GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én sejtem elyikre gondolsz.
HTS: fogajunk, hogy a BT Tescos szerverek olcsónnak az IP-jét adtad meg. 😛
Fido, ezt nézd meg: 24.37.46.31:7766
Ez igen jó szerver, és ha ölsz börtönbe raknak a zsernyákok.(De nem csak akkor amikor ölsz. 😄)
Azt nemtom hol lehet itt embert választani, de ezt meg kell nézned!!!
HTS: fogajunk, hogy a BT Tescos szerverek olcsónnak az IP-jét adtad meg. 😛
Fido, ezt nézd meg: 24.37.46.31:7766
Ez igen jó szerver, és ha ölsz börtönbe raknak a zsernyákok.(De nem csak akkor amikor ölsz. 😄)
Azt nemtom hol lehet itt embert választani, de ezt meg kell nézned!!!
A heavy cost. I pay it gladly.
melyik moddal lehet normálisan valami jó szerveren multiban nyomni?
mit kell hozzá leszedni? és honnan?
mit kell hozzá leszedni? és honnan?
nekem olyan bajom lenni mikor elindítom a game-t akkor kb 1mp múlva nem akar indulni csak úgy van ahogy volt.
kéne hozzá a game copy world-ról egy patch
nem birom márt ezt se GTA: San Andreas v1.0 Crash Fix Patch
letölteni .a game copy world-rólmikor megnyomom a mirror 1-et akkor nem kezdi el tölteni
ha a mirror 2-tõt megnyitom akkor sem kezdi el tölteni
utána átlép egy másik oldalra és Unauthorized Referrer Detected! alatta egy csomó szöveg és legalul ez Click Here to Enter GameCopyWorld
megnyomom és kiad megint vagy 10 mirrort és azt is megnyomom és semmitsem ad ki és semmit nem kezd el tölteni.
pls valaki segítsen nekem
kéne hozzá a game copy world-ról egy patch
nem birom márt ezt se GTA: San Andreas v1.0
letölteni .a game copy world-rólmikor megnyomom a mirror 1-et akkor nem kezdi el tölteni
ha a mirror 2-tõt megnyitom akkor sem kezdi el tölteni
utána átlép egy másik oldalra és Unauthorized Referrer Detected! alatta egy csomó szöveg és legalul ez Click Here to Enter GameCopyWorld
megnyomom és kiad megint vagy 10 mirrort és azt is megnyomom és semmitsem ad ki és semmit nem kezd el tölteni.
pls valaki segítsen nekem
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
HostName: Fr4gn4T!c public szerver
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 0 / 25
Ping: 47
Mode: sAn aND's DM~MG+Landgrab v0.5
Map: San Andreas
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 0 / 25
Ping: 47
Mode: sAn aND's DM~MG+Landgrab v0.5
Map: San Andreas
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Fido, azt nemtom, hogy melyik szerver az, de ha olyat akarsz ahol nem csak ölnek, és lehet pénzt keresni, meg "szinte összes" (260) karakterrel lenni, akkor gyere a 85.90.162.15:7777 IP-jü szerverre 😊
értem én , de fogalmam sincs meik szerver lehet 😞
pff... bármelyik szerveren lehet azon a "pályán" játszani 😊
ugyhogy nem tudom meik szerverre gondolsz 😞
ugyhogy nem tudom meik szerverre gondolsz 😞
jahh, nem azért kell mert a Marco Bistro elött volt, hanem csak nagyon fasza volt az a szerver, most meg ideges vagyok hogy nem találom..😊
az uj sobeit al el tudod magad teleportalni oda 😊
eegyszer játszottam 1 olyan szerveren a SAMP-ben, amiben a Marco Bistro elött lehetett választani a karaktereket.. Megadnátok légyszíves annak a szervernek az ip-jét ? Elõre is kössz !
állitolag teljesenm uj motor lesz , de ez látszik hogy az sa 😊
Dumpert a "Hunter quarry" teljesítése után lehet,swat tankot cak az utolsó küldetésben lehet szerezni.
DracoBlue
Nem látok túl sok különbséget a SA-hoz képest. Az a Jaguar E viszont tetszene, mindjárt elkezdek rá vadászni... 😊
nekem olyan bajom lenni mikor elindítom a game-t akkor kb 1mp múlva nem akar indulni csak úgy van ahogy volt.
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy , be kell rúgni...
de eddig ment
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
háát van kb 80új kocsi ennyi
Hello! 1 problémám van: Mikor elinditanám a játékot, akkor kb. 1 mp mulva elöjön egy ablak és a gta_sa.exe hibát észlelt ezért leáll. Valaki tud segiteni?
ha a hotcoffee 1-et használod csak new game-ben fog mûködni
triskay: ha megmaradtak a Dokumentumok\GTA San Andreas User Files -ban mentéseid akkor ugyanúgy betudod majd tölteni õket mint korábban, ha nincs neten van kismillió 100-as mentés
triskay: ha megmaradtak a Dokumentumok\GTA San Andreas User Files -ban mentéseid akkor ugyanúgy betudod majd tölteni õket mint korábban, ha nincs neten van kismillió 100-as mentés
Hello lenne egy olyan gondom h a San Andreast már végigjáccottam és letöröltem! tehát ha megszerzem még 1szer akkor van olyan vhol h csak be kell másolni és megiont 100%os a teljesítés!! teccenek az autók meg minden és ezért felraknám megint!! De ez kéne mert nem akarom megint végigjáccani
Szevasztok,Az miért van hogy amikor berakom a Hot Caffe modot ugye felülírom a Main scm-et meg azt a modot felrakom amiben lehet inni de amikor beakarom tölteni a mentésemet leáll a program miért van ez?nem lehet valamit átírni hogy menjen mentéssel?A modern mod is fönn van.elõre is kösz
ejjha nem rossz!
cj keze le akar esni?
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
2 tuningolo is van:
Tranzfender (ezt bármikor tudod használni, és szinte minden kocsival)
Wheel Arch Angels (ezt csak akkor, ha megvetted a Wang Cars-t, és ha megcsináltad az autós iskolát, és ez csak a Wheel Arch Angels autókat tuningolja)
Ha tudni akarod mellyek azok, akkor katt ide!
Tranzfender (ezt bármikor tudod használni, és szinte minden kocsival)
Wheel Arch Angels (ezt csak akkor, ha megvetted a Wang Cars-t, és ha megcsináltad az autós iskolát, és ez csak a Wheel Arch Angels autókat tuningolja)
Ha tudni akarod mellyek azok, akkor katt ide!
Szevasztok,Lehet hogy láma kérdés de a 2.szigeten miért nem enged be abba a speciális helyre ahol ki lehet gyurni a kocsikat?amúgy fennt van a modern mod szóval minden megvan.
Hogy mit akarok kleszedni? Egyet találhatsz... ( Amik a #65068-ban láthatók. 😛 Ismerhetnél már ennyire... 😛 )
Amúgy, szerintem fake CJ annyának a szelleme, vagy tököm tudja mi az, de holnap megnézem, mert ma már túl sötét van az ilyenkezhez. 😄
Amúgy, szerintem fake CJ annyának a szelleme, vagy tököm tudja mi az, de holnap megnézem, mert ma már túl sötét van az ilyenkezhez. 😄
kalkuláld akkor úgy,hogy mentesz,de kb 6pm legyen mentés után! ha így sem,akkor fake,és ennyit errõl