GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Nem tudjátok, hogy a SA-MP miért fagy ki egyik pill-rõl a másikra ?
csináltam egy gamemodet, ha beteszek pár ûj jármûvet, kifagy...
azért nem értem, mert tudtommal a határ 700 jármû, most kb 300vmennyi van...és biztos, hogy emiatt kressel..mi lehet az ok ?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Ilyen velem is elõfordult párszor. Lépjél ki a menübe, majd a játékba vissza. Én ezt addig csináltam, míg nem lett jó az egér.

Sziasztok!!
Az lenen a problémám a GTA San Anreas-sal, hogy néha nem mûködik az egerem! Pl.: egyik küldetésnél jó a másiknál miután elmentem nem mûködik! De volt olyan is hogy ha beléptem játékba és betöltöttem a mentést már akkor sem mûködött! Mi lehet az oka! Van a gépen valami olyan driver ami miatt ezt csinálja? Ja, és mindegyik fajtánál ezt csinálja akár melyik oldalról vagy már kiegészített verziókat töltök le!
Ha tudtok segíteni írjatok! Köszi elõre is!
Sziasztok!
zeli
jahh, igen, ki is lett bannolva. xD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bespawnolt egy hydrát majd minigunal kinyírta a szerveren lévõ admint.. xD

Fresh Duke
1. A kamion, mint említettem, néha rosszalkodik.
2. Csitert nem látok a képen, csak egy beszélgetést. 😄
3. A TK lehet véletlen volt, csak akár egy bug is lehetett. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

ha megnézed 3 érdekességet láthatsz legalább.. 😊
1. a kamion
2. csiter
3. tk-s.. 😄D

Valaki nem tudja milyen oldalon van fent egy nissan qashqai?Nagyon kéne a kedvenc kocsim!elõre is kössz
Fresh Duke
Valami nem tetszik? XD
Jó az a kamion, csak néha meg akarja erõszakolni a tartályt.

látom sokminden nem változott.. 😄

Olyan 15 - 20 másodperc elég ahhoz hogy újra támadóképes legyél, habár aki rádszáll, az ellen nincs mit tenni. (saját példámból)

zeli
aki ráér, felnézhetne , mindjárt sztem megyünk gamelni. 😊

zeli
Nálunk úgy mûxik, hogy spawnolástól számított 40 másodpercben ha megölsz vkit egy idõintervallumon belül 3x, akkor bevág jailbe.
sok ez a 40, majd lejjebb viszem, de legaláb védi a spawnolt játékosokat.

Fresh Duke
Jah. Mondjuk sose értettem, hogy mások miért lelik örömüket abban, ha a többiek játékát elrontják. :/

Az egyik Hydrás szerón egy cheater rám szállt spawnkill céllal, figyelte mikor döglök meg, és egy Apacs helikopterrel mindig a spawn helyemen várt, hogy én ne jussak vadász géphez, és mikor még gyalog vagyok deaktiváljon...

Persze volt mikor elcsalltam, hogy máshol nyírjon ki, majd respawn, és megtudtam lógni, de sokat nem ért ellene, mert a rakéták nem fogtak a helikopterén, õ meg egy két lövésre leterített, és kezdõdött minden elõlrõl.

Egyszer meg egy Burger Shopba becsalltam, ott meg két fejlövésre leterítettem, fair playben úgy látszik egyesek nincsenek a toppon.

De egy idõ után már unalmassá válik, hogy valaki ebben látja örömét, azóta nem is voltam azon a szerón...

Fresh Duke
Igazándiból úgy vagyok vele, hogy ha nem teamkillrõl vagy spawnkillrõl van szó, akkor engem a többi nem zavar annyira. (Persze, csak ha mértékkel vannak, mert ha v.ki csak az egyiket csinálja folyamatosan, az már nagyon idegesítõ. 😄)
A drivebyt még néha élvezem is, mert ad egy kis izgalmat. 😄

DJ Skyline
spawnkill az genyó dolog, sehol sem kultiválják érthetõ mód. 😊 FPS-ben is eléggé irritáló, mikor spawnolsz (mondjuk TDM van), és egybõl jön arcba a golyó. <#gonosz1>

Fresh Duke
Carkill - Úgy ölöd meg a másikat, hogy elütöd.*
Helikill - A helikopter rotorjával ledarálod a másikat. (A játék még azt is helikillnek veszi, ha megállsz jármûvel a másikon.)*
Spawnkill - Akkor ölöd meg a másikat, amikor éppen újraéldet (spawnolt).**
Driveby - Kocsiból lõsz ki, és úgy ölöd meg a másikat.
Teamkill - A csapattársadat ölöd meg.***

*Edit: Amennyiben jármûben van a delikvens, akkor erre nincs túl nagy esély. 😄
**Edit: Mikor éppen spawnol a játékos, akkor nem lehet jármûben, szóval ez erre nem vonatkozik. 😄
***Edit: A csapattárs megölése minden helyzetben tilos.

