GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wow1>
Gyönyörû.

Más: sikerült letennem az AT-400-ast a sivatagi reptéren, erre nem fér be a hangárba... na, menjenek a p... izzériába.

DJ Skyline
asszem alulról kell abba a gépbe beszállni!

Firerock
és leesik a földre

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
haly mindenkinek 1 segítség kéne
modern módba hogy a pibe kell beszállni az At-400-asba
mer ha megnyomom az entert elkezdi tolni...

Harly18
Mármint ez:

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Harly18
Nagyon klassz ez a Bogár.... <#eljen><#taps>

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Véletlenül biztos nem, ha kiadták, akkor szándékosan tették. 😊

Srácok nem adták ki véletlenül az MTA😄M-et?

DJ Skyline
frissítse az Nvidia drivert,DirectX-et,vagy vegyen egy jobb videókártyát! 😊

istenostora03
HY.Mit tegyek ha a haveromnak Geforce4 MX440-e van de a menü nem jön be.Légyszi sürgõs.

A GTA online-on nekem az sem tetszik, hogy a fúróm, nagyon elhanyagolt. Egy témából van vagy 10 topik. És senki nem vágja a szabályokat. (azt nemtom van-e ott fórumszabály)
Fido4life
Én akkor fedeztem fel, amikor bejentették a SA-t, és még az elsõ hírek jöttek róla, akkor nagyon faja volt <#nyes>

Nemcso
Igen, ez a két oldal volt a császár a GTA VC idejében. Nagyon nagy élet volt akkkor ott, azokon. <#whatever>

Akkor már inkább codenamegta.hu

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

lamase
szerintem VC-s idõkben pont nem élte fénykorát, mert akkor indult. Hoodoo gta oldala, és a codenamegta volt a leglátogatottabb.

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

lamase
igen, 80%-a SA letöltés

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Nemcso
De a magyarokról volt szó... <#nezze>

Fido4life
A GTA: Online a VC-s idõkben élte fénykorát, akkor tényleg a legjobb M.O.-s lap volt, de ezzel a Hungary-val nagyon lesüllyedt a szememben..

Fido4life
De gondolom a 4 játék összevéve 1153

Hát ami engem illet nem nagyon jön be a GTA Online(Hungary) mert a letöltések nagyon ratyik túl kevés és ezért sokal kevesebb az érdeklõlõ.
Akkor már a külföldi oldalak a jók

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fido4life
Hát igen, én is erre gondoltam..

lamase
természetesen az sokkal jobb<#eplus2>

Nemcso
De a gtaonline sem rossz szvsz.

lamase
kiálok az oldal mellett, az áthúzott menüpontok csak a fontosabb cikkek hiányát jelzik, a többi cikk, ami nincs kinn a navigációba megtalálható az oldalon, letöltések száma 1153, ami szerintem elég egyedi mo-on.

DJ Skyline
hát GTA3-al már szerintem nem sokan játszanak! egy SA oldal jobban megérné,hiszen már VC-hez sem jön ki semmi új,havonta talán 1-2 valami,de amúgy semmi! ez csak azt jelenti,hogy azzal sem foglalkoznak már úgy igazán,de ez nem azt jelenti,hogy nem játszanak vele,csak szerintem az SA van most fõszerepben!

Fido4life
van értelme egy olyan GTA 3-mas lapot csinálni, ahová saját készítésü modok, meg írások kerülnének fel ? bocs az offért..

Fido4life
hát az áthúzott menüpontokkal nem hiszem..😞

Talán a codename, de nem biztos.

Fido4life
Jelenleg melyik a legnagyobb magyar GTA-s honlap ?

úgy hogy csinálod a küldetéseket, és ha tovább jutsz azok is zöldek lesznek
sziasztok mondjatok meg legyetek szivesek,hogy hogy lehet megveni azokat az ingatlanokat amejiket pirosal jelzi a terkepen?
DJ Skyline
Steam Freighter Beta

letöltés

KG21
Ne szenvedj ilyesmikkel, inkább töltsd le a nagy, önkicsomagoló változatot. Az mindnekinél felmegy gond nélkül.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

hogy érted?
Akos 001
rámutatsz a stukkerral és megnyomod a G-t (de lehet hogy a H-t😊

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

rácélzol és nyomsz egy "g"-t vagy egy "h"-t

DJ Skyline
jobb egér nyomva tart,rájuk nézel,búrájuk fölött lesz egy piros zöld 3szög,majd G gomb lenyom...asszem így

Firerock
colos te kivagy?

Hogyan lehet bandatagokat toborozni hogy velem jöjjenek?
Firerock
újratelepíccsem a gamet????
de a sparkot kéne megszerelni vhogy.

A játék újratelepítése után ugyanez van?

Firerock
de nem indul el a spark(vmi hibát ír ki)
van msned?
ott tudnál segíteni

Videe
Hali! A "rebuild archive"-ot csináld meg mindenképp, ha így sem megy akkor :
"Ha valamiért nem mûködött rendesen a mod installer, (nem tudta megnyitni a gta3.img-t,
és az változatlan maradt) akkor spark.exe elindítása, majd open models/gta3.img, import,
majd keresd ki hová csomagoltad ki a modernmod.rar-t, ott a files mappában kijelölsz mindent,
(shift+end) és megnyitásra kattintasz. ha kész van kilépsz, elmented, majd img toolal megnyitod
a models/gta3.img-t és nyomsz egy rebuild archieve-t. Ha mindent jól csináltál tuti mûködnie kell."
Nekem így ment.

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Firerock
de a betöltõképernyõk bennvannak(most nézem)

Firerock
Img tool-ban...

Firerock
és az a rebuild archive az mit jelent(mer az én gondoloatom szerint azt hogy visszarakja az eredeti kocsikat(de nekem azok is bennevannak amiket én raktam be{Lancia Delta,Peugeot 2006 stb}

Firerock
de még így se jó
vagyis nem volt
vki plzzz helllp

Firerock
ok kösz megnézem

Nézz be a San Andreas könyvtáradba. Ha van benne modern mod.zip, akkor valamit eltoltál.
Ha van benne külön modern mod könyvtár, valszleg akkor is...