GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha ie-t használsz akkor nézet-szövegméret->közepes 😊

Fresh Duke
Na, tegnap még ekkora volt. 😄
Amúgy jelenlegi észrevételem szerint csak az nagyobb. De fater is panaszkodott, hogy v.melyik honlapnál bizonyos szövegrészek nagyobbak lettek.

A heavy cost. I pay it gladly.

DJ Skyline

solle
a kiegészítõket melyik amppába kell tenni?

köszi, sikerült!

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

bazs1
menj balra

olvastam.
de amikor az elsõ aagutból kijövök, ott van egy utlezárás, ott jobbra kell menni, de ott meg a vonattól messzire kerülök, és azzal sok idõt veszitek!
nincs valami ötletetek?

Asus P5KC, Core 2 Duo E8400 @ 3 Ghz, Geil Ultra 4*1 GB @ CL4, Inno3D GeForce 8800 GTS 512 MB, WD 500 GB 16 MB Cache SATA2 Pioneer DVR-212D-RW SATA, Enermax EGLT500AWT Liberty, Chieftec SH-01-BBB

bazs1
#65236-os hozzászólás

olvastam, hogy fel lehet ugratni a vonatra, és ugy lelõni õket.
tudja valaki, hogy hol lehet felugratni rá?

bazs1
milyen böngészõt használsz? a rendes szövg is nagy vagy csak az a 2 sor?

Fresh Duke
Próbálom visszafogni magam, de már nem nagyon bírom, mivel ezt már kérdezték vagy 100x, és az egyik az 1-2 sorral lejjebb van... Használjátok a keresõt, mert én már nagyon unom.
Skyline: ja, tegnap még így nézett ki nálam is, de most 2x akkorák a betûk. XD (V.mi gond van a gépemmel, és nagyon nem tetszik, szóval, lehet, hogy a next hétvégén bevállalok 1 Windows újra rakást. (Ennél szarabb már úgy se lehet a gépem. XD)

hello!
Big Smoke vonatos küldetését sehogyse tudom megcsinálni!!
ott maradok a motorral a vonat mellett, de a küldetést nem sikerült megcsinálni, a végére nem hal meg minden bandatag 😞
nincs valami ötletetek?

bazs1
nekem is

DJ Skyline
így néz ki nálam

vicces...
van áramszedõ de áram nincs (úgy értem hogy a kábelek) xD

Fresh Duke
"Nem gyõzöm hangsúlyozni, mielõtt kérdeznél valamit, nézz utána a FAQban, vagy a topik alján lévõ keresõben, hogy nem szerepelt-e már a kérdés! Tessék a fáradságot venni, és körbenézni!"
Ez nálatok is olyan bazi nagy betûkkel van kiírva, vagy csak az én gépem szar?

Fido4life
hehe, nekem már olyan karcos hogy 3 másodpercenként akadozik egy picit 😄

Rittig most tûnik el a lemez baszki... amikor játszani akarok<#rinya><#falbav><#boxer><#gonosz2>

Az nem lehet hogy túl sokat moddoltam mikor fent volt?
Fresh Duke
Lehet hogy felnézek, de azt, hogy SG mem rakom ki, mert a CMM a klánom, és az 2 értelmû cucc lenne...

DJ Skyline
új villanyos' ! <#gonosz1>

letöltés
letölteni csak flashgettel tudtam,mert megnyitott egy csomó kriksz-krakszot ha rákattintok itt (és az oldalon) a letöltére

PJack
a szagattás az nyilván a videokari miatt van.. az options > displaynél a beállításokat vedd lejjebb!
ha a chat nem mûködik... hát.. sztem állj meg egy helyben és betûnként , lassan írd be... elvileg mûködnie kell

Pain is inevitable. Suffering is optional.

zoli122
Sziasztok!

Lehet ez ezt az oldalt ismeritek vagy nem de azért be irom ide nektek van sok minden ami GTA itt a Link: www.gtainside.com

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

nekem az a bajom a SA-al hogy szaggat a kép és egyik csalás kód sem müködik valaki help
Van jó pár a játékban, legalább azt leírhatnád hogy melyik környéken. Amúgy meg hagyd magad lecsukni és meg lesz.. xD
Hello! valaki le tudja irni hogy hol van a rendörség? Képet is adhattok!

