82991
-
PSP 007 #67976 -
#67975 -
PSP 007 #67974 -
ldavid #67973 és akkor ez mi?? -
PSP 007 #67972 egyébként forrás www.gtaplace.hu -
PSP 007 #67971 mivel nincs gta4es pc-s téma ezért bemásolom ide...
Nemrégiben jelent meg a GameInformer magazin májusi száma, melyből információkat és képeket egyaránt leközöltünk számotokra. A magazin szerkesztői közül csupán egy látta a Grand Theft Auto 4-et,
ez az ember nem más mint Andrew Reiner. A szerkesztők azt igérik, hogy folytatják a magazinban elkezdetteket és kiegészítőleg publikálnak egyfajta kérdezz-felelek cikket, melyet a világhálón fognak közzétenni Április 23-án. A legjobb ebben az egészben az, hogy mi, azaz a nagyközönség tehetünk fel kérdéseket az előbb említett szerkesztőnek, a mailto: [email protected] email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen (persze angolul...). A kérdéseitek nagy része meg fog jelenni a leközölt cikkben, szóval mire vártok még? A beküldési határidő Április 19. szerda. -
#67970 Hát ez most jó sokat mondott ám. -
#67969 -.- -
#67968 Nektek nem instabil a játék a modern mod v2-vel? Mert én most feltettem emgint a játékot, 1.1 patch, 1.1 crack, modern mod v2 és most ha lövök, akkor kidob hibával. -
jpwadkan #67967 nyugi, nemsokára disznó meleg lesz, úgyhogy tán még áldani is fogja a neved, hogy nincs fűtés és meleg víz -
Sanzistift #67966 Alakul a mod, egész héten gyűrtem a dolgot.
Bár a párom eléggé morgott, mert a fűtést kellene csinálnom...:/
Pár új dolog bérakva, a verdák cseréje is alakul.
Az újonnan berakott kocsikat nyúzogatom órákig, mindenféle környezetben.
Annyi kocsi van lecserélve már, hogy néha beröccen az FX5700-E, de még bírja.
A játékban szokásos fagyásokon, kiszállásokon kívül eddig más nem történt... :))))) -
Hymtozis #67965 Jah. a sima 2-es gomb, vagy ha azzal nem megy, akkor a beállításoknál megtudod nézni, vagy áttudod állítani olyanra, amilynre akarod. -
PSP 007 #67964 2 > ezzel tudod kinyitni..ha alap beállitások vannak -
matti12 #67963 hi. valaki nem tudna linket adni ahonnan az SA-MP-hez vmi admin progit? amivel amivel külön admin profilom lehet thx -
#67962 A repülős tutorialt megcsináltam, de aztán abba hagytam a gammát ás csak hosszú idő elteltével szedtem ismét elő. Már nem emlékeztem, hogy melyik volt az a gomb. Köszi! -
n3whous3 #67961 Mivel meg kellett a tutorialt csinálnod, ezért fura, hogy ez nem tudod, de mindegy, elmondom:
Keresd meg az irányításban azt a gombot, hogy "speciális küldetés" (vagy valami olyasmi). Na azzal kinyithatod.
Vagy esetleg, mielőtt segítséget kérsz, azért ajánlatos lenne végigpróbálni a gombokat (és még mindig nem értem, hogy a repülős tutorial megcsinálása után ezt hogy nem tudtad ???) -
n3whous3 #67960 De bőven van példa szerb Belic nevű emberekre, sorolhatnám...
Esetleg a Rockstar megint elb*szta a háttértörténetet, mert tutira nincs orosz muksónak ilyen neve. -
n3whous3 #67959 "román?! OROSZ!!!
Honnan veszed hogy román?!"
Ha van nyelvérzéke itt valakinek, akkor nem csak orosz származásra következtethetett. Esetleg szerb v. horvát? (inkább horvát). -
#67958 Sziasztok! Las Venturasban, amikor fel kell tartóztatni a bérgyilkos gépét, elfoglalom a repülőjüket, lelövöldözök mindenkit és utána vissza kell vinnem a gépet a reptérre. A kerekeket hogy kell kiengedni? -
matti12 #67957 hi. valaki nem tudna linket adni ahonnan az SA-MP-hez vmi admin progit? amivel amivel külön admin profilom lehet thx -
Hymtozis #67956 Nekem pontosan jó lenne, (HA lenne/lesz SA Stories) ha maradna minden, csak épp 5 évvel korábban játszódna, vagyis akkor, mielőtt CJ lelépett, vagy éppenséggel ott folytatódna, ahol abbahagytuk. :D
Mehetne a biznisz (plusz karbantartása) Woozie-val még sokat lehetne kezdeni, meghát a R*-osok közt vannak fantáziadús emberek. -
PSP 007 #67955 ja -
#67954 XDD ezek az értelmes dolgok... -
PSP 007 #67953 <- ? -
#67952 -
PSP 007 #67951 -
#67950 hmm...coolos -
#67949 -
Szabi1991 #67948 GTA4 SA ba ! :)
GTA Rumble
MTASA
intro -
PSP 007 #67947 -
#67946 ahha..köszi -
Szabi1991 #67945 bár nállam az msn is ugyanigy fagyott már ki :DDDD -
Szabi1991 #67944 ezt nekem is csinálta , egy új winfos meg egy kis portörlés a gépben megoldotta :) -
#67943 akkor is, hogyha csak ennél csinál ilyet? tehát még 1× sem találkoztam vele csak a SA-ba csinálja.. -
Szabi1991 #67942 behalt a windows , vagy poros a proci..
(kékhalált nyom a winfos , de még az is kifagy :D) -
PSP 007 #67941 -
#67940 hogy ez eddig nem jutott eszembe -
#67939 mindenesetre átköltöztem venturasba.
-
PSP 007 #67938 ez van :] -
#67937 vki help pLz! tegnap ütött be először a dolog: megyek a gettós környék felé és hirtelen elsötétül a kép, majd megjelenik egy nagy kékség a képernyőn. semmire nem reagál, 1szerüen csak ott van (sztem 2 óráig is ugy maradna ha nem kezdenék vmit), mindig ujra kell inditani... be is szarnék, ha a mentéseim a groove streeten lennének :o