GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😉

DJ Skyline
látom nem unatkozol! 😄 nem lett rossz

DanielT
Töröld le a documents and settings/usermappád/dokumentumok/san andreas user files/gta_sa.set nevû filet és indítsd a játékot.
Fido4life
Mármint azt a fájlt cseréli le...<#vigyor5>

k8bal
Valamitötént a SA-mal... Egyiknap mégjátszok másnap meg már nem indul.. :/ Rá klikkelek ikonra és dolgozik egy picit és kész!Nem történik semmi!! Pedig nem tettem fel azóta semmit. Próbáltam újra rakni de az sem segített!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Fresh Duke
Ismerõs érzés, de nálam az volt a gomd, hogy a kerekek helyett magam engedtem ki...

A heavy cost. I pay it gladly.

Nem nehéz megcsinálni, alap repülési tudás elég hozzá. Amikor szembe mész a gengszterek gépével, emelkedj, amíg tudsz, jóval az õ gépük fölé. Amikor jön, ráfordulva akár be is elõzheted, annyira fel tudsz gyorsulni... szép finoman szabályozd a gépet, hogy átrepülj a piros körön, nem elérhetetlen.
(amikor elõször megcsináltam, hazafelé felrobbantam a jettel - na, ott volt káromkodás.)

Az meg mien?<#idiota>
DanielT
Nos. Elõször is nappal vedd fel a küdetést... másodszor menj fel rohadtul magasra és amikor átmegy alattad rárepülsz. Olyan könnyû ha elég magasra mész és zuhansz, hogy elmondhatatlan.
Fido4life
tuti ? de én main.scm-es moddal játszok

Küldjétek el a mentést, és megcsinálom.
[email protected]
Fido4life
Én is PONT itt vagyok elakadva..!

Sajnos máig se tudtam végigjátszani kb 1 éve abbahagytam😞
Van egy küldi amikor egy buzi tetü lassu Dodóval kéne utolérni egy sugárhajtásu utasszállitot😄😄😄
Jó tudom meg kell várni amig jön szembõl és magasból rárepülni blablabla....
Próbáltam kb 50X de akkor se tudom megcsinalni esélyem sincs...
Kb 2 kisérletem volt ami nem volt olyan messze...
Jah persze legtöbbször meg full sötét van mikor odaérek akkor semmi esélyem meg se látom mikor és hol jön.
dronkZero
Mult Theft Auto: SA tud már deathmatchet, vagy csak versenyezni lehet benne? Hivatalos oldalon a hírekben a deathmatch optimizálásúról vannak videók, de a letöltéseknél meg a features-ben mintha csak a versenyzésrõl írnának...
Ja, és törttel mûxik az MTASA?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

régebben rengeteg nascar autó volt az sa hoz , nem tudja vki honnan lehet õket leszedni ?
én nemtaláltam sehol õket 😞

Köszi a választ, sajnos nekem a Hoodlum van meg, akkor lehet az a bûnös... :S

Jöv 7en utánanézek akkor majd egy másik verziónak, de addig is ha véletlen valaki tudja hogy a Hoodlum-os verzióra a lent felsoroltakon kívül mi a gyógyír,segítsen!

köszi!
Milyen verzió van meg? clone dvd vagy hooudlum vagy ahogy írják?
Mert ilyen problémák is lehetnek hogy az egyiknél ez a másiknál az a hiba.
Speciál nálam semmi gáz nincsen nekem a clon verzió van

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Sziasztok!

Kicsit agyonrágott kérdést teszek fel, de most kezdtem el a gémet és újraindul a játék. Egy csomót visszaolvasva láttam hogy elég sokmindenkit szivatott ezzel, de nem tudtam mind a 60000+ hozzászólást elolvasni, tehát aki tud, please segítsen!
Változatosságképpen nekem is nforce + ati párosom van.

Többen tanácsolták, hogy le kell venni a hang hardvergyorsítását. Megtörtént. Ugyanúgy újraindul.. Felraktam a legújabb Omega drivert (2006-08-11). Újra restartol a gép. Leszedtem a 4.57-es Nforce audio drivert. Semmi változás, restart.
A FAQ-ot elolvasva NOCD crack felrak, PatchFX, sikeres minden, továbbléptem az elsõ falfirkás - verekedõs küldetésen, de 15 perc játék és megint restart.

A gép atomstabil más progival / játékkal.

Please, ha valakinek van még valami ötlete, ne tartsa vissza! 😊
Fresh Duke
Lenne 1 kérdésem:
Van köztetek olyan, aki ért a Hackerkedéshz, és az SA-MP-hez?
Az írjon nekem PM-et!!!
THX Elõre is, és ne gondoljato kroszra... 😄

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

attól függ, ha az U.S.S. Liberty-t cseréli le akkor sehogy
Szevasztok

A huntutirol letöltötem az új hajók közül az anyazhajót ,feltelepitettem de hogy kell beleszálni vagy egyáltalán lehet e?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

peeter22
A dokk végén van egy tábla ott meg tudod nézni, hogy melyik nap milyen kocsit vehetsz(persze csak azok közül amit már leszállítottál, ha megvan mind akkor az összeset). Azt jó pénzért vagyis annyiért amennyiért beveszi, megveheted.