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

jõn vki játszani (SA:MP)
Aki jõn az tegye a neve elé hogy ::SG:: !!
pl.: ::SG::Szabi

én itt játszok : 85.90.162.15:7777

HY
Hogy lehet a modern módot feltelepíteni?
Nagyon sokat segítenétek!
És van egy oldalam amin nagyon jó küldetés leírások vannak!
<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

PJack
hát, öcsém, mennyi baj van ezekkel a modokkal...<#rolleyes>

HIE
Valaki el tudná küldeni a hadling.cfg fájlt. Letöltöttem egy módot, azt nem jön be azóta a betöltés, cd meg nincs már egy ideje meg. A data mappában van.

[email protected]

Elõre is köszi!

Humesz
Megoldottam
Akos 001
hy,nézz fel,ott a banner,benne a FAQ-al.nos,az a te barátod

total commanderral?<#wow3>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

ha teljesen jobb szélen mész és tartod a sebességet, leszedi õket idõben
Humesz
Hali! A "A sínek rossz oldalán" küldetést hogy kéne megcsinálni? Megyek a motorral a vonat mellett de Smoke soha nem tudja kinyírni a 4 bandatagot az elsõ vagonon. Én tudok lõni rájuk?
csá Balázs!Kérek szépen valakit hogy magyarázza el hogyan lehet a pl. ferrari verseny modot bvagy a b. kutakat a játékba berakni és hogyan kell total commanderrel autót berakni a játékba probáltam már imgtoolal de eltûnt az autó a játékbol és most nem megy a küldetés . valaki légyszi magyarázza el hogyan lehet ezeket könnyen egyszerüen és jol berakni elöre is köszi mindenkinek aki válaszol a kérdésemre!!!!
Akos 001
rossz a dvd,szerezz masikat

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

Sziasztok!

Telepítési problémám lenne a San Andreas-al.A telepítés vége elõtt kiírja hogy katasztrofális hiba.Ilyenkor mit kell tenni?Egyáltalán fel se telepíti a játékot!Várom sürgõsen a választ!

Köszönettel:Tewe
És a camera hackbõl ne lépj ki! A játék alatt!

PJack
<#nyes><#vigyor3><#ravasz1>

a játékban a * gombbal lehet elindítani
utánna a v gombbal lehet a nézeteket változtatni

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Debilke13
De még valami!Valaki leírná nagyon pontosan hogyan mûködik ez a camera heck program?pl.:hogyan rakom be a játékba hogy belülnézetrõl nézhessem meg hogy egyátalán létezzen a játékomban mert nem nagyon sikerül!!elindítom meg minden még a billentyûket is beállítom de nem tudom hogy miért nem tudom belülrõl nézni meg egyátalán hogyan nézzem belülrõl!!szóval ha valaki ezt érthetõen leírná nagyon megköszönném!!!
PLEASE!!! elõre is thx!!!!

Bocs, a Shelbyt itt találod!

CamHack magyarul: ITT

Jah! Van az SaCamHack! Megvan magyarul http://huntuti.extra.hu aszem ez a cím! Sok sikert, Shelby Gt-t itt lehet ha kapsz!

Debilke13
Valaki nem tudja hogy van e olyan kiegészítés vagy trainer amiben bellülrõl lehet nézni az autót, mert nagyon kéne!!!!ja és valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a Shellby Gt-t?elõre is köszi!!
Ádám

DJ Skyline
remélem kellõképp átlátható a banner, és tartalma, na meg az alatta lévõ dolgok, mint térképek, de leginkább a piros alapon lévõ fehér szövegre gondolok! <#smile>

na így már sokkal jobb<#eljen>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

DJ Skyline
na visszarakosgattam a bannert, sajnos .gif-et nem lehet feltölteni, így az alsó villogó FAQ helyett érjük be ennyivel, majd ha lehet megint .gif-eket feltenni, akkor felteszem az újat! 😊

Fresh Duke
A térképeknél annó nem volt egy olyan térkép, ami azt mutatta, hol milyen jármût lehet találni? Mert szerintem bekéne rakni, mert eléggé hasznos cucc. (Fõleg az Exportnál vettem hasznát.)
Jó lenne (ismétlem "lenne"), hogyha az összes GTA epizód megjelenne PC-re. 😞
Apropó összes epizód, találtam egy olyat, hogy SIW 2, ezek szerint van 1 is, nem tudjátok hol találnám meg neten? (Gyûjtõ vagyok. 😄)

ok