GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még mindig kell segitég...

Katun
Hát arra, hogy van-e valami új valamirevaló mod is?
<#wow1>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

bazs1
mire gondolsz?

Katun
Szevasztok mi a helyzet GTA ügyben?

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

na ez nagyon nagy xD
King of Roads
LoL

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

még mindig rossz! továbbra is örülök ha vki segit!

értem. én meg így nemtudok játszani mert ami a faq ban le van írva nekem semmit nem csinál. na mind1...

<-

nem jo az eu-s crackel és a patch-el sem!

bazs1
<#eljen>

Miért nem lehet felrakni az 1.01 patchet? Friss a gta telepítés de nem engedi.Próbáltam mindenféle gta_sa.exe-vel.

GTA 2 xD

King of Roads

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

A Video megtekintése csak erõs idegzetûeknek ajánlott !
GTA SA Ghost in TV

ettöl majdnem infarktust kaptam!

nem, az összes után, mikor betölti a menüt, a menü helyett kidob

bazs1
ezt már sszem belinkeltem egyszer

King of Roads
aztaa <#idiota><#idiota>
ez egyébként mi lenne? küldi? én nem játszottam ki, mert már 2szer elbasztam a mentésem mikor már jó sokáig jutottam, szal én new game-t kezdtem, abba is megvan minden.

Fresh Duke
Az Nvidia logó után dob ki?

A heavy cost. I pay it gladly.

<#hehe>

bazs1
anyád, beszartam😄

legujabbak

video driver? DirectX?
senki?:S

SEGITSÉG!!! nem találtam megoldást sehol a bajomra, ezért kérem segitsetek. Uj gépem lett és nem akar elindulni a san andreas ( a régin 2-szer végigtoltam de ugy szaggatott mint az állat). az a bajom, h a szokásos "hibét észlelt ezért leáll" hibaüzivel kivág az asztalra a gép, mikor a menüt töltené a gém. nincs ötlet mit tegyek? a onfigom lejjebb olvashato

Ha tudtok vmi vicces , vagy rejtett helyrõl akkor plz írjátok le hogy hol van , vagy tegyetek róla képet !

King of Roads
úgy birom, mikor beléjük megyek, azt kiszáll ásóval a kezében. de még a limuzinsofõr is. eltom képzelni, amint ott van mellette az ülésen az ásó és csak arravár, hogy belemehessen valaki <#idiota>

allock
vidéki csúcsfej 😄

#hhwnd

Humesz
Triád kaszinóban nyertem király-pókerrel $1250000-t. Van esetleg valami más módszer hasonlóan nagy vagy nagyobb nyereményre? A szerencse patkók begyûjtése befolyásolja a szerencsémet a játékok során?
ami film most megy az RTL KLUB-on abba van ien fej 😊

King of Roads
AZAFEJ<#idiota><#idiota>

hello!
C:\Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas\data\script mappámbol hiányzik a main.scm nevü file
valaki véletlenül nem küldené el nekem..(az enyémet elébasztam)..ujra rakni meg most nem akarom hatha...msn: [email protected]
megvolt de a két file ugyan az. lehet el van linkelve vagy én nemtudom de nekem nem mûködik így se. ami a faq-ban le van írva patchfx.exe nem is találkoztam még vele.

allock
az egyik felülírja a másikat, elõször szedd le az egyiket, másold be aztán jöhet a másik

legalábbis nekem így volt

#hhwnd

Hello!
FAQ ban megnéztem. letöltöttem de nem mûködik mivel nincs meg az a file a tömörítésben ami kéne.Letöltöm a GTA: San Andreas v1.0 Crash Fix Patchet aztán letöltöm ezt GTA: San Andreas v1.0 No-CD/Fixed EXE és mind a kettõben ugyan az van...
A lényeg, hogy mikor elindítom kidob a desktopra. a patchfx.exe kéne hozzá. Valaki tudna segíteni,hogy honnan tudom beszerezni? esetleg elküldeni eltudja?

thx

a mellék küldetéseket alapból a 2-es gomb indítja, autómentõt meg találsz a Chiliad hegytõl keletre lévõ roncstelepen
Humesz
Köszi, nagy vagy.
éa teheraito az hol van?
Slayerboy
Nézd meg a beállításokban

Voltam zárás előtt. _______________

valaki mongya má melyik gomb a SUB MISSION és az a lopos auto az abba a garázsba van benne ahová elmentünk a küldetés után
talán ez segít
Humesz
Azoknak az autóknak a képeit meg lehet nézni valahol, amiket exportálni kell Eastern Basin-nél? Mert nem akarok beleülni mindegyikbe hogy megtudjam melyiket lehet exportálni. Van valami mód az azonnali felismerésre?
mert neki kell menni és "lehullik" róla pénz 😄
Herold
És egy másik nap, talán csütörtökön viszik a pénzt San Fierroból egy törhetetlen, kulcsra zárt Hummerrel (nem tudod kinyitni, se szétlõni).