GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.flickr.com/photos/soma62sco
de a másikat egy másik gyerek aki alig kapcsolja be. 😞
amugy remélem majd jöttök multizni.
Gta multiplayer oldal. az oldalon 2 szerver ip-je van feltüntetve és a hozzájuk tartozó kliensek oldala.
bár az oldal még nincs kész de a 2 szerver már üzemel.
Viszont már van egy nagyon szép, tárcsafékes, rezó-kipuffogós Simsonom. 😊
Lenne 1 kérdésem:
Mások se tudnak beszállni a Rustlerbe ha lecserélik egy 2.világháborús vadászgépre? (JU-87 a gép neve...)
Igazándiból az a gondom, hogy CJ nem éri el a pilótafülkét a szárnytól, mit csináljak?
A heavy cost. I pay it gladly.
helyesírás itt is perfect:c
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
köcce!!
Official - Neelix - Expect What
?
Kitaláljátok? Nincs biztonsági mentésem... (majd szedek valamit, amely helyettesíti, és van hozzá handling...)
Chaos Anno Domini
Tehát ha már újra Los Santosban vagy, és a küldetéseket csinálod, mi a fenét akarsz a mágneskártyás csajtól? Hiszen már túl vagy a kaszinórablós küldin, amihez a mágneskártya kellett.
Chaos Anno Domini
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
És tõle kérdeztem v.mit, csak ha nem jön fel mondjuk ma, akkor biztos nem olvas vissza addig, ahol már az én írásom van, nem?
Amúgy ha gondolod te is válaszolhatsz helyette...
Jó GTA-s ötletekre nyitott vagyok!!!!!!
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ha csak évente, akkor v.ki válaszolna helyette is? #64206
Ez a topic pedig a PC-s SA-ról szól.
ha nem megy normálisan....
az a 24 mirõl szól? magyarországon vetítették már vagy csak egyelõre külföldön?
www.flickr.com/photos/soma62sco