GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
ok, kösz az infót, akkor ezek lesznek

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
sajnos nem mindegyikkel, de azért van néhány, ami jól meg van csinálva. Kereket, meg nitrót azért lehet mindbe rakni.

Fido4life
lesz

Lcs mod nem lesz???<#kerdes>
Ugyanezen az weboldalon amit belinkeltél, a második oldalon vannak szép új modellek a láncfûrésznek, baseballütõnek, gránátnak is.
A harmadik oldalon van új modell késnek is.

Megnéztem ezt a modot, fõnyeremény! Tökéletes!
Egy az egyben rakhatod a modod új verziójába.

Tényeg, akartam kérdezni, hogy az új autókkal is mûködnek a tuningmûhelyek?

De, az eredetik, csak végre normális felbontásban.

Ez nagyon jól néz ki! Megfelelõnek tûnik.

Például a http://gta4sanandreas.uw.hu/ oldalon a letöltések/modok/fegyverek résznél találsz kiválló modelleket a sima pisztolynak, a Desert Eaglenek és az AK-47-nek.

-A sima pisztolynak a megadott oldalon a berettát.
(fájlnév:beretta92fs_man980.rar)
-AK-47 modellnek ugyanezen az oldalon a 'gépfegyver skinek' bõl az AK-47 modell.
(fájlnév:assault_rifles_texturepack_man980.rar)
(ugyanebbõl a rarfileból az M4 textúrái nem kellenek)
- szintén ugyanezen oldalról a Desert Eaglenek az ezüst Desert Eagle
(fájlnév:deagle_texturepack.rar) (ebbõl a filból az aranyozott Deagle szintén nem kell)

A mod jelenlegi fegyvermodelljei közül maradhat a Micro SMG modelljének berakott UZI, és az M4 is. Ezek megfelelõk.
Ha találok alternatívát a többire, szólok.

ezek nem az eredetik ? 😉

KG21

sztem ezt egy az egyben belerakom, úgy nézem nincsenek benne túlzások

KG21
fegyverek
itt nézd meg mi az ami kell, van egy pár stukker

Fido4life
Miért nem csinálsz hozzá a saját textúrát, akkor legalább egyedi lenne..<#vigyor5>

Jó ötlet, megnézek néhány magyar SA szájtot, aztán szólok ha találok megfelelõt.

Fido4life
Viszint még mindig jobbak mint az eredeti fegyverek..

KG21
az az igazság, hogy letöltöttem egy packot, és egy az egyben belenyomtam asszem, és nem is tudtam igazán mi hogy néz ki a játékban, mert sosem figyeltem a fegyvereket. De mondom, ha akarsz segíthetsz, és javítva lesz az új verzióban.

Az nem. De elég lett volna néhány sima, egyszerû nagy részeltességû modell, ami hasonlít az eredeti fegyverekre. És nem szabadott volna erõltetni a felesleges kiegészítõkkel ellátott fegyvereket (pisztolyválltámasz,távcsõ,mesterlövészpuskaállvány stb), amiket a sportlövõkön kívül senki sem használ, nemhogy a gettó szülöttei.

KG21
ha gondolod állíts össze egy fegyverarzenált, és beteszem az új verzióba, mert most csinálok egy frissebbet.

megpróbáltam mindenhogy de nemjó... hozzáér megnyomom a tûzgombot de semmi:S ez valami játékhiba?
KG21
nem lehet mindenki fegyverbuzi

Meg is látszik a végeredményen. A hozzáállás és a hozzáértés is.
A mod fegyver része teljesen használhatatlan.

Nem lehetett volna a modnak ezt a részét olyan emberre bízni aki akár csak egy kicsit is ért a fegyverekhez?

KG21
kösz szépen, én csináltam, és kurvára nem érdekelt miket rakok be csúzliknak

Honnan szerezted a coltot? Milyen típusú, M1911?

Fido4life
Hát én is letöltöttem egyszer egy packot, amiben váltámasztós Hangtompítós volt, töröltem is a picsába.. Az a helyzet hogy packok közül nincs sok jó, érdemesebb egyenként berakni, most nálam is egy tök fasza colt van berakva <#nyes>

Ez már megfordult a fejemben, csak nem álltam neki, mert pepece meló.
De valószínûleg neki fogok állni.

Csak azért lehetett volna eleve nem a legtrébbre készíteni.
A válltámaszok és távcsöves hangtompítós pisztoly, és hasonló baromságok pedig igenis amatõr választások.