Sok vadász úszik a kukacosban halra vizelve, de a lényeg, hogy az enyémet csak maga kaphatja be.

Videe
Sziasztok! Lenne egy kérdésem: amikor alviszek egy autót a dokba akkor azt
írja hogy "egy(vag 2) új autó importálható" vagy valami hasonlót. akkor én valahol importálhatok autókat vagy csak fordítási hiba?!

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Fido4life
Valaki ért, a San Andreasos main scm-hez ?

Tervezni még nem tud, de majd befenyítem... 😊))

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

BiG G
kb 2008 õsze, és már mi is tolhatjuk

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Fresh Duke
Elõre is THX a megértésért, mert ilyen béna vok XD

Fresh Duke
Bakker, nem így akartam írni...
Írom újra:

Még egy kérdés: léteznek már ilyen módok?

Ilyen van.-----------Van-e ilyen?

Magas vízszint mód---K**va magas vízszint mód (😄)
Ballas mód-----------Triád mód, Vagos mód

Fresh Duke
THX!
Még egy kérdés: léteznek már ilyen módok?

Ilyen van. Van-e ilyen?

Magas vízszint mód K**va magas vízszint mód (😄)
Ballas mód Triád mód, Vagos mód

aha pill megyek msn re 😊

Fresh Duke
Szoktam nyomni rendesen.
De 95%-ban mindig magyar szerveren vok, és szerintem amirõl beszélsz, nem az. 😄
Ebbõl adódóan nem igazán ismerem...

Szabi, tudnál a Drift-es versenypályáról adni egy linket?
Meg ha már ott jársz, akkor a két Drift módról is! 😄

Elõre is THX!

Multit nyomja valaki?

Az egyik server-en egy konténerszállító hajón megy a balhé és a kapitányt kell védeni(?)
Ismeri ezt valamelyikõtök?
Ugyanitt szokott lenni a "Terrorist Attack" is.

KG21
Nem a textúrák fogják a gépet, azok csak a játék engine-t bolondítják meg (elmosódásbug) de ilyenkor a framerate nem csökken. Az akadást a nagy poligonszám okozza. Azért akad nagyon néhol a gettóban, mert a Rockstarosok azt a helyszínt építették fel elsõnek, és azt még túl részletesre dolgozták ki a többihez képest. Viszont a textúrák ott sem nagyobb felbontásúak semmivel, mint máshol. Én levettem a bepakolt jármûvekben a txd méreteket hogy mindnél 1 mega alatt legyen, és arra is figyeltem hogy ne legyen túlsok nagyméretû dff-el rendelkezõ modell. Átlagban olyan 1-2 megák a dff-ek, ezért a poligonszám sem lehet vészes sehol.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Pls segítsen valaki!
Mostanában elõjött az a gondom a SA-val hogy miután elindítom, a menüben nincs hang. Ezen kívül annak a verdának sincs hangja amit épp vezetek és a lövéseknek is csak akkor van ha célzok! Rém idegesítõ. Ha valaki tudja hogy miért van ez és hogyan küszöbölhetném ki az írja meg legyen olyan kedves e-mailben!
(tegnap megint felraktam, akkor jó volt, de mára megint sz*r lett)

Akos 001
ha lesz egyáltalán pc-re...

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Firerock
2007 OKtóber 16?????????????????????
addig még naon sok idõ van hátra:S:S:S
még 1 nyári szünet

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

GTA IV vagyis GTA 4

PC-re késõbb..., mint mindig.

hello!nem tudjatok hogy lesz-e uj gta? és ha lesz akkor mikor?
Attila8805
A gyerekednek kiadhatnád a Suzukit is feladatnak.
Egy kis zsebpénz emelésér cserébe.<#nyes>

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Az én modommal is az a gond, hogy a nem látszó textúrák méretét le kellene csökkenteni, hogy ne fogja annyira a vasat.
A gyerekemnek ki is van adva a feladat, nem tudom, hogy halad vele, mert nekem ezer más dolgom is van... 😞

Jöhetne az 5, és a 3 ajtós is, '96 elõtti kiadásban.
A környezetemben sokan várnak már erre a történelmi pillanatra, én is. 😊

KG21
mer ezeknek kisebb gépigényük van, ilyen egyszerû

Más játékoknál nincsen szaggatás! (NFSU2, NFSMW, FlatOut 2, Tomb Raider Legend, PoP T2T, King Kong, World Racing 2...stb)

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Az nem túl jó. Az alaplap ugyanis a leglassabb memória sebességén fogja kergetni az összeset, tehát az 512-es blokk hiába tudna 333-at, csak 266-ig tud felpörögni.

256 ram_266Mhz, 512 ram_333Mhz

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

KG21
hú, kösz szépen.

KG21
jaja, és a cerkaproci meg amúgysem egy brutális gép. Amúgy nekem a gettoban szokott nagyon akadni, azt a részt ott nagyon részletesre csinálták.

256+512 Ramnak ugye egyforma a sebessége?
Sok a játékban a mod? Bizony a highpoly autók túlzásba vitele a legbrutálisabb gépeket is megfogják.
Bár lehet, hogy most is teljesen másfelé tapogatózok, mint amerre a probléma van, ma már harmadszor...