82991
-
#68734 azért ennyire nem értek hozzá :D -
#68733 a készítő adta meg alapjáraton ezt a színt neki! carcols.dat-ban átírtam már -
#68732 Ez meg hogy került oda? :D -
BIZ0906 #68731 Ha ennyire értessz a modellezéshez csinálhatnál nekem ebből a Peugeotbol egy Taxi-t :) -
Seten #68730
Meg a színét is. Vagy ez még csak alapozó? :)
-
Szabi1991 #68729 lol -
#68728 De csak egy picit. -
#68727 hopp, kicsit elírtam a hátsó kerék méretét vehicles.ide-ben
-
Szabi1991 #68726 :S -
#68725 kikell fordítani, sajna maxban még nem találtam meg azt ahol kitudom fordítani, valami flip-et kell keresnem, de nem találom -
Szabi1991 #68724 :))
mivan a mad max autóval ? :) -
-
GambiT005 #68722 Hi!
Egy kis segítség kellene!
Vmiért nem akkar elindulni a San Andreasom DVDröl telepítettem föl és mikor elindítom megjelennek a reklámok, aztán a video, és a betöltö képernyő a sok kis képpel aztán egyszer csak kidob a deskoptra. A FAQ-ot elolvastam! és ki is probáltam mindent ami ott le van irva de nem segített, fel raktam uj video kari drivert, másik San andreast is letöltöttem, ki szedtem a memoriákat is de a hiba ugyanaz maradt, a vicc az egészben, hogy a gamet ugyanezen a gépen vittem végig 2 éve kb szóval nem értem mi lehet a gáz...válaszokat előre is köszönöm!
Gép: P4 2,4ghz,768mega ram(+128mega, de azt most kiszedtem),Ati 9550SE legújabb Catalystal
Szóval plz vki segítsen 1 old skool gamernek :) Kösz
Üdv -
#68721 Nekem annyi nem kellett. :P
(Elég volt kb 5. :D) -
Seten #68720
Mert sokaknak az megy nehezebben.
Én vagy 50-szer próbálkoztam mire az ejtőernyős-ugrás aranyra sikerült.
-
Szabi1991 #68719 azt nem értem , hogy mindenki a táncikálos/lowrideres , nah meg az Iskoláknál akad el..
sztem pedig az volt a legkönnyebb része a játéknak..
-
Deagle #68718 Igazad van , a nyelvtan sosem volt az erősségem -
Seten #68717
Hogy-hogy hogyan? Az Apache-on automata a célzás!
-
n3whous3 #68716 ????
Hogyan célzol akkor? -
Seten #68715
Inverz egér? Mi a túrónak? Egyáltalán minek egér?
Simán csak billentyűzettel végig lehet tolni.
-
haxoror #68714 Próbáld inverz egérrel és fps nézetben, nekem úgy már simán sikerült
(én inkább a helikopterekkel szoptam, azokkal soha nem ment túl jól a repülés) -
#68713 PS2-n 2x olyan könnyű, mint PC-n. :P (Szerintem.)
Amúgy én PC-n 100%-ra megcsináltam a repülős iskolát. (V.hogy az autós nem akar sehogy se összejönni. XD)
A billentyűzet konfigot szinte 100%-osan átállítottam.
Peetboy: Minek kell patch a repülősuli megcsinálásához? :D
Elég ha jól beállítod az irányítást, azt sokkal könnyebb lesz.
Deagle: Az aláírásodban, a "hülyékel"-ből kimaradt egy "k". :P -
Deagle #68712 Én pc-én toltam végig a játékot, és a repülös iskolát egy sima joystic-kal meg lehet csinálni. -
#68711 ps2-n ott hagytam abba a gamet
ps2-n lehetetlen volt számomra -
#68710 És mire please?? :) Meg lehet csinálni hidd el, nem nehéz, próbálkozzál vele. -
#68709 Én 65%-nál tartok a S.A.-ban,de azt a fránya repülős iskolát nem lehet megcsinálni mert nem lehet irányítani a repülőt, ezért nem adja be a küldetéseket!!!
Patch-ot raktam fel, de még mindig ugyanaz. PLEASE!!!! -
#68708 ilyennel nem találkoztam még soha 3d maxos "pályafutásom" alatt! a kocsi fejjel lefelé van, és kivan fordítva! :D most már tudom miért nem jeleníti meg a car spawner! mikor exportáltam akkor tök normálisan nézett ki, játék elindít, semmi spawnolás, maxba betöltöm, és...lol
-
#68707 esetleg nyomj TAB-ot, de lehet, hogy azért nem veszi fel, mert már van rajtad. -
#68706 annál a küldetésnél vagyok,amikor a többiekkel ki kell rabolni a kaszinót, majd magamat csaliként használv menekülni kell,fel a tetőre, majd fel kellene venni az ejtőernyőt, de nem veszi fel... valamit meg kell nyomni hogy felvegye vag alapból fel kellene neki? mert nekem nem akarja -
ldavid #68705 sehogy, a fegyverek kategóriákra vannak osztva, és mindegyikből csak egy fegyver lehet nálad (pl. kés, dákó, katana, baseball ütő)
csak lecserélni tudod a nálad lévőt, ehhez menj rá az új fegyverre és nyomd meg a tab-ot -
#68704 fegyvert hogyan lehet eldobni? -
#68703 Köszönöm! -
#68702 v.ki!!!
a Rumble 0.2a h csinálok szervert? mer amikor a leírtak szerint csináltam akkor kifagy a rumble és nem lép be a gémbe.
vki HELP pls -
ldavid #68701 "csak" 80 rongy :) -
#68700 Lusta vagyok eldzsalni a reptérig, amit meg kellene vennem és épp pénz hiányom van.
Mit kóstál a reptér? -
ldavid #68699 Kent Paul és Maccer 'kedvenc' kígyófarmjától van délre, egy nagy szikla tövében -
Szabi1991 #68698 a sivatagi hullát kerestem vagy 1 órán át , de nem találtam meg :(
pedig régen egyből megtaláltam , amikor nem is kerestem.. -
Szabi1991 #68697 GTASA ban nem lehet használni a gázt, és kanyarodni se lehet normálisan kormánnyal :P -
ldavid #68696 és valami bővebbet nem tudsz mondani? a kerület nevét, vagy valami épületet a közelben? mert azért elég sok lámpa van még a déli részen is -
#68695 Sziasztok!
Sorry az OFF-ért, de volna egy eladó Logitech MOMO-m, november 29-ig tartó garival, összesen 3 órát volt használva (még "új szaga van") mindössze 25.000 ft-ért megválnék tőle.
Mégegyszer bocs az offért.
ON