GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herold
Akkor kezdõdik nagyjából, mikor megkapod a garázst Dohertyben. Ha jól emlékszem, szerdán és szombaton indul a drogfutár Los Santosból. Ilyenkor Cesar mindig felhív telefonon.

na igen, de a kérdés az lenne hogy elõször mikor adják utána hogyan lehet újra megcsinálni? mit kell ahhoz tenni, vagy elég odamenni és nézelõdni hogy merre kószál? lesz felette újra egy piros nyil?

Herold
A drogdíler motoros csak addig tart amíg fel nem robbantod a crack labort San Fierroban.

vki fel tudná sorolni a plusz féligküldiket amiket lehet csinálni a játék során, illetve le van ez vhol írva?

pl: robbery amihez a páncélkocsi kell és a stadionnál van a garázs ahová vinni kell a cuccot, ill drogdíler motoros elfogása h-p, de azt nem tudom hogy kell újra felvenni

A "reszelés" témát nem vágom (San Andreasban) de ha visszakeresel itt pár száz hsz-t, a többiek korábban leírták hogyan kell.

A bandaháborúban nekem is sokáig tartott mire kiprovokáltam a harcot az utolsó területeken de nekem mindig elég volt ha három tagot leszedtem.
A lényeg, hogy ne autóból lõj hanem gyalogosan.

Mostanában szinte csak repülök. Stunt plane-el meg nagy kedvencem az Indiana Jones-os Junk? plane, valamint a hegytetõn lévõ permetezõ repülõ.
Fresh Duke
nálam a magyarítás (eddig még) semmi gondot nem okozott
(lv-ben vok)

A heavy cost. I pay it gladly.

köszi! Lehet ha az lesz a vége. (Reinstall)

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Próbáld meg levenni a magyarosítást, hátha az a gond, feltéve, hogy fenn van.
Esetleg game reinstall is segíthet... 😊

Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!

nem csak a nyilakat kell nyomkodni ritmusra? minek a space, nem tudok vmit?

Humesz
Szóval akkor miután megvettem a Wang autóházat, a ottani autók késõbb "visszateremtõdnek" ha elviszem õket?

Zsolti: FAQ! Patch van fent? Ha nincs akkor legyen.
Figyu, aki tud segitsen! Játszok, éppen viszem a Megyünk San Fierróba? küldetést, és amikor beülök Truth autójába (Camper aszem) akkor kifagy a játék, és többet nem engedi, hogy újrainditsam a játékot mikor tölti be akkor háromnegyedénél kifagy és a Gta_sa.exe hibát észlelt ezért leáll... Tudtok segiteni? Elõre is köszi! <#help>

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Valaki segítene!!! Hogyan kell megcsinálni a krupiés csajjal a hot coffe modot... nem igazán vágom, hogy mikor kell nyomni a spacet... már végigvittem mindent... Csak ez van hátra... Meg el kell foglalnom 3 kis területet, de azokkal az a gond, hogy max 4-6 bandatag lofrál rajta, azokat ha lelövöm, nem robban még ki bandaháború... Van amelyiken meg egy ellenséges bandatag sincs (vékony sáv legészakabbra kb olyan vastag mint az úttest..., illetve a másik egy háztömb része, a harmadik meg a bmxes játszótér...)
A válaszokat elõre is köszi. <#help>

http://www.kettlebelledzes.hu/

Lehet. elég tréh volt a harmincadik másolás után a vhs 😊

Az nitromagnit volt, nem nitrobandit! 😊

King of Roads
ja teccik az a truck, sztem is elég convoyos. amugyis kamionfan vagyok, szal mindig ilyennel nyomom a falnak a zsarukat (de nemcsak ezzel játszok)😄. eleve nehéz irányítani magát a kamiont úgy, h ne taroljak le semmit, most még + ez a 3 autó és totál káosz volt 😄

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

Fáin a rubber duck os kamion nitrobandittal 😊 "Uram ittvan ebben a jelentésben tisztán és világosan, hogy az a kamion 10.000gallon nitrobanditot szállít az másodosztályú robbanószer uram"
King of Roads
kicsit elvoltam <#idiota>

Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*

A legtöbb lecsót pedig lóversenyen tudod nyerni!
Milliókat öcsém, milliókat! 😊

A visszajátszás az "F1"-gomb, de videót menteni csak Fraps-programmal tudtam. Ja és csak single-playerben lehet visszajátszani, multiban nem.

