GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtom miért, hisz régen simán végig vittem...igaz, akkor angol volt. Lehet, hogy a magyarosítás a baj?:S
<#help>#help>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
-nem ahol lakik-
TDU:[HUN]dudutech
vagy tovább bénázik a gép
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A heavy cost. I pay it gladly.
A Hunterrel meg lehet csinálni a rendõr-küldetést és elég sok lóvét is összeszedni.
Bár én jobban szerettem a golyóálló kocsikkal száguldozni miközben az FBI üldözött. 😊
De bizony, be kell vinni a hangárba, csak akkor marad ott.
Be is fér, csak ügyesen kell manõverezni:
Elõször leszállsz a hangárral szemben aztán kiugrassz, hogy a hangárajtó kinyíljon. Közben persze elindul a számláló amíg vissza kell majd szállnod a gépbe. Ha nyitva az ajtó, gyorsan beugrassz a gépbe és beviszed a hangárba.
Aztán kiszállsz és rohansz mint állat, hogy a hangárajtó bezáródjon mielõtt a számláló lenulláz.
Ha buktad a küld-t a gép ott lesz a hangárban.
Tipp: ha már megvan a gép, szerezz a szemétteleprõl (ami a hegyek között van) egy vontatókocsit azzal könnyebb lesz ki-be mozgatni a Hunter-t.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
A játék utolsó elõtti feladatánál járok amikor Cesarnak segíteni kell. Az utcákon dúl a harc szinte mindenütt és csatlakoztatni kell 2 Grove streeti tagot magamhoz és Cesarhoz. Hogyan lehet csatlakoztatni melyik gombbal kell beszélni a 2 taghoz, hogy végre beszálljanak a kocsiba, egyik sem jön velem nem tudom mit kell csinálni. Help!!!!!<#nemtudom>#nemtudom><#worship>#worship>
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
ha elsõre nem megy, akkor próbáld újra, mert van hogy náolam se megy
ilyenkor mi van?
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Kicsit barbár mócer, de nálam beválik 😄
Amikor kirakja az NVIDIA feliratot, elkezdem nyomogatni az egeret, de úgy hogy ne tudja az intrókat elkezdeni, és akkor megy.
Amúgy nálam winfos újrarakás után kezdte csinálni, szvsz v.mi videólejátszás gondja lehet.
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Mert ha akkor, akkor tom mit kell csinálni...
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Megint itt a megoldás az orrom elõtt, és nem esik le...
Egyébként miért tették volna bele a GTA Garage Mode Manager- be?
Contemporary Country Music
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
lehet helit,repcsit vezetni de csak misszióban
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Huntert tudsz szerezni ha már a Las Venturas-i reptéren a repülõs-versenyek elérhetõek (bejárat után jobbra, a hangár tövében piros sugár).
A "Heli hell" küld.-ben egyszerûen elviszed a gépet a sivatagi hangárba, elbukod a versenyt és elmented.
Egy kis segítséget szeretnék kérni egy régebbi hozzászólásomat kiegészítendõ. Megígértem a fiamnak, hogy rájövök mire hazaér a suliból.
Nem megy a dolog, szóval: A GTA Garage Mode Manager és a Car Spawn Trainer adta fel a leckét. Imádja a srác a távirányítós cuccokat. A játékban is van ilyen valahol, sõt be is lehet pakolni egész szép RC gépeket a két progi segítségével. Eddig meg is vagyok, de nincs távirányító. Merre találok ilyen cuccot?
És még egy dolog: Joystick- al mûködik nektek a játék? A repülõ (pont a lényeg) irányíthatatlan. Igazán nem is joy barát a játék, csak billentyûzet és gamepad beállítást találtam hozzá.
Elõre is kössz!
Contemporary Country Music
Huntert elvileg a reptéren találsz, miután teljesítetted a repülõsulit. A bázison nincs.
Tankot és Hunter helikoptert hol találok? Gondolom a sivatagi katonai bázison van, de ott rögtön kapok 5 csillagot? Van vhol máshol eldugva, ahol nem üldöznek egybõl? Jól jönne egy tank a garázsomba. 😄
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
volt már ilyan a flatout2 topikban is
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"