GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csináltam egy gamemodet, ha beteszek pár ûj jármûvet, kifagy...
azért nem értem, mert tudtommal a határ 700 jármû, most kb 300vmennyi van...és biztos, hogy emiatt kressel..mi lehet az ok ?
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az lenen a problémám a GTA San Anreas-sal, hogy néha nem mûködik az egerem! Pl.: egyik küldetésnél jó a másiknál miután elmentem nem mûködik! De volt olyan is hogy ha beléptem játékba és betöltöttem a mentést már akkor sem mûködött! Mi lehet az oka! Van a gépen valami olyan driver ami miatt ezt csinálja? Ja, és mindegyik fajtánál ezt csinálja akár melyik oldalról vagy már kiegészített verziókat töltök le!
Ha tudtok segíteni írjatok! Köszi elõre is!
Sziasztok!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
2. Csitert nem látok a képen, csak egy beszélgetést. 😄
3. A TK lehet véletlen volt, csak akár egy bug is lehetett. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
1. a kamion
2. csiter
3. tk-s.. 😄D
Jó az a kamion, csak néha meg akarja erõszakolni a tartályt.

sok ez a 40, majd lejjebb viszem, de legaláb védi a spawnolt játékosokat.
Persze volt mikor elcsalltam, hogy máshol nyírjon ki, majd respawn, és megtudtam lógni, de sokat nem ért ellene, mert a rakéták nem fogtak a helikopterén, õ meg egy két lövésre leterített, és kezdõdött minden elõlrõl.
Egyszer meg egy Burger Shopba becsalltam, ott meg két fejlövésre leterítettem, fair playben úgy látszik egyesek nincsenek a toppon.
De egy idõ után már unalmassá válik, hogy valaki ebben látja örömét, azóta nem is voltam azon a szerón...
A drivebyt még néha élvezem is, mert ad egy kis izgalmat. 😄
Helikill - A helikopter rotorjával ledarálod a másikat. (A játék még azt is helikillnek veszi, ha megállsz jármûvel a másikon.)*
Spawnkill - Akkor ölöd meg a másikat, amikor éppen újraéldet (spawnolt).**
Driveby - Kocsiból lõsz ki, és úgy ölöd meg a másikat.
Teamkill - A csapattársadat ölöd meg.***
*Edit: Amennyiben jármûben van a delikvens, akkor erre nincs túl nagy esély. 😄
**Edit: Mikor éppen spawnol a játékos, akkor nem lehet jármûben, szóval ez erre nem vonatkozik. 😄
***Edit: A csapattárs megölése minden helyzetben tilos.
Most ahogy látom, elég lett volna a driveby-hoz odaírni, hogy engedélyezett, ha a másik jármûben van. XD (Mentségemre szóljon, hogy este volt, és edzés is volt elõtte, meg egy 2 órás matekdoga. 😄)
ezeket pontosan hogy kell érteni ? (még sosem multiztam...)
Turn Me On Dead Man
UI: Boldog Születésnapot SG! 😄
Pár info a szerverrõl:
HostName:
Address: 80.249.173.114:7555
Players: X / 50
Ping: X
Mode: San Fierro TDM + MoneyGrub
Map: San Andreas
Az átadás alkalmából mindenkit szívesen várunk egy hatalmas öldöklésre. 😄 A "party"-t délután 6-kor (18:00) kezdenénk.
A szerver átadásával egyidõben a tagfelvételt is elindítjuk, jelentkezni a szerveren lehet majd. (Nem tudunk semmilyen felvételi követelményt elõre elmondani, de annyit elmondanék, hogy a klán fõ célterülete az ölés. 😄)
Pár fontos információ:
-A csalás tilos.
-A carkill, helikill, spawnkill, driveby, teamkill tilos, ha az áldozat nincs jármûben.
-A flood tilos.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
samp nevem: Gigant
és én a Parkour-DM-Stunt szerver-en játszok
ip: 80.249.173.160:8800
;D
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
a választ elõre ie köszönöm
CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4
kössz
Majdnem mindenünnen aniyval tölt,amenniyt a NET-ed bír<#wilting>#wilting>
Googleba írd be és tallózz!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
😄DDDDDDDDDDd
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Ilyet se halloattam még, vagy szerezz be egy "Jézus szereti az embereket" módot. <#szomoru2>#szomoru2>