82991
-
#68493 gtaplace.hu letöltések sanandreas multiplayer és valamilyen fix... -
#68492 #68384 valaki?
Azóta újrahúztam a játékot, full eredeti, egyedül a crack van fent és még mindig csinálja. -
#68491 kár, pedig pont a textúrázás az, amire a legnagyobb szükség lenne :D
mind1, nem hiszem, hogy olyan nehéz, ha a konvertálást is megtudtam tanulni, akkor ezt is meglehet -
ldavid #68490 az Santa Monica, de ez a Venice Pier -
#68489 Én hírtelen azt hittem, hogy a játékból fotóztad. XD -
BIZ0906 #68488 Sok filmben volt már ez pl: L.A Heat halálos páros :P
-
ldavid #68487 olyan Santa Monicás, de mégse az mert akkor látszania kéne az óriás keréknek -
#68486 hehe:D santa maria beach:) -
#68485 Én tudok uv mapot csinálni meg textúrát rajzolni, de valahogy ez a project nem piszkálta fel az érdeklődésem. -
#68484 a következőt csak úgy érdekesség ként
nézem a Knight Rider egyik részét (K.A.R.R. visszatér), és az egyik jelenetnél feltűnt valami, ismerős valakinek ez a helyszín?:D
ez a játékban Los Santos déli részén van, a világítótoronynál, lehet is venni ott egy házat
-
#68483 én inkább így értelmezem ezeket a sorokat:
"I don't want to put up any false hopes...not that i have but-rubs his weary head.- just remember the good times and hopefuly a new great game will come along and someone with the source files i have given will finish what i started in a far better game."
nem akar több kamu reményeket táplálni a dologba, (a rubs-os mondatot nem értem) bla-bla-bla, remélhetőleg majd jön egy jobb játék, és majd valaki akinek oda adja a fileokat, majd befejezi azt amit elkezdett!
reménykedem, hogy megkapjuk a fileokat, és tudunk vele valamit kezdeni! valahogy összekéne szedni egy csapatot, aki tud modelezni, textúrázni! de nem is kell nagyon már modelezni a képek alapján! -
#68482 Ebből arra következtetek, hogy talán átküldi v.kinek a fájljait, mert a semmit nehéz lenne átkonvertálni. :) -
#68481 www.webforitas.hu - lefordítottam a szöveget. Hát igen értelmetlen lett (nem csoda) de a következő sor (ami egész értelmesre siekredett) keltette fel az érdeklődésemet:
"egy új nagy játék el fog jönni és a forrásnyelvű állományokkal valaki, akit adtam, be fogja fejezni azt, amit elindítottam egy sokkal jobb játékban."
(Ennek volt a fordítása:
"a new great game will come along and someone with the source files i have given will finish what i started in a far better game.") -
#68480 "things have gone from bad to worse for me and i don't think there is ever goign to be a goning back for me...god i had the coolest turltes van from the orginal ninja turtles all set and ready to show and then..everything just gets turned upside down. and there is much more on the road ahead of me.
to say i am sorry for what i am about to say would be saying that i feel anythign at all right now. i'm not happy this has to happen but i given this as much thought and compassion and effort as i can possibly do. so it is with much displeasure that officaly close this mod. outside of providing models for flatout 2 and puttign up the scource files of what i can give out leglay. i just can't go on any further and i don't know if i'll ever model again,and i don't want to put up any false hopes...not that i have but-rubs his weary head.- just remember the good times and hopefuly a new great game will come along and someone with the source files i have given will finish what i started in a far better game.
thank you all for the support i wish all of you well in the future, goodbye my friends."
ezt írta! az ötlet nem rossz, megpróbálom vele felvenni a kapcsolatot, mielőtt még lomtárba rakná a cuccait! -
#68479 Lezárva, mint véglegesen, vagy mint ideiglenesen?
