82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • PSP 007
  • King of Roads
  • PSP 007
  • ldavid
    és akkor ez mi??
  • PSP 007
    egyébként forrás www.gtaplace.hu
  • PSP 007
    mivel nincs gta4es pc-s téma ezért bemásolom ide...

Nemrégiben jelent meg a GameInformer magazin májusi száma, melyből információkat és képeket egyaránt leközöltünk számotokra. A magazin szerkesztői közül csupán egy látta a Grand Theft Auto 4-et,
    ez az ember nem más mint Andrew Reiner. A szerkesztők azt igérik, hogy folytatják a magazinban elkezdetteket és kiegészítőleg publikálnak egyfajta kérdezz-felelek cikket, melyet a világhálón fognak közzétenni Április 23-án. A legjobb ebben az egészben az, hogy mi, azaz a nagyközönség tehetünk fel kérdéseket az előbb említett szerkesztőnek, a mailto: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen (persze angolul...). A kérdéseitek nagy része meg fog jelenni a leközölt cikkben, szóval mire vártok még? A beküldési határidő Április 19. szerda.
  • KILLER2
    Hát ez most jó sokat mondott ám.
  • Fido4life
    -.-
  • KILLER2
    Nektek nem instabil a játék a modern mod v2-vel? Mert én most feltettem emgint a játékot, 1.1 patch, 1.1 crack, modern mod v2 és most ha lövök, akkor kidob hibával.
  • jpwadkan
    nyugi, nemsokára disznó meleg lesz, úgyhogy tán még áldani is fogja a neved, hogy nincs fűtés és meleg víz
  • Sanzistift
    Alakul a mod, egész héten gyűrtem a dolgot.
    Bár a párom eléggé morgott, mert a fűtést kellene csinálnom...:/
    Pár új dolog bérakva, a verdák cseréje is alakul.
    Az újonnan berakott kocsikat nyúzogatom órákig, mindenféle környezetben.
    Annyi kocsi van lecserélve már, hogy néha beröccen az FX5700-E, de még bírja.

A játékban szokásos fagyásokon, kiszállásokon kívül eddig más nem történt... :)))))
  • Hymtozis
    Jah. a sima 2-es gomb, vagy ha azzal nem megy, akkor a beállításoknál megtudod nézni, vagy áttudod állítani olyanra, amilynre akarod.
  • PSP 007
    2 > ezzel tudod kinyitni..ha alap beállitások vannak
  • matti12
    hi. valaki nem tudna linket adni ahonnan az SA-MP-hez vmi admin progit? amivel amivel külön admin profilom lehet thx
  • madtolyy
    A repülős tutorialt megcsináltam, de aztán abba hagytam a gammát ás csak hosszú idő elteltével szedtem ismét elő. Már nem emlékeztem, hogy melyik volt az a gomb. Köszi!
  • n3whous3
    Mivel meg kellett a tutorialt csinálnod, ezért fura, hogy ez nem tudod, de mindegy, elmondom:

Keresd meg az irányításban azt a gombot, hogy "speciális küldetés" (vagy valami olyasmi). Na azzal kinyithatod.

Vagy esetleg, mielőtt segítséget kérsz, azért ajánlatos lenne végigpróbálni a gombokat (és még mindig nem értem, hogy a repülős tutorial megcsinálása után ezt hogy nem tudtad ???)
  • n3whous3
    De bőven van példa szerb Belic nevű emberekre, sorolhatnám...

Esetleg a Rockstar megint elb*szta a háttértörténetet, mert tutira nincs orosz muksónak ilyen neve.
  • n3whous3
    "román?! OROSZ!!!
    Honnan veszed hogy román?!"

Ha van nyelvérzéke itt valakinek, akkor nem csak orosz származásra következtethetett. Esetleg szerb v. horvát? (inkább horvát).
  • madtolyy
    Sziasztok! Las Venturasban, amikor fel kell tartóztatni a bérgyilkos gépét, elfoglalom a repülőjüket, lelövöldözök mindenkit és utána vissza kell vinnem a gépet a reptérre. A kerekeket hogy kell kiengedni?
  • matti12
    hi. valaki nem tudna linket adni ahonnan az SA-MP-hez vmi admin progit? amivel amivel külön admin profilom lehet thx
  • Hymtozis
    Nekem pontosan jó lenne, (HA lenne/lesz SA Stories) ha maradna minden, csak épp 5 évvel korábban játszódna, vagyis akkor, mielőtt CJ lelépett, vagy éppenséggel ott folytatódna, ahol abbahagytuk. :D
    Mehetne a biznisz (plusz karbantartása) Woozie-val még sokat lehetne kezdeni, meghát a R*-osok közt vannak fantáziadús emberek.
  • PSP 007
    ja
  • King of Roads
    XDD ezek az értelmes dolgok...
  • PSP 007
    <- ?
  • Kongy
  • PSP 007
  • King of Roads
    hmm...coolos
  • King of Roads
  • Szabi1991
    GTA4 SA ba ! :)

GTA Rumble
    MTASA
    intro
  • PSP 007
  • King of Roads
    ahha..köszi
  • Szabi1991
    bár nállam az msn is ugyanigy fagyott már ki :DDDD
  • Szabi1991
    ezt nekem is csinálta , egy új winfos meg egy kis portörlés a gépben megoldotta :)
  • King of Roads
    akkor is, hogyha csak ennél csinál ilyet? tehát még 1× sem találkoztam vele csak a SA-ba csinálja..
  • Szabi1991
    behalt a windows , vagy poros a proci..

(kékhalált nyom a winfos , de még az is kifagy :D)
  • PSP 007
  • King of Roads
    hogy ez eddig nem jutott eszembe
  • King of Roads
    mindenesetre átköltöztem venturasba.
  • PSP 007
    ez van :]
  • King of Roads
    vki help pLz! tegnap ütött be először a dolog: megyek a gettós környék felé és hirtelen elsötétül a kép, majd megjelenik egy nagy kékség a képernyőn. semmire nem reagál, 1szerüen csak ott van (sztem 2 óráig is ugy maradna ha nem kezdenék vmit), mindig ujra kell inditani... be is szarnék, ha a mentéseim a groove streeten lennének :o