GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy jelenlegi észrevételem szerint csak az nagyobb. De fater is panaszkodott, hogy v.melyik honlapnál bizonyos szövegrészek nagyobbak lettek.
A heavy cost. I pay it gladly.
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
de amikor az elsõ aagutból kijövök, ott van egy utlezárás, ott jobbra kell menni, de ott meg a vonattól messzire kerülök, és azzal sok idõt veszitek!
nincs valami ötletetek?
Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB
tudja valaki, hogy hol lehet felugratni rá?
Skyline: ja, tegnap még így nézett ki nálam is, de most 2x akkorák a betûk. XD (V.mi gond van a gépemmel, és nagyon nem tetszik, szóval, lehet, hogy a next hétvégén bevállalok 1 Windows újra rakást. (Ennél szarabb már úgy se lehet a gépem. XD)
Big Smoke vonatos küldetését sehogyse tudom megcsinálni!!
ott maradok a motorral a vonat mellett, de a küldetést nem sikerült megcsinálni, a végére nem hal meg minden bandatag 😞
nincs valami ötletetek?
van áramszedõ de áram nincs (úgy értem hogy a kábelek) xD
Ez nálatok is olyan bazi nagy betûkkel van kiírva, vagy csak az én gépem szar?
letöltés
letölteni csak flashgettel tudtam,mert megnyitott egy csomó kriksz-krakszot ha rákattintok itt (és az oldalon) a letöltére
ha a chat nem mûködik... hát.. sztem állj meg egy helyben és betûnként , lassan írd be... elvileg mûködnie kell
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Lehet ez ezt az oldalt ismeritek vagy nem de azért be irom ide nektek van sok minden ami GTA itt a Link: www.gtainside.com
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Aki jõn az tegye a neve elé hogy ::SG:: !!
pl.: ::SG::Szabi
én itt játszok : 85.90.162.15:7777
Hogy lehet a modern módot feltelepíteni?
Nagyon sokat segítenétek!
És van egy oldalam amin nagyon jó küldetés leírások vannak!
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
[email protected]
Elõre is köszi!
total commanderral?<#wow3>#wow3>
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
Telepítési problémám lenne a San Andreas-al.A telepítés vége elõtt kiírja hogy katasztrofális hiba.Ilyenkor mit kell tenni?Egyáltalán fel se telepíti a játékot!Várom sürgõsen a választ!
Köszönettel:Tewe
utánna a v gombbal lehet a nézeteket változtatni
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
PLEASE!!! elõre is thx!!!!
Ádám
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Jó lenne (ismétlem "lenne"), hogyha az összes GTA epizód megjelenne PC-re. 😞
Apropó összes epizód, találtam egy olyat, hogy SIW 2, ezek szerint van 1 is, nem tudjátok hol találnám meg neten? (Gyûjtõ vagyok. 😄)