82991
-
oder hano #81589 jah. hát az nekem se jó... -
#81588 én nem a san andreasra gondoltam az tökéletes henem a sanandreas camhackre... -
oder hano #81587 mind1 én bhol az olvastam hogy este kell őket lefotózni... -
oder hano #81586 van mert én is win7 alatt tolom és jó. csak ugyan azok a hibák vannak mint xp-n. nálam simán megy. de ha neked en megy az a lehetőséged van hogy a gta sa exe-re rákattintasz jobb egér gomb-al és utánna rámész a tulajdonságokra. ott pedig a kompatibilisre fülre. és ott lesz egy olyan hogy: futtatás a következő kompatibilis üzemmódban. és ott kiválasztod az 1ik-et... -
#81585 sziasztok!
maár végigolvastam az összes camhackes hsz-t de arra nem találtam megoldást hogy win 7 alatt elfusson...
van valami lehetőség erre?? -
syberia2 #81584 Catalinas küldetésnél, amikor bankotrablunk, és motorral menekülünk, őt mindíg elkapják, aztán kiírja h kinyírtak. Valami extrát kell benne csinálni? -
#81583 csáó tudna vki aban segiteni hogy leirná hogy hogyan lehet beálitani a kormányt lépésröl lépésre?ugy hogy müködjön a gáz fék pedál is
-
#81582 Próbáld inkább a "d" gombot, talán úgy jobb lesz. -
jaki88 #81581 sziasztok! az autósiskolában e legelső feladatot, hogyan kell megcsinálni? azt ahol csak állóhelyben meg kell forgatni az autót, nem tudom pontosan melyik billentyűket kell nyomni, úgy csináltam, hogy w+s nyomtam és közben az "a" gombot, hogy irányba menjen, de nem akar megmozdulni, illetve nagyon lassan akar csak. Hogy kell pontosan megcsinálni? -
#81580 Szabad szemmel csak este látszódik. Világító gömbként jelenik meg. (Persze ettől függetlenül bármikor lehet fotózni.) -
vasziszdasz #81579 Ez hülyeség, bármikor lehet fotózni, de a fotó ikon csak a teleobjektíven keresztül látszik, szabad szemmel nem. -
oder hano #81578 miért nem találok sehol egy jó kis vonat mód-ot.... -
oder hano #81577 vki nem tud 1 oldalt ahonnan leszedhetem darabokba? -
oder hano #81576 na egy kis hót honnan tudnék letölteni hozzá? -
oder hano #81575 viszont most nézem hogy az ugratók nem kellenek a 100%-hoz -
oder hano #81574 ingyen fegyverek :D -
oder hano #81573 a triattlont már + csináltad? -
oder hano #81572 simán láthatod. menny ahoz a házadhoz ahol van az a S lejáró. persze este. na és ott lesz az egyik. vagy pedig elmész a vonat állomáshoz. és kimész a sínhez és ahogy elfordulsz az alagúthóz. ott lesz felül annál az üveg biszbasz nál -
oder hano #81571 na én meg nem találok róla térképet.... -
DIESEL DOG #81570 Na ezekről a gömbökről még nem tudtam eddig. Viszont az ugratókat ismerem 3-at már teljesítettem... -
#81569 hát én az összes fotót megcsináltam, és nappal is ugyanúgy ott voltak a világító gömbök, igaz nehezebben lehetett őket észre venni. az ugratókat meg nem muszáj megcsinálni a 100%hoz -
oder hano #81568 ja. minden este lesz azokon a helyeken egy világitó gömb a levegőbe. azokat kell lefényképezni. hogy megne lepőgy + kell találnod még 70 ugratót a 3 városban és vidékeken. -
oder hano #81567 foto helyek -
DIESEL DOG #81566 Este? Ezt még eddig nem is tudtam... -
oder hano #81565 nincs mit. mindjárt teszek be egy fénykép térképet is. -
oder hano #81564 az a baj hogy az csak este van... -
DIESEL DOG #81563 Na pont egy ilyenre gondoltam... köszi! ;) -
oder hano #81562 graffiti map -
DIESEL DOG #81561 Fényképekből még egy darab sincsen meg... :D -
oder hano #81560 amúgy nagyon sűrűn vannak a graffitik. van hogy egy kis területen van vagy 3-4 és a fényképekkel mivan SF-be? -
oder hano #81559 vki akinek van rajta cleo mod nem tudna valahova föltenni nekem egy main.scm american.gxt és egy script.img-t? -
DIESEL DOG #81558 Azokból már 89-et lefestettem, a többiről gőzöm nincs hogy hol vannak, pedig már egész LS-t végig jártam. Már azon gondolkodom hogy szedek le valami térképet amin rajta vannak, és amit nem tudtam megtalálni azt a térkép alapján megkeresem és lefújom. -
oder hano #81557 és mi van a graffitik-kel? abból is kell 100... hát ezért nem árt menteni az ilyenek gyűjtése közbe. nekem nem fagyott le míg el nem baxtam. nekem annál jobbat csinál kilép a játékból és kapok egy üzit. Az exe hi észlelése miatt leállt. vagy vmi ilyesmi... -
DIESEL DOG #81556 Patkókkal még nem is törődtem eddig, asszem 2 ha megvan. Nekem csak az összes osztriga vagy kagyló van meg... :D -
#81555 én is kb. így, főleg akkor fejeztem be a 100%.al való szarakodást, amikor az összes patkót összegyűjtöttem las venturasban és lefagyott :D -
oder hano #81554 én majd úja kezdem mihelyt sikerült leszednem... -
DIESEL DOG #81553 Én 87.34%-ig játszottam vele, valahogy lusta vagyok 100%-ig vinni... :D -
oder hano #81552 tudom. ráadásul pár perc alatt + lehet csinálni. De az most nem tudom hogy kell-e csinálni benne tank-al és helikopterrel a küldetést. rég játszottam vele. anno még ps2-ön... -
oder hano #81551 nem egy nehéz játék de ha az ember elakad beletelik egy kis időbe. de xerintem pár hónap alatt meglehet az egész játékot csinálni néhány hónap alatt -
DIESEL DOG #81550 Azokat bármelyik Ammu Nationban el lehet érni...