GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HostName: (( ||\\//|| ||\\//|| PUBLIC
Address: 213.222.129.235:7777
Players: 0 / 32
Ping: 12
Mode: San Fierro TDM
Map: San Fierro

megy a szerver , én ott szoktam játszani , vagy a klánom szerverén (SCaM)

a /freeze csak betesz a bõrtõnbe , és nem tudsz mozdulni 😊
a szerver fagyasztáshoz más kell 😛
(én se tudom mi , de nem is akarom tudni !!)

Akkor Vlala igazad volt!
Duke, mosanában megy a CMM szever?
Fresh Duke
Igen. A nevem Fresh Sparrow Kevin Duke, Alias: GrandMaster.
Vlala: télleg /freeze ...
Akos: én is admin vok másik szerveren, és tudom milyen érzés. De ha õ télleg csal... 😄 Jólvan, nem kell csalás, már töröltem is amúgy (nem tom kezelni 😄).
Elintézem, majd ha a CMm szerverre jön...

A heavy cost. I pay it gladly.

Nekem ezt mondták 😛
Egyébként a csíterek ellen az a legjobb, ha minden szerveren jóba vagy az adminokkal 😄
Nem. Csalás ellen a legjobb, ha otthagyod a szemét bandát. Legjobb támadás a védekezés vagy mi... Online játékokon rengeteg a hülye, aki csalással élvezi, hogy õ milyen jó fej és hogy el tudja rontani mások szórakozását, a legjobb, ha nem állsz be közéjük hadakozni - kívülrõl szemlélõk nem fogják majd tudni, melyikõtök a nagyobb.

Hymtozis: /frozen? Befejezett múlt idõben?
Inkább /freeze lenne.

Duke: Szerintem a fagyasztáshoz, adminnak kell lenni.
De az adminoknak - és lehet, hogy neked is - azt kell beírni, hogy /frozen (id)
Asszem...
És azt ajánlom, hogy próbálj meg akkor kicseszni vele, amikor nem az Õ szerverén vagy, mert ha bannol akkor ráb*sztál...
Akos 001
ha az a "fasz csávó" kickel,akkor annak megvan az oka,adminnak nem kell pofázni,sõtt,senkinek.
abba belegondoltál,hogy mi lesz azután ha kickelted õt.mert aztán te is jól megjárod majd.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

hogy kell berakni a Ferrari Testarosa hangokat???

ja + szemet szemér...

Fresh Duke
Már megtaláltam.
Hts nemtod, hogy lehet vele kifagyasztani másokat?
Csak 1 egyszerû bosszút akarok, aztán törlöm is...
Csak, mert elég idegesítõ, mikor egy fasz csaló kickel, mikor lecsalózom...
Csalás ellen legjobb módszer a csalás.

Akos 001
google-.-

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

LOOL!
Duke, szerintem itt senki nem ért/használ sobeit-et 😛P, vagyis én nemtom...
Inkább kérdezgesd, a játékben, a csíterektõl.
( a sobeit csít/hack progi a SAMP-hez :@ )
DJ Skyline
tisztázzuk,mi az a Sobeit?

(azmiaz?)

Fresh Duke
Lenne 1 kérdésem:
Honnét lehet leszedni a Sobeit legújjab változatát?
Ne gondoljon senki se rosszra, jó célra kell 😄.

DJ Skyline
fasza,német readme! :\

Fresh Duke
Sikerült beleszállnom!!!
Az a trükje, hogy csak úgy lehet, hogy LV-ban a reptéren a versenyeknél arra kell rámenni, amiben azzal kell menni... (Ezt jól elmagyaráztam <#circling>)
Kicsit gáz, hogy csak úgy tudtam beleszállni! XD
Amúgy asszem német repülõ.

Akos 001
az már lényegtelen dolog,repül és kész😊

Ju87- orosz? <#csodalk><#csodalk><#csodalk>

Akos 001
Gondolom csak a szokásost.....hogy valami csákó megcsinálta a nagy JU-87-es orosz gépet a San Andreasba,a rustler helyére

lényegtelen.

csak egy pár szot értek belõlle :
JU-87 , rustler , San Andreas <#crazya>

zvaragabor
Ez valószínûleg a zuhanóbombázóról szól.<#idiota>

Chaos Anno Domini

Fresh Duke
V.ki lefordítaná nekem? (A zuhanóbombázó read me-ej)

Àâòîð: Du-mont

Ìîäåëü íåìåöêîãî øòóðìîâèêà JU-87 - çàìåíÿåò ìîäåëü rustler â San Andreas.
Ñàìîëåò ìîæíî íàéòè íà çàáðîøåííîì àýðîäðîìå, â òîì ñëó÷àå åñëè ïðîéäåíû âñå ìèññèè â ýòîé ëîêàöèè.

Ki kell cserélni a benne lévõ két könyvtárat a megfelelõekkel.

