82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Yoda001
    gtaplace.hu letöltések sanandreas multiplayer és valamilyen fix...
  • KILLER2
    #68384 valaki?
    Azóta újrahúztam a játékot, full eredeti, egyedül a crack van fent és még mindig csinálja.
  • DJ Skyline
    kár, pedig pont a textúrázás az, amire a legnagyobb szükség lenne :D

mind1, nem hiszem, hogy olyan nehéz, ha a konvertálást is megtudtam tanulni, akkor ezt is meglehet
  • ldavid
    az Santa Monica, de ez a Venice Pier
  • Fresh Duke
    Én hírtelen azt hittem, hogy a játékból fotóztad. XD
  • BIZ0906
    Sok filmben volt már ez pl: L.A Heat halálos páros :P
  • ldavid
    olyan Santa Monicás, de mégse az mert akkor látszania kéne az óriás keréknek
  • Yoda001
    hehe:D santa maria beach:)
  • Kata
    Én tudok uv mapot csinálni meg textúrát rajzolni, de valahogy ez a project nem piszkálta fel az érdeklődésem.
  • DJ Skyline
    a következőt csak úgy érdekesség ként
    nézem a Knight Rider egyik részét (K.A.R.R. visszatér), és az egyik jelenetnél feltűnt valami, ismerős valakinek ez a helyszín?:D

ez a játékban Los Santos déli részén van, a világítótoronynál, lehet is venni ott egy házat
  • DJ Skyline
    én inkább így értelmezem ezeket a sorokat:
    "I don't want to put up any false hopes...not that i have but-rubs his weary head.- just remember the good times and hopefuly a new great game will come along and someone with the source files i have given will finish what i started in a far better game."

nem akar több kamu reményeket táplálni a dologba, (a rubs-os mondatot nem értem) bla-bla-bla, remélhetőleg majd jön egy jobb játék, és majd valaki akinek oda adja a fileokat, majd befejezi azt amit elkezdett!

reménykedem, hogy megkapjuk a fileokat, és tudunk vele valamit kezdeni! valahogy összekéne szedni egy csapatot, aki tud modelezni, textúrázni! de nem is kell nagyon már modelezni a képek alapján!
  • Fresh Duke
    Ebből arra következtetek, hogy talán átküldi v.kinek a fájljait, mert a semmit nehéz lenne átkonvertálni. :)
  • Fresh Duke
    www.webforitas.hu - lefordítottam a szöveget. Hát igen értelmetlen lett (nem csoda) de a következő sor (ami egész értelmesre siekredett) keltette fel az érdeklődésemet:

"egy új nagy játék el fog jönni és a forrásnyelvű állományokkal valaki, akit adtam, be fogja fejezni azt, amit elindítottam egy sokkal jobb játékban."

(Ennek volt a fordítása:
    "a new great game will come along and someone with the source files i have given will finish what i started in a far better game.")
  • DJ Skyline
    "things have gone from bad to worse for me and i don't think there is ever goign to be a goning back for me...god i had the coolest turltes van from the orginal ninja turtles all set and ready to show and then..everything just gets turned upside down. and there is much more on the road ahead of me.

to say i am sorry for what i am about to say would be saying that i feel anythign at all right now. i'm not happy this has to happen but i given this as much thought and compassion and effort as i can possibly do. so it is with much displeasure that officaly close this mod. outside of providing models for flatout 2 and puttign up the scource files of what i can give out leglay. i just can't go on any further and i don't know if i'll ever model again,and i don't want to put up any false hopes...not that i have but-rubs his weary head.- just remember the good times and hopefuly a new great game will come along and someone with the source files i have given will finish what i started in a far better game.

thank you all for the support i wish all of you well in the future, goodbye my friends."

