GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
igen,és nem kis modellezõi tudás, ha egy színvonalas normális autót szeretnél készíteni! program neve vagy Zmodeler, vagy 3D Studio Max valamelyik verziója,de ez itt nem a mi hatáskörünk a modellezés! 😊)

pumma
Szevasztok nem tugya valaki hogy lehet a gtába szerkeszteni autot 😛 szoval hogy nem berakni hanem szerkeszteni ,valami program kellene hozzá? *-)

ííííííííííHello ez nicns benne a faqba a speedometer modot kicsomagolom az SA fökönyvtéárába indittom és load mode de amikor beszáõllo egy kocsiba semmi😞(

My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)

ezek szerint nem csináltál meg eleget, Los Santos-ban jóhogy nem volt gond, egybõl elérhetõek a házak xD
Fido4life
Nem jösztök SA-MPzni ?

svédcsepp
Tud valaki olyan trainert,amivel egybõl meglehet venni minden házat?Mert már elég sok küldetést megcsináltam.De fúramod egy rakat ház piros ,még mindig.San fierroban és las venturasban ,los santosban nem volt ilyen problem...
Meg van valami trainer ,ahhoz ,hogy annyi kocsit tárolj a garázsban ,amennyit csak bebirsz tuszkolni.😊
Nah ez a 2 trainer érdekelne...

peace

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Nem lépni kell, hanem ott áll egy teherautó, mellette a vezetõje áll.
Abba a teherautóba kell beülni és nem egyenesen, hanem a
másik irányból kerülve kell visszakanyarodni a ház elé.
Ha jól álltál oda, akkor a kocsin található
papírdobozokra fog esni. Aztán gyorsan el kell vinni a kórházba.
Ha nem sikerül elsõre, akkor többször kell megpróbálni.
PC-n így megy, konzolon is hasonló lehet... 😊
Caby
Szia! Ezt keresed? GTA SA font De egy tanács: Gugli a te jóbarátod <#papakacsint><#wave>

OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu

22Barna22
+honnan lehet letölteni a GTA SA betûtípust???

22Barna22
Hali...Van egy PS2-m és megvettem rá(még régebben) a GTA San Andreast és az a gond, hogy a Madd Dog nevû küldetést nem lehet megcsinálni, mert(emlékeztek ugye?miután lemegy a küldetés intro-ja, kiírja hogy találj egy megoldást hogy megmenthesd Madd Dog-ot.Ugyanis le akar ugrani.) mire egyet is léphetnék a hülye állatja leugrik!Szó szerint...ilyenkor mit csináljak????? ja és:
Sorry, hogy ide írtam de sehol sem akartak válaszolni.Sorry<#rinya>

soulhunter
1 olyan kérdésem lenne,h ehhez a játékhoz jelent meg a myriad islands MOD (több,mint 1 G😎,v a vice cityhez? mer ezzel kapcsolatban sehol nem találtam infot, v csak én vok tul felületes 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

svédcsepp
hali

Szarakodik a gamma,a faqban lévõ dolgokat már megcsináltam,crackcsere meg ilyenek.De igy is lefagy.Régen is nyomtam a játékot,akkor nem volt ilyen gondom.Most magyaritással nyomom,de sztem az nem lehet gond.mikor kifagyott akkor az nv4.disp.dll-t irta ki,lecseréltem a drivert,de igy is lefagy csak nem olyan sürûn.Van hogy nem nyilik ki a garázs csak ,ha a garász mellé állok,de akkor se mindig.Összegezve:winxp winter edition van fent crack lecserélve 3 fajta nvidia driverral porbálkoztam,gammát már 2x újratettem,directx 9c van fent,media player 10 is fentvan.Szal nekem már nincs 5letem...Valakinek van valami tippje?

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

crack kell neked nézd a bannerben a FAQ-t

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

crazyclone
a handling cfg-be a lecserélendõ autó nevét kell megkeresned ha nemkapod akoo nagy a baj<#awink><#awink><#awink>

vki segítsen! ezt írja ki a játék illetve nem a játék hanem elindítanám és ez jön ki:
"Oroginal disc could not be found or authenticated."

