GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
Meg van valami trainer ,ahhoz ,hogy annyi kocsit tárolj a garázsban ,amennyit csak bebirsz tuszkolni.😊
Nah ez a 2 trainer érdekelne...
peace
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Abba a teherautóba kell beülni és nem egyenesen, hanem a
másik irányból kerülve kell visszakanyarodni a ház elé.
Ha jól álltál oda, akkor a kocsin található
papírdobozokra fog esni. Aztán gyorsan el kell vinni a kórházba.
Ha nem sikerül elsõre, akkor többször kell megpróbálni.
PC-n így megy, konzolon is hasonló lehet... 😊
OPEL! Wir leben Autos! RC Offroad, Off The Ground!!! http://www.rcor.hu
Sorry, hogy ide írtam de sehol sem akartak válaszolni.Sorry<#rinya>#rinya>
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Szarakodik a gamma,a faqban lévõ dolgokat már megcsináltam,crackcsere meg ilyenek.De igy is lefagy.Régen is nyomtam a játékot,akkor nem volt ilyen gondom.Most magyaritással nyomom,de sztem az nem lehet gond.mikor kifagyott akkor az nv4.disp.dll-t irta ki,lecseréltem a drivert,de igy is lefagy csak nem olyan sürûn.Van hogy nem nyilik ki a garázs csak ,ha a garász mellé állok,de akkor se mindig.Összegezve:winxp winter edition van fent crack lecserélve 3 fajta nvidia driverral porbálkoztam,gammát már 2x újratettem,directx 9c van fent,media player 10 is fentvan.Szal nekem már nincs 5letem...Valakinek van valami tippje?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
"Oroginal disc could not be found or authenticated."
MIÉRT???????
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
remélem érhetõ és jól mondtam, már rég játszottam sa-t :S
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Keress egy GTA:SA Save Pack-et (google-on pl)
És vigyázz a mentéseidre, mentsd el két helyre.
Nekem az a problémám, hogy elvesztettem a mentéseim egy hülye Vista miatt! Ezért ha van valakinek olyan Savelése, ami már a kaszinós városban van, vagy legalább környékén, ahol a repülös vizsga van! ott Tartottam! elküldené nekem!
[email protected]
Nagyon köszönöm, ha valakinek cserébe tudok adni valamit nagyon szívesen segítek!!!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
hát eszt nem hiszem el!!!
az lenne a problémám hogy feltettem az MTASA -t deegy szervert sem kap sõt ha beírok egy IP-t akko kiirja hogy connection timed out lécci segiicsetek
Address: 195.56.151.40:7777
Players: 0 / 99
Ping: 0
Mode: San Fierro TDM
Map: San Andreas
HostName:
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 8 / 25
Ping: 47
Mode: Ventura's DM~MG
vkik jöhetnének-.-
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
valaki segítsen!!!!
plz!!!!!
megmondom az öszintát
"szarok rá"
ha ettõl õ felizgul tegye
adol ip-t?
Nem hogy csak kickelne az admin, hanem bannolna is. 😄
A heavy cost. I pay it gladly.
HostName:
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 8 / 25
Ping: 47
Mode: Ventura's DM~MG