GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lamase

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Firerock
mer nem mûködnek a bill kombinációk.
a trainerbõl indítom L
meg ki is jelölöm.
de semmii

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Vki el tudná magyarázni hogy hogy mûxik a +126 trainer magyarul????

heló! van egy kis gondom zero utolsó küldetésével...(ahol a mágneses helikopterrel kell emelgetni a cuccokat). kiírja hogy melyik billentyûvel tudom emelni a dolgokat de nem reagál... végigpróbáltama többi bill-t isd de azokra sem. számít hogy a helikopter milyen magasan van a cuccok felett??? hogy kell megcsinánli?
file not found
Hali
Le szeretném szedni a hot coffee modot de a FAQ ban a link nem igazán találta..
tudtok segíteni?
Sephi
Nos idegesito. Mindig kidob desktopra hogy az exe file bibis. Megjavitom ahogy a FAQ-ban benne vala de ekkor latom hogy a ZoneAlarm is beszol valamit. Es hiaba de nem tudom lealitani hogy ne szoljon be. Mas megoldas nincs csak a ZA letelepitese?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Ez vagy az utolsó küldi elött van mikor mindenki lopkod, gyújtogat, és lõ, vagy akkor mikor még senki sem hívott vissza Los Santosba. Mert akkor lesz újra a tied, mikor LV-al végeztél, és majd Sweet-el foglaljátok vissza a Gangot (is).
Nem a küldetésben tartasz ott? (Oops, Spoiler)

kösz
zvaragabor
Már régen akasztottam ki a gamet, de asszem volt egy ojan küldi amikor az egész város káoszban volt, minden banda lövöldözött, meg minden, és asszem a zónákat kellett megtisztítani az ellenséges bandáktól(bandaháború kezdeményezése). Ha nem az akkor bocs

Chaos Anno Domini

Van 1 kis problémám. Feltettem a játékot, megy is de az emberek a videóknál totál feketék, a játékban meg fehérek. Hogy lehet ezt kijavítani?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Fido4life
Nem tudtok valami "Peace on the streets" modot, amivel az összes banda között béke van, mivel valami nagyon elcseszhettem, ezért az egész városban, még ganton-on is ballasok meg vagosok fordulnak elõ, így az egész egy háború terep vagy micsoda.....(

nincs is en 😞

MTA:SA MAGYAR SZERVER:
IP:gtasamulti.myip.hu
PORT:22003
Racing mod

Most akik ezt olvassék csatlakozzanak már fell hogy legyünk páran.
elõre is köszi.
lehet,lehet... de hogy lehet ???
Diodi
GTA SA +126 Trainer programot elindítod bárhonnan,
nem kell bemásolni a játékba.
A "Csít" szóra kattintasz, ott van a 126 csít listája.
Mindegyik használatához 2 billentyût kell egyszerre megnyomni.
Kiválasztod amelyiket akarod és a hozzátartozó 2 gombot
egyszerre lenyomod majd, amikor játékot is elindítottad.
A játékból kiléphetsz az "Alt" és a "TAB" billentyû
egyszerre való megnyomásával és a trainer programban
választhatsz valamit.
Az "Alt" és a "TAB" billentyû egyszerre való megnyomásával
visszalépsz a játékba és megnyomod az elõbb kiválasztott
2 gombot. <#smile>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

lehet

hogy lehet MP-zni SA ban???
Fido4life
De jó ez a Flashelõs mod..<#nyes>

Nagyon kemény, de a szágúldozáson kívûl másra nem igen jó.
De ha a MTA DM-ben lehet majd ilyeneket betenni akkor a versenyekhez faxa lesz. :-)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

nemhiszem , de mp-zhetõ a hidtól még az sa , csak nem fogod látni 😊

Jó ötlet ez a híd..., bár én nem moddingolok, inkább hagyon naturan és MP-zhetõen a SA-mat<#smile>
Ha beteszi vki ezt a hidat, akkor azon fognak közlekedni autók<#kerdes>
lamase
nemtudom

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Fido4life
Ez jó ez ?

lamase

hali,köszi a new sanandreses modot de sajna elcseszte a mantéseim... a mentések kivannak irva ugyhogy max letörlöm a modot azt felrakom... de ott az a végigjáccot mentés és nem indul el... most mit tudok csinálni hogy menyen a mentésem meg a new sanandres is ???<#help>
http://szabi1991.uw.hu/
sry, ezt akartam linkelni!

felettem az oldalamra egy Tokyo Drift autócsomag -ot 😊

ha érdekel vki-t : szabi1991.atw.hu

a blogot is én látogatom legtöbbet! 😛P
Neoncsöves én is járok arra a szerverre. És ha banned-et ír ki akkor az azt jelenti, hogy BANNOLTAK. Ez elõfurdolhatott azért, mert csíteltél, vagy kötöszködtél az egyik Adminnal, vagy "csúnyán" viselkedtél.
Jaaa na, SA-MPben a BT serverre nem enged fel pedig egy jó ideje nem is jártam ott... Na ... 😄

Srácok SA-MP-re nem enged fel, azt írja banned, pedig egy jó ideje nem is jártam azon a serveren <#gunyos1><#help>

lamase
én tudom kiváncsi voltam te is tudod e😛

Fido4life
Fido4life
Még nincs, de szerintem 100 hogy lesz.. Na jó 99% 😊

DJ Skyline
honnan a hivatalos infó? 😊

Fido4life
lesz

JaSoN HuNTeR
Szóval lesz pc-n köv gta???

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Firerock
és akk vki el tudná mondani hogy mûxik?
mer berakom, úgy ahogy az infóba van
de a bill. kombinációk nem mûködnek

DJ Skyline
nincs szerintem

Firerock
Vki tudna 1 használati utasítást adni a +126 trainer magyarulhoz????????

Firerock
kösziiii

gugli elsõ találat:térkép
Fido4life
Jah, elolvastam hogy kéne, kissé túlkomplikált.. Meghát egy bug halmazért nem érdemes 😊

Fido4life
Merre felé érdemes repülni hogy megtaláljam Liberty Cityt ? Ugyanis a Spaceeistein 2.0-ban, az is benne van...

Fido4life
Óóó akkor tudom mire fogom költeni, a Lap Topból származó pénzem...<#eljen>

DJ Skyline
nekem anno a Geforce-al sem volt bajom (Gf4 Ti4200 8x),csak lett saját gépem,és ebbe ATI van,de szerintem jobb valamivel mint a másik kártya!
12-tõl 14-ig!

Fido4life
2-es Celeron, 700 Mega Ram szal szerintem ezzel nincs baj, a kártyát kell frissíteni.. Tényleg jobban megéri ATI kártyát venni ? Ami neked van az mennyibe fáj manapság ?