MIÉRT???????
Akos 001
fent a bannerban

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

De pl a handling.cfg-be egy csomo sort nem találok amit a readm-be írja hogy cseréljem le.
eightmiles
egy van például ott, ahova a tenpenny-ék visznek (amikor átjutsz át a második szigetre). kis falu-féleség, a mentõhelynél meg van egy sanchez. az a rész be van kerítve, egy lakókocsi mellett az egyik kijárat közelében van egy

remélem érhetõ és jól mondtam, már rég játszottam sa-t :S

crazyclone
ja mert ha nem befagynak vagy elrepulnek vagy textuuraqhibásak stb...

crazyclone
moddoltam de az egyik szerveren sikerult tegnap jáccani és a moddolt jármûveket láttam mindenfelé mind1 a légyeg h sikerult jáccani ja és kossz gondoltam erre a változatra de a netem sem túljó

Hali Mind az auto mind a skin cserénél kötelezõ megcsinálin a (faq-ban a leirásban) a jegyzettömbös részt?
CheAteR88
favoritban van de mindig üres:S

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Az összes játékhelyzetet
innen letöltheted.
<#smile>

Ugyan azt ajánlom, mint a codenamegta-n 😊.
Keress egy GTA:SA Save Pack-et (google-on pl)
És vigyázz a mentéseidre, mentsd el két helyre.
Sziasztok!
Nekem az a problémám, hogy elvesztettem a mentéseim egy hülye Vista miatt! Ezért ha van valakinek olyan Savelése, ami már a kaszinós városban van, vagy legalább környékén, ahol a repülös vizsga van! ott Tartottam! elküldené nekem!
[email protected]
Nagyon köszönöm, ha valakinek cserébe tudok adni valamit nagyon szívesen segítek!!!
Web mester
Gokart hol van?

Gyocsika
Akkor senki se tudja nekem elküldeni az ambulance txd és az ambulance dff fájlt amit eredetileg rak be a játékba!

thx
bazs1
ahogy a faq-ban van

srácok ha egy kocsit letöltök azt elég bemásolni vagy az imagetool-al kell babrálni ahogy a faq-ban van?
biztos modoltad a játékot...

Akos 001
milyen a neted??

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

crazyclone
nah most meg talált szervert de fellépek kiirja verifying client s kidob h verification failed
hát eszt nem hiszem el!!!

crazyclone
szevvasztok!!
az lenne a problémám hogy feltettem az MTASA -t deegy szervert sem kap sõt ha beírok egy IP-t akko kiirja hogy connection timed out lécci segiicsetek

Gyocsika
Segítséget kérnék valakitõl legyen szíves valaki elküldenni e-mailbe nekem az eredeti mentõ autó ambulance txd és dff fájlját nagyon megköszönném!

Fresh Duke
Felnézek rá.
V.kijöjjön, igen jó a szerver csak ember kéne.

A heavy cost. I pay it gladly.

HostName: Casual Mass Murderers
Address: 195.56.151.40:7777
Players: 0 / 99
Ping: 0
Mode: San Fierro TDM
Map: San Andreas

ûres 😞

megyek 😉

CheAteR88
magyar😊
HostName: Fragnatic
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 8 / 25
Ping: 47
Mode: Ventura's DM~MG

vkik jöhetnének-.-

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

van egy kis problémám feltettem a játékot, felcrack-eltem és amikor elinditom vissza dob a desktopra már megpróbáltam úgy ahogy faq-ban írják de nem megy
valaki segítsen!!!!
plz!!!!!
CheAteR88
figy
megmondom az öszintát
"szarok rá"
ha ettõl õ felizgul tegye
adol ip-t?

Fresh Duke
Figyu, szvsz gyere fel cheater névvel a CMM szerverre.
Nem hogy csak kickelne az admin, hanem bannolna is. 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

CheAteR88
magyar😊
HostName: Fragnatic
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 8 / 25
Ping: 47
Mode: Ventura's DM~MG

soma62
hali nekem Predator Hun szokott!De most Michael Scofield lesz😉

www.flickr.com/photos/soma62sco

mien szerveren szoktatok játszani ?

CheAteR88
CheAteR

::SCaM::Szabi

CheAteR88
azt bobizod mert engem szvsz csak jogtalanul tuddnál kikkelni-.-

CheAteR88
😄
egész du-tán fent csüngtem😛