GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
a világ sok ezernyi GTA rajongói oldaláról letölthetõ :
külföldi oldal
magyar oldal
A szexi ruhás verzióban használhatók a régi játékhelyzetek,
a meztelen Hot Coffee változatban új játékot kell kezdeni.
De az összes játékhelyzet is letölthetõ hozzá kipróbálásra...
<#wink>#wink>
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Hot Coffe meglelhetõ még valahol?:S
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
num.2.
-ezekkel állítod a hajtómûvet(hosszan nyomva)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
(Ha nem lenne gond 😄) Jobban örülnék, ha kevesebb helyebb foglalna, mert kicsit hamarabb lejönne, meg könnyebben tárolná, Pendriveon.
#64764-nél én a "már elejtettem 1 explusiont az elsõ kocsi alatt"-nálra szavazok. XD
A heavy cost. I pay it gladly.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
bár ott most én sem találom a linket,KG jól elrejtette, vagy leszedte! 😊
egyébként játék uninstall lett,mer nem jöttem rá, miért fagyogat le<#shakehead>#shakehead>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Bár az elég égõ, hogy csak félig van a hangár. 😊
Tisztára mint az a sejk aki autókat gyûjt! 😊
CJ elugrik a kedves és barátságos szomszédaihoz az 51-es körzetbe, lenyúl egy tankot, visszarobog, megáll a hangár elõtt és szépen megsorozza a járgányokat<#idiota>#idiota><#hehe>#hehe>
ienkor a legbelsõ autóval akarnék kimenni 😊