GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
A heavy cost. I pay it gladly.
(amikor elõször megcsináltam, hazafelé felrobbantam a jettel - na, ott volt káromkodás.)
[email protected]
Van egy küldi amikor egy buzi tetü lassu Dodóval kéne utolérni egy sugárhajtásu utasszállitot😄😄😄
Jó tudom meg kell várni amig jön szembõl és magasból rárepülni blablabla....
Próbáltam kb 50X de akkor se tudom megcsinalni esélyem sincs...
Kb 2 kisérletem volt ami nem volt olyan messze...
Jah persze legtöbbször meg full sötét van mikor odaérek akkor semmi esélyem meg se látom mikor és hol jön.
Ja, és törttel mûxik az MTASA?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
én nemtaláltam sehol õket 😞
Jöv 7en utánanézek akkor majd egy másik verziónak, de addig is ha véletlen valaki tudja hogy a Hoodlum-os verzióra a lent felsoroltakon kívül mi a gyógyír,segítsen!
köszi!
Mert ilyen problémák is lehetnek hogy az egyiknél ez a másiknál az a hiba.
Speciál nálam semmi gáz nincsen nekem a clon verzió van
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Kicsit agyonrágott kérdést teszek fel, de most kezdtem el a gémet és újraindul a játék. Egy csomót visszaolvasva láttam hogy elég sokmindenkit szivatott ezzel, de nem tudtam mind a 60000+ hozzászólást elolvasni, tehát aki tud, please segítsen!
Változatosságképpen nekem is nforce + ati párosom van.
Többen tanácsolták, hogy le kell venni a hang hardvergyorsítását. Megtörtént. Ugyanúgy újraindul.. Felraktam a legújabb Omega drivert (2006-08-11). Újra restartol a gép. Leszedtem a 4.57-es Nforce audio drivert. Semmi változás, restart.
A FAQ-ot elolvasva NOCD crack felrak, PatchFX, sikeres minden, továbbléptem az elsõ falfirkás - verekedõs küldetésen, de 15 perc játék és megint restart.
A gép atomstabil más progival / játékkal.
Please, ha valakinek van még valami ötlete, ne tartsa vissza! 😊
Van köztetek olyan, aki ért a Hackerkedéshz, és az SA-MP-hez?
Az írjon nekem PM-et!!!
THX Elõre is, és ne gondoljato kroszra... 😄

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
A huntutirol letöltötem az új hajók közül az anyazhajót ,feltelepitettem de hogy kell beleszálni vagy egyáltalán lehet e?
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.
írja hogy "egy(vag 2) új autó importálható" vagy valami hasonlót. akkor én valahol importálhatok autókat vagy csak fordítási hiba?!
Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Írom újra:
Még egy kérdés: léteznek már ilyen módok?
Ilyen van.-----------Van-e ilyen?
Magas vízszint mód---K**va magas vízszint mód (😄)
Ballas mód-----------Triád mód, Vagos mód
Még egy kérdés: léteznek már ilyen módok?
Ilyen van. Van-e ilyen?
Magas vízszint mód K**va magas vízszint mód (😄)
Ballas mód Triád mód, Vagos mód
De 95%-ban mindig magyar szerveren vok, és szerintem amirõl beszélsz, nem az. 😄
Ebbõl adódóan nem igazán ismerem...
Szabi, tudnál a Drift-es versenypályáról adni egy linket?
Meg ha már ott jársz, akkor a két Drift módról is! 😄
Elõre is THX!
Multit nyomja valaki?
Az egyik server-en egy konténerszállító hajón megy a balhé és a kapitányt kell védeni(?)
Ismeri ezt valamelyikõtök?
Ugyanitt szokott lenni a "Terrorist Attack" is.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
Mostanában elõjött az a gondom a SA-val hogy miután elindítom, a menüben nincs hang. Ezen kívül annak a verdának sincs hangja amit épp vezetek és a lövéseknek is csak akkor van ha célzok! Rém idegesítõ. Ha valaki tudja hogy miért van ez és hogyan küszöbölhetném ki az írja meg legyen olyan kedves e-mailben!
(tegnap megint felraktam, akkor jó volt, de mára megint sz*r lett)
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
addig még naon sok idõ van hátra:S:S:S
még 1 nyári szünet
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egy kis zsebpénz emelésér cserébe.<#nyes>#nyes>
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
A gyerekemnek ki is van adva a feladat, nem tudom, hogy halad vele, mert nekem ezer más dolgom is van... 😞
A környezetemben sokan várnak már erre a történelmi pillanatra, én is. 😊
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
Sok a játékban a mod? Bizony a highpoly autók túlzásba vitele a legbrutálisabb gépeket is megfogják.
Bár lehet, hogy most is teljesen másfelé tapogatózok, mint amerre a probléma van, ma már harmadszor...