Fresh Duke
Köszi!
Igazad van, télleg nem írtam át 😄
Osztálytársamnál átírtam, és az NRG 500-ából "Dimenziókapu" lett. 😄 XD
Köszi!

igen! (és nem tudom mit kell vele csinálni😊
de ez annak a jele , hogy a hangokat is ki lehet cserélni !

bazs1
ez csak hang?

Fido4life
Nah mind1, már letöltöttem..

Fido4life
?

Ez nekem is problem volt. Kiálltam oda kb. egy óráig, és vártam a rivália bandát, de babáztak megjelenni... Persze, türelem ballast terem 😊

Harly18
A kocsi mappájában 4 db fájl van, úgy hogy hermes 1, hermes 2, stb... Ilyenkor mi van? Ez nem azt jelenti, hogy a 4 különbözõ fájl jelenti a bogár 4 változatát? Itt elvileg úgy irja, ahogy irtad 😄, csak igy sem annyira világos, de megpróbálom majd összehozni....

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Herbie "style" alatt a festésre gondolsz ?
ha igen , akkor a tuning boltban lehet átfesteni , ha betetted afestést a játékba 😊

Harly18

Van aki kipróbálta ezt a bogarat? Hogy lehet benne elõhozni ezt a Herbie "style-t" meg a többi tuning verziót? Mert én csak az alap verzióval találkozok a játékban 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Fido4life
Valaki tudna adni egy eredeti PEDSTATS.DAT, PEDS.IDE, PEDGRP.DAT, PED.DAT fájlt ?

"instant válaszok" <#nevetes1>

zvaragabor
Kár. Na de kösz szépen mindenkinek az instant válaszokat.

Chaos Anno Domini

egyik "fontos" karakter kõzõtt sincs benne 😞

DJ Skyline
jaja,nincs több ballas,vagos,stb! 😊

zvaragabor
Jah, és még annyi hogy ki az a bomba szõke csak aki betöltési képnél szokott megjelenni, pucsít, jó mellei vannak és a felsõ ajkát nyalja? A játék folyamán egyszer sem láttam<#idiota><#szeret>

Chaos Anno Domini

nekem nincs 😉

zvaragabor
Értem. Köszi szépen. És még akkor annyi hogy ha azokat a pici részeket is elfoglalom, tehát már minden elfoglalható zóna az enyém, akkor már soha többet nem lesz "your hood is under attack" ?

Chaos Anno Domini

A másik meg a csatorna a Johsonhoz közeli végében van...
Nekem mindig szerencsém volt, vagyis úgy csináltam, hogy nem a nagyokat foglaltam el elõször, és aztán a picin nem voltak, hanem hagytam, hogy had legyenek ott. Aztán rájuklõttem, és elbújtam egy kocsi mögöt (ami a pici zónában volt) és megvártam míg oda jõnnek aztán "pufffff..."
<#smile>
DJ Skyline
1. vedd lejjebb a beállításokat,de mondjuk 1GB memóval nem nagyon kéne! nálam csak nappal szokott belassulni kicsit a délibáb miatt! tehát leállítások lejjebb,pl élsimítás
2. azokat a területeket is elkell foglalni,pl én mindíg azzal a területtel szívtam,ami egy járdaszegély össz vissz! Los Santos északi részén van, nincs más megoldás,csak a környéken lebzselõ bandatagokat odacsalogatni,majd ha beértek a területre,akkor pufffff...

zvaragabor
Hali megin, van 2 kérdés.
1. Mi a fenétõl szaggat be a játék annyira, hogy élvezhetetlen az egész, de csak Los Santosban. Néhol simán fut, de a város egyes részein iszonyatosan beszaggat. A másik 2 városban is beszaggat, de egyáltalán nem ennyire.
2. Már egyszer kijáccottam a gamet, és elfoglaltam az összes territóriumot los santosban, de maradt 2 icipici négyzetnyi terület, amik kb egy útkeresztezõdésnyi méretûek. vagy 1 héten keresztül próbáltam elfoglalni, de senki ellenség nem volt ott. Vagy ezek csak azért vannak hogy legyen valami nyoma hogy a környéken más banda uralkodott?
Válaszokat elõre kösz

Chaos Anno Domini

KG21
vagy az van, hogy túl magasan van a pilótafülke, és mondjuk fel kell mászni a szárnyra, és onnan beszállni, vagy az lehet még, hogy nem cseréltd le a handlingsort amit a készítõ adott hozzá, és az eredeti handling van hozzá ami talán nem passzol az új modellhez.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
lehet nem ott kell beszállni,ahol eddig...próbáld másik oldalán,stb...vagy lehet a readmeben levan írva!

Fresh Duke
Köszike, de az teljesen mindegy, ha nem tok beleszállni... 😞

A Junkers 87 (Stuka) nem vadászgép hanem zuhanóbombázó!