GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pl: robbery amihez a páncélkocsi kell és a stadionnál van a garázs ahová vinni kell a cuccot, ill drogdíler motoros elfogása h-p, de azt nem tudom hogy kell újra felvenni
A "reszelés" témát nem vágom (San Andreasban) de ha visszakeresel itt pár száz hsz-t, a többiek korábban leírták hogyan kell.
A bandaháborúban nekem is sokáig tartott mire kiprovokáltam a harcot az utolsó területeken de nekem mindig elég volt ha három tagot leszedtem.
A lényeg, hogy ne autóból lõj hanem gyalogosan.
(lv-ben vok)
A heavy cost. I pay it gladly.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Esetleg game reinstall is segíthet... 😊
Harcolj az erőszak ellen! Verd meg,aki bántani akar!
Zsolti: FAQ! Patch van fent? Ha nincs akkor legyen.
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
A válaszokat elõre is köszi. <#help>#help>
http://www.kettlebelledzes.hu/
Az nitromagnit volt, nem nitrobandit! 😊
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
A legtöbb lecsót pedig lóversenyen tudod nyerni!
Milliókat öcsém, milliókat! 😊
A visszajátszás az "F1"-gomb, de videót menteni csak Fraps-programmal tudtam. Ja és csak single-playerben lehet visszajátszani, multiban nem.
Amúgy igen, nekem is esett már a fejemre - ráadásul pont valami nehéz küldetés közben - egy P-51-es. 😊
Javaslom szerezz be pár golyóálló autót. Hasznosak!
egyenlõre ennyi jutott eszembe
ami kérdésem lenne hogy hogyan lehet a visszajátszást bekapcsolni, vmit matattam a sötétben az esc után nyúlkálva és akkor jött be, azóta sem tudom hogyan, illetve lehet e menteni vagy csak visszajátssza
illetve nem jöttem rá hogyan lehet növelni a sex appealt és mire jó. a csajokat sem tudom megdugni rendesen és ez zavar, ahogy gyorsul az ütem úgy rontom el, eléggé zavaró. talán egy viagrát ha beteszek a cd tálcába az segít😊???
olyat már láttatok hogy egy spitfire szerû gép a fejetekre esik a hegyekben miközben az õrült spanyol csaj rezidenciájánál beszéltek vele a ház elõtt? egyáltalá hogyan zuhanhat le egy gép irányította jármû? poénból? bár már öngyilkos tetõrõl leugrót láttam benne. lehet olyan mint a tévébõl a kislány?
Ha exportálsz, a kocsikat ugyanannál a táblánál veheted meg ahol a lista van, a Wang Cars-ba Cesar küldetései után kerülnek kocsik
Ha pedig kocsit exportálok akkor azok ugye bekerülnek a Wang boltba, onnan bármikor elvihetem de akkor legközelebb is ott lesznek vagy amit elviszek az már legközelebb nem lesz ott?
13 gb szabad hely van a gépemen
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
csak gondolom nem lehet emelni stb...
(ui: jó a logód😊 )
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Address: 84.21.11.249:7788
Players: 18 / 25
Ping: 16
Mode: sAn aND's DM~MG+Landgrab v0.5
Map: San Andreas
írjátok a nevetek elé hogy ::SG:: 😊
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"