GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
A harmadik oldalon van új modell késnek is.
Egy az egyben rakhatod a modod új verziójába.
-A sima pisztolynak a megadott oldalon a berettát.
(fájlnév:beretta92fs_man980.rar)
-AK-47 modellnek ugyanezen az oldalon a 'gépfegyver skinek' bõl az AK-47 modell.
(fájlnév:assault_rifles_texturepack_man980.rar)
(ugyanebbõl a rarfileból az M4 textúrái nem kellenek)
- szintén ugyanezen oldalról a Desert Eaglenek az ezüst Desert Eagle
(fájlnév:deagle_texturepack.rar) (ebbõl a filból az aranyozott Deagle szintén nem kell)
A mod jelenlegi fegyvermodelljei közül maradhat a Micro SMG modelljének berakott UZI, és az M4 is. Ezek megfelelõk.
Ha találok alternatívát a többire, szólok.
sztem ezt egy az egyben belerakom, úgy nézem nincsenek benne túlzások
itt nézd meg mi az ami kell, van egy pár stukker
A mod fegyver része teljesen használhatatlan.
Nem lehetett volna a modnak ezt a részét olyan emberre bízni aki akár csak egy kicsit is ért a fegyverekhez?
De valószínûleg neki fogok állni.
Csak azért lehetett volna eleve nem a legtrébbre készíteni.
A válltámaszok és távcsöves hangtompítós pisztoly, és hasonló baromságok pedig igenis amatõr választások.
Desert Eagle helyére berakták egy 9mm-es, 3-as sorozatot lõni képes beretta modelljét. A hangtompítós pisztoly félméteres válltámaszt kapott, a mesterlövészpuska pedig kihajtott bipodot(olyan kétlábú állványt,amit akkor hajtanak ki, amikor fekve lõ a mesterlövész), noha fekve lõni nem lehet a játékban, és hangtompítót, noha a mesterlövészpuska nem hangtompítós a játékban.
A sima pisztolyra is sikerült a leghülyébben kinézõ fegyvert kiválasztani, az MP5-öst telezsúfolni hülyeségekkel, távcsõvel stb.
Igazi amatõr munka.
Nagyon sajnálom, hogy egy amúgy tökéletes modot (gyönyörû kocsik, szép új térkép) ilyen hülyeség miatt kell törölnöm.
Le is töröltem miatta az egészet.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Lenne 1 kérdésem:
Hogy a rákba kell kezelni a frapsot?
Mert felvesezk 1 videót, megnézem, a minõsége tök szar, és 300Mb.
Mert nekem nem fér a fejembe, az hogy mások videói max 100Mb, de akkor min. 5 percesek, és 100x jobb a minõségük...
V.mit a felvett videóval kell csinálni?
Elõre is THX a segítségért.
A heavy cost. I pay it gladly.
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nélkülözhetetlen a trainer használatához, hogy elindítása után a "Csít" szóra kattints, majd felül a "Mind kell" szóra is, hogy
ki legyen pipálva (ZÖLD SZÍNÛ KIS PIPA) az összes kis ablak a szavak végén.
Azzal lesz kijelölve, hogy használni is akarod.
<#wave>#wave>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Majd rendet kell teremtened, és újra egyesíteni a Grove Street-i családokat.