82991
11430931do.jpgLinkekMissionMission
  • Carlos
    Oksa. Köszi. Megpróbálom.
    Igaziból az első szerintem a legnehezebb, az uccsó megvolt elsőre, meg a többi is.
    De ezzel szívok.
  • ldavid
    a légpárnás majdnem úgy működik mint egy repülő, repülés közben egy kicsit lehet irányítani fel és le
  • Casper007
    A hajóssal éán is küszködtem, és még most sem tudom megcsinálni! :( De ha adhatok egy tippet, azt mondom, 6, 6,5 másodpercig nyomd a gázt, majd egy fél egy másodpercig csak sodródj, majd fék. A repcsis az melyik is? Arra nem emlékszem.
  • Carlos
    Tudnátok tippet adni a hajós küldetés első és a 55 métert repülős küldijéhez, hogy arany legyen?
    Az elsőnél egyszerüen nem tudok 9.7 alá menni, pedig asszem onnantól arany.
    A repülősnél meg alig birom elérni az 55 m-t. Valami ötlet?
  • Yoda001
    kösz
  • ldavid
    ha a kódjára gondoltál, ez: $E440E84B
  • Fresh Duke
    Hát az NRG 500-nak az eredeti neve: NRG 500. XD :P
  • Yoda001
    valaki megtudja mondani mér nincs neve az nrg500nak a játékban? gtx editorban átirtam a nevét és azok a hülye számok helyett nrg-500 van és nemtom mér :S valaki megtudja mondani mi az eredeti szám? :D
  • jpwadkan
    XP SP2-vel nem hiszem h gond, nekem is az van fent, igaz nem integrált, de az nagyjából tökmindegy.
    Amit még esetleg megpróbálhatsz, (kicsit hülyén hangzik ugyan, de volt már olyan játék aminél segitett) hogy visszabutitod a video driver (akár a két évvel ezelőtti szintre), ugyanis nem mindig a legújabb driver a legjobb, főleg ha régi a kártya
  • jpwadkan
    akkor a Vista, legalábbis amiket eddig hallottam róla, nem túl egészséges a használata
    egyre inkább kezdek egyérteni egy haversráccal, aki még anno úgy vélte, hogy a Vista jókora bukás lesz és az a lehetőség sem tölt el különösebb lelkesedéssel, h a GTA4, már ha kijön PC-re, jó eséllyel Vista-val fog csak menni (bár a dx10-et már állitólag meghackelték, h menjen XP-n is...)
  • GambiT005
    No hát igen a format mindent megold! :D bár vhogy nem vok benne biztos hogy az is segítenne, de valószínű :P esetleg vmi más módszer? :) kösz
  • KILLER2
    Na tötöltem a beállításokat, de nem lett jó. Szerintetek mit csináljak? Mi romolhatott el? Amúgy Vistán fut a játék.
  • KILLER2
    A játék hol tárolja a beállításait? Mert most fogta magát és elment sok hang és hátha a beállításokban van valami. Másik eax fent van. Pl a féknek, víznek, ütközésnek, lövésnek van hangja, de az autóknak, motoroknak nem, vagyis van, mert ha feltekerem nagyona hangot, akkor hallani, szóval isznyat halk és ha jól hallottam rendesen akad vagy szaggat is. Vagy szerintetek mi a megoldás?
  • jpwadkan
    az XP-ben integrálva van az ellene való orvosság: system32/format.com
  • jpwadkan
  • DJ Skyline
    holnap kipróbáljuk, hogy elviszem a biztonsági másolatot, és azt tesszük fel, szerintem nagy változás nem lesz, de kitudja...aztán ha úgy sem, akkor tényleg valami a gépével lesz
  • GambiT005
    Igen azóta került fel 1 másik XP, integrált SP2es, na de azzal lenne a gond? :S vmi orvosolás van ellene esetleg? thx :)
  • jpwadkan
    hát ebben is lehet valami, én 1 patch-el találkoztam, (nem tudom van-e több) de az több problémát okozott mint amit megoldott
  • jpwadkan
    nem hiszem h függ
    a törésnél csak az exe-t buzerálták, azon meg javitani nemigen fognak max rontani, ha kezdők v tehetségtelenek
    lehet h a hw miatt van, arra elég érzékenynek tűnt a cucc, előző gépemen pl semmi baj nem volt a hanggal, a mostanin meg előjött az a viharos bug
  • ldavid
    valószínű inkább a verziószámtól
  • King of Roads
    ezér' nem kő megvenni semmit eredetibe
  • DJ Skyline
    havernak eredetiben van meg a játék, betettem neki egy autót a játékba ami nálam működik, nála nem, mert a betöltés felénél kifagy! ill. leáll a töltés! függ attól ez az autóberakósdi, hogy eredeti a játék, vagy nem? akinek eredetiben van ahoz szól leginkább a kérdés! szerintem nem függ, de azért megkérdezem
  • Fresh Duke
    Seten: Nekem kéne ez a skin és ez a Rustler! :D Igen jól néz ki! (Y)

yoda001: ?

#68444 v.ki?
  • Seten

Ha a játék nem indul, valószínű, hogy a te gépeddel van gond. Mikor tettél fel új windowst? (Ha az van)

• GambiT005
    Nos? Senki sem tud segíteni? :(

Üdv
  • allock #68749
    ok htx megvan
  • Szabi1991
    samp..
  • allock #68747
    van olyan SA multi amiben lehet mászkálni?
    mert én csak versenyest találtam azmeg nemkell :c
  • Seten

Ezt nézzétek! Ez naggyon lecsó!

• Yoda001
  • Fresh Duke
    1 kérdés:
    Miután végvisszük SA-t, utánna helyreáll a "rend" LS-ban? Már régen játszottam vele, és nem emléxem rá.
  • Yoda001
    én zmodeler 2-t szedtem le az meg is nyitotta a dff-et de a tgakat nem találta :|
  • ngcsnet
    3ds max az nagyon profi, nem ajánlom a kezdőknek
    zmodeler107 az mondjuk ingyenes, de csak gta3-hoz jó (sa dff-et nem nyit meg :/), a 2.-es verzióhoz meg kell serial, amit nehéz beszerezni, nem nagyon van elterjedt zmodeler kulcs wrz oldalakon
  • BIZ0906
    torrent
  • Yoda001
    zmodeler/3ds max 7et honnan lehet leszednI? :S
  • allock #68739
    az még mindíg könnyebb mint a 3DStudioMax :D vagy a Maya
  • BIZ0906
    hát nem kéne egy kis idő mire belejön az ember de én egyenlőre le tettem róla
  • Vlala #68737
    Zmodeler, de nem egyszerű.
  • Yoda001
    egy letöltött autora hogy lehet pl spoilert csinálni? meg ilyeneket?...milyen progik kellenek?(photoshop van ha kell :D)
  • BIZ0906
    kár azért thx