GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a bandaharcoknál szedtem meg magam, addig igazából nem is volt rá nagy szükségem. Az elején megcsináltaM A tûzoltós küldetést, aztán égjetek, barmok... 😊

A moditopicban kérdezd meg, miért vagy kitiltva a chatrõl...

Nem tudjátok hogy miért van áthuzva a cseten a nevem?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

DanielT
Na, lõszerbõl soha nem voltam híján... lóversenyen több milliót összehoztam és annyi lõszert vásároltam amennyit csak akartam, meg sem érezte a számlám 😊
bazs1
igen, azt AK-val és barátaival is meglehet csinálni, én is így nyomom<#ravasz1>

svédcsepp
1x már végigtoltam a GTA SA-t,de most tolom magyaritással és még mindig tud újat mutatni...ha bemész a fegyverboltba veszel egy smg gépisztolyt utána belépsz a lõgyakorlatba és egybõl kilépsz ad 1 rakat töltényt ,ezt asszem kb 3x vagy 4x kell megcsinálni és utána végtelen töltényed lesz <#vigyor1>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Hot Coffee MOD - 2 féle verzió létezik,
a világ sok ezernyi GTA rajongói oldaláról letölthetõ :

külföldi oldal

magyar oldal

A szexi ruhás verzióban használhatók a régi játékhelyzetek,
a meztelen Hot Coffee változatban új játékot kell kezdeni.
De az összes játékhelyzet is letölthetõ hozzá kipróbálásra...
<#wink>

Nem tudja valaki miért nem jelenek meg az üzeneteim a cseten?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

Nah, leszedem újból GTA-t, mivel dvd-n megvolt és remélem így nem fog lefagyogatni. Magyarosítást is felteszem majd, kíváncsi leszek sikerül-e...

Hot Coffe meglelhetõ még valahol?:S

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Akos 001
kérdezd máshol

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

solle
valami más?

torrent

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Akos 001
num.8.
num.2.
-ezekkel állítod a hajtómûvet(hosszan nyomva)

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Tudtok nekem segíteni abban hogy a vadászrepülõvel hogy lehet repülni?Mert nem tudok csak fel le szállni és elõre sehogy sem megy.

solle
bocs nem ide akartam.de ha méár erre járok akkor ne mtudná megmondani valaki hogy ingyenes oöldalról nem e lehet leszedni ezt a játékot

solle

solle
http://img149.imageshack.us/img149/3141/downloadphpgrpidzjzqfldidewi9dataid25fileid1regdt2006cc7

KG21
azért nem csinálom meg a mod installeres verziót, mert egyrészt nehéz, másrészt egy csomóan rinyálnának, hogy nem tudják feltelepíteni, meg nem mûködik stb...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

bazs1
azóta sok talp látós helyzetet láttam, úgyhogy már nem nagy kihívás😞

Fresh Duke
Ha már modern módnál járunk, ha v2-nek majd csináljátok meg a 140Mb-os verzióát.
(Ha nem lenne gond 😄) Jobban örülnék, ha kevesebb helyebb foglalna, mert kicsit hamarabb lejönne, meg könnyebben tárolná, Pendriveon.
#64764-nél én a "már elejtettem 1 explusiont az elsõ kocsi alatt"-nálra szavazok. XD

A heavy cost. I pay it gladly.

Magnumrolcsi
Jó lesz! <#eljen>

KG21
a v1 -et már töröltem, de a codenamegta.hu-n fent van még asszem. Mér kéne?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ott má néztem de ott nincs!!

DJ Skyline
nem böki ki a szemedet eléggé a bannerban!? :|
bár ott most én sem találom a linket,KG jól elrejtette, vagy leszedte! 😊

honnan lehet leszedni a modern mod v1-et????
Fido4life
😞

vagy szart<#idiota><#hehe>

egyébként játék uninstall lett,mer nem jöttem rá, miért fagyogat le<#shakehead>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
Majd a következõ részben 😄

lol 😉

Akos 001
ez a cipõtalp dolog akkor lesz érdekes,ha találtok rajta egy rágót😄

DJ Skyline
úszás közben

bazs1
ez is jó ötlet!

DJ Skyline
ejtõernyõzés közben,mikor még nem nyitod ki

Például. Nekem az jutott eszembe, hogy a kamera felé megyek autóval, és megvárom, amíg a kamera belelóg az autóba.

bazs1
hm, az is megoldás, de az enyémrõl mindjárt rakok képet😄

ahot be kell menni a vizbe 😛

bazs1
mindkettõ talpát😛

Bár az elég égõ, hogy csak félig van a hangár. 😊

Tisztára mint az a sejk aki autókat gyûjt! 😊

Nem nehéz, el kell kapni egy skerázós képet hátulról.

az is jó<#eljen><#hehe>

DJ Skyline
nem jó,az túl könnyû! inkább a kis táskabombákkal telerakni a placcot,majd bummm! <#gonosz1>

Áh, dehogy, az régi módi...

CJ elugrik a kedves és barátságos szomszédaihoz az 51-es körzetbe, lenyúl egy tankot, visszarobog, megáll a hangár elõtt és szépen megsorozza a járgányokat<#idiota><#hehe>

DJ Skyline
én egy gránátot bedobnék oda véletlenül! 😄

ienkor a legbelsõ autóval akarnék kimenni 😊

lol

LeBronjózska
akkor még 1 kihívás

kitud olyan képet berakni ahol CJ bölcsességfoga látszik?

bazs1
Kitud olyan képet berakni ahol látszik CJ cipõtalpa?
(ez kihívás)

:S....akkor nemtom....pedig régen csontnélkül ment<#shakehead>...és,ha pl letölteném újból valahonnan,hm? Mert haveromtól kaptam másoltan a GTA-t, szal dvd-n megvan...erre gondoltam még, hogy leszedném máshonnan akkor..és hátha:S.