82991
-
#67776 Tök jó ez a sA:MP 0.2!
Bár kicsit sok rajta a lagger, meg sose találjuk a vonatot, de egész jó!
Bár jobb lenne, ha a magyarok összefognának, és nem hülye módjára futkosnának össze-vissza, mert így nicns értelme. :/ -
#67775 ez jó kérdés... -
#67774 akko szedjem le vagy rakjam fel a sima modern modot vagy New SA06-ot? mert nincs kedvem egyenként berakni a kocsikat azért kellene csak a mod :D -
#67773 épp leírtad.... vlszleg a modnak :) -
#67772 felraktam a modern mod V2-őt és amikor elkezdem játszani a küldiket 1 idő után kifagy a játék...még az elején
ez minek köszönhető? :D -
#67771 Lenne pár kérdésem.
A héten (ma/tegnap/tegnapelőtt) beszart a SAMP-om. Nem ír ki egy szervert sem. Mitől lehet ez? Csak a kedvenceket írja ki. :/
Lehetséges, hogy a routertől van? -
jpwadkan #67770 most nézem, ha kettőt rendeltek azt odaadják 25 fontért -
jpwadkan #67769 www.game.co.uk
15 GBP ami kb 5500 ft
2-3 font szokott lenni a szállitási költség és ha van raktáron (úgy láttam SA van) akkor négy-öt napon belül kézhez kapod
a röhej az, hogy nem egy stuff, szállitással együtt olcsóbb, mint itthon... -
ldavid #67768 ha kapsz valahol szólj! én nem jártam sikerrel -
#67767 Ez mit is csinál? (Bocs, most nem fogok németül megtanulni miatta. :)) -
#67766 ha nem csak 1x fogod végigvinni, és utánna letörölni, akkor igen! semmiben nem különbözik a warez, és az original verzió, csak annyiban, hogy a warez verzióra nem lehet feltenni a patcht! -
#67765 Jó gém? Érdemes megvenni? -
tzsoltika #67764 a dff-txd fájlokat a GGMM-el is be tudod tenni: Installer-Manual mod installer -
Tiati #67763
letöltési oldala -
#67762 -
#67761 -
Zsoberpapa #67760 Hello mindenkinek. Letöltöttem egy Mercedes-Benz autóbuszt, szép is, jó is, csak egy gáz van vele: a jobb oldalán kicsit kijjebb állnak a kerekei. Gondolom, a vehicles.ide-ben lehet a gond. Esetleg tud valaki olyan progit, amivel lehet állitani és meg tudom nézni, hogy állítja be a kerekeket? -
PSP 007 #67759 a szexet nemtudom irányitani csak az embert nem? -
#67758 van szex mód hozzá és akkor te írányitod a szexet -
Ronnie17 #67753 Csumma nem tudná nekem megmondani vki h honnan tudok letölteni a San andreashoz olyan kocsikat amiket a GTA Garage mod managerrel kell betenni nem pedig az IMG tollsal... oldalcím érdekelne mert az IMG tool már kikészítzett!!! :@
Előre is kössz, csumma. -
PSP 007 #67751 hotcoffee -
#67750 Beagle már nekem is volt ott. :D
Ott 2 civil jármű spawnhelye van. (Ha jól e,lékszem.) Szerintem csak puszta véeltlen, hoyg az került oda. -
Nagy01 #67748 Egy gyors kérdés hogy lehet ebben a játékban kefélni? -
#67747 Hát igen valószínűleg ez lesz. -
Hymtozis #67746 Szerintem telepítsd újra a gémet, az általában mindent megold. -
#67745 Olvastátok ezeket:
Comic1
Comic2
Comic3
Tök jók, alig várom a következő részt:) -
#67744 Nem-nem, semmit se csináltam, csak ott megtaláltam. -
tzsoltika #67743 kezd előlről -
#67742 Hello! Még mindig meg van az a problémám hogy nem tölti be a mentéseket és emiatt nem tudok játszani. Nem tudja valaki hogy mi lehet a gond? Már elég idegesítő hogy vagy 3 hónapja meg van a játék de csak az első városrészben mászkálhatok és a küldetéseket se tudom csinálni. -
Szabi1991 #67741 gondolom odaspawnoltad..
amugy néha magátol tesz be a játék oda hydrát :) -
#67740 nem tudom -
#67738 Ezek mit keresnek itt?
-
tzsoltika #67736 betettem a ggmm-el elég nagyok a kerekei, de legalább chevy :) -
jpwadkan #67735 azért az a staunton island név gyanúsan hasonlit staten island-re ami NY egyik kerülete
az is érdekes, hogy NY városa is szigeteken terül el, csak egy kis része van a kontinensen -
Egedke #67734 Upsz a data3.cab a hibás... -
Egedke #67733 Valaki nem tud arra megoldást hogy a data.cab fájlt hibásnak véli a telepítő? (CRC-Adathiba) Hogy csináltátok meg? (Már akimek volt ilyen gondja...) -
#67732 de ez vice city-s, nemtom, hogy megy-e SA alatt :/ -
#67731 az elsőre van egy király:
ez -
#67730 Fontosabb oldalak.
Hosszú a szünet, ráérsz válogatni. XD -
tzsoltika #67729 nekem a gta3.img 1,5 gb mert minden autót kicseréltem amit tudtam :)
valaki tudja hol kapok olyan autót amit ennek, ennek és ennek a helyére be tudok tenni?