ezt írta! az ötlet nem rossz, megpróbálom vele felvenni a kapcsolatot, mielőtt még lomtárba rakná a cuccait!
  • Fresh Duke
    Lezárva, mint véglegesen, vagy mint ideiglenesen?
    Amennyiben megunta (vagy nincs rá ideje) küldje el a meglévő munkáját, azt fejezzük be mi magunk! (Ebbe én nem tartozok bele, mert én szart se értek a modellezéshez. :D Olyanokra gondoltam, mint Szabi. :))
    Azt visszaküldjük neki, azt eldönti, hogy jó lesz-e.
  • DJ Skyline
    picsába, Mad Max mod lezárva! nem tudom most mérges, vagy szomorú, vagy megértő legyek-e! lehetnék mérges, mert azzal etette a népet egy csomó ideig 80 leállás után, hogy megcsinálja! lehetnék szomorú, mert nem lesz Mad Max mod a játékhoz! lehetnék megértő, mert nem kevés munkával jár, a csapat kb 1 főből áll(t)! talán mind 3 egyszerre...de már tök sok minden kész volt (úgy ahogy, textúrázás kellett volna még, meg 1-2 modelt befejezni)
  • Yoda001
    hja csak hivatalos oldalon semmi Xd
  • Fresh Duke
    Nem megerősített információ szerint (egy havertól hallottam :D) a SA-MP 0.2 7-én jelenki meg. (Vagyik holnapután.)
  • Fresh Duke
    Hát 0.1-ben nem tud lőni a tank, de majd a 0.2-ben... :D
  • Seten

Csak azért mert imádom a légicsatákat! :)
    Bár van a reptéren két kis helikopter (Seasparrow), azokkal már lehet nyomni.

Tényleg, ha két tank csatázna, ki tudák egymást lőni? Mert akkor az is lehetne benne!

• Fresh Duke
    Hát ez még nem a végleges szerver. (Hogy pontos legyek ez még csak 1 normális sima SF TDM. XD)
    Riska készíti a szervert, de MSN-en megbeszélhetjük vele.
  • Seten

Duke! Ki csinálta ezt a CMM server-t?
    Amúgy nagyon jó de nem lehetne belerakni pár vadászgépet is (Harrier, Mustang)?

• Fresh Duke
    Hú, én úgy emlékszem, hogy elkezdenek 3-as szinten körözni, ha kimentél a reptérről, és el kell menned lefesteni a kocsit. (De nem biztos.)
  • Yoda001
    nemtudom. én a modernmodot használom.szerintem az :s
  • Carlos
    Hmmm...Esetleg egy régebbi mentést tölts vissza és próbáld újból (javallott két mentést használni felváltva).
    Ha ez sem müködik, akkor lehet, hogy egy auto mod kavart be esetleg?
  • Carlos
    Csekk...
  • Yoda001
    3,63 mb
  • Carlos
    Nekem egy 17 Kbyte-os wmv jött le, ami ugye sok mindenre nem jó.
  • Yoda001
    #68457 VALAKI SEGITENE MÁR VÉGRE? :@
  • Yoda001
    szar
  • DJ Skyline
    elvileg motorosok várnak ott téged, akik követnek majd (asszem)
  • King of Roads
    vki help pls! Mike Torenos küldinél elakadtam: kijöttem a reptérről, és a térképen jelzett helyre mentem. de ott pont az van ami látszik, semmi. mit kell ott csinálni? már 10 perce ott vagyok, nem csinál semmit, 3 autóba szálltam át, semmi..fogalmam sincs mi van

• Casper007
    Amindenit. Ez nem semmi. ki is próbálom.
  • DJ Skyline
    VBSA Busline 1, buszjárat San Fierro, Los Santos között :O hát mindjárt felteszem a játékot, annyi jóság jött ki az elmúlt hónapokban :D
  • ldavid
    szerintem valami bekavar amit beraktál a játékba, más nem lehet
    reinstall és jó lesz :D

amúgy röhejes hogy már a játék elején is milyen szar a szöveg fordítása...
  • Yoda001
    dumál*
    bocs a helyeiársi hibákér ..:D
  • Yoda001
    ez miért van? légyszi töltsétek le és nézzétek meg. ryder küldetése még az elején.. amikor beszállnak az autoba lehet látni én tudnám irányitani de nem mozog.. utána rovább lép a képernyö és csak dumán aztán semmi. se elnyomni se semmi..::D... aztán meg megint tudnám vezetni de nem megy :S valapki help? pls
  • ldavid
    White T-Shirt néven árulja a Binco

nfs world: más 5letem sajna nincs
  • Carlos
    Jól.
    De ha nem érted mit akartam kifejezni ezzekkel a szavakkal, akkor úgyis mindegy.
  • nfs world
    jól vagy?