GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Tegnap feltelepítettem 2 progit, ami be kavart a játék irányításába: Top desk és Visula task nevû progi. Amikor ezek futnak mintha beragadna billentyû néha.
Szóval aki ezzel szenved, az nem a cheat hatása. :-D
Mégegy kérdés:
Nemtod mikor lesznek ilyenek (,ha leszenk):
SA-MP 0.2
SA + VC v. LC (v. mind3) térképének egybe alakító módja
LCS, VCS PC-re
GTA SAS
A heavy cost. I pay it gladly.
Nem lehet v.hogy átálítani, hogy a régi legyen?
Aztán kimentettem, visszatöltés után meg nem mûxik a billentyûzet, mintha bereagadna a billentyû, tovább futok, mint ameddig a gombot nyomom. Ez a cheat hatása miatti visszahatás? Vagy akkor mi?
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
DracoBlue
van neked olyan?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
bemásoltam az mp3-om formátumu zenéimet ide
C:\Documents and Settings\Neved\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks
de a játékban nemjátsza le õket, üresnek látja a saját zenéimet
vmi 5let? 😄
#hhwnd
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
(mintha valaki linkelt volna egy hasonlót a napokban! <#nemtudom>#nemtudom> )
eggyik küldetésnél lessz
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)