82991
-
Tsaba01 #68534 sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Az a gondom hogy nállam gyorsa a játék, gyors az idő, és gyorsak az autók. Nem tudom hogy mi lehet semmit se csináltam. Megköszönném ha valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj. -
Szabi1991 #68533 a texturák beszerzésében,szekesztésében stbstb.. ben szivesen segitek :) -
Szabi1991 #68532 nemértem mire gondolsz :)
(msn en megdumáljuk) -
#68531 ahogy mondtam, én segítek, de ahogy elnézem csak a mapping van hátra, meg az interiorok a kocsikba, azt ha kell lemodellezem -
#68529 de érthez hozzá? -
#68528 na de akkor szedjük össze ki mit tud majd csinálni! én tudok konvertálni, megadni az autóknak, hogy mit hova, stb, meg esetleg a textúrákat megrajzolni! olyan ember kéne, aki a textúrákat felviszi a kocsira, meg egy ember, aki ért valamennyire a 3d modelezéshez, mondjuk nagyon sok modelezés a képek alapján már nem fog kelleni! -
#68527 na visszaírt a Mad Max mod heggesztője:
"well it gets worse for me my brother is dying so i have to leave i nthe next day or so do you mean you can convert my finsihed already released models or do you mean you would skin the models i finished that are not ingame...cause i have heard both claims and most people end up not doing anything with my project i would be willign to finish modeling the last few models if people are willign to help get them ingame and finished. otherwise yes i'll gather the whole bundle together of my unfinished works and send them off to you soon enough. but i need to know excatly what you intend to do with the project files."
lényeg az, hogy elküldi, csak tudni akarja pontosan, hogy mit akarunk vele kezdeni! -
#68526 Hi valaki play?
-
#68525 -
#68524 Megnéztem a Fix-et, és úgy néz ki ezzel műxik Vista-val is. Köszi.
-
#68523 XP nincs fent? Mert én feltettem a VIstát, de amióta megvan az új videókártyám és többet játszok, azóta csak az XPt használom, mert általában VIstán nem igazán futnak a játékok, bár a SA fut, de én akkor is azt modnom, hogy ha játszol, akkor tegyél fel XPt is. -
#68522 Csak annyi a gondom, hogy az SAMP nem megy Vista-val. Legalább is valami protocoll hibát. Esetleg valaki próbálta már vele?
-
#68521 az MTA műxik rendesen, csak nem tudsz kiszállni a járművekből, ami a szervereket illeti, a VCK-t ajánlom, nézz körül a GTA MTA csatornáján -
#68520 egyértelműen SA-MP
Hiba esetén, ha az SA-MP "access violation" hibaüzivel jelkezik, itt találhatod a fixet. -
#68519 www.sa-mp.com
Lehet benne bármit csinálni.
Seten: Lőni tudsz, csak a többiek nem sérülnek. -
#68518 Bocs a hülye kérdésért, de melyik progival lehet multiban jáccani a San andreassal? A FAQ-ban szeereplő MTA San Andreas nem igazán műxik.
Előre is köszi. Esetleg linket is adhat valaki hozzá. -
#68517 egyépként egy csomo helyet talaltam a sa -ba amik rohadtul hasonlitanaka valoságos városokra -
#68516 mind1iken lehetett.. -
Seten #68515
Én tudtam lőni a tankkal. Nem tudom melyik server-en.
-
#68514 jaja -
#68513 Santa Maria Beach. Tök frankó! -
#68512 vazzegez nekem is ismerös -
#68511 És azt mondod, hogy ez minden szervernél bejön? -
#68510 Hát megnéztem v.hol de nem találtam semmit. :( -
#68509 persze los santosi tengerparti há előtti parkoló DNY-on -
#68508 ha megkapjuk a cuccokat, akkor nincs kizárva :)
az zavar, hogy a fórum, amin írtam neki, az nem jelzi ki, hogy elküldtem neki a privátot! azt írja, hogy 0db kimenő levelem van, pedig elküldtem neki, biztos! mondjuk nem egy gyors fórum, regisztráció után 1 nappal jött meg az e-mail a linkkel, amivel aktiválom a regemet! :D -
riarni #68507 HI! AZ imént nap találtam egy parancsot a MULTIHOZ hogy ha bzárnak a börtöbe hogyan lehet kijönni!! Nem ell mást tenni mint beirni ezt a parancsot! /unjailopen -
#68506 Ha serial kell, lehet hogy tok segíteni. :)
Lépj fel MSN-es és ott emgbeszéljük! :D -
Szabi1991 #68505 +van, csak nem fogadja el a serialt :S -
Szabi1991 #68504 :D -
#68503 Hát nem ártana. :D -
#68502 Akkor miért nem szeded le a z-modelert? :D -
#68501 Üdv Skyline. Kell egy kis segítség? :P -
#68500 Köszi. -
#68499 igen. -
Szabi1991 #68498 z-modeler hiányában én se tok modelezni, de a Texturázás részébe szivesen besegitek :)
hisz imádom a Mad Max-et :) -
#68497 Lenne egy kérdésem. Kicsit OFF, de azért hátha tudtok segíteni. Multiból szeretnék videót felvenni GameCam-al, amiben ugye profilt kell csinálni minden átékhoz. Kérdés, hogy ha multiban játszok, akkor is a gta_sa.exe-hez csniáljam a profilt?
Aki nem ismeri a progit, az erre válaszoljon:
Ha a SA-MPvel multizok, akkor amikor már játszok, akkor a játék a gta_sa.exe-ben fut? -
#68496 hagyjad az entert..ezzel a fileval felülirod és nem kell semiit csinálnodsimán el fog indulni^^ -
#68495 Én a SA-MPről szedtem le a SA:MP 0.1b Client-et, az gondolom biztos jó. Mos el is indult. Nekiállt kidobni a hibaüzeneteket, én elkezdtem nyomni ez entert, mindent leOKozta és elindult. Most jól indul. Meglátom, hogy rendesen működik-e. -
#68494 tessék