Fido4life
Szerintem az ne beszéljen amatõr munkáról, aki egy fegyver felhozatal miatt képes törölni egy modot (ergo nem nagy ész kell lecserélni õket, ha nem tetszenek)

Komolyan! A Modern modban a fegyvereknél valami iszonyatos a felhozatal!
Desert Eagle helyére berakták egy 9mm-es, 3-as sorozatot lõni képes beretta modelljét. A hangtompítós pisztoly félméteres válltámaszt kapott, a mesterlövészpuska pedig kihajtott bipodot(olyan kétlábú állványt,amit akkor hajtanak ki, amikor fekve lõ a mesterlövész), noha fekve lõni nem lehet a játékban, és hangtompítót, noha a mesterlövészpuska nem hangtompítós a játékban.
A sima pisztolyra is sikerült a leghülyébben kinézõ fegyvert kiválasztani, az MP5-öst telezsúfolni hülyeségekkel, távcsõvel stb.
Igazi amatõr munka.
Nagyon sajnálom, hogy egy amúgy tökéletes modot (gyönyörû kocsik, szép új térkép) ilyen hülyeség miatt kell törölnöm.

Fido4life
-.-

Jó ez a Modern SA mód, szépek a kocsik és a térkép is gyönyörû, csak a fegyverfelhozatal katasztrofális. Látszik hogy valami amatõr válogatta õket.
Le is töröltem miatta az egészet.

Nem, a kishelikopteren nem leengedhetõ mágnes van. teljesen hozzá kell érinteni a cucchoz, hogy felemelje, aztán tûzgombbal tudod lepottyantani. (Ebben a küldetésben nem a helikopter irányítása, hanem Zero elviselése a legnehezebb 😊 )

nem jó semmivel sem:@:@:@ ezt nem hiszem el... neked hogy volt? csak a hordó fölé mentél megnyomtad amit kiír és vitted is a cuccot??
Hello, tudnáktok segiteni? meg van a gta san andreas és neten szeretnék vele jáccani meg is van a rumble 1.c deh nem tom beálitani pls segitsetek már néztem a GTA Plaxen ot leirja h kell deh nem sikerült pls segitsetek msn em: [email protected] .
Tegnap kiéltem magam a trainerrel. Nem mentettem rá, mert nem túl szép dolog, de örökélet + jetpack kombinációban elég szépen lehet kaszálni a rendõröket... (jetpackkal a víz felett állsz, a sok állat, még az FBI ésa a hadsereg is vezeti bele a járgányokat a vízbe... mint a lemmingek 😊 )

Firerock
kössz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DJ Skyline
Firerock
tudna vki 1 olyan leírást adni hogy a tuningmûhelyekbe mellik kocsikat engedik bé???

Fresh Duke
Hy all!

Lenne 1 kérdésem:
Hogy a rákba kell kezelni a frapsot?
Mert felvesezk 1 videót, megnézem, a minõsége tök szar, és 300Mb.
Mert nekem nem fér a fejembe, az hogy mások videói max 100Mb, de akkor min. 5 percesek, és 100x jobb a minõségük...
V.mit a felvett videóval kell csinálni?

Elõre is THX a segítségért.

A heavy cost. I pay it gladly.

DJ Skyline
direct x , videókártya driver frissítés

létszi segítsetek: 64142. Naon szeretnék megint játszani

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Firerock
de megcsináltam és a mód paneljébõl indítottam a gamet(de nem mûxik)

Hello, tudnáktok segiteni? meg van a gta san andreas és neten szeretnék vele jáccani meg is van a rumble 1.c deh nem tom beálitani pls segitsetek már néztem a GTA Plaxen ot leirja h kell deh nem sikerült pls segitsetek msn em: [email protected] .
hát ez már rég volt nekem...mivel sokáig félbe is hagytam a játékot..de..nemrég igazi helivel kellett hasonló csörlõset játszanom...próbáltad a numerikus billentyûkkel a csörlõt leengedni/felhúzni?..elvileg a 2-es 8-as ha jól rémlik,de pötyögd végig õket
#64150... valaki segítsen.kösz
GTA: San Andreas +126 Trainer

Nélkülözhetetlen a trainer használatához, hogy elindítása után a "Csít" szóra kattints, majd felül a "Mind kell" szóra is, hogy
ki legyen pipálva (ZÖLD SZÍNÛ KIS PIPA) az összes kis ablak a szavak végén.
Azzal lesz kijelölve, hogy használni is akarod.
<#wave>

SHADOWEYES7
<#hawaii>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Fido4life
De mondom, ez egy külön mod, nem is tudok területeket foglalni, mivel gondolom a mentés úgyvan megcsinálva...

Haelvittek LS-bõl, és akkor SF-ban, majd LV-ban gengszerkedtél, és most, mikor visszatérsz, akkor ez elvileg ÚGY kell, hogy legyen...
Majd rendet kell teremtened, és újra egyesíteni a Grove Street-i családokat.
Firerock
vki nem tud segíteni?????????

Fido4life
Nem, nem a küldinél tartok, felraktam a Spaceeistein címû modot, és betöltöttem a hozzá adott free roamingos mentést, na és ott eleinte nem volt ilyen háborós zóna, de most egy hosszabb csavargás után visszatértem Los Santosba, nah és akkor kezdõdtek el a csúnyaságok...