GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
szerintem nincsenek baromi nagy grafikai eltérések a high és a low között! én akkor láttam jelentõsebb változást,mikor rányomtam az élsimítást! de mondjuk a nem tudom melyik beállítás high,és very high része között semmi különbséget nem találtam! szóval attól nem lesz szebb a játék,hogyha rátolsz mindent,nincsenek nagy szembetûnõ változások,csak a látótávolság,és az élsimítás között! különben van egy olyan,hogy FPS Limiter a nem tudom melyik opció alatt! ha azt kikapcsolod,akkor lehet gyorsabb lesz a játék! nem lesz drasztikus gyorsulás,csak valamivel élvezhetõbb lesz,de az is lehet,hogy semmi nem fog történni! 😄 nálam gyorsabb lett

Taranov
Hát figyelj, szerintem nem olyan gáz. A látótáv mondjuk fontos, de az csak nagy sebességnél látszik, hogy mennyire rossz.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Így néz ki a laptopon a grafika 800x600-on minden off, látóhatár tök alacsony. Mert máshogy szaggat, 640szer akárhányba meg már full pocsék:

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Fido4life
jah, a 24-bõl kiveszem a dumákat, és a jelenetek alá teszem..😊 persze ez még csak szerény elképzelés..

Asztali gépemmel megint gondok vannak, muterom laptopjára költöztem és feltettem GTA-t. Nem a legjobb gép ez a laptop...800#600-ba, minden off szinte, látóhatár tök alacsony és így fut a GTA, de hát...eléggé pocsékul, mindenesetre szaggatás nincs és még úgyahogy tûrhetõ.

Szal most GTA: SA ezerrel<#eljen>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

és lesz szöveg is?
Fido4life
csinálok camhack-el egy mozit..milyen történet legyen.. az biztos hogy 24 feelingû lesz 😄

bazs1
jaja😄

DJ Skyline
na ez se bírt volna egy angol readmet írni! mappák meg oroszul vannak,tök "jó"!

bazs1
leszedtem, és van ott egy nagyobb kép, és tényleg egy Lada, SRY
amúgy az Uranust cseréli le

bazs1
szerintem meg nem

Fresh Duke
Ja, van 1 pár, de a legegyszerûbb, ha abc sorrendbe rakod a szervereket. A magyar szerverek 95% így kezdõdik: .
Nehéz eltéveszteni õket 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Valaki tud valmai jó magyar multi szervert?

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

DJ Skyline
baromira nem, a kis képen is a Lada van!

Fido4life
de komoly, felraktam valamilyen NVIDIA Drivert, és jobban szaggat a SA mint valaha ...😄

bazs1
de ez az alap autó ami a játékban van

DJ Skyline
azt én is tudom,de pont abból nem látni semmit!

bazs1
vagy tévedek?

bazs1
az a mütyür kép azt az autót mutatja amit lecserél! asszem Elegant

DJ Skyline
Vaz-2107 Drift Tuning

download

jobb képet is csinálhatott volna a kocsiról,mert a játék beli mütyûr képrõl semmi nem derül ki!

SA Hustler Mod...ez jól néz ki!

Fido4life
Túl

Azt hittem, kijött valami cool mod vagy szép autó, hogy ilyen gyorsan ennyi infó érkezik... túl jóhiszemû lennék? 😊

Miért milyen infot akarsz?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Eléállsz, géppel vagy gyalog és megvárod míg kinyílik. Persze csak miután megvetted a helyet.
trackmaniac
Hali! Hogy lehet bemenni a hangárba a Verdant Medows-nál?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

3 perc alatt hét üzenet, információ = 0! Gratula.

Fido4life
jah

Pech

Fido4life
-.-

Fido4life
mert leformázza a c-t, amíg én netezek a gépén..

minek?

miért te nem tudod?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Fido4life
Nekem apám, most törli le a mentésimet 😄😄

Nekem már nyár elején fagyhatott ki ulóljára ha csak nem elötte

Aha...én se értem miért csinálja:S....FAQ-nál van1-2 oldal ami GTA SA-val foglalkozik, de nem midengyik vált be...egyiken már teljesen más van, a másikra regeltem, onnan még nem jött válasz, szerintem nem is fog, mert ezek a regelési bigyók általába hamarabb megjönnek, mint 10perc...

ha valaki tud jó magyar GTA SA odlalt, ahol fordulhatnék a problémámmal hozzájuk, az linkelhetne

Fido4life
Nekem még soha nem volt ilyen.. Hébe hóba lefagyogatott, de aztán mûködött..

Fresh Duke
Mikor van baja? NVIDIA logó után?
Ha igen, akkor a logó megjelenésekor nyomd hosszan az enter, ameddig nem megy.(Ha elsõre nem megy próbáld újra.)

A heavy cost. I pay it gladly.

Ha valaki unatkozik, akkor pls gondolkozzon néhanapján ezen is

<#help>

Mégegyszer thanks!<#wave>

MaxPayne
Már 2 fajta crack-el irattam felül de mikor elkezdõdik a betöltõ képernyõ akkor kiírja hogy a gta_sa.exe hibát észlelt ezért leáll. 😞

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

Fal mögül lángszóró, feketébbek már úgysem lesznek. 😊

bazs1
nem😄
rendes kerék! na ki tudja melyik az az autó?
(kihívás2)😄

Hello! Mint már régebben is írtam: készítek pár jó festést néhány jármûre, viszont van egy gondom. Az az Ikarus, amit betettem, arra szeretnék festést csinálni, de hogy kell???? Mert csak a carcols.dat -ban van megadva pár érték, de engem az érdekelne, hogy konkrét festést hogyan tudnék rátenni...
sebtib
ha crack kell menj a game copy world honlapra..

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Már meg kérdeztem csak nem válaszolnak

A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...

MaxPayne
Megtudja mondani valaki hogy a játékhoz a Crack hanyadik
hozzászólásban volt?

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

DJ Skyline
pótkerék?😄

Thanks!<#wave>

Csak sajnos a tegnap említett warez verzió letöltésével se mûködött nekem a GTA SA...már ott lefagyott, ahol a flafirkát kezdtem Sweettel<#shakehead>.

Senkinek nincs tippje, hogy miért? Anno midenn simánt ment, tök királyul futott a játék.

Úgyhogy a Hot Coffe az várat magára, e ezer thanks a linkeket<#wave>! Minden ötletet szívesen fogadnék...:S...<#shakehead>

bazs1
van egy autó aminek 5 kereke van😄

van egy kis problémám feltettem a játékot, felcrack-eltem és amikor elinditom vissza dob a desktopra már megpróbáltam úgy ahogy faq-ban írják de nem megy
valaki segítsen!!!!
plz!!!!!
DJ Skyline
nem kell sok fegyver a bandaháborúkra! tulajdonképp 3 féle cuccom volt:
sniper (olyan 100 töltény),M4 (abból is bõven),és gránát (vagy 50)
az elv egyszerû! távolról sniperrel kilehet szedni a baglyokat,esetleg bedobni egy gránátot,de ha nagyon közel vannak,akkor M4 elõ,és hent! <#smile> természetesen nem árt a pajzs közelében lenni! igaz elég sok pénz elmegy a fegyverekre,de sokkal könnyebb,mint mondjuk UZI-val rohangálni!