Most ahogy látom, elég lett volna a driveby-hoz odaírni, hogy engedélyezett, ha a másik jármûben van. XD (Mentségemre szóljon, hogy este volt, és edzés is volt elõtte, meg egy 2 órás matekdoga. 😄)

carkill, helikill, spawnkill, driveby, teamkill tilos, ha az áldozat nincs jármûben.

ezeket pontosan hogy kell érteni ? (még sosem multiztam...)

ZTM
Hûûûû szerintem visszapakolom a San Andreast a gépre aztán megyek, csak sajnos 18:00-kor nem tok menni pedig jó lenne kezdésnél, de majd éjszaka benézek😄

sambauer
én jönnék ha lenne jó gépem 😄 (bár manapság már nem lehet túl drága egy komplett gép amin jól elfut a SA)

Turn Me On Dead Man

Fresh Duke
Még annyit, hogy ha v.kinek v.milyen kérdése lenne, akkor az e-mail címem az MSN címem is.

UI: Boldog Születésnapot SG! 😄

Fresh Duke
Végülis azért kérdeztem, mert klánunknak (League of Shadow Warriors ) elkészült a szervere, melyet pénteken (2009.10.02) "hivatalosan" is átadunk. (Lényegében most is fut, csak péntekig folynak még a javítások, meg a még be nem fejezett részek kiegészítése.)

Pár info a szerverrõl:
HostName: LSW Clans Team DeathMatch @ skyhosting.hu
Address: 80.249.173.114:7555
Players: X / 50
Ping: X
Mode: San Fierro TDM + MoneyGrub
Map: San Andreas

Az átadás alkalmából mindenkit szívesen várunk egy hatalmas öldöklésre. 😄 A "party"-t délután 6-kor (18:00) kezdenénk.
A szerver átadásával egyidõben a tagfelvételt is elindítjuk, jelentkezni a szerveren lehet majd. (Nem tudunk semmilyen felvételi követelményt elõre elmondani, de annyit elmondanék, hogy a klán fõ célterülete az ölés. 😄)

Pár fontos információ:
-A csalás tilos.
-A carkill, helikill, spawnkill, driveby, teamkill tilos, ha az áldozat nincs jármûben.
-A flood tilos.

megesik.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

v43 001
igen pl. én 😄 pont most jöttem ki onnan 😄
samp nevem: Gigant
és én a Parkour-DM-Stunt szerver-en játszok
ip: 80.249.173.160:8800

;D

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Fresh Duke
Vannak még itt emberek, akik SA-MP-oznak még ma is? 😄 (Vagy esetleg tervezik, hogy újra fognak?)

<#hehe>

Ryder7
a FAQ-ba...

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

A magyar helyesírás szabályaiba
ki tudja hogy hová kel teni a gta san andreasba amodokat?
krisztianp16
Szerintem valami kod😄

Idioták kiméljenek!!! :)

ladaman
csá mindenkinek a trabant p50-et nem tudja vki honnan lehet leszedni?
a választ elõre ie köszönöm

CLAAS DOMINATOR 105, 106 4 EVER!!

sziasztok ps2 joyom van usb vwl hogy lehet be állitai ugy hogy ne körbe mennyen?
DJ Skyline
próbáld ki az, hogy csak a modellt meg a textúrát cseréled le, a handlinget meg az ilyeneket nem birizgálod.

Azért kösztök majd belerakok egy másikat.
belapeter
Énsem találkoztam még illyennel,pedig már betettem pár 100 autót <#confused>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Ryder7
rossz a kocsi. ha más kocsival is ezt csinálja akkor nem tudom.

http://youtube.com/RyderGaming Jelenlegi Sorozatok: Dark Souls II: Scholar of the First Sin, Heroes of the Storm, Cities: Skylines, The Sims 4

Valaki tudja miért van az ha egy kocsit bele rakok a játékba akkor ide-oda dobálja magát és felrobban, elrepül ha hozzá ér CJ?segítenétek?
kössz
belapeter
Istenem!
Majdnem mindenünnen aniyval tölt,amenniyt a NET-ed bír<#wilting>
Googleba írd be és tallózz!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Honnan a leggyorsabb?

Vigyázni kell rá.

Kapsz hozzá egy elég nagy térképet és elég hasznos szokott lenni 😄 Csak nekem már hajtásoknál szakadozik :@

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Ryder7
boltból😄

belapeter
GOOGLE<#idiota>

belapeter
GOOGLE

Miért? Nincs meg.

Heffi

😄DDDDDDDDDDd

Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com

Honnan érdemes leszedni?

DJ Skyline
sehogy, ez a játék ilyen

Ne lõjé mindenkit szitává, autóval ne üsd el az ártatlan gyalogosokat, stbstb... Probléma megolva.
Ilyet se halloattam még, vagy szerezz be egy "Jézus szereti az embereket" módot. <#szomoru2>