82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • ngcsnet
    Skyline: a modellekel is sok munka lesz még, ha megnézed az objektumokat, rengeteget kell összehegeszteni, több száz apró darabból áll az autó, eléggé félbehagyott munka.
    aztán még a törésmodellt is meg kellene csinálni + a mapping, mert ez csak színes materialokból áll, egy textúrát sem használ
  • Fresh Duke
    Csak nem kipróbáltad a "Magas vízszint mód"-ot? XD
  • Szabi1991
    gyere msnre :)
  • DJ Skyline
    valaki megtenné, hogy a data mappában található water, water1 fileokat felteszi valahova? köszi
  • ldavid
    letöltő progi kinyírása, cach ürítés, mást nem nagyon lehet csinálni
  • Yoda001
  • Fresh Duke
    Akarom írni gyorsítani. XD
  • Fresh Duke
    És hogy kell visszalassítani? :D
  • Fresh Duke
    Jó neked.
  • ldavid
    jaja, nekem is akkro volt így mikor belassítottam a netet
  • Yoda001
    ok
  • Yoda001
    jobb net.. nekem egyböl végigment :D
  • ldavid
    márpedig amit leírtál (monkeyman.dff), az így néz ki.

a #68586-os meg tényleg csak a nap, valamiért ilyen furán kel fel, nem semmiért nem mutatta a srác tovább a videóban..
  • Fresh Duke
    :@ Idióta videó. 3 másodpercenként abbahagyja. Akkor beletekerek, oda ahol abbahagyta, nézek 3 másodpercet és leáll.
    Ezt sokáig ismételve eljutottam 1perc 26másodpercig. De ott vége. Hiába tekerek oda, ott mindig kilép!
    Nincs erre v.mi gyógyír?
  • Fresh Duke
    v? :P
  • Yoda001
    lol :) ezen mártélleg látszik hogy mod :D amugy hogy kell ugy közeliteni meg távolitani a kamerával(olyan messzire :o)?
  • DJ Skyline
    kemény ez a yeti :D van egy videó aminek a végén sprintel, karatézik meg minden :D ez
  • Yoda001
    ird be youtibeon a keresöbe i found bigfoot és i found leatherface .. aztán kiadja a videokat
  • Deagle
    Hát igen, az elején és is sokat szívtam azzal a 20 percel aminek tényleg nincs semmi értelme. De utána jön a "móka"... :XD
  • Fresh Duke
    De akkor minek az a 20 perc? XD
    Mondanám azt, hogy kapunk időt elmenni ammuba, de minden fegyót megkapunk az elején. :D
  • Deagle
    Igen a csatornában kezdés és az összes fegyver felszedhető dolog, a módal együtt van. Amig ment a 20 perc addig én se találtam meg, de amikor lejár ki tesz egy (egyesek szerint vagos) jelet. És ahol a jel ott a yeti.

Második válasz:
    Igen, simán Search and Destroy.
  • Fresh Duke
    Lol. 20 percet szórakoztam de nem találtam. XD

Apropó, az a mód mit is csinál? Mivel otársamnál próbáltam ki, nem voltam benen biztos, hogy melyik mód okozta a következőket: (nála vagy 10 mód bevan lőve XD)
    -a csatornában kezdődött a game
    -minden fegyvert fel lehetett szedni
    Ezel is ehhez tartoznak? XD

Második kérdés:
    Mi a feladat? Search and Destroy? :D
    20 percig kerestük még se találtuk meg, de most itthon biztos megtalálom! :)
  • Fresh Duke
    Megnéztem. De már ldávid is mondta, hogy nincs semmilyen ilyen dög a játékban!
    Jó, lehet hogy egy ilyen projectet benne hagytak, (mert lusták voltak kiszedni) de attól még mód nélkül nem fogsz egyetlen egyeggyel sem találkozni. :P
    2 percig ott szarakodtam a Red Contrynál (megfogadván tanácsod yetire vadásztam) de egy kibebaszott yeti (se bigfoot) nem volt ott.
    Szerintem alapból (mód nélkül) nincs ilyen a játékban.

Télleg, ha megkérnélek megmutatnád azt a videt, amiben találkoztak nagylábbal? :D
    (Ha van vid akkor azokról is, mikor a crack dillerrel és a láncfűrészessel.)
  • Deagle
    A bigfoot nagyon kemény csávó percekig kell lőni minigun-nal hogy elkezdjen fogyni az élete. Szóval elég hosszadalmas meló kinyirni
  • Yoda001
    nem ugy néz ki.. fresh duke neked meg leirtam hogy nézd meg az img toolba a gta_int.img-t és keress rá monkeyman.dff ...szoval nem vagyok hülye(se nem normális)..
  • Casper007
    Hát nem tudom, mi ez, de nagyon király!
  • n3whous3
    Nem néztem végig. Tényleg az.
  • n3whous3
    Talán a nap, csak valahogy kikapcsolták a nappali fényt a game-ből??
  • n3whous3
    Ez szerintetek micsoda?
  • bazs1
    loál:D
  • n3whous3
    BUG

Pár hete készítettem ezt a videót. Bár egy kicsit sötét a kép, nem t'om, hogy látszik-e a lényeg...
  • Casper007
    Akkor valami gond van a lemezzel. Vagy tegyél fel ATI Drivert.
  • VL1
    Én már ezerszer ujból telepítettem mindent levettem minimumra amit lehetett.
  • Casper007
    Talán telepítsd újra, lehet, hogy utána működik. Vagy van egy másik lehetőség: van a beállításokban a Visual FX minség, vagy valami hasonló. Azt vedd le, a látványon nem ront semmit, viszont nemigen szaggat. Nekem is emiatt szagatott egyes részeken.
  • VL1
    a minimumnak a duplája kivéve a processzort
  • VL1
    Valki segítsen szaggat a sanandreas pedig 1.7ghz processzorom 512ramom és egy ati radeon 9550nem van ami 256mb-os és 128bites.
    Minimum Hardware
    - 1Ghz Pentium III or AMD Athlon Processor
    - 256MB Ram
    - 8-Speed DVD-ROM drive
    - 3.6GB szabad lemezterület (minimum install)
    - 64MB Video Kártya (Geforce 3, vagy jobb)
    - DirectX 9 kompatibilis hangkártya
    - Klaviatúra & Egér

Ajánlott Hardware
    - Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor
    - 384MB Ram (minél több, annál jobb)
    - 16-Speed DVD-ROM drive
    - 4.7GB szabad lemezterület (full install)
    - 128MB (vagy jobb) Videó Kártya (Geforce 6 Széria Ajánlott)
    - DirectX 9 kompatibilis Sound Card (Sound Blaster Auidgy 2 Ajánlott)
    - Gamepad

szerintem simán mennie kéne
  • bazs1
    igen, ezt én is láttam már:D
    régebben beakartam rakni csak elmaradt:D
  • Szabi1991
    8-)
  • Fresh Duke
    Hmm, majd kipróbálom az otársam gépén. :D XD
    Amúgy kemény csákó a bigfoot, vagy ha már az 5.-et kapja desertből, akkor már kimúl? XD
    (Asszem megyek vadászni. >:-@ )
  • Fresh Duke