GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az az egyik mod, velem is volt olyan,hogy feltettem valami "minden lényegesebb helybe betudok menni" modot,de aztán pl Sweet házából már nem tudtam kijönni!😄
sok furcsság van , pl most nem akart bengedni a házba , nem volt ott a sárga 3-szög 😞 lehet becsukta az ajtot a szürke árny 😄
igen, miután kikerült a kamera látószögébõl,és visszanézett,de addig amíg a kamera "látta" addig ott volt
ez itt a kulcs (youtube kommentek)
" About 6pm, just after I saved a game. I didn't see her since this recording."
azaz 6-körül mentette el, miután mentett akkor jött elõ...
" About 6pm, just after I saved a game. I didn't see her since this recording."
azaz 6-körül mentette el, miután mentett akkor jött elõ...
én mozgattam a kamerát õssze-vissza de semmi :S
egyszer megjelent Darth Weder , de más semmi 😞
egyszer megjelent Darth Weder , de más semmi 😞
a videóban mozgatja a kamerát,de nem mozog a csaj,szal nem fog letámadni!😄 ha tudsz menj majd oda hozzá megnézni! 😄DDD nem is értem a srác miért nem ment oda hozzá,hanem csak trükközött a kamerával...lehet csak PS-el oda van hegesztve,sõt
.. a ps nem tõltõt be rendesen 😄
juuj tudom mi az...
én félek megnézni :S , milesz ha a körbõl a csaj és rámtámad ? 😛
az szerintem nem ufo...nagyon kicsike,többször elrepültem mellette,csak jó magasan kell repülnöd!
megnéztem a videót,de mintha oda lenne hegesztve a csaj, meg sem moccan! valaki nézze meg a játékban,hogy igaz-e a dolog!😄DD álljatok a falhoz ahol a manusz állt és forgassátok a kamerát...én nekem nincs fent most a játék :C
amúgy szvsz fake
amúgy szvsz fake
ti már láttatok UFO-t ?
én már igen egy erõs fehér fény és végigmegy sa-ban este 😄
én már igen egy erõs fehér fény és végigmegy sa-ban este 😄
na mind 1 😄
de akkor mi ott az a felírat ?
de akkor se találom 😞
mert ott az az Ísztör egg,hogy nincsen ott Ísztör egg!😄
az van oda írva,hogy nincsen ott semmi, menj innen
az van oda írva,hogy nincsen ott semmi, menj innen
meg mintha szoknyája lenne, asszem van 2 féle szoknyás kissebb magasságú lány a játékban, szóval lehet mégis csak bug!
bár nem biztos,hogy bug! 😄
bár nem tudom,én 1x sem találkoztam ezzel,pedig 1750x mentettem a Dzsonzon házban! azt írják a youtube-on, hogy a halott mamája,hát elég kicsi egy mamának! inkább mint egy kislány...vagy fake az egész
bár nem tudom,én 1x sem találkoztam ezzel,pedig 1750x mentettem a Dzsonzon házban! azt írják a youtube-on, hogy a halott mamája,hát elég kicsi egy mamának! inkább mint egy kislány...vagy fake az egész
erre gondolsz ?
az biztos bug! a víz alatt is látszik a mólónál a pad árnyáka meg ilyenek! miközben a pad a móló közepén van(!), kérdés hogyan jut el az árnyék a víz aljára,ha ott van a móló a pad és a víz között!😄 meg hasonló árnyék bugokkal van tele a játék! itt az lehet,hogy ment egy járókelõ a ház elõtt,és az árnyéka átment a falon!
majd meglátod,nézz meg addig figyelmesen a videot,mig meg nem látsz egy fekete árnyékot a TV-nél !
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
itt mit kéne látni ?
Egy szemfüles játékos ezt találta az sa-ban:
http://www.youtube.com/watch?v=J1AZkFIGM2A
Persze nem lehet tudni, hogy mi akar ez lenni. Talán egy easter egg, talán egy vicces programozó mûve,de lehet hogy egy árnyalati hiba,vagy akár egy szellem ?... Bárhogy is legyen, egy biztos: furcsa.
http://www.youtube.com/watch?v=J1AZkFIGM2A
Persze nem lehet tudni, hogy mi akar ez lenni. Talán egy easter egg, talán egy vicces programozó mûve,de lehet hogy egy árnyalati hiba,vagy akár egy szellem ?... Bárhogy is legyen, egy biztos: furcsa.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Hát minden esetre a lézer kard szép <#vigyor4>#vigyor4>
A hülyékkel szembeni tolerancia elengedhetetlen a mai világban! ZIP ZIP csóka RAR varjúcska...
mit akarsz leszedni ?
kicserél fût,fát stb..😄
kicserél fût,fát stb..😄
Szabi, nincs kedved megosztani velem, hogy honnét szedjem le? 😄
Mit csinál az Oblivion mód?
Mit csinál az Oblivion mód?
A heavy cost. I pay it gladly.

😊
erre a kocsira már gumi sem kell??
eléggé elmérte a készítõ.
eléggé elmérte a készítõ.
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
BMW M3 GTR Tokyo Drift "DK" skin + Darth Weder skin + fénykard 😄
😄
azért anniyra nem izgat a dolog,csak nem tetszik,hogy lopja az ötletem! nem hiszem,hogy nem tudott volna kitalálni egy egyedit!
azért anniyra nem izgat a dolog,csak nem tetszik,hogy lopja az ötletem! nem hiszem,hogy nem tudott volna kitalálni egy egyedit!
mákja van,de több dolog megegyezik,szal az öteltet lopta,csak kicsit átalakította,de pl a fal meg a BMW tábla egy az egyben megyegyezik! BMW táblája annyiban más mint az enyém,hogy az övén nincs elmosva a BMW felirat! vagy véletlen egybe esés,hogy õ is ilyet csinált,csak kísértetiesen hasonlít az enyémre! nem tudom melyik az igaz! mind1