
    Duke. Ha majd visszatérek megyünk csítervadászatra! :D
  • Fresh Duke
    Én is próbáltam beszélni, de a sok káromkodás (szívesen felsorolnám miket írtam, de inkább mégsem)és anyuciak szidás után is folytatták.

matti12: Már leírtam annó (lent van a kereső), de azért leírom megint:
    1. Uzi: (v. mac 10 v. micro smg, hívd aminek akarod) Ezzel ha közel kövöd, padlót fog.
    2. Kés: elváog a nyakát, akkor ugyan az, mint uzival.
    3. Katana: ha levágod a fejét, akkor addig nem tud lni, míg nem lép ki és be.
    4. Poroltó és spray: ezekkel kis időt tudsz nyerni a meneküléshez.
    5. Láncfűrész: állítólag olyan a hatása mint az uzinak, de én még nem teszteltem.

Balazs15: Hol élsz, vákumban? Ez már mikor be volt linkelve.
  • King of Roads
    farokszőr...
  • BIZ0906
    De rendesek vagytok szegénnyel
  • King of Roads
    nem nagyon szeretsz olvasni mi?
  • PSP 007
    na nemond
  • Balazs15
    http://www.youtube.com/watch?v=HlF6fbIFiCM

GTA 4 ELSÖ TRAILERE
  • Hymtozis
    A csítekkel semmi bajom. Én is csíteltem az első végigjátszásnál (5x vittem végig, egyszer angolul, csítel, aztán 4x magyarul).
    A csíteket az, és arra használja singlepalyerben, aki, és amikor akarja.
    Nekem személyszerint csak a csíterekkel van problémám, de ez se ilyen fajtanilag... Pl vannak/voltak olyan csíterek, akikkel meglehetett beszélni, hogy nyugodjon le. Mivel igazán SA életérzésű vagyok, azt is simán megtuttam "beszélni" egyik, másik csíterrel, hogy legyen ilyen "rablóból - pandúr" (azaz, a csíterekre vadásszon, és másra ne használja). Mert a jófejeket kár a csítelés miatt kiutálni, elég ha megbeszéled vele, hogy enyje-enyje, és jó lesz. Ha bvállik, akkor megszereti a gémet csít nélkül is, vagyis nem csítel azután, hanem csak játszik.
    De ismerek olyat is, aki csak hébe-hóba használta, de aztán rájött, hogy nem jó, mert már a nevét is utálják. :D Így kitörölte a csít progit + névváltoztatás + vhogy vissza a szerverekre (amikről bannolva volt).
  • ldavid
    maximálisan 1et értek, én személy szerint szeretem a cheat-eket /mentés nélkül/, mert pl. egy repülő kocsival hamar eljutok A-ból B-be, és képek készítéséhez pedig ideálisak az időjárás kódok, időpörgetés stb.
  • matti12
    hali. sa-mp ben vannak csiter ölö fegyverek? pl nálam a kás néha bevált
  • BIZ0906
    Azért jó szórakozni a teleprotal mikor már k-sok zsaru van
  • Fresh Duke
    "már tudok egy pár trukköt"

Ugye nem arra gondolsz, hogy benyomod a sobeitnél a repülés gombot, és felszállsz, mikor jönnek a zsaruk?
    Vagy amikor körbevesznek, és már alig van életed elteleportálsz a picsába? XD

Én azért bízok benne, hogy összejön neked is csit nélkül.
  • Seten

A cheat-ek arra jók, hogy ökörködjön velük az ember. Ha küldetésben használod mert anélkül nem megy.... háát(halk kacaj).

Főleg ha azt vesszük, hogy a SA-ban a rendőrök sokkal bénábbak mint pl Vice City-ben. :)

• Fresh Duke
    Ááááááááá! Nem bírom! A hangok azt mondják a fejembe:
    "Szúrd le! Szúrd le! Szúrd le!"
    Nem birom már! Asszem télleg megteszem! De félek, ha leszúrom, akkor ...
    ... a pizzán át megy a kés, és megsértem a tányérat!

Ez a GTA SA hibája, mert egész héten azzal játszottam! Reggeltől estig! Még most os hallom, ahogy CJ aztmondja, hogy "Szúrd le!".

Én csak annyit tok mondani, hogy akinek ennyi esze van (mármint nem nekem, hanem annak az idegbetegnek (nem nekem, hanem aki leszúrta a nénit)) hoyg leszúr egy nénit, megérdemli a villamosszéket. (Főleg ha még azt is képzeli, hogy ő CJ, és az SA-ra fogja. XD)
  • PSP 007
    áá ezek az értelmes hszek