82991
-
#68654 TXD Workshop 4.0b jo? -
Szabi1991 #68653 a TXD Szerkesztő(Editor) neve TXD Workshop :) -
#68652 most akkor txd workshop vagy txd editor?? :o -
Szabi1991 #68651 paint-el készült ? :) -
#68650 Rendőrségi Lada -
#68649 igen én voltam,ha hiszed,ha nem :)
a gtaonline.hu-n találtam a rendőrségi ladát,nem magyar felirattal
a txd fájlt megnyitottam a TXDworkshop-pal,és kimentettem azt a képet,amin a kivül látható magyar felíratok rajta vannak
eleinte még azt se tudtam,hogy kell kicserélni IMGtool-lal a járműveket -
Szabi1991 #68648 TXD editoral lehet megnyitini a .txd-t , és azt bármien képszerkesztőzel szerkeszteni :)
(persze szerkesztés után visszakell csomagolni txd-be..) -
#68647 aki ért skineléshez megtudja mondani hogy hogy lehet átfesteni egy autot? pl photoshopban/paintben, és milyen progi kell hozzá? -
Szabi1991 #68646 te skinezted át ? -
ldavid #68645 ha elárulod azt hol láttad, adok érte térképet -
#68644 Syasztok
Milyen?
1 kép
2 kép -
Vlala #68643 Ez érdekelne! Már végigröhögtem kétszer a játékot (az egyik gyalogos-jelzőlámpa pl. mind a négy ujj hlelyett csak a középsőt mutatja), de úgy érzem, van még valami a Rockstaros fiúk tarsolyában. A sivatagi hulláról sem tudtam. -
#68642 -
Seten #68641
Új. Szép, fínyes. :)
-
Szabi1991 #68640 inenn vannak :)) -
#68639 de ezeket nem tudom ki csinálta, de mafiához, kérjünk tőle permissiont hogy carpack modunkba betegyük vagy hogy gondoltad? -
#68638 Sziasztok!
A new san andreas modról írok, egy elég nagy problémát.
Elveszett minde nadat a gépemről. Így az 1.3 -as New San Andreas nagyon el van napolva. Elölről kell kezdenem mindent. Sajnos, az én figyelmetlenségem miatt van. Előre is bocsánatot kérek mindenkitől :( -
Szabi1991 #68637 mien az a zsír autó ?? -
#68636 hát a mad max az ilyen -
Szabi1991 #68635 magyar cikk -
Szabi1991 #68634 láttad bármeik Mad Max rész ? -
#68633 Olyan, mintha a kukából halásztad volna ki. :P
Amúgy azt hittem, hogy a Mad Max módban zsír járművek lesznek, és nem olyanok, amikert a kutya szájából téptek ki. XD
Bár ezek se olyan rosszak, lehetnek benne ilyenek is. (Y)
(Csak majd óvatosan ülök bele, ne hogy leszakadjon az ölés. XD) -
Szabi1991 #68632 amugy ha oan modot akarunk csinálni , mint a Modern Mod , akkor sztem ezeket is betehetjük :) -
Szabi1991 #68631 mien ? :)
Aki játszott a GTL-el annak ismerős lehet ez a mustang..
Miután több versenyt is nyert , egy farmon kötött ki..
de én megtaláltam , és most beneveztem vele a Santos Rally-ra :DDDD
(a skint a gtl ből konvertáltam..) -
n3whous3 #68630 Nekem van fent egy majdnem ugyanilyen modell, de azon rozsdás-szutykos textúra van. Az már beleillene a Mad-Max érába. -
Szabi1991 #68629 majd küld át , és teszek rá normális texturákat ;) -
Szabi1991 #68628
-
#68627 hajrá -
Szabi1991 #68626 sry Skyline hogy tegnap csak úgy leléptem , de kiment az áram (este 7 ota , nemvolt se lif[6.-on lakom] se melegviz , se semmi ):S
most adták vissza... -
#68625 De inkább leszedem, kipróbálom és leírom. :)
Amúgy elmentem yetire vadászni.
Hát igen lol volt. ott gubbasztott a fa tövében, odamentem és elkezdett futni. XD
-
#68624 Első ránézésre azt mondanám, hogy Victory Cityt berakja SA helyére / SA mellé.
Bár azt nemtom mi az a Victory City, de biztos jó. :) -
#68623 amúgy sem valami gyönyörűség! bár tény, hogy valóságban szebb, de már annak is örülni kell, hogy valaki csinált ilyet a játékhoz, csak nincs befejezve!
mondjuk egy új kereket nem ártana neki csinálni! majd lehalászom az egyik kocsiról az ehez legjobban hasonlító kereket!
-
BIZ0906 #68622 hát az egész auto elég tré -
#68621 megnéztem a landaut, kerékkel van gáz, kipufogó füst van rossz helyen, meg amit még a srác leírt a jegyzettömbbe! mondjuk ezen is akad még tenni való!
-
#68620 ez mi? :| -
#68619 megnéztem, ezek azok amikkel lesz még meló bőven:
black tow truck
gyrocopter
lord humungs truck
no front fender stateman
poppagellos car (itt a fele meg sincs csinálva még)
red snake truck
wips mappában: red manoro, pink desoto
landau, (így hívják, nem landua) az kész is szinte, azt már nem is kell rendezgetnem sem! majd megnézem mindjárt mit kell rajta csinálni még, beteszem a játékba! mack trailer is hasonlóképp csak annak nincsen textúrája! rw interceptor az is csak textúrázásra vár kb!
mad max impala nem tudom miért épül fel annyi kasztniból! amúgy meg korrektül gondolta a srác, mert minden autónál le van írva egy jegyzettömbbe, hogy mit kell még csinálni! igaz angolul -
#68618 nos, a fórumon ahol beszéltem a mod tulajával, ott jelentkezett az egyik srác, aki konvertált pár kocsit a modhoz! felveszem vele is a kapcsolatot, hátha tud segíteni ő is! király, alakul a csapat! -
#68617 nagyon nagy törésmodelek nem kellenek, törik a motorháztető, csomagtartó, ajtók, sárvédők, szélvédő! most így fejből ennyire jutottam, de ha megnyitsz egy originál kocsit a SA-ból, akkor láthatod mi hogyan épül fel, mi az ami törik! annyira nem bonyolult a felépítése, de mivel az SA kocsik eléggé puritánok, egyszerűek, így nem is állnak sok dologból össze! a komolyabb kocsik, amiket a játékhoz csinálnak, azok már igen csak szépen kivitelezettek! majd próbálok nektek csinálni referencia fotókat a többin kívül! csak egyenlőre én is összeakarom szedni, hogy miket változtassunk, meg kéne beszélned Katunnal, hogy akkor hogyan csináljátok, szétosztjátok-e a kocsikat, vagy nem tudom! mert most vagytok ketten, akik tudnak modeleket készíteni! és így a meló is hamarabb megy, ha elosztjátok! majd megnyitom egyesével a modeleket, és leírom mi igényel sok melót, amit még "meg kell építeni" rá! pl néztem a kamiont a mad max 2-ből ( az utánfutót), na azzal lenne még egy kis munka! -
#68616 mivel nagyon nem fogok tudni én részt venni a modelezésben, kocsi textúrázásban, így én inkább azon gondolkozom, hogy mi az amit letudok textúrázni a játékban! pl a teherhajó rozsdásítva lesz, meg gondolkozom még 1-2 dolgon! én csak konvertálni tudok, tehát azt megtudom csinálni, hogy a kész modeleket SA kompatibilissé csinálom! a Mad Max 2 Last V8-át már majdnem megis csináltam, csak valamit elrontottam, nem mentettem, és kezdhetem holnap előről! amúgy eredetileg is csak járműveket tartalmazott volna leginkább a Mad Max mod! illetve az eredeti terveket nem tudom, de majd rákérdezek a mod készítőjétől, hogy miket tervezett még! pl a víz színét is átlehet majd színezni, hogy szennyezettebbnek tűnjön! vagy kicsit lejjebb vinni a vízszintet, csak az a baj, hogy a teherhajók nem süllyednek le a vízzel együtt, hanem lebegnek a levegőben! nem tudom hogyan lehet megcsinálni, hogy azokaz lejjebb küzdjem, majd szétnézek 1-2 .dat fileban, gyanítom ott kell keresni! -
#68615 Apropó: Ez a Mad Max mód az új modelleken kívül fog még v.milyen extrát csinálni? :)