GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
Amúgy intel 2.4ghz fx5900xt 1g ram ,szal ezzel nem lehet gond.
Sok drivert feltettem már nvidiából,letiltottam a meghajtókat ,az eredmény úgyanaz volt.Még arra tudok gondolni,hogy most probaképp feltettem az xp winter edition-t és esetleg amiatt
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Na,de ilyet.Most a FAQ-ban leirtak szerint újra megcrackeltem a játékot és nemtudok menteni.<#falbav>#falbav>
Újraraktam a gammát ,de igy se tudok,5let?
<#szomoru1>#szomoru1>
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
nagyon szaggat a játék különösen a tömegkaramboloknál és robbanásoknál nem tom mi lehet a gond pedig a gépem megfelel a gépigénynek
vmi ötlet hogy mi lehet a baj??
http://img233.imageshack.us/img233/9987/gtasuckxw4.jpg
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A heavy cost. I pay it gladly.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ha valaki tudna adni egy pontos linket ahonann le lehet tölteni ebbe a játékba km/h mérõt annak nagyon hálás lennék!
Köszi!
Felszállás után folyamatosan emelkedj vele, majd amikor ráfordulsz a jetre, zuhanórepülésban utolérheted.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elakadtam!
Annál a küldetésnél, ahol egy repülõvel kell belerepülni egy másik repülõ mögötti körbe, mielõtt elérné a várost. Nos én sehogy nem érem utol azt a repülõt! Valami tipp, hogy hogyan kell?? 😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Keresés a témában, vagy ugrás # -re:
Az alá írd be :
Hot Coffee
aztán a "Mehet!"-re klikkelj. Akkor mindent megtudsz.
Ezt is beírhatod :
trainer
Lehet, hogy le kéne törölnöd a játékot, a kimentéseket is,
aztán újratelepítve menni fog minden. 😊
Lenne egy kérdésem!
Nem tudjátok, mitõl lehet az, hogy nem mûködik nálam sem a Hot Coffee, sem az autók moddolása? A Hot Coffe-nál, ha bármelyik csajnál a randi után Yes-t nyomok a "kávé ivásra" 😊, akkor lefagy a progi. Az autóknál pedig ha bármilyen változtatást csinálok a gta3.img fileban, akkor a játék elindításakor fagy le a játék. Érdekes, mert a többi img file-ba belepiszkálhatok. :-S
Elõre is köszi.
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD