GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
összehasonlítás ként az enyém, mellette jobbra az övé

jollátható hogy ez az sa oblivion moddal 😊
SAMP-t elindítom, ki is vannak írva a szerverek, amiket beraktam. Rámegyek az Iteretre, és nincs 1 db szerver se. Mit basztam el? 😄
(Azt sejtem, hogy v.mi fájlt rossz helyre pakoltam át, mikor a mappát rendeztem, de meiket?)
Tudom, nagyon LOL vagyok, de vannak nálam lolabbak is. 😛
A heavy cost. I pay it gladly.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
1 haveromnak kéne az SAMP, és csak annyi lenne a kérdésem, hogy mit is kell csinálni a hibaüzenetekkel?
Na, szóval az a feladat, hogy fogom leszedem a Codename GTA-ról a SAMP Client Béta verziót, majd v.honnét le kell szednem 1 másik .exe fájlt hozzá. Na végülis az a kérdésem, hogy honnét is szedjem le az .exe-t hozzá? (Szóval, v.ki adhatna 1 linket hozzá. 😄)
Vagy én értelmeztem rosszul a dolgogat?
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Korábban panaszkodtam amiatt, hogy ha bármilyen változtatást csinálok a gta3.img fileban (autókat szeretnék bepakolni természetesen), akkor a játék elindításakor lefagy a játék. A menüig még eljutok, de ha egy régebbi elmentést akarok betölteni, vagy ha új játékot akarok kezdeni, akkor a töltés feléig eljut, aztán lefagy. A többi img file-ba viszont belepiszkálhatok. Azóta kiderült, hogy a SA verziószámát is figyelni kell, mert állítólag az 1.2-es verzióban le van tiltva bármilyen moddolás. 😞
A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy ezt nem lehet valamivel megcrackelni? Vagy nem lehet egy korábbi verziójú SA-nak a exe-jét (vagy azt a file-ját felhasználva, amelyik a modolás letiltását tartalmazza), bemásolni az én SA-omba?
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Asus P5VD2-MX | Intel Core 2 Duo 1,86GHz | 3GB DDR2 533MHz RAM | ASUS EN7600GT 2HTD/256M VGA | Samsung 320GB/7200RPM SATA HDD
Ha én írok v.mit, azt miért nem látom? (Amit tegnap óta írtam, a nincs kiírva.)
Kicsit már kezd zavarni! Ha 1 felsõbb rangú személy töröte, az legyenszíves figyelmeztetni ez esetben!
Official - Neelix - Expect What
Official - Neelix - Expect What
Yeti? A Chiliad hegyen lehet maximum, de még ott sem találkoztam vele.
Egy másik van Michelle-nél San Fierroban, általában áll egy harmadik is - ez szép magyar mondat lesz - balra-alul kimész Los Santosból, egy kicsit délre a kempingben. (sok lakókocsi)
Ha nem lenne érthetõ (szerintem nem az) akkor szólj, teszek be egy térképet.
Ja és még nincs kész !
"Auch wenn das Titelbild aus gegebenem Anlass noch das
gleiche ist, wir haben ja angekündigt auch den Vice City
Bereich weiter auszubauen. An diese Arbeit machen wir uns
gerade zur Zeit. Es gibt reichlich neue Cars und weiteres für euch.
Wir wünschen euch viel Spaß mit den Files."
Elõre is THX!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
svédcsepp: ezt már én is kérdeztem, de akkor nem volt a válasz. 😞
Amúgy van valahol ilyen trainer vagy csit ,amivel korlátlan autót be lehet zsúfolni a garázsba?
Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400
LV-ben is van, de azt pontosan nem tom hol.
Nem sûrûn szoktam nézni a Bannert, de nem volt ott 1 link a www.gta-worldmods.de -re?
De mi ez??? 😄
Elsejéig nem tölthetem le, ezért nem is próbáltam elolvasni a 3hetes német tudásommal.
De ugye ez 1 olyan cucc, amitõl a VC map belekerül az SA-ba, igaz?
<#smile>#smile>
Csak arra kell ügyelni, hogy egy eredetileg 2 ajtós autó helyére,
csak 2 ajtós új kocsit rakj be. 4 ajtós helyére meg 4 ajtósat,
hogy ne okozzon hibát néhány küldetésben.
A GTA SA: + 126 Trainer programmal pedig gyorsan kipróbálható
az új autó a játékban.
Ennek az oldalnak az alján is van keresõ.
Keresés a témában, vagy ugrás # -re:
oda írd be például ezt :
126 trainer
aztán a "Mehet !" szóra kattintás után megtalálod azt, amit keresel.
<#wave>#wave>