GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wow1>#wow1>
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
ez egyébként mi lenne? küldi? én nem játszottam ki, mert már 2szer elbasztam a mentésem mikor már jó sokáig jutottam, szal én new game-t kezdtem, abba is megvan minden.
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data\script mappámbol hiányzik a main.scm nevü file
valaki véletlenül nem küldené el nekem..(az enyémet elébasztam)..ujra rakni meg most nem akarom hatha...msn: [email protected]
legalábbis nekem így volt
#hhwnd
FAQ ban megnéztem. letöltöttem de nem mûködik mivel nincs meg az a file a tömörítésben ami kéne.Letöltöm a GTA: San Andreas v1.0
A lényeg, hogy mikor elindítom kidob a desktopra. a patchfx.exe kéne hozzá. Valaki tudna segíteni,hogy honnan tudom beszerezni? esetleg elküldeni eltudja?
thx