Amúgy igen, nekem is esett már a fejemre - ráadásul pont valami nehéz küldetés közben - egy P-51-es. 😊

Javaslom szerezz be pár golyóálló autót. Hasznosak!

na ami még eszembe jutott a drogdílereket be lehet fogni hogy nekünk dolgozzanak a területünkön? a kurvákat hogyan lehet összeszedni?csak jármûvel? illetve miért marad abba a bandaháború egy idõ után? tök sok pénzt hogy a konyhára ha sok területe van az embernek.a stricis küldetést miért kell mindig újra kezdeni? olyan az is mint a mentõsrendõrtûzoltó hogy akárhányszor lehet az izgalom miatt, de permanens pénzszerzési hatása nincsen?

egyenlõre ennyi jutott eszembe

hát kissé megkésve, de én is aktívan játszok vele. most már full maxon is tökéletesen fut a játék, a lövöldözéseknél sincs belassulás, jól lehet célozni ezért a magas fps miatt, így már szinte nincs a harcokban kihívás.

ami kérdésem lenne hogy hogyan lehet a visszajátszást bekapcsolni, vmit matattam a sötétben az esc után nyúlkálva és akkor jött be, azóta sem tudom hogyan, illetve lehet e menteni vagy csak visszajátssza

illetve nem jöttem rá hogyan lehet növelni a sex appealt és mire jó. a csajokat sem tudom megdugni rendesen és ez zavar, ahogy gyorsul az ütem úgy rontom el, eléggé zavaró. talán egy viagrát ha beteszek a cd tálcába az segít😊???

olyat már láttatok hogy egy spitfire szerû gép a fejetekre esik a hegyekben miközben az õrült spanyol csaj rezidenciájánál beszéltek vele a ház elõtt? egyáltalá hogyan zuhanhat le egy gép irányította jármû? poénból? bár már öngyilkos tetõrõl leugrót láttam benne. lehet olyan mint a tévébõl a kislány?

Humesz
De azokat a kocsikat elvihetem ugye? Attól még máskor is ott lesznek! "Visszateremtõdnek"? 😊
A kikötõ felé nem messze a katonai dokkoktól, áll egy helikopter mellette, onnan kellett Toreno után menni motorral

Ha exportálsz, a kocsikat ugyanannál a táblánál veheted meg ahol a lista van, a Wang Cars-ba Cesar küldetései után kerülnek kocsik
Humesz
Hol van a rendõrség San Fierro-ban? 😊
Ha pedig kocsit exportálok akkor azok ugye bekerülnek a Wang boltba, onnan bármikor elvihetem de akkor legközelebb is ott lesznek vagy amit elviszek az már legközelebb nem lesz ott?
Herold
Vegyél egy gyorsabb gépet.

Milyen géped van?Kikerested a minimum gépigényt valahonnan?Holnap ránézek a beállításaimra.
Oké.Köszi,akkor probálkozom tovább!
Humesz
Igazad van, elmentem a bolt hátuljába és én nem sem kapok semmit az utasításon kívül, hogy lõjem le a teherautókat.
hát akkor is szaggat mit csinájask?
13 gb szabad hely van a gépemen
John Cena
Neten milyen "csatákat" vívhatunk egymás ellen??? itt vannak Klán háborúk(WAR)

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

zsírkirály.
csak gondolom nem lehet emelni stb...

(ui: jó a logód😊 )

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

a térképen ha felfelé mutat a 3szög akkor alacsonyabban vagy mint a másik gép, tekerj magasabbra mint a shamal és ha meglátod egybõl fordulj meg és zuhanj bele a körbe (csak hátulról lehet)
Probáltad már a legkisebb grafikai beállitásokkal is?
Hello!A szabadesés küldetéssel küzdök.Amikor a csesznával a bérgyilkos repülöje után kénne a körbe berepülni,de sehogy sem érem utol van valakinek ötlete?Köszi!
Herold
Az SA multi megy tört játékkal?

na valaki segitene? szaggat a kép mint állat
csak egy pontszámot kapsz, ha meg semmit nem ír ki akkor kevesebb pontot értél el mint a korábbi rekordod
HostName: Fr4gn4T!c public szerver
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 18 / 25
Ping: 16
Mode: sAn aND's DM~MG+Landgrab v0.5
Map: San Andreas

írjátok a nevetek elé hogy ::SG:: 😊

Akos 001
legalább a szinvilág hasonló

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

allock
tank helyére van?

#hhwnd

egyszer már kérdeztem de még egyszr megkérdezem nekem rohadtul szaggat a kép pontosan a displaynél mit áliccsak át? elõre is kössz
Fresh Duke
Tök jól nézki. 😄 XD

A heavy cost. I pay it gladly.

bazs1
<#wow1><#vigyor><#vigyor>

DJ Skyline
<#kerdes><#idiota>

akinek netán kéne, annak letöltés

Web mester
Ha mind a három Zero-s küldetést megcsináljuk arról beszélek!A bolt hátulsó részén akkor lesz egy pisos kör.És egy repülövel bizonyos idõ alat minél több Berkly autót kell felrobantani.De semmit se kapok...

Humesz
Viszont nem értem milyen "összes"-rõl beszélsz, mert ezután még lesz egy Zero küldetés ami szarabb, mint a repcsis
Humesz
Te nem arra gondolsz amikor a futárokat kell lelõni a piros repcsivel? 5-en vannak és legalább 1 az cangával van. Egyébként az van amit Duke mondott: ha megcsinálod akkor 5000-et termel max amit majd mindig felvehecc idõvel
Web mester
Én nem erre gondoltam hanem arra hogyha megcsináljük az összeset a bolt végén lesz egy piros fény és egy repülövel lehet menni és autókat kell szétlöni.

Akos 001
Próbáld meg.

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"