82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Deagle
    Itt
    a bigfoot mod
  • DJ Skyline
    gyerekek! megkaptuk a cuccokat a sráctól! le is töltöttem őket!
  • Deagle
    Neke meg van a bigfoot mod, egész jó csak 20 percet kell mászkálni az erdőbe azért hogy ki írja hol van a "kis szörmók". Ja és felülírja az egész játékot, szal ha fen van a mod asszem nem lehet single playezni (mondjuk még nem probáltam)
  • Hymtozis
    Azt vágjátok, hogy ( a helyet most elfogom magyarázni, mert se a játék nics meg, se a képel való megjelenítéshez a kedvem.)
    a LS-ből átmész SF paraszt részére, oda, ahhol a kamionos mellékküldik voltak, ott van egy Lakókocsitelep. Ott, ha átmész a parthoz az út túloldalán, ott van mindig egy ember, aki fényképezget... a tájat, asztán belesétál a vízbe és meghal. :D de MINDIG, és MINDIG hal(ál).
  • Fresh Duke
    Hát én azt egyből gondoltam. :P
    De van 1-2 paranormális tevékenységet folytató személy itt. (Nem akarok senkit se megnevezni... ...de még is: Yoda001. XD)
  • ldavid
    mellesleg hivatalosan meg van erősítve hogy sem bigfoot, sem szellem, sem UFO, és semmi ilyesmi nincs a játékban

ez meg kötve hiszem hogy az erdőben mászkálna:
  • r4pt0r
    Mit tudom én :D
  • Drephis
    láma :D
  • Fresh Duke
    Ezek közül melyik a Nagyláb? XD
  • Fresh Duke
    Egy szóval sem mondtam hogy nem hiszek neked. :P
    Raptor: Thx
  • Katun
    persze, ha kellek írj ide.
  • DJ Skyline
    akkor számíthatunk a segítségedre, ha szükség lesz rá? ^.^

egyenlőre kapjuk meg a kocsikat
  • r4pt0r
    Itt van sok minden
  • Yoda001
    hány éves a norvég király? XD
  • Katun
    3d modellezés, textúra, stb stb tudok mindent XD
  • Yoda001
    hallod.. ha nem hiszed ezt a nagylábast menj be img toolba nyisd meg a gta_int.img-t és keress rá: monkeyman.dff <-- és láss csodát :))
  • Szabi1991
    "egy hulla is a sivatagban...a vízben van.." azt meg hogy ? :D

sivatagban van víz ? :DD
  • Casper007
    De van gejzírkitörés és egy hulla is a sivatagban. Elég frankó. Főleg a hulla: be van betonozva a lába, na és persze a vízben van.
  • Szabi1991
    végülis easter egg a barlang a sivatagnál , a hid alatt :)
  • Fresh Duke
    Lol :D
    Amúgy nekem volt v.hol egy térképem, amin az Easter Eggek voltak. :D

De van még egy Easter Egg: Mount Chiliadtól dél-keletre van egy összetört Grendale. Alias: Ghostcar
  • Yoda001
    XDDDDDDDDDDDDDDDD na ja.. ott van.. ezen kivül amiket leirtam benne vannak...nagylábu > bigfoot 23:00-00:00 között van back o' beyondnál. van egy crack diller is a faluban nemtom hánykor hétfön és pénteken(ö rád támad), és van egy leatherface(láncfürészes gyilkos), az ö "emberkéje" is a fluban van > zombi feje van és cigit sziv. van egy video amin vérzik és láncfürész van a kezébe(a fején meg egy fehér maszk)..
  • Fresh Duke
    Szerintem mindenki várja. :D
    Télleg, jelenleg milyen Easter Egg-ekről van tudomásunk?
    (Annyit tok, hogy van 1 a Goldengate tetején, aminek az a lényege hogy nincs easter egg. O_o (wtf?!))
  • Tsaba01
    aha köszi szépen
  • Yoda001
    van msned? :) egyébként igen és nagyon várom már remélem 2008 elött megjelnik pcre is ^^
  • Szabi1991
    a negyedik részt nagyon várom már, tök jó lesz felfedezni az űj épületeket, autókat megismerni, easter egg-eket keresni, és találni... :)
  • Szabi1991
    van káwboly is néha a kihalt városban , egy ásóval :)))
  • Yoda001
    egyébként vannak benne ufok is,és amit legtöbben gondolnak a gyilkosrol az a faluban az a zombi fejü ember aki cigit sziv. van egy video amikor megtámadja cj t :)) + van egy crack diller emberke is a faluba hétfön és pénteken(nemtom hány ora) és megtámad.. ezek is easter eggek lehetnek ..:o
  • Yoda001
    legujabb drivert szedd le(ha erre gondolsz..(?))
  • Yoda001
    mien bohoc? :PP
  • Szabi1991
    a fűrészes az a bohoc ?

mert oannal már találkoztam :)
  • Tsaba01
    vmi miatt gyors nállam a játék alapból nem csinálok semmit nem nyomtam semmit és gyors, most éppen nem csinálja normális de egyszercsak megint begyorsul. Nem biztos lehet, hogy driver hiba?!
  • Tsaba01
    nem csítelek!!!!! ha jobban elolvastad volna akkor láttad volna hogy nem!
  • Yoda001
  • King of Roads
  • Yoda001
    amugy a nagylábu este 23:00-00:00 kor van a red countyban és ilyen helyeken a fák között...pár videon be is van karikázva egy láb.. azona helyen if meglehet találni (chilliad teteje,red county, back o' beyond,itt a legvaloszinübb) bosc az offért..:D
  • Yoda001
    nekem zombie(zombi)/leatheface(láncfürészes gyilkos)/bigfoot(nagylábu) mod kéne. tud valaki valamit vmelyikröl? :))) egyébként youtubeon irjátok be a keresöbe i found bigfoot és i found leatherface. a bigfootos télleg létezik=pár video nem igaz mer mod/ de akinek van img toolja az nyissa meg a gta_ing.img -t és keressen rá erre: monkeyman.dff na ez a nagylábu fileja..:))
  • Boldika
    Hellló Mindenkinek!
    Azt akarom mondani, hogy én a SA-ban lefújtam az összes grafitit és a házba kaptam fegyvereket, meg a haver bandánál (zöld banda) ilyen fegyverek találhatók: SMG, Desert Eagle, meg kés.Csak azt nem szeretem hogyha mondjuk viszek magammal bandatársakat háborúzni akkor ők nem csinálnak semmit..vagyis csak ott lézengenek előttem, és már az első hullámban kinyírják őket. A két parancson kívül(G,H) lehet más parancsot is kiadni nekik? Előre is kösz!
  • Yoda001
    csitelsz. beirtad a gyorsitott idö kodot...
  • Tsaba01
    bocs hogy 2 szer
  • Tsaba01
    sziasztok!
    Lenne egy kis problémám. Az a gondom hogy nállam gyorsa a játék, gyors az idő, és gyorsak az autók. Nem tudom hogy mi lehet semmit se csináltam. Megköszönném ha valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj.