82991
-
#68614 Skyline: a modellekel is sok munka lesz még, ha megnézed az objektumokat, rengeteget kell összehegeszteni, több száz apró darabból áll az autó, eléggé félbehagyott munka.
aztán még a törésmodellt is meg kellene csinálni + a mapping, mert ez csak színes materialokból áll, egy textúrát sem használ
-
#68613 Csak nem kipróbáltad a "Magas vízszint mód"-ot? XD -
Szabi1991 #68612 gyere msnre :) -
#68611 valaki megtenné, hogy a data mappában található water, water1 fileokat felteszi valahova? köszi -
ldavid #68610 letöltő progi kinyírása, cach ürítés, mást nem nagyon lehet csinálni -
#68609 -
#68608 Akarom írni gyorsítani. XD -
#68607 És hogy kell visszalassítani? :D -
#68606 Jó neked. -
ldavid #68605 jaja, nekem is akkro volt így mikor belassítottam a netet -
#68604 ok -
#68603 jobb net.. nekem egyböl végigment :D -
ldavid #68602 márpedig amit leírtál (monkeyman.dff), az így néz ki.
a #68586-os meg tényleg csak a nap, valamiért ilyen furán kel fel, nem semmiért nem mutatta a srác tovább a videóban.. -
#68601 :@ Idióta videó. 3 másodpercenként abbahagyja. Akkor beletekerek, oda ahol abbahagyta, nézek 3 másodpercet és leáll.
Ezt sokáig ismételve eljutottam 1perc 26másodpercig. De ott vége. Hiába tekerek oda, ott mindig kilép!
Nincs erre v.mi gyógyír? -
#68600 v? :P -
#68599 lol :) ezen mártélleg látszik hogy mod :D amugy hogy kell ugy közeliteni meg távolitani a kamerával(olyan messzire :o)? -
#68598 kemény ez a yeti :D van egy videó aminek a végén sprintel, karatézik meg minden :D ez -
#68597 ird be youtibeon a keresöbe i found bigfoot és i found leatherface .. aztán kiadja a videokat -
Deagle #68596 Hát igen, az elején és is sokat szívtam azzal a 20 percel aminek tényleg nincs semmi értelme. De utána jön a "móka"... :XD -
#68595 De akkor minek az a 20 perc? XD
Mondanám azt, hogy kapunk időt elmenni ammuba, de minden fegyót megkapunk az elején. :D -
Deagle #68594 Igen a csatornában kezdés és az összes fegyver felszedhető dolog, a módal együtt van. Amig ment a 20 perc addig én se találtam meg, de amikor lejár ki tesz egy (egyesek szerint vagos) jelet. És ahol a jel ott a yeti.
Második válasz:
Igen, simán Search and Destroy. -
#68593 Lol. 20 percet szórakoztam de nem találtam. XD
Apropó, az a mód mit is csinál? Mivel otársamnál próbáltam ki, nem voltam benen biztos, hogy melyik mód okozta a következőket: (nála vagy 10 mód bevan lőve XD)
-a csatornában kezdődött a game
-minden fegyvert fel lehetett szedni
Ezel is ehhez tartoznak? XD
Második kérdés:
Mi a feladat? Search and Destroy? :D
20 percig kerestük még se találtuk meg, de most itthon biztos megtalálom! :) -
#68592 Megnéztem. De már ldávid is mondta, hogy nincs semmilyen ilyen dög a játékban!
Jó, lehet hogy egy ilyen projectet benne hagytak, (mert lusták voltak kiszedni) de attól még mód nélkül nem fogsz egyetlen egyeggyel sem találkozni. :P
2 percig ott szarakodtam a Red Contrynál (megfogadván tanácsod yetire vadásztam) de egy kibebaszott yeti (se bigfoot) nem volt ott.
Szerintem alapból (mód nélkül) nincs ilyen a játékban.
Télleg, ha megkérnélek megmutatnád azt a videt, amiben találkoztak nagylábbal? :D
(Ha van vid akkor azokról is, mikor a crack dillerrel és a láncfűrészessel.) -
Deagle #68591 A bigfoot nagyon kemény csávó percekig kell lőni minigun-nal hogy elkezdjen fogyni az élete. Szóval elég hosszadalmas meló kinyirni -
#68590 nem ugy néz ki.. fresh duke neked meg leirtam hogy nézd meg az img toolba a gta_int.img-t és keress rá monkeyman.dff ...szoval nem vagyok hülye(se nem normális).. -
#68589 Hát nem tudom, mi ez, de nagyon király! -
n3whous3 #68588 Nem néztem végig. Tényleg az. -
n3whous3 #68587 Talán a nap, csak valahogy kikapcsolták a nappali fényt a game-ből?? -
n3whous3 #68586 Ez szerintetek micsoda? -
#68585 loál:D -
n3whous3 #68584 BUG
Pár hete készítettem ezt a videót. Bár egy kicsit sötét a kép, nem t'om, hogy látszik-e a lényeg... -
#68583 Akkor valami gond van a lemezzel. Vagy tegyél fel ATI Drivert. -
VL1 #68582 Én már ezerszer ujból telepítettem mindent levettem minimumra amit lehetett. -
#68581 Talán telepítsd újra, lehet, hogy utána működik. Vagy van egy másik lehetőség: van a beállításokban a Visual FX minség, vagy valami hasonló. Azt vedd le, a látványon nem ront semmit, viszont nemigen szaggat. Nekem is emiatt szagatott egyes részeken. -
VL1 #68580 a minimumnak a duplája kivéve a processzort
-
VL1 #68579 Valki segítsen szaggat a sanandreas pedig 1.7ghz processzorom 512ramom és egy ati radeon 9550nem van ami 256mb-os és 128bites.
Minimum Hardware
- 1Ghz Pentium III or AMD Athlon Processor
- 256MB Ram
- 8-Speed DVD-ROM drive
- 3.6GB szabad lemezterület (minimum install)
- 64MB Video Kártya (Geforce 3, vagy jobb)
- DirectX 9 kompatibilis hangkártya
- Klaviatúra & Egér
Ajánlott Hardware
- Intel Pentium 4 or AMD Athlon XP Processor
- 384MB Ram (minél több, annál jobb)
- 16-Speed DVD-ROM drive
- 4.7GB szabad lemezterület (full install)
- 128MB (vagy jobb) Videó Kártya (Geforce 6 Széria Ajánlott)
- DirectX 9 kompatibilis Sound Card (Sound Blaster Auidgy 2 Ajánlott)
- Gamepad
szerintem simán mennie kéne -
#68578 igen, ezt én is láttam már:D
régebben beakartam rakni csak elmaradt:D -
Szabi1991 #68577 8-) -
#68576 Hmm, majd kipróbálom az otársam gépén. :D XD
Amúgy kemény csákó a bigfoot, vagy ha már az 5.-et kapja desertből, akkor már kimúl? XD
(Asszem megyek vadászni. >:-@ ) -