Amennyiben megunta (vagy nincs rá ideje) küldje el a meglévő munkáját, azt fejezzük be mi magunk! (Ebbe én nem tartozok bele, mert én szart se értek a modellezéshez. :D Olyanokra gondoltam, mint Szabi. :))
Azt visszaküldjük neki, azt eldönti, hogy jó lesz-e. -
#68478 picsába, Mad Max mod lezárva! nem tudom most mérges, vagy szomorú, vagy megértő legyek-e! lehetnék mérges, mert azzal etette a népet egy csomó ideig 80 leállás után, hogy megcsinálja! lehetnék szomorú, mert nem lesz Mad Max mod a játékhoz! lehetnék megértő, mert nem kevés munkával jár, a csapat kb 1 főből áll(t)! talán mind 3 egyszerre...de már tök sok minden kész volt (úgy ahogy, textúrázás kellett volna még, meg 1-2 modelt befejezni)
-
#68477 hja csak hivatalos oldalon semmi Xd -
#68476 Nem megerősített információ szerint (egy havertól hallottam :D) a SA-MP 0.2 7-én jelenki meg. (Vagyik holnapután.) -
#68475 Hát 0.1-ben nem tud lőni a tank, de majd a 0.2-ben... :D -
Seten #68474
Csak azért mert imádom a légicsatákat! :)
Bár van a reptéren két kis helikopter (Seasparrow), azokkal már lehet nyomni.
Tényleg, ha két tank csatázna, ki tudák egymást lőni? Mert akkor az is lehetne benne!
-
#68473 Hát ez még nem a végleges szerver. (Hogy pontos legyek ez még csak 1 normális sima SF TDM. XD)
Riska készíti a szervert, de MSN-en megbeszélhetjük vele. -
Seten #68472
Duke! Ki csinálta ezt a CMM server-t?
Amúgy nagyon jó de nem lehetne belerakni pár vadászgépet is (Harrier, Mustang)?
-
#68471 Hú, én úgy emlékszem, hogy elkezdenek 3-as szinten körözni, ha kimentél a reptérről, és el kell menned lefesteni a kocsit. (De nem biztos.) -
#68470 nemtudom. én a modernmodot használom.szerintem az :s -
#68469 Hmmm...Esetleg egy régebbi mentést tölts vissza és próbáld újból (javallott két mentést használni felváltva).
Ha ez sem müködik, akkor lehet, hogy egy auto mod kavart be esetleg? -
#68468 Csekk... -
#68467 3,63 mb -
#68466 Nekem egy 17 Kbyte-os wmv jött le, ami ugye sok mindenre nem jó. -
#68465 #68457 VALAKI SEGITENE MÁR VÉGRE? :@ -
#68464 szar -
#68463 elvileg motorosok várnak ott téged, akik követnek majd (asszem) -
#68462 vki help pls! Mike Torenos küldinél elakadtam: kijöttem a reptérről, és a térképen jelzett helyre mentem. de ott pont az van ami látszik, semmi. mit kell ott csinálni? már 10 perce ott vagyok, nem csinál semmit, 3 autóba szálltam át, semmi..fogalmam sincs mi van
-
#68461 Amindenit. Ez nem semmi. ki is próbálom. -
#68460 VBSA Busline 1, buszjárat San Fierro, Los Santos között :O hát mindjárt felteszem a játékot, annyi jóság jött ki az elmúlt hónapokban :D -
ldavid #68459 szerintem valami bekavar amit beraktál a játékba, más nem lehet
reinstall és jó lesz :D
amúgy röhejes hogy már a játék elején is milyen szar a szöveg fordítása... -
#68458 dumál*
bocs a helyeiársi hibákér ..:D -
#68457 ez miért van? légyszi töltsétek le és nézzétek meg. ryder küldetése még az elején.. amikor beszállnak az autoba lehet látni én tudnám irányitani de nem mozog.. utána rovább lép a képernyö és csak dumán aztán semmi. se elnyomni se semmi..::D... aztán meg megint tudnám vezetni de nem megy :S valapki help? pls -
ldavid #68456 White T-Shirt néven árulja a Binco
nfs world: más 5letem sajna nincs -
#68440 Jól.
De ha nem érted mit akartam kifejezni ezzekkel a szavakkal, akkor úgyis mindegy. -
#68439